Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παιδιά τζάμπα κάθεστε να γράφετε και να ξαναγράφετε... Δεν έχει έννοια... Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μας προσφέρει τίποτα πέρα από πίκρα... Μία ελπίδα μας είχε μήνει να δούμε μια ομάδα με νέους και έσβησε κι αυτή, ή τουλάχιστον, θα σβήσει...! Και ναι, μιρλιαζω!!! Δεν με νοιάζει τι θα πειτε, εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ μετά την πώληση του Σταφυλίδη...
Είμαι 19, αλλά τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ πολύ και κάνω υπομονή τόσο καιρό έχωντας όνειρο να δω να παίζει με παίκτες δικούς του και να διεκδικεί τρόπαια... Τελικά όμως, δεν θα έπρεπε να ασχολούμε τόσο και να κάνω όνειρα... Συμφωνούμε φίλε, δεν υπάρχει λογος να ασχολούμαστε και να στεναχωριόμαστε! Το ποδόσφαιρο είναι μόνο γι' αυτούς που έχουν οικονομικό όφελος... Το ποδόσφαιρο είναι απλά μια δραστηριότητα για εμάς και στην προκειμένη περίτωση, του ΠΑΟΚ, είναι μια κακή δραστηριότητα πλέον! Δεν προσφέρει (πλέον) τίποτα... Ούτε περηφάνεια, ούτε ψυχαγωγία, ούτε χαρά... Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν, ο καθένας κάνει ότι θέλει, απλά θέλω να εκφράσω την απογοήτευσή μου, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι που με καταλαβαίνουν και ξενέρωσαν κι αυτοί...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Σάβ 21 Ιούλ 2012, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή εξέλιξη για όλους.
Είτε η ρήτρα ήταν 1,5 είτε 150, η τιμή πώλησης θεωρείται αντικειμενικά φυσιολογική.
Επίσης, το ότι οι Γερμανοί αποφάσισαν να τον αφήσουν στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο συνέβη γιατί προφανώς θεωρούν ότι έτσι η επένδυσή τους θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες εξελιξης. Θεωρούν δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός έχει την ικανότητα να εξελίσει παίκτες. Σίγουρα αυτό δεν ταιριάζει με την κοσμοθεωρεία αρκετών ότι όλα στον ΠΑΟΚ είναι σκ@τα, όλοι είναι κλέφτες κλπ, αλλά να που οι Γερμανοί το πιστεύουν.
Για το ποσοστό μεταπώλησης: νομίζω ότι υπάρχει στάνταρ ποσοστό που μπαίνει σε μεταγραφές νέων παικτών που βγαίνουν από τις ακαδημίες μιας ομάδος. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω, αλλά θα το ψάξω.
Αυτο το στάνταρ ποσοστό που αναφέρεις είναι αν έχω καταλάβει καλά 5%.
Αναφέρεται στο σαιτ της ΕΠΟ ->Κανονισμοί & Δίκαιο -> Διεθνές Δίκαιο -> Κανονισμός ιδιότητας και μεταγραφών ΦΙΦΑ.
Δεν τα πάω καλά με τις νομοθεσίες αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε περίπτωση που η Λεβερκουζεν πουλήσει τον Σταφυλιδη πριν αυτός συμπληρώσει το 23 έτος, το 5% του ποσού που θα λάβει από τον αγοραστή, επιβάλλεται νομικά να το αποδώσει στις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο παίχτης από τον 12 ως τον 21 χρόνο ηλικίας του.
Άρα για τον Σταφ Ο ΠΑΟΚ χονδρικά θα δικαιούταν έτσι κι αλλιώς (βάσει νόμου όχι συμφωνίας) για τα 7 χρόνια που του ανήκε, περίπου το 3.5%-4% του ποσού που θα πάρει η Λεβερκουζεν σε περίπτωση μεταγραφής.
Από τη στιγμή που συμφωνήθηκε λοιπόν υψηλότερο ποσοστό, λογικά τα παραπάνω πάνε περίπατο.
eorptol έγραψε:Μα με 60.000 συμβόλαιο πως περιμένετε η ρήτρα να ειναι 2,5 ; 1,5 εινΑι και ειναι και λογικό 25 φορές πάνω απο το συμβόλαιο
ναι δεν γινετε....
Για τον αμυντικό του Ολυμπιακού Ρουγκάλα, η οικονομική αποζημίωση είναι, για την περίοδο 2012—2015, 35.000 ευρώ.
Θα αυξηθεί η αμοιβή του στα 30.000 ευρώ τον χρόνο, αν παίξει σε 5 επίσημους αγώνες με την πρώτη ομάδα.
Η ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ρουγκάλα είναι 2.000.000 ευρώ.
DigitalFan έγραψε:Παιδιά τζάμπα κάθεστε να γράφετε και να ξαναγράφετε... Δεν έχει έννοια... Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μας προσφέρει τίποτα πέρα από πίκρα... Μία ελπίδα μας είχε μήνει να δούμε μια ομάδα με νέους και έσβησε κι αυτή, ή τουλάχιστον, θα σβήσει...! Και ναι, μιρλιαζω!!! Δεν με νοιάζει τι θα πειτε, εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ μετά την πώληση του Σταφυλίδη...
συγγνωμη κιολας απο την ιστοσελιδα αλλα.....
ρε φιλε αντε πανε πεθανε σε καμια γωνια
εσυ τι τον προσφερεις τον ΠΑΟΚ
Δύο εβδομάδες ban στην καρδιά του καλοκαιριού. Δενκακό.
DC
DigitalFan έγραψε:Και καλα, υπήρχε η ελπίδα ο παοκ να ξαναγίνει Π.Α.Ο.Κ., αλλά οι διοικούντες έχουν άλλη άποψη... Αν σας αρέσει ο παοκ πηγένετε πάρτε διαρκείας!
λοιπον δεν ξερω για τους αλλους αλλα κανει μπαμ τι ρολο βαρας ελπιζω να γινει αυτο που πρεπει με σενα. Κανεις copy paste αυτα που γραφεις σε αλλα φορουμ για να δημιουργησεις κλιμα