Σκέψεις πάνω στις σχέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φίλων ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
fricoulas22

Δημοσίευση από fricoulas22 »

Συγνωμη σε ολους αν κουραζω,αλλα εγω επιμενω και ξαναζηταω,απο αυτους που ειπαν στον ΠΛΑΤΟΝ οτι σκουλικιαζει κλπ. , να βγουν και να του πουν ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.Τον αδικησαν και αυτο αρκει..Να σημειωσω,επισης, οτι το ζητησα αυτο,πριν καν βγει η ανακοινωση απο την ΠΑΕ, και το λεω αυτο για να μην πουν μερικοι οτι παπαγαλιζω. Πειτε ρε παιδια και ενα συγνωμη,δε χαθηκε ο κοσμος..ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ,ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ...Δικαιοι πρεπει να ειστε,και οταν προσβαλλετε καποιον χωρις λογο,τουλαχιστον να μην σιωπατε....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Το ψέμμα και η κακια έχουν κοντά ποδάρια και η αλήθεια θα ζει παντοτινά!!!

Μπράβο στην διοίκηση για την ανακοίνωση που εξέδωσε!!! Έτσι και στη συνεχεια, δυναμικά και σταράτα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!!!

Μπράβο και στην προσπάθεια της να φέρει τα παιδιά πίσω στα σπίτια της!!! Έτσι είναι: OΣΟΙ ΠAΜΕ, ΤOΣΟΙ ΘΑ ΓΥΡIΣΟΥΜΕ!!! (Να συμπληρώσω: η κανένας!)

Μπράβο και στα αδέρφια για το ταξίδι τους υπό τέτοιες συνθήκες!!! Αυτό θα πει αγάπη!!!

Αν(που δεν το πολυπιστεύω) η διοίκηση εξέδωσε την ανακοίνωση επειδή γράφτηκαν αυτά στο forum μας, τότε νοιώθω ιδιαιτερα χαρούμενος γιατί αυτό δείχνει ότι παρακολουθούν το site και σέβονται τις απόψεις μας, ότι παίρνουν τα ερεθίσματα και προτροπές μας στα σοβαρά!!!

Όσο για μένα...είμαι πολύ μικρός για να αισθανθώ κάποια ικανοποίηση μπρός σε αυτό το μεγαλείο αυτής της ομάδας!!! Aλλωστε είμαι παράγοντας του καναπέ και επίσης φόλα ερπετό κι ένας από τους ιδρυτές της S3...οποτε τα λόγια περιττεύουν. Κάποια στιγμή θα έβγαινε στην επιφάνεια...:wink: :wink:

Δε θέλω ούτε συγγνώμες ούτε τίποτε, δεν έκανα τίποτε άλλο από το να πω στα ισα αυτό που σκέφτομαι. Όλα τα αδέρφια είπαν ότι είπαν, γιατί έτσι ένοιωθαν και γιατί αγαπούν κι αυτοί την ομάδα μας όπως κι εγώ!!! Δε νίκησε ένας, νικήσαμε όλοι μαζί!!! Το σύνολο μετράει και το αποτέλεσμα!!! Από την πλευρά μου όλα καλά, σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλους. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή αρκεί να στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα και χωρίς προσωπικές επιθέσεις!!!

Μονο έτσι θα πάμε μπροστά, όπως είπαμε όλοι μαζί η κανένας!!!!

Καλή μας χρονια αδέρφια μου...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Platon έγραψε:

Μονο έτσι θα πάμε μπροστά, όπως είπαμε όλοι μαζί η κανένας!!!!

Άβαταρ μέλους
paok_re

Δημοσίευση από paok_re »

Μπραβο στην διοίκηση μας....
Οι υπόλογοι θα δουν τις συνέπειες των πράξεων τους στο άμεσο μέλλον...
Οι εχθροι εχουν ήδη αρχίσει την επιθεση τους φοβούμενοι το ξύπνημα του ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΟΚ...
Να συνεχισει ετσι η διοίκηση μας γιατι οι επιθέσεις απο φέτος και στο έξης θα είναι δρυμήτατες ......

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..

ΥΓ Πλάτων θεε, παρε το ... γραφείο τυπου!! :lol:
teris4

Δημοσίευση από teris4 »

Aπό την Ελευθεροτυπία...

"Τα έσπασαν και μετά μαχαιρώθηκαν κιόλας"

Αντικρούουν λέξη προς λέξη τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στελέχη της ναυτιλιακής εταιρείας «Μινωικές Γραμμές», που όχι μόνο δεν δέχονται την κατηγορία ότι απέκλεισαν τους οπαδούς της ομάδας στο Ηράκλειο, μετά το ματς του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ, αλλά κάνουν λόγο και για σοβαρά επεισόδια και προβλήματα που δημιούργησαν οι ΠΑΟΚτσήδες στο «Φαιστός Παλάς», στη διάρκεια του ταξιδιού Πειραιάς - Ηράκλειο, την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

