Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Για το θέμα του Μπαρνς: Εχω πάρει την απόφασή μου. Δεν μας απασχολεί ο Μπαρνς από εδώ και πέρα. Εκρινα πως δεν μπορεί να μας βοηθήσει, μέσω της εικόνας του στην προετοιμασία και στα φιλικά την περίοδο που δοκιμάστηκε. Ψάχνουμε σίγουρα για έναν παίκτη που θα παίζει πίσω από τον Ρομπέρ και τον Γεωργιάδη, στις δύο θέσεις των δύο δηλαδή στα πλάγια. Είμαι ευχαριστημένος, είμαστε σε καλό δρόμο.
καλα για τον μπαρνς τα λεγαμε οτι ο παιχτης μενει στην προετοιμασια γιατι ειναι τσαμπα...
του λεγαμε σε παρακαλω δειξε εστω κατι οτι αξιζεις,αυτος τιποτα ρε παιδακι μου...
το αλλο ομως που ειπε δεν το πολυκαταλαβαινω,ψαχνει λεει παιχτη πισω απο ρομπερ και γεωργιαδη
θεωρει οτι αυτοι θα ειναι βασικοι?
μαλλον δεν θελουν να μπουμε ομιλους,γιατι μας βαζει μεσα οικονομικα...
Έχεις βγάλει συμπεράσματα για τις προθέσεις της διοικήσεις ότι δεν θέλει να μπει στους ομίλους όπως παλαιότερα για ματς του ΠΑΟΚ είπες ότι θέλαμε να το βγάλουμε διπλο ημίχρονο άσος τελικο .......εγω τέτοια ομάδα δεν θα την υποστηρίζα ποτε αν πίστευα λειτουργεί η λειτούργησε έτσι ......
ΑΠο τα συμφραζομενα μαλλον κια μεις και η αεκ ενδιαφερομαστε για κατιδη...
Ελπιζω να μη χασουμε....+ η αεκ θελει πολυ να πληρωσει τη ρητρα του γιαννωτα 150 000 και να τον παρει....γιατι οχι εμεις...? απο αυτους που χπυμε ειναι πολυ ανωτερος΅?
eorptol έγραψε:Έχεις βγάλει συμπεράσματα για τις προθέσεις της διοικήσεις ότι δεν θέλει να μπει στους ομίλους όπως παλαιότερα για ματς του ΠΑΟΚ είπες ότι θέλαμε να το βγάλουμε διπλο ημίχρονο άσος τελικο .......εγω τέτοια ομάδα δεν θα την υποστηρίζα ποτε αν πίστευα λειτουργεί η λειτούργησε έτσι ......
με συγκινεις που θυμασαι τι εγραψα πριν 2 χρονια για τον αγωνα ολυμπ.βολο - ΠΑΟΚ...
πραγματικα σου μιλαω (επειδη βλεπω κιολας οτι απαντας σε ολα μου τα ποστ)
η συμπεριφορα σου ειναι λιγο παρεξηγησημη ...
με πιανεις ετσι???
Όχι δεν σε πιάνω .....ίσα ίσα θεωρω ότι κάτι που αγαπάω δεν το θεωρω ξευτιλισμενο και τρυπιο απαντώ όταν πιστεύω ότι κάποιος μειώνει έστω κα άθελα τον σύλλογο ΠΑΟΚ όχι μεμονωμένα άτομα μόνο τότε εκνευριζομαι .....αν ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ στήνεται πίστεψε με δεν θα ασχολούμουν καθόλου με τον ΠΑΟΚ αλλα δεν το πιστεύω όπως το πιστεύεις εσυ σε μερικές περιπτώσεις .....και δεν απαντώ σε όλα τα μυνηματα σου αλλα σε χαζομαρες όπως αυτές π.χ ότι δεν θελουμε να περάσουμε στους ομίλους
Αφού δανεικός απο δω και εκεί είναι.Μην ξεχνάς πως μέχρι πέρυσι είχαμε Βιττόλο,κοντρέρας με 650.000.350.000 έπαιρνε ο Κούτσια.Φέτος δώσαμε 250.000 σε Κουμαλό και μας ήρθε ζντρούβος.Του χρόνου οι Έλληνες που δεν έχουν πρόταση από έξω να περημένουν συμβόλαια 60-70.000.