Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από Photis »

john4serres έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:τωρα με ττο ζεστο 1.5 να παρουν 2 καλουςε παικτες αλλα με προοπτικη να μεινουν και επειτα στην ομαδα....
Τα λεφτά του Σταφυλίδη δεν θα πάνε για μεταγραφές, θα πάνε για γενικότερα χρέη της ομάδας.
αυτο το κανουν συνεχεια στην ΠΑΕ , αλλά τα χρεη γινονται περισσοτερα χρονο με τον χρονο
Είναι μαγικό!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο που το ΣΚ δεν βγαινουν ουτε ονοματα με εκνευριζει...ΤΟ ΣΚ ξεκουραζονται απο σκαουτιγκ..εεε ντιβιντι ηθελα ν απω..

ο Δωνης ειπε θελω ετοιμο παικη πισω απο γεωργ ρομπερ...πισω? δλδ αυτοι θα ναι οι καλοι μας? :cry: :cry:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ο δωνης ειπε

Για το θέμα του Μπαρνς: Εχω πάρει την απόφασή μου. Δεν μας απασχολεί ο Μπαρνς από εδώ και πέρα. Εκρινα πως δεν μπορεί να μας βοηθήσει, μέσω της εικόνας του στην προετοιμασία και στα φιλικά την περίοδο που δοκιμάστηκε. Ψάχνουμε σίγουρα για έναν παίκτη που θα παίζει πίσω από τον Ρομπέρ και τον Γεωργιάδη, στις δύο θέσεις των δύο δηλαδή στα πλάγια. Είμαι ευχαριστημένος, είμαστε σε καλό δρόμο.

καλα για τον μπαρνς τα λεγαμε οτι ο παιχτης μενει στην προετοιμασια γιατι ειναι τσαμπα...
του λεγαμε σε παρακαλω δειξε εστω κατι οτι αξιζεις,αυτος τιποτα ρε παιδακι μου...

το αλλο ομως που ειπε δεν το πολυκαταλαβαινω,ψαχνει λεει παιχτη πισω απο ρομπερ και γεωργιαδη
θεωρει οτι αυτοι θα ειναι βασικοι?
μαλλον δεν θελουν να μπουμε ομιλους,γιατι μας βαζει μεσα οικονομικα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μάλλον δεν θέλουν να μπουν στους ομίλους ειναι φανερο ευτυχώς που μας άνοιξες τα μάτια :):)
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

να σαι καλα,οτι θελεις να μαθεις εδω ειμαι ρωτα με,μη ντραπεις δεν ειναι κακο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχεις βγάλει συμπεράσματα για τις προθέσεις της διοικήσεις ότι δεν θέλει να μπει στους ομίλους όπως παλαιότερα για ματς του ΠΑΟΚ είπες ότι θέλαμε να το βγάλουμε διπλο ημίχρονο άσος τελικο .......εγω τέτοια ομάδα δεν θα την υποστηρίζα ποτε αν πίστευα λειτουργεί η λειτούργησε έτσι ......
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΑΠο τα συμφραζομενα μαλλον κια μεις και η αεκ ενδιαφερομαστε για κατιδη...

Ελπιζω να μη χασουμε....+ η αεκ θελει πολυ να πληρωσει τη ρητρα του γιαννωτα 150 000 και να τον παρει....γιατι οχι εμεις...? απο αυτους που χπυμε ειναι πολυ ανωτερος΅?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

john4serres έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:τωρα με ττο ζεστο 1.5 να παρουν 2 καλουςε παικτες αλλα με προοπτικη να μεινουν και επειτα στην ομαδα....
Τα λεφτά του Σταφυλίδη δεν θα πάνε για μεταγραφές, θα πάνε για γενικότερα χρέη της ομάδας.
αυτο το κανουν συνεχεια στην ΠΑΕ , αλλά τα χρεη γινονται περισσοτερα χρονο με τον χρονο
Actually, πρώτη χρονιά το κάνουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ..

Πάντα έλεγαν ότι θα το έκαναν και στο τέλος ακριβοπλήρωναν κάποιον. Τώρα τουλάχιστον φαίνεται να γίνεται ουσιαστική προσπάθεια
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

eorptol έγραψε:Έχεις βγάλει συμπεράσματα για τις προθέσεις της διοικήσεις ότι δεν θέλει να μπει στους ομίλους όπως παλαιότερα για ματς του ΠΑΟΚ είπες ότι θέλαμε να το βγάλουμε διπλο ημίχρονο άσος τελικο .......εγω τέτοια ομάδα δεν θα την υποστηρίζα ποτε αν πίστευα λειτουργεί η λειτούργησε έτσι ......
με συγκινεις που θυμασαι τι εγραψα πριν 2 χρονια για τον αγωνα ολυμπ.βολο - ΠΑΟΚ...
πραγματικα σου μιλαω (επειδη βλεπω κιολας οτι απαντας σε ολα μου τα ποστ)
η συμπεριφορα σου ειναι λιγο παρεξηγησημη ;) ;) ;) ...
με πιανεις ετσι??? ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όχι δεν σε πιάνω .....ίσα ίσα θεωρω ότι κάτι που αγαπάω δεν το θεωρω ξευτιλισμενο και τρυπιο απαντώ όταν πιστεύω ότι κάποιος μειώνει έστω κα άθελα τον σύλλογο ΠΑΟΚ όχι μεμονωμένα άτομα μόνο τότε εκνευριζομαι .....αν ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ στήνεται πίστεψε με δεν θα ασχολούμουν καθόλου με τον ΠΑΟΚ αλλα δεν το πιστεύω όπως το πιστεύεις εσυ σε μερικές περιπτώσεις .....και δεν απαντώ σε όλα τα μυνηματα σου αλλα σε χαζομαρες όπως αυτές π.χ ότι δεν θελουμε να περάσουμε στους ομίλους
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

150.000 δίνει (λέμε τώρα) η κούλα στον Μόρα. Κι αυτός το σκέφτεται. Φαντάζομαι τι φοβερές προτάσεις θα έχει...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποσα ήθελε περσυ να έρθει σε μας ;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Νομίζω 350.000 γι' αυτό πήραμε τον...Τσιρίλο( η δευτερη περσυνή επαναπόκτηση μετά του Γεωργιάδη). :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και έπεσε τόσο ; 150.000 ;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Αφού δανεικός απο δω και εκεί είναι.Μην ξεχνάς πως μέχρι πέρυσι είχαμε Βιττόλο,κοντρέρας με 650.000.350.000 έπαιρνε ο Κούτσια.Φέτος δώσαμε 250.000 σε Κουμαλό και μας ήρθε ζντρούβος.Του χρόνου οι Έλληνες που δεν έχουν πρόταση από έξω να περημένουν συμβόλαια 60-70.000.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”