Σκέψεις πάνω στις σχέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φίλων ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Λοιπον εγω, με κινδυνο να θεωρηθω κακος, θελω να πω το εξης: Αυτη η διοικηση μας, την οποια στηριζουμε και για την οποια ματωνουμε με χιλιους δυο τροπους, τι κανει για τους οπαδους της ομαδας μας????

- Γινονται τα επεισοδια στις Σερρες, περαν του ποιος εφταιξε και ποιος προκαλεσε ποιον, απο τη διοικηση καμια επισημη ανακοινωση.

- Κατεβαινουν τα παιδια στην Αθηνα, μπαμ οι πετρες στο πουλμαν, τραυματιζεται ευτυχως οχι σοβαρα ο οδηγος, τσιμουδια η διοικηση!!!!

- Τιθεται θεμα με την minoan lines και περαν μιας εγγυησης 50.000 € και καποιες, συγγνωμη, κλαιν μαιν προσπαθειες, τιποτε πλεον επισημα απο τη διοικηση.

Συγγνωμη και παλι ρε παιδια αλλα μεταξυ μας, δεν οφειλει αυτη η διοικηση μας επιτελους να προστατεψει τον ΛΑΟ της????? Δηλαδη ειμαστε μονο για να δινουμε??? Ειναι το παραπονο μου, το μεγαλο μου παραπονο, τοσο καιρο το σερνω μεσα μου και δε μπορω πια, θελω να εκφρασω την αποψη μου.

ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!

Απλα περιμενω τη διοικηση μας πιο δυναμικη, πιο απολυτη, πιο σιγουρη!!! ΠΑΟΚ εισαι και συ διοικηση, προβαλε και διεκδικησε το δικιο σου!!!! Προστατεψε τα συμφεροντα σου και ειδικα αυτο το ΛΑΟ που αψηφα ταλαιπωριες και αντιξοοτητες για να ειναι κοντα σου!!! Εχεις κι αυτο το δικαιωμα αλλα και την ηθικη υποχρεωση!!!!

Γιατι να ταλαιπωριουνται τα παιδια εκει κατω, φερτε τα πισω επιτελους!!!!!

Ευχαριστω...

Πλατων Κυφωνιδης
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Ασε μας ρε ΠΛΑΤΩΝ τωρα τι να κανει δλδ να παει να αγορασει τα καραβια και να τους στειλει πισω....η διοικηση μια χαρα προσπαθει και εδειξε οτι σεβεται τν κοσμο με το charter που ναυλωσε για να κανει 3 δρομολογια....δλδ τι αλλο θες....δν μπορω να ακουω βλακειες...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

spiros1989 έγραψε:Ασε μας ρε ΠΛΑΤΩΝ τωρα τι να κανει δλδ να παει να αγορασει τα καραβια και να τους στειλει πισω....η διοικηση μια χαρα προσπαθει και εδειξε οτι σεβεται τν κοσμο με το charter που ναυλωσε για να κανει 3 δρομολογια....δλδ τι αλλο θες....δν μπορω να ακουω βλακειες...
Αν δεν καταλαβες το σκεπτικο μου αδερφε καλως...αν δεν καταλαβες το τι παιζετε και σε τι αποσκοπει αυτο τα ταρακουνημα φροντισε να μαθεις...κι αν δεν μπορεις να ακους βλακειες, ειδικα τις δικες μου, βουλωσε τα αυτια σου!!!

Σκεψου τι ηθελα να πω με αυτο που εγραψα κι επειτα το συζηταμε αν θελουμε... Δεν ειναι μονο τα καραβια φιλε μου, μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα...