«Από την πρώτη στιγμή, τρεις ή τέσσερις μέρες πριν από το παιχνίδι, ξεκαθαρίσαμε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο πρακτορείο ταξιδίων του ΠΑΟΚ ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια επιστροφής στον Πειραιά για το βράδυ του Σαββάτου 30 Αυγούστου, προσφερθήκαμε όμως να μεταφέρουμε τους οπαδούς της ομάδας στον Πειραιά την Κυριακή 31 Αυγούστου. Αυτά αποδεικνύονται από mail που τους στείλαμε και επομένως τα περί "αποκλεισμού" και "πολιτών δεύτερης κατηγορίας" δεν μας ακουμπούν», τονίζει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της εταιρείας Νίκος Τζιράνης και συνεχίζει:

«Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν γίνεται καμιά αναφορά στα επεισόδια, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού Πειραιάς - Ηράκλειο, την Παρασκευή 29 Αυγούστου, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν στη θάλασσα 30 περίπου καθίσματα, έσπασαν και έκαψαν καθίσματα και μοκέτες, φώναζαν συνθήματα και έβριζαν, ενοχλώντας και τρομοκρατώντας τους υπόλοιπους επιβάτες. Στο τέλος, τσακώθηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν δύο από αυτούς. Ολα αυτά τα καταγγέλλει με αναφορά του στο λιμεναρχείο Ηρακλείου, το πρωί του Σαββάτου, ο πλοίαρχος του "Φαιστός Παλάς" Κώστας Νησιανάκης».

Ο κ. Τζιράνης προσθέτει ότι μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ταξίδευε για το Ηράκλειο το στέλεχος της ΠΑΕ κ. Γκαγκάτσης, που ενημερώθηκε αμέσως για την επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών, χωρίς όμως και να ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτήν. «Αν θέλαμε να αποκλείσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δεν θα τους είχαμε φέρει καθόλου στην Κρήτη. Η ευθύνη για την ταλαιπωρία τους βαρύνει εξ ολοκλήρου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τους έφερε στο νησί χωρίς να μεριμνήσει για την επιστροφή τους», καταλήγει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των «Μινωικών Γραμμών».
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

λοιποοον....
εχω κατι να πω στα παραπανω...
αν και δεν ειναι στο καταλληλο περιβαλον,μια και το ανεφερες,
για τις διαφορετικες τιμες σου λεω το εξεις...
η διαφορα προκηπτει απο τον ογκο του τζιρου...
δηλαδη,τα ξενα πρακτορεια περνουν τιμες υπερχοντρικης και διοχετευουν αναλογα τις κρατησεις τους.
ο ελληνας παει διακοπες 20 μερες τον αυγουστο,μες τις οποιες δεν μπορει να λειτουργησει ουτε επιχειρηση πωλησης μαλλιου της γριας.
ο ξενος απλωνει τις κρατησεις του απο απριλιο εως οκτωβριο.
απολυτος λογικο να εχει μιση τιμη.
βλεπε και τα διαρκιας σε σχεση με τα εισητηρια σε καθε αγωνηστικη...
αν ο ξενος παει στην πορτα του ξενοδοχειου να κανει κρατηση θα του κοψουν τον κω.. σαν βουτηρο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ!
τωρα στο αλλο θεμα...
εγω ειμαι ΠΑΟΚ αρρρωστος 40 χρονια.
οσο ΠΑΟΚ ειμαστε οι περισσοτεροι εδω...
αν ειχα πλοιο και καναν σκηνικα παοκτσιδες,σπασιματα και τετοια,
δεν τους εβαζα μεσα ξανα.
τοσο απλο ειναι.
και ουτε λεφτα μετρανε ουτε τιποτα...
οταν δεν σεβεσαι τον διπλανο σου δυστυχως δεν μπορεις να απαιτεις σεβασμο...
και επειδη εχουμε και πραγματικους εχθρους και λογους να προσεχουμε ας εστιασουμε την προσοχη μας στους λογους και να μη δινουμε αφορμες
γιατι μας την εχουν στημενη και μονο ετσι ο μπορει να σταματησει το τραινο
του ΠΑΟΚ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.Η δοιηκηση καλα κανει και λεει αυτα που λεει.
ο καθενας στο ποστο του.
ισονομεια διεκδικω και η περηφανεια μου δεν ανεχεται τιποτα λιγοτερο
αλλα και τιποτα παραπανω.
:? :?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Σκέψεις πάνω στις σχέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φίλων ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Οργή και έρευνα από Ζαγοράκη

Ο χθεσινός αγώνας της Τούμπας, δεν σημαδεύτηκε μόνο από την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ και το τελικό 1-1. Τα επεισόδια στην θύρα εφτά στιγμάτισαν όλη την βραδιά.

Με βάση την εικόνα που έχουμε, αλλά και μαρτυρίες παρευρισκομένων, η ένταση ξεκίνησε στα τέλη του αγώνα όταν οπαδοί κατηγόρησαν τους υπαλλήλους (staff του ΠΑΟΚ) για την στάση (;) τους –ειδικά- απέναντι στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι διαπληκτισμοί. Ξαφνικά αρκετοί οπαδοί ήρθαν στα χέρια με έναν υπάλληλο και εκεί παρενέβησαν άλλοι συνάδελφοι του. Οι διαπληκτισμοί συνεχίστηκαν, η ένταση μεγάλωσε, την ώρα που οπαδοί εντός αγωνιστικού χώρου πετούσαν αντικείμενα στους απέξω.

