Ζήσης Βρύζας
- DigitalFan
Re: Ζήσης Βρύζας
Φίλε, τους φτάνει ο Λίνο, ικανοποιούνται... Τίποτα παραπάνω...xrisitsapa έγραψε:Επειδη βαρεθηκα να ακουω σαλια-μαλια περι Πορτο, Αγιαξ,Παρτιζαν κτλ. για να δικαιολογηθουν οι "περηφανες πωλησεις", θα μου απαντησει κανεις σε μερικα απλά ερωτηματα;
1. Ποσα πρωταθληματα εχουν οι συγκεκριμενες ομαδες;
2. Πιστευει κανεις οτι τα λεφτα απο τη μεταγραφη του Σταφ θα πεσουν ξανα στην ομαδα;
3. Πιστευει κανεις οτι η ομαδα εχει ηδη ετοιμο τον επομενο παικτη που θα αντικαταστησει αυτον που πουλαει;
3. Πιστευει κανεις οτι ο Αλεξανδριδης ειναι ικανος να βρει και να αναπτυξει τον επομενο Σταφυλιδη;
Επειδη εγω εχω την αποψη μου για τα συγκεκριμενα θεματα, πιστευω οτι τον ΠΑΟΚ δεν πρεπει να τον συγκρινουμε με τετοιες ομαδες, που εχουν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, αλλα μαλλον με κατι ξανθες, πανιωνιους, ηρακληδες κτλ που κοιταν να βγαλουν κανα παικτακι για να το πουλησουν στο γαυρο και να συνεχισουν να στεκονται οικονομικα στην α΄ εθνικη. Και παντα ηταν ετσι, απλα τωρα δεν μας τους παιρνουν απο το ΠΟΚ, αλλα λογω Μποσμαν, τους δινουμε και στο εξωτερικο.
Υ.Γ1. Αν αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, τοτε παω πασο...εγω παντως δεν μπορω να το στηριξω αυτο.
Υ.Γ2. Κριμα για τα υπολοιπα παικτακια, και τον Δωνη που δεν θα εχουν την στηριξη που τους αξιζει και που τοσο απλοχερα δοθηκε σε αλλους.
- DigitalFan
-
GI4NNEN4 έγραψε:Πόσες φορές πρέπει να ειπωθεί πως ο Σταφ ΔΕΝ πουλήθηκε
Ελα ρε συ, αφου το θεμα ειχε βρωμισει εδω και καιρο. Η διοικηση δεν πηρε χαμπαρι να του κανει μια αναπροσαρμογη; δεν τους εχω για χαζους. απλα το αφηναν να παιζει και αν κατσει, εκατσε. Μη μου πεις οτι πιστευεις οτι αιφνιδιαστηκαν και λογω ρητρας δεν μπορσυσαν να κανουν τιποτα !
Κι ενώ έχει βρομίσει η πιάτσα όπως λες, παίρνεις ως δεδομένο πως ο Σταφ θα συμφωνούσε και θα υπέγραφε επέκταση και αναπροσαρμογή. Πώς είσαι τόσο βέβαιος 

-
καθολου βεβαιος. ξερεις ομως να εγινε εστω καποια προσπαθεια; καταλαβες κατι τετοιο εστω σημερα; εγω μαλλον μια κρυφη χαρα διακρινω και μια προσπαθεια να φανει σαν αναποφευκτη η πωληση.GI4NNEN4 έγραψε:Κι ενώ έχει βρομίσει η πιάτσα όπως λες, παίρνεις ως δεδομένο πως ο Σταφ θα συμφωνούσε και θα υπέγραφε επέκταση και αναπροσαρμογή. Πώς είσαι τόσο βέβαιος
Να ρωτησω κατι.πως γινετε ενω εφυγε με ρητρα να πηραμε και 10% μεταπωληση;;
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Εδώ είχε γραφτεί σε ρεπορτάζ του 24 ότι ο μικρός άφησε το σπίτι του στη Θεσ/νίκη.. Άντε τα εκεί τζιμάνια νομίσανε ότι το κιλκίς είναι πιο κοντά στην Μεσημβρία και για αυτό άφησε το σπίτι του. (ξέρετε πολλούς 18 χρονους που προτιμάνε να μένουν με τη μαμά τους, αντί να έχουν την ελευθερία τους, ειδικά όταν έχουν τόσα φράγκα-δόξα-γκόμενες κτλ)
Εσύ ρε "Ζησάκο" (δεν είναι δικιά μου προσφώνηση, την είπε γνωστός ραδιοπαραγωγός σήμερα στο ραδιόφωνο) δεν πήρες μυρωδιά για όλο αυτό;
Ή σε βόλευε και εσένα για να καλύψεις άλλες έκτακτες ανάγκες; Ανάγκες που δεν σε σύμφερε να μάθουμε, γιατί δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν νυν και πρώην.