Φιλικα κι αδερφικα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

geoavr έγραψε:Πλάτων βιάστηκες λίγο.Η διοίκηση κινήθηκε όσο πιό γρήγορα μπορούσε και τα παληκαρια έρχονται με τσάρτερ.Στη χλίδα :lol:
Αδερφε geoavr δε βιαστηκα...αντιθετως καθυστερησα αρκετα....δεν ειναι μονο τα καραβια και τα αεροπλανα...ο αδερφος μας ο Kareena αναφερει και τα υπολοιπα. Δε θελω να ταραξω την ηρεμια, ειδικα μετα απο μια νικη και υπο τις τωρινες συνθηκες. Αλλα ειναι ισως καλυτερα τωρα, για να προλαβω την καταιγιδα...οποιος καταλαβε, καταλαβε...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Platon έγραψε:

- Γινονται τα επεισοδια στις Σερρες, περαν του ποιος εφταιξε και ποιος προκαλεσε ποιον, απο τη διοικηση καμια επισημη ανακοινωση.
πολύ καλά έκανε και δεν έβγαλε ανακοίνωση
Platon έγραψε:

- Τιθεται θεμα με την minoan lines και περαν μιας εγγυησης 50.000 € και καποιες, συγγνωμη, κλαιν μαιν προσπαθειες, τιποτε πλεον επισημα απο τη διοικηση.

κλαιν μαιν το να βάλει charter και να γυρίσουν τα παιδιά πίσω?
είναι ανεπίσημο το charter που έβαλε? με πιο τρόπο θα το έκανε επίσημο?

υποθέτω ότι σχολιάζουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα σε αυτό το topic για αυτό και δεν αναφέρομαι στο γενικότερο πλαίσιο
HOOLIGANS4

Δημοσίευση από HOOLIGANS4 »

PLATON KOITA RE SY H PAE EKANE POLLES PROSPA8EIES KAI TELIKA ESTEILE PALI TRIA TSARTER GIA NA METAFEROYN TOYS OPADOYS.KAI ANTE KAI BGAZEI ANAKOINOSH 8A SE GRAPSOYN OLOI STA ARXIDIA TOYS MHN KANOYME 8EMA TORA ETSI KAI ALLIOS OSOI PHGAN KRHTH TO HXERAN OTI 8A PAIRNOYSAN TALAIPORIA...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Εγω στην ουσια συμφωνω με Πλατων..ποιαστε την ουσια αυτων που λεει..κανεις δεν κραζει τον Ζαγορ αλλα σε αυτα χρειαζεται παραπανω προσοχη..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Παιδια μαλλον δεν καταλαβατε που το παω...

Το θεμα με τα πλοια ηταν απλα μονο η αιτια που ανοιξα το στομα μου...

Paokpool και τα αλλα παιδια εχετε δικιο σε αυτα που λετε κι εσεις...αλλα τα πλοια και τα τσαρτερ δεν ειναι το προβλημα μου...αν ειναι δυνατον ρε παιδες να βγω και να κραζω τη διοικηση για το αν θα μπουν η οχι τσαρτερ η φρεγατες και μαουνες...οχι παιδια...

Παρεπιπτοντως χιλια μπραβο για την κινηση της ΠΑΕ να ναυλωσει τα τσαρτερ και να φερει πισω τα παιδια και συγγνωμη αν την αδικησα σε αυτο το θεμα...

Αλλα η σκεψη μου πηγαινε λιγο μακρυτερα...ισως ομως δεν ειναι ο καταλληλος χωρος αυτος για να επεκταθω σε αθτα που σκεφτομαι.

Να πω ομως οτι περιμενω, οχι...απαιτω απο αυτη τη διοικηση και μονο απο αυτη, επειδη την αποδεχετε ολος ο Λαος του ΠΑΟΚ η οποια επαναλαμβανω κανει φοβερη δουλεις σε πολλλους τομεις, απαιτω λοιπον να προστατεψει τα συμφεροντα του συλογου.
Απαιτω να ταρακουνησει καθε πολιτικο φορεα και να κανει τα παντα, να κινησει γη και ουρανο προκειμενου η φωνη του ΠΑΟΚ να ακουστει αλλα και να σεβαστει!!! Δεν ειμαστε κανενα καφενειο, ειμαστε η ομαδα με τον φανταστικοτερο Λαο στον κοσμο...
Θελω να μας σεβονται ολοι, δε θελω να μας εκμεταλευεται κανεις... Δεν ζητιανευουμε, ζηταμε ιση μεταχειρηση, δεν με ενδιαφερει αν ειναι Ελλαδα η Γερμανια...με τετοιο ΛΑΟ πισω τους αλλοι θα αλωνιζαν τα παντα...

