3.Κώστας Σταφυλίδης
Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΡΗΤΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ 2,5 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1,5;;;δεν εχω ακουσει ρητρες να αυξομειωνονται χωρις να αλλαζει το συμβολαιο...
3.Κώστας Σταφυλίδης
Μα με 60.000 συμβόλαιο πως περιμένετε η ρήτρα να ειναι 2,5 ; 1,5 εινΑι και ειναι και λογικό 25 φορές πάνω απο το συμβόλαιο
-
PAOKhead
@olorin
Αυτο το στάνταρ ποσοστό που αναφέρεις είναι αν έχω καταλάβει καλά 5%.
Αναφέρεται στο σαιτ της ΕΠΟ ->Κανονισμοί & Δίκαιο -> Διεθνές Δίκαιο -> Κανονισμός ιδιότητας και μεταγραφών ΦΙΦΑ.
Δεν τα πάω καλά με τις νομοθεσίες αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε περίπτωση που η Λεβερκουζεν πουλήσει τον Σταφυλιδη πριν αυτός συμπληρώσει το 23 έτος, το 5% του ποσού που θα λάβει από τον αγοραστή, επιβάλλεται νομικά να το αποδώσει στις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο παίχτης από τον 12 ως τον 21 χρόνο ηλικίας του.
Άρα για τον Σταφ Ο ΠΑΟΚ χονδρικά θα δικαιούταν έτσι κι αλλιώς (βάσει νόμου όχι συμφωνίας) για τα 7 χρόνια που του ανήκε, περίπου το 3.5%-4% του ποσού που θα πάρει η Λεβερκουζεν σε περίπτωση μεταγραφής.
Από τη στιγμή που συμφωνήθηκε λοιπόν υψηλότερο ποσοστό, λογικά τα παραπάνω πάνε περίπατο.
Αυτο το στάνταρ ποσοστό που αναφέρεις είναι αν έχω καταλάβει καλά 5%.
Αναφέρεται στο σαιτ της ΕΠΟ ->Κανονισμοί & Δίκαιο -> Διεθνές Δίκαιο -> Κανονισμός ιδιότητας και μεταγραφών ΦΙΦΑ.
Δεν τα πάω καλά με τις νομοθεσίες αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε περίπτωση που η Λεβερκουζεν πουλήσει τον Σταφυλιδη πριν αυτός συμπληρώσει το 23 έτος, το 5% του ποσού που θα λάβει από τον αγοραστή, επιβάλλεται νομικά να το αποδώσει στις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο παίχτης από τον 12 ως τον 21 χρόνο ηλικίας του.
Άρα για τον Σταφ Ο ΠΑΟΚ χονδρικά θα δικαιούταν έτσι κι αλλιώς (βάσει νόμου όχι συμφωνίας) για τα 7 χρόνια που του ανήκε, περίπου το 3.5%-4% του ποσού που θα πάρει η Λεβερκουζεν σε περίπτωση μεταγραφής.
Από τη στιγμή που συμφωνήθηκε λοιπόν υψηλότερο ποσοστό, λογικά τα παραπάνω πάνε περίπατο.
eorptol έγραψε:Μα με 60.000 συμβόλαιο πως περιμένετε η ρήτρα να ειναι 2,5 ; 1,5 εινΑι και ειναι και λογικό 25 φορές πάνω απο το συμβόλαιο
ναι δεν γινετε....
Για τον αμυντικό του Ολυμπιακού Ρουγκάλα, η οικονομική αποζημίωση είναι, για την περίοδο 2012—2015, 35.000 ευρώ.
Θα αυξηθεί η αμοιβή του στα 30.000 ευρώ τον χρόνο, αν παίξει σε 5 επίσημους αγώνες με την πρώτη ομάδα.
Η ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ρουγκάλα είναι 2.000.000 ευρώ.
http://www.balleto.gr/periexomeno/afier ... -neon.html
αν φετος ηταν 2,5 ειναι λογικο του χρονου να ειναι 1,5;;;μου φαινεται περιεργο...πρεπει η ΠΑΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...
