3.Κώστας Σταφυλίδης

Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παιδιά τζάμπα κάθεστε να γράφετε και να ξαναγράφετε... Δεν έχει έννοια... Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μας προσφέρει τίποτα πέρα από πίκρα... Μία ελπίδα μας είχε μήνει να δούμε μια ομάδα με νέους και έσβησε κι αυτή, ή τουλάχιστον, θα σβήσει...! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Και ναι, μιρλιαζω!!! Δεν με νοιάζει τι θα πειτε, εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ μετά την πώληση του Σταφυλίδη...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ρε φιλε digital sorry κιολας αλλα πισο χρονων εισαι κ απογιητευεσαι ετσι απο μια πωληση;

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Είμαι 19, αλλά τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ πολύ και κάνω υπομονή τόσο καιρό έχωντας όνειρο να δω να παίζει με παίκτες δικούς του και να διεκδικεί τρόπαια... Τελικά όμως, δεν θα έπρεπε να ασχολούμε τόσο και να κάνω όνειρα... Συμφωνούμε φίλε, δεν υπάρχει λογος να ασχολούμαστε και να στεναχωριόμαστε! Το ποδόσφαιρο είναι μόνο γι' αυτούς που έχουν οικονομικό όφελος... Το ποδόσφαιρο είναι απλά μια δραστηριότητα για εμάς και στην προκειμένη περίτωση, του ΠΑΟΚ, είναι μια κακή δραστηριότητα πλέον! Δεν προσφέρει (πλέον) τίποτα... Ούτε περηφάνεια, ούτε ψυχαγωγία, ούτε χαρά... Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν, ο καθένας κάνει ότι θέλει, απλά θέλω να εκφράσω την απογοήτευσή μου, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι που με καταλαβαίνουν και ξενέρωσαν κι αυτοί...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Σάβ 21 Ιούλ 2012, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Καλή εξέλιξη για όλους.
Είτε η ρήτρα ήταν 1,5 είτε 150, η τιμή πώλησης θεωρείται αντικειμενικά φυσιολογική.

Επίσης, το ότι οι Γερμανοί αποφάσισαν να τον αφήσουν στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο συνέβη γιατί προφανώς θεωρούν ότι έτσι η επένδυσή τους θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες εξελιξης. Θεωρούν δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός έχει την ικανότητα να εξελίσει παίκτες. Σίγουρα αυτό δεν ταιριάζει με την κοσμοθεωρεία αρκετών ότι όλα στον ΠΑΟΚ είναι σκ@τα, όλοι είναι κλέφτες κλπ, αλλά να που οι Γερμανοί το πιστεύουν.

Για το ποσοστό μεταπώλησης: νομίζω ότι υπάρχει στάνταρ ποσοστό που μπαίνει σε μεταγραφές νέων παικτών που βγαίνουν από τις ακαδημίες μιας ομάδος. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω, αλλά θα το ψάξω.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΡΗΤΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ 2,5 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1,5;;;δεν εχω ακουσει ρητρες να αυξομειωνονται χωρις να αλλαζει το συμβολαιο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Μα με 60.000 συμβόλαιο πως περιμένετε η ρήτρα να ειναι 2,5 ; 1,5 εινΑι και ειναι και λογικό 25 φορές πάνω απο το συμβόλαιο
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

@olorin

Αυτο το στάνταρ ποσοστό που αναφέρεις είναι αν έχω καταλάβει καλά 5%.
Αναφέρεται στο σαιτ της ΕΠΟ ->Κανονισμοί & Δίκαιο -> Διεθνές Δίκαιο -> Κανονισμός ιδιότητας και μεταγραφών ΦΙΦΑ.

Δεν τα πάω καλά με τις νομοθεσίες αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε περίπτωση που η Λεβερκουζεν πουλήσει τον Σταφυλιδη πριν αυτός συμπληρώσει το 23 έτος, το 5% του ποσού που θα λάβει από τον αγοραστή, επιβάλλεται νομικά να το αποδώσει στις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο παίχτης από τον 12 ως τον 21 χρόνο ηλικίας του.