Ξερω οτι ειναι ουτοπια ισως ολα αυτα και πιθανως ρομαντικα ονειρα της τελευταιας νυχτας του Αυγουστου, αλλα αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να γνωριζω αν θα πετυχω η οχι...

Συμπαθατε με αν σας κουρασα, απλα με πνιγει το δικιο....

ΥΓ Petm αν εχεις διαφορετικη αποψη σε οτι γραφω δικαιωμα σου αδερφε, αλλα με απαντησεις τυπου "πολύ καλά έκανε και δεν έβγαλε ανακοίνωση" χωρις να προβαλεις επιχειρηματα, δεν προκειτε να βγαλουμε ακρη... Οποτε και δεν το λαμβανω υποψιν μου...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

michalis4 έγραψε:ελεος ρε φιλε πλατωνα τι ειναι αυτα που λες???τετοια λογικη σαν την δικη σου εχουν μονο τα σκουληκια ρε!ελεος!θα σε ελεγα παοκτση του καναπε αλλα εχε χαρη που εισαι στην γερμανια!αν εχεις αποκτησει γερμανικη νοοτροπια δικο σου θεμα και αυτο δεν σημαινει οτι με αμφιλεγομενες και υποχθονειες γνωμες θα διασπηρεις την διχονια μεσα στον λαο μας.αυτα περασαν προ πολλου και αν θες να λες οτιδηποτε αρνητικο για την διοικησαρα μας πανε σε κανα φορουμ του αρη και οχι εδω μεσα.δεν σηκωνω κουβεντα για τον θοδωρακλα μας ρε πως να το κανουμε!δηλαδη σου εβαλε 3 τσαρτερ να παρουν τα παλικαρια μας που κατεβηκαν κατω και εσυ βρικες να πεις κατι για τον θοδωρακλα???δλδ την επομενη φορα να βαλει και την λιλη να τους κανει και τπτ αλλο???ελεος ρε παλικαρε!!!ελεος!!!ο λαος του ΠΑΟΚ φετος ειναι πιο ενωμενος και αγαπημενος με την διοικηση και οι διαφοροι συνδεσμοι μεταξυ τους οσο ποτε!αν κανει πραγματικα καποια μαλακια ο θοδωρακλας να του την πουμε αλλα οχι να καταντησουμε και σκουληκια με τις μαλακιες τους και τους κομπλεξισμους τους που επειδη ο προεδρος τους δεν εκανε ενα καλο σφραγισμα καθονται και το κανουν θεμα σε ιντερνετ ραδιοφωνα και τηλεορασεις.αυτα και απο μενα και δεν θελω να σε θιξω γιατι εισαι αδερφος αλλα μην βγαζεις υποχθονια πραματα δεν παει δεν λεει δεν ταιριαζει!
Μιχαλη...να σου πω το εξης καταρχην... Ειμουν στο ιδιο γυμνασιο με το Θοδωρη Ζαγορακη και τον γνωριζω πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι, τοσο προσωπικα οσο και, ας πουμε, γενικα... Επισης μην αναφερεις σε εμενα τιποτε σε παρακαλω για γερμανικη νοοτροπια, γιατι δε με γνωριζεις ποιος και τι ειμαι... Και ξερω πολυ καλα που βρισκομαι και μη μου ξαναπεις σε ποιο φορουμ να μπω και μη με συνδεεις με ερπετα!!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!