Μια πολύ κακή εικόνα, μια απαράδεκτη κατάσταση που προβλημάτισε όλο τον κόσμο και φυσικά την διοίκηση.

Οι πληροφορίες του PAOK24 αναφέρουν ότι σήμερα κιόλας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ζήτησε να γίνει έρευνα για όλα αυτά τα γεγονότα και ειδικά να αναζητηθούν ευθύνες στους staff εκείνους που ξέφυγαν από τα όρια και χειροδίκησαν εναντίον φιλάθλων.

Όπως φαίνεται το θέμα δεν θα μείνει έτσι, θα αποδοθούν ευθύνες και όλα αυτά με στόχο να μην συνεχιστεί αυτή η πολύ άσχημη κατάσταση.

ΠΑΟΚ24
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Και τώρα ας πιάσουμε ένα όμορφο θέμα.

Δε θέλω να ξανακούσω κανένα να βάζει τον ΑΡΗ στο ίδιο τσουβάλι με ΑΕΛ, Ατρομήτους και τα ρέστα... Τέτοιοι που είμαστε οπαδικά ο ΑΡΗΣ μάς αξίζει για αντίπαλος. Και το γράφω με κεφαλαία γιατί με κεφαλαία το βλέπουμε ΕΜΕΙΣ ενώ μπροστά στο μέγεθος ΠΑΟΚ η ομάδα αυτή είναι άρης. Σας κάνει κακό να παρακολουθείτε τα ΜΜΕ τους. Κι εκεί με κεφαλαία γράφεται.

Τα λόγια του Ζαγοράκη ότι είναι "σωματείο μικρότερου βεληνεκούς", που είναι μια απλή αλήθεια, τα γράψαμε κανονικά. Μας νοιάζει η κυριαρχία στην πόλη και όχι στην Ελλάδα. Γι' αυτό και η ανακοίνωση απόσυρσης στήριξης των συνδέσμων στο Ζαγοράκη μετά από παιχνίδι με τον ΑΡΗ και όχι μετά το 1-1 με τον ΟΒ ή το 1-0 στην Ξάνθη όπου τα προβλήματα ήταν ακριβώς τα ίδια και μάλιστα με πιο αδύναμους από τον ΑΡΗ αντιπάλους. Ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι μόνο λόγω της κοινής πόλης-έδρας και για κανέναν άλλο φούστη λόγο μετατρέπεται σε ντέρμπι και crash test για την ΠΑΕ. Νικάς τον ΑΡΗ με 4-1; Όλα καλά. Χάνεις με 0-1 μετά από 12 χρόνια μένοντας άσφαιρος μετά από 26 χρόνια; Τα πάντα αμφισβητούνται.

ΥΓ. Έχω πλήρη επίγνωση του ποιοι διαβάζουν αυτό το φόρουμ ως επισκέπτες.
Κανένας

Δημοσίευση από Κανένας »

Πραγματικά φίλε Pegasus έχεις απόλυτο δίκιο...
Γελάω με αυτό που γίνεται εκεί πάνω σε μεγάλο βαθμό... Νιώθω πως κατοικώ στον Πλανήτη Δία...
Είμαι απο το Νότο και σου ''ορκίζομαι'' μέχρι πριν απο ενα ματς του συμπολίτη τ ο υ ς -το ξεχνάνε αυτό- των συν-Π.Α.Ο.Κτσήδων της Θεσσαλονίκης με μια ομάδα της Αθήνας πριν δυο χρόνια Δ Ε Ν είχα ακούσει απο ΚΑΝΕΝΑΝ το όνομα αυτής της ομάδας. Υπερβολικό και όμως έχει συμβεί.
Είναι τόσο κόντρα εικόνα αυτο που γίνεται κάτω, τόσο κοντρα...

Υ.γ: Κάποτε μικρότερος είχα πάει σε ένα ματς με τον Ο.Φ.Η στο Ηράκλειο -δεν μένω Κρητη τώρα- και φορούσα μια φανέλα που έγραφε ''Π.Α.Ο.Κ θυμίσου, και στην Κρήτη υπάρχουμε''...
Που να θυμιθεί ο Π.Α.Ο.Κ, ορισμένοι τον αντιλαμβάνονται ως τοπικό φαινόμενο...
Απίστευτα πράγματα για κάποιον που μεγαλώνει σε μια κατάσταση που όλοι απο το σόι της μάνας του και όλοι απο το σόι του πατέρα του είναι της κόκκινης ιχθυόσκαλας...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η απορία μου εμένα είναι γιατί στο παιχνίδι με την Διναμό Ζάγκρεμπ που ήταν απο τα ποιο σημαντικά παιχνίδια και γιορτή για την ομάδα μας το γήπεδο δεν γέμισε?
Τώρα ο αγώνας δικαιώνεται για κάποιους μήπως?
:twisted:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”