- abc_o_ karpouzas
συγγνωμη κιολας απο την ιστοσελιδα αλλα.....DigitalFan έγραψε:Παιδιά τζάμπα κάθεστε να γράφετε και να ξαναγράφετε... Δεν έχει έννοια... Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μας προσφέρει τίποτα πέρα από πίκρα... Μία ελπίδα μας είχε μήνει να δούμε μια ομάδα με νέους και έσβησε κι αυτή, ή τουλάχιστον, θα σβήσει...!![]()
![]()
![]()
![]()
Και ναι, μιρλιαζω!!! Δεν με νοιάζει τι θα πειτε, εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ μετά την πώληση του Σταφυλίδη...
ρε φιλε αντε πανε πεθανε σε καμια γωνια
εσυ τι τον προσφερεις τον ΠΑΟΚ
Δύο εβδομάδες ban στην καρδιά του καλοκαιριού. Δενκακό.
DC
Digitalfan αγνοησες προειδοποιησεις, μπανιο να δροσιστεις μια βδομαδα κ βλεπουμε...
Ρε abg 19 χρονων είναι το παιδι.και εγω πήγα να τον παρεξήγηση αλλα μόλις είπε ηλικία είπα αστον οι πρώτες πίκρες είναι που περνει
-
Dimg4
λοιπον δεν ξερω για τους αλλους αλλα κανει μπαμ τι ρολο βαρας ελπιζω να γινει αυτο που πρεπει με σενα. Κανεις copy paste αυτα που γραφεις σε αλλα φορουμ για να δημιουργησεις κλιμαDigitalFan έγραψε:Και καλα, υπήρχε η ελπίδα ο παοκ να ξαναγίνει Π.Α.Ο.Κ., αλλά οι διοικούντες έχουν άλλη άποψη... Αν σας αρέσει ο παοκ πηγένετε πάρτε διαρκείας!
Ποιός το είπε αυτό;vasilis.A έγραψε:ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΡΗΤΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ 2,5 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1,5;;;δεν εχω ακουσει ρητρες να αυξομειωνονται χωρις να αλλαζει το συμβολαιο...
Καλά ρε karelia, πού ζεις; Έτσι ακούγεται στην πιάτσα των μανατζαρέων να 'ούμε... Εγω θα στα λέω; 
ειπαμε ρε γιαννενα οι γερμανοι ειναι μεγαλοκαρδοι και βαζουν και ποσοστα μεταπωλησης ακομα και οταν δεν χρειαζεται...μερκελ εισαι δε μασας με κατι τετοια 
Υπάρχει έστω ενας αναμεσά μας ο οποίος να έχει την ελάχιστη γνώση περι μανατζαρομεταγραφοδιαπραγματεύσεων; Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα κι όμως εκφράζουμε όχι άποψη αλλά βεβαιότητα. Σας το ξαναείπα. Υπάρχει και το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων το οποίο ξεχνάτε. Οι ομάδες θέλουν να τα έχουν καλά μεταξύ τους. Ότι κι αν σημαίνει αυτό. Η Πόρτο δηλαδή τι υποχρέωση είχε να μας διευκολύνει με το 33% που της αναλογούσε για τον Βιερίνια; Τι σημαίνει αυτό;
δεν χρειαζεται να εχεις γνωση μανατζερ για να καταλαβεις οτι οταν πληρωνει μια ομαδα την ρητρα του παιχτη τελειωσε η ιστορια
ρητρα με ποσοστο μεταπωλησης δεν υπαρχει ψαξε ολες τις μεταγραφες που εσπασε η ρητρα δεν θα βρεις πουθενα κατι αναλογο ουτε η ρητρα εχει να κανει με το συμβολαιο του παιχτη ειναι καθαρα θεμα συμφωνιας παιχτη διοικησης ετσι ειναι σε ολον τον κοσμο
η πορτο σε διευκολυνε στο ποτε και πως θα παρει τα χρηματα της καμια σχεση με την υποθεση σταφ
ρητρα με ποσοστο μεταπωλησης δεν υπαρχει ψαξε ολες τις μεταγραφες που εσπασε η ρητρα δεν θα βρεις πουθενα κατι αναλογο ουτε η ρητρα εχει να κανει με το συμβολαιο του παιχτη ειναι καθαρα θεμα συμφωνιας παιχτη διοικησης ετσι ειναι σε ολον τον κοσμο
η πορτο σε διευκολυνε στο ποτε και πως θα παρει τα χρηματα της καμια σχεση με την υποθεση σταφ