Άρα για τον Σταφ Ο ΠΑΟΚ χονδρικά θα δικαιούταν έτσι κι αλλιώς (βάσει νόμου όχι συμφωνίας) για τα 7 χρόνια που του ανήκε, περίπου το 3.5%-4% του ποσού που θα πάρει η Λεβερκουζεν σε περίπτωση μεταγραφής.

Από τη στιγμή που συμφωνήθηκε λοιπόν υψηλότερο ποσοστό, λογικά τα παραπάνω πάνε περίπατο.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

eorptol έγραψε:Μα με 60.000 συμβόλαιο πως περιμένετε η ρήτρα να ειναι 2,5 ; 1,5 εινΑι και ειναι και λογικό 25 φορές πάνω απο το συμβόλαιο

ναι δεν γινετε....

Για τον αμυντικό του Ολυμπιακού Ρουγκάλα, η οικονομική αποζημίωση είναι, για την περίοδο 2012—2015, 35.000 ευρώ.
Θα αυξηθεί η αμοιβή του στα 30.000 ευρώ τον χρόνο, αν παίξει σε 5 επίσημους αγώνες με την πρώτη ομάδα.

Η ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ρουγκάλα είναι 2.000.000 ευρώ.

http://www.balleto.gr/periexomeno/afier ... -neon.html
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

αν φετος ηταν 2,5 ειναι λογικο του χρονου να ειναι 1,5;;;μου φαινεται περιεργο...πρεπει η ΠΑΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

DigitalFan έγραψε:Παιδιά τζάμπα κάθεστε να γράφετε και να ξαναγράφετε... Δεν έχει έννοια... Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μας προσφέρει τίποτα πέρα από πίκρα... Μία ελπίδα μας είχε μήνει να δούμε μια ομάδα με νέους και έσβησε κι αυτή, ή τουλάχιστον, θα σβήσει...! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Και ναι, μιρλιαζω!!! Δεν με νοιάζει τι θα πειτε, εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ μετά την πώληση του Σταφυλίδη...
συγγνωμη κιολας απο την ιστοσελιδα αλλα.....
ρε φιλε αντε πανε πεθανε σε καμια γωνια

εσυ τι τον προσφερεις τον ΠΑΟΚ

Δύο εβδομάδες ban στην καρδιά του καλοκαιριού. Δενκακό.
DC
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Digitalfan αγνοησες προειδοποιησεις, μπανιο να δροσιστεις μια βδομαδα κ βλεπουμε...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ρε abg 19 χρονων είναι το παιδι.και εγω πήγα να τον παρεξήγηση αλλα μόλις είπε ηλικία είπα αστον οι πρώτες πίκρες είναι που περνει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DigitalFan έγραψε:Και καλα, υπήρχε η ελπίδα ο παοκ να ξαναγίνει Π.Α.Ο.Κ., αλλά οι διοικούντες έχουν άλλη άποψη... Αν σας αρέσει ο παοκ πηγένετε πάρτε διαρκείας!
λοιπον δεν ξερω για τους αλλους αλλα κανει μπαμ τι ρολο βαρας ελπιζω να γινει αυτο που πρεπει με σενα. Κανεις copy paste αυτα που γραφεις σε αλλα φορουμ για να δημιουργησεις κλιμα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

vasilis.A έγραψε:ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΡΗΤΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ 2,5 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1,5;;;δεν εχω ακουσει ρητρες να αυξομειωνονται χωρις να αλλαζει το συμβολαιο...
Ποιός το είπε αυτό;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Καλά ρε karelia, πού ζεις; Έτσι ακούγεται στην πιάτσα των μανατζαρέων να 'ούμε... Εγω θα στα λέω; 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”