ΥΓ ΚONSTANTIN αδερφε μου σκεψου τι εγραψα ρε συ και τι ηθελα να πω...κανε τον κοπο...θα καταλαβεις, ειμαι σιγουρος!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Κυρ 31 Αύγ 2008, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Platon έγραψε: - Γινονται τα επεισοδια στις Σερρες, περαν του ποιος εφταιξε και ποιος προκαλεσε ποιον, απο τη διοικηση καμια επισημη ανακοινωση.
Κάτσε ρε συ Πλάτωνα .. τι επίσημη ανακοίνωση θέλεις; Να βγει και να πει συγγνώμη που σπάγαμε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα έξω από το γήπεδο για να τα πετάξουμε μέσα, επειδή μας κλείσαν τις πόρτες και δεν μπορούσαμε να μπούμε να δείρουμε αυτούς που δείρανε τους αδερφούς μας; Ή να πει ότι και λίγα σας κάναμε, έπρεπε να βάλουμε φωτιά όλη την πόλη να μάθετε να μανουριάζετε άλλη φορά;
Τι ανακοίνωση μπορεί να έβγαινε που θα βοηθούσε την κατάσταση; Μόνο θα την περιέπλεκε ότι λεγόταν επιπροσθέτως και θα ήταν και περιττό.
Έκανε τις κινήσεις της .. μίλησε με τους οργανωμένους, είμαι σίγουρος ότι μίλησε και με αστυνομία και ΠΑΕ Πανσερραϊκού, αλλά δεν γίνεται να μαθαίνοντα όλα.
Platon έγραψε:- Κατεβαινουν τα παιδια στην Αθηνα, μπαμ οι πετρες στο πουλμαν, τραυματιζεται ευτυχως οχι σοβαρα ο οδηγος, τσιμουδια η διοικηση!!!!
Εδώ πάλι τι θέλεις να κάνει; Να βγάλει ανακοίνωση και να πει τι; Ότι καταδικάζει τους 5 "αγνώστους"; Σε τι θα ωφεληθεί; Τους γράφεις στ @@ σου, όπως κάνανε και τα περισσότερα σάιτ και φέρεσαι φυσιολογικά σα να μη συνέβη τίποτα .. Τραυματίστηκε ένας οδηγός και έσπασε ένα πούλμαν .. Έχουν συμβεί πολύ χειρότερα και θα συμβούν ακόμα χειρότερα.
Ή μήπως θέλεις να βγάλει ανακοίνωση που να κράζει Πολιτεία, Αστυνομία και όλους τους φορείς που δεν προστατέψαν τα πούλμαν του ΠΑΟΚ; Θα μπει σε έναν φαύλο κύκλο που στο τέλος το μόνο που θα καταφέρει είναι να χαρακτηριστεί γραφικός;
Γιατί αν βγεις και πεις χοντράδες για 5 πέτρες, όταν θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο εμείς, θα πρέπει να πεις τα ίδια ..

Platon έγραψε:- Τιθεται θεμα με την minoan lines και περαν μιας εγγυησης 50.000 € και καποιες, συγγνωμη, κλαιν μαιν προσπαθειες, τιποτε πλεον επισημα απο τη διοικηση.
Εδώ έδωσε εγγύηση και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να βοηθήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και πριν και μετά τον αγώνα ..
Τι ήθελες πάλι; Να βγάλει ανακοίνωση που να λέει ότι αγαπητοί Παοκτσήδες μην πάτε διακοπές ποτέ με τη minoan lines, κάντε εμπάργκο σ' αυτήν και τις θυγατρικές της γιατί μας φέρθηκαν αλήτικα; Ή να κράζει πάλι τους πάντες και τα πάντα γιατί δεν δεχτήκανε να καθυστερήσουν το πλοίο; Εταιρία είναι και σου πούλησε τρέλα, σε έκλασε, όπως θέλεις πάρτο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα .. Τι προτίνεις δηλαδή;
Τέτοιες ανακοινώσεις βγάζει μόνο ο Άρης - δηλαδή ο Σούπερ 3- Χάνουν από κάποιον και αρχίζουν κράζουν κατεστημένο, Γκαγκάτση, το χόρτο, τον διαιτητή, την παράγκα, τον Βγενόπουλο, τη χορηγία που πήρε ο ΠΑΟΚ, τα κόμματα, τους βουλευτές, τη φωτιά, τον αέρα και τους σεισμούς .. αντί να πει .. που πάω με Αουρέλιο, Πρίττα και Φελίπε;

