Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
- sourmenetes
- Moderator
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Συμφωνούμε. Ο Παναγιωτούδης χάνει τη μπάλα μόνος του αν και δεν έκανε το μεγάλο λάθος.Τρόμος έγραψε:Πως να φτιάξεις παιχνίδι;Από τα χαφ μόνο ο Λάζαρ στέκεται με ομάδες σαν τη Μαγιόρκα.

- sourmenetes
- Moderator
Θελει πολλα ματς ο παναγιωτουδης για να παιξει σε ζορικα ματς.Ο γεωργιαδης ειναι πιο μεσα στο κλιμα σημερα ο κατσικας πολυ καλος ο γλυκος σε μια φαση που χρειαστηκε ητανε παρων.
Κατι σημαντικο ειναι πως η πιεση που ασκησαμε ψηλα στα προηγουμενα ματς την ασκουμε και σημερα με πιο δυσκολο αντιπαλο.
Κατι σημαντικο ειναι πως η πιεση που ασκησαμε ψηλα στα προηγουμενα ματς την ασκουμε και σημερα με πιο δυσκολο αντιπαλο.
- sourmenetes
- Moderator
Ο κλαους θελει ετοιμο παιχνιδι.Ο γιαννου αντιθετως βοηθαει πολυ στη δημιουργια του παιχνιδιου.
φίλε πιστεύω ότι ο κλάους σε μια κατηγορία που θα μετράει επαφές με τη μπάλα ανά λεπτά συμμετοχής, θα έχει το μικρότερο ποσοστό παγκοσμίως.
αρχίζει και μου βγάζει ένα τεμπέλικο στυλ
αρχίζει και μου βγάζει ένα τεμπέλικο στυλ
Τεμπέλικο στύλ αλλά απ'αυτόν ξεκινάνε όλα στην άμυνα με το εκπληκτικό πρέσσινγκ που κάνει.

O Παναγιωτουδης δυσκολα να ανταποκριεθ σε 44 2 μονος φετος...Πασχει στο ατομικο μαρκαρισμα και θα χουμε προβλημα...Με 3 χαφ και τον μπαμπα Γκαρσια φετος...
Ο κλαους ειναι σαν το αλογακι της παναγιας...μενει ακινητος και χτυπαει
Ο κλαους ειναι σαν το αλογακι της παναγιας...μενει ακινητος και χτυπαει

Ο Παναγιωτούδης είναι γατάκι ρε μαμώτο. Τον περίμενα πιο τσαμπουκαλεμένο όπως τον Στάφ, αλλά θα μου πεις δεν βγαζεις κάθε μέρα Σταφυλίδηδες..

Τους αμυντικους θελω να τους δω σε κανονικα ματς για να τους κρινω αμυτνικα αλλα παντος ενα στοιχειο που μου αρεσει στον Κουμαλο ειναι οτι ειναι πολυ ανετος με την μπαλα και την κουβαλαει καλα, κατι το οποιο βοηθαει πολυ επιθετικα.
Φαινόμαστε πολύ καλα δουλεμένη ομάδα και για τέτοια εποχή αυτό είναι το καλύτερο.. Βγάζει πάντως μάτια οτι θέλουμε παίκτη επιθετικά που να μπορεί να κάνει μια τρίπλα και γενικά να χει το 1to1..
Η ομαδα φεναιτε να ξανα αποκτα το μεταλλο που ειχε χασει στα χρονια δερμιτζοχαβομπολονιδων.. Θελω να πω πως μετα την εποχη καρπουζα ημασταν σε αρκετα παιχνιδια 'οτι ναναι' και ασυνεπεις.. Αντιθετα με τον δωνη βλεπω παλι αυτο που ελειπε
Τετοιο παικτη στην Ελλαδα παντα τον ψαχνουμε γιατι δεν υπαρχουν τετοιοι και δεν εχεις και τα λεφτα για να τουσ φερεις.
ο κουμαλο καλυτερος απο ματς σε ματς παντως...Παντως οσο καλα και να παιζουμε το 4 4 2 σε ευθεια δεν μαρεσει με τπτ..γεωρργιαδης ρομπερ ειναι για πιο κατω ομαδες...Τα φιλικα δε λενε τπτ ...τα επισημα μετρανε..
Νομίζω ότι ο Γιάννου έχει πιάσει ταβάνι. Νομίζω ο Μπόλονι για τον Γιάννου είχε πει είναι ένας καλός παίχτης, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Τα 16-17 χρονα πρέπει να κοιτάμε όλα τα άλλα δεν πρόκειται να προχωρήσουν. Πιστεύω στους Πέλκα, Δελιγιαννίδη, Κωνσταντινίδη οι άλλοι μου φαίνονται πολύ πιο μέτριοι. Ο Δώνης πρέπει να κοιτάει Κ15. Η Μάντσεστερ, Τσέλσυ, Άγιαξ κοιτάνε 13χρονα.
Θεωρώ ότι η Κ19 δεν έχει νόημα. Κ17 πρέπει να είναι το τελευταίο σκαλοπάτι για την Α ομάδα.
Θεωρώ ότι η Κ19 δεν έχει νόημα. Κ17 πρέπει να είναι το τελευταίο σκαλοπάτι για την Α ομάδα.