Καταστρέψτε ελεύθερα... Μπορείτε.
Εσύ ρε "Ζησάκο" (δεν είναι δικιά μου προσφώνηση, την είπε γνωστός ραδιοπαραγωγός σήμερα στο ραδιόφωνο) δεν πήρες μυρωδιά για όλο αυτό;
Ή σε βόλευε και εσένα για να καλύψεις άλλες έκτακτες ανάγκες; Ανάγκες που δεν σε σύμφερε να μάθουμε, γιατί δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν νυν και πρώην.
Καταστρέψτε ελεύθερα... Μπορείτε.
Σε λιγο θα μας πουν οτι μας δινουν κ τον ballack."περιφαμη πωληση" μου μυριζει
Η καλυπτουν οι ΑΡΔ τν διοικηση
Η καλυπτουν οι ΑΡΔ τν διοικηση
ετσι ειναι οπως τα λες...xrisitsapa έγραψε:Επειδη βαρεθηκα να ακουω σαλια-μαλια περι Πορτο, Αγιαξ,Παρτιζαν κτλ. για να δικαιολογηθουν οι "περηφανες πωλησεις", θα μου απαντησει κανεις σε μερικα απλά ερωτηματα;
1. Ποσα πρωταθληματα εχουν οι συγκεκριμενες ομαδες;
2. Πιστευει κανεις οτι τα λεφτα απο τη μεταγραφη του Σταφ θα πεσουν ξανα στην ομαδα;
3. Πιστευει κανεις οτι η ομαδα εχει ηδη ετοιμο τον επομενο παικτη που θα αντικαταστησει αυτον που πουλαει;
3. Πιστευει κανεις οτι ο Αλεξανδριδης ειναι ικανος να βρει και να αναπτυξει τον επομενο Σταφυλιδη;
Επειδη εγω εχω την αποψη μου για τα συγκεκριμενα θεματα, πιστευω οτι τον ΠΑΟΚ δεν πρεπει να τον συγκρινουμε με τετοιες ομαδες, που εχουν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, αλλα μαλλον με κατι ξανθες, πανιωνιους, ηρακληδες κτλ που κοιταν να βγαλουν κανα παικτακι για να το πουλησουν στο γαυρο και να συνεχισουν να στεκονται οικονομικα στην α΄ εθνικη. Και παντα ηταν ετσι, απλα τωρα δεν μας τους παιρνουν απο το ΠΟΚ, αλλα λογω Μποσμαν, τους δινουμε και στο εξωτερικο.
Υ.Γ1. Αν αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, τοτε παω πασο...εγω παντως δεν μπορω να το στηριξω αυτο.
Υ.Γ2. Κριμα για τα υπολοιπα παικτακια, και τον Δωνη που δεν θα εχουν την στηριξη που τους αξιζει και που τοσο απλοχερα δοθηκε σε αλλους.
το εγραψα και νωριτερα σε αλλο τοπικ,οτι ο βρυζας ειναι πολυ τυχερος γιατι δεν πηρε ειδηση ο μαρινακης
οτι με 1,5 μυρια παιρνει τον σταφ...ξερεις τι θα γινοταν σημερα?
Με 1.5 παιρνει η λεβερκουχεν οχι ο γαυρος .ο γαυρος ακριβοτερα
Δν νομιζω να υπαρχει ρητρα που να δινει 10% μεταπωληση.
Αποψη μου ειναι οτι ο παικτης πουληθηκε κ βγηκε το παραμυθι αυτο για να τον κοσμο
Αποψη μου ειναι οτι ο παικτης πουληθηκε κ βγηκε το παραμυθι αυτο για να τον κοσμο