Platon έγραψε:Συγγνωμη και παλι ρε παιδια αλλα μεταξυ μας, δεν οφειλει αυτη η διοικηση μας επιτελους να προστατεψει τον ΛΑΟ της????? Δηλαδη ειμαστε μονο για να δινουμε??? Ειναι το παραπονο μου, το μεγαλο μου παραπονο, τοσο καιρο το σερνω μεσα μου και δε μπορω πια, θελω να εκφρασω την αποψη μου.
Δεν προστατεύει το λαό της; Δεν ακολουθεί την ομάδα σε κάθε εκτός; Δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ Ποικιλίδη - συνδέσμων; Δεν προσπάθησε να βοηθήσει παιδιά που τους πιάσανε; Δεν της ζητήθηκε (της διοίκησης) να απομακρυνθούν οι μπάτσοι από την 4 και το έπραξε; Δεν έριξε τα κάγκελα; Δεν δημιούργησε το PAOK Travel; Δεν ακούει τις σκέψεις των οργανομένων;
Πες μου τι ακριβώς εννοείς όταν λες να προστατέψει; Πες μου συγκεκριμένες κινήσεις ..
Και στην τελική αν έχεις κάποιες προτάσεις που θεωρείς ότι οι σύνδεσμοι δεν τις έχουν θέσει επί τάπητος, τότε να φροντίσουμε να φτάσουν στα αυτιά του Ποικιλίδη και κατ' επέκταση του Ζαγοράκη.
Platon έγραψε:Απλα περιμενω τη διοικηση μας πιο δυναμικη, πιο απολυτη, πιο σιγουρη!!! ΠΑΟΚ εισαι και συ διοικηση, προβαλε και διεκδικησε το δικιο σου!!!! Προστατεψε τα συμφεροντα σου και ειδικα αυτο το ΛΑΟ που αψηφα ταλαιπωριες και αντιξοοτητες για να ειναι κοντα σου!!! Εχεις κι αυτο το δικαιωμα αλλα και την ηθικη υποχρεωση!!!!
Η διοίκηση προβάλλει τα δίκια της και είμαι σίγουρος ότι το βλέπεις καθαρά. Αλλά με τα τόσα προβλήματα και τα ανοιχτά μέτωπα, οι κινήσεις πρέπει να είναι προσεκτικές, ώστε να έχει την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ, την αποδοχή της κοινωνίας γενικότερα (η πλειοψηφία βλέπει θετικά τον Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ) και να μην εμπλακεί σε ένα συνεχή πόλεμο κατεστημένου - Αθήνας κλπ το οποίο όπως είπα πιο πριν θα οδηγήσει σε φαύλο κύκλο που στην τελική ζημιωμένο θα βγάλει τον ΠΑΟΚ και κανέναν άλλον!
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

No "κομεντ"...
αν πράγματι αληθεύει κουράγιο στα παλικαρια,τίποτα άλλο αν κάποιος και ποιος φταίει θα δείξει
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν διαβασα τιποτα απο τα παραπανω αλλα ο πλατον εχει δικιο και ο κοσταντιν στανταρ αδικο.
ΤΕΛΟΣ 8)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Γιανκο αλλου το παω...ειπαμε... Ας τα πουμε καλυτερα μεσω msn...αν θελεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”