Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε δε νομίζω οτι και με το 1,5 του Σταφ, είμαστε πάλι για φούντο...

Είπαμε...

Εγώ προτείνω οτι περισσέψει απο την πώληση του Σταφ, να το χώσουν ΑΜΕΣΩΣ στο προπονητικό. Να κάνουν ένα κτίριο της προκοπής και αντιανεμική θωράκιση...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

τι νομιζεις δλδ,οτι με το 1,5χαρτι καθαρισε η μπουγαδα;
αστο καλυτερα...τι προπονητικο και τμηματα υποδομης.....
αδελφε....ουτε για τα χρωστουμενα στον κοντο δεν φτανουν....
''ειναι πολλα τα λεφτα αρη'' που ελεγε και μια ψυχη ;) :mrgreen:
μια απο κουλα και ρουλη ειμαστε στα χρωστουμενα.....,μονο που εμας μας εδωσε το φιλι της ζωης με τα 2εκ.ο Ιβαν.
αλλιως θα ειμασταν ηδη στα ''ανασκελα''....στα θυμαρακια....
τωρα το παλευουμε.....αν και παλι για φουντο ειμαστε....αλλα λεμε τωρα....
Να πω βεβαια οτι το χειροτερο απο ολα για μενα ειναι το ξευτιλικι με το ....''σας τον αφηνω ενα χρονο να ψηθει''......
......μεγαλη ξευτιλα......αυτα μονο σε ''μικρες'' ομαδες γινωνται....
και το ωραιο ειναι, που καποιοι το θεωρουν και επιτυχια :o που μας τον αφηνουν και φετος να παιξει σ΄εμας........
τι να τον κανω ρε εσεις τον Σταφ.μες την ομαδα.....που το μυαλο του θα ειναι στην λεβερκουζεν....και στα
ευρωπουλα που τον περιμενουν....
αλλα δεν βαριεσε....τωρα τι ψαχνεις να βρεις....εδω που φτασαμε...
τελος παντων...
...εμεις παλι εκει θαμαστε.....στα τσιμεντα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

συμφωνώ για θωράκιση προπονητικού.

υγ η πώληση σταφυλίδη εκ πρώτης όψεως δείχνει επωφελής.φυσικά και η ... μιζεροξερολίασις αναμενόμενη.έπρεπε να πάρουμε γύρω στα 4εκ και δανεικό τον παίχτη για καμμιά 3ετία,ποιά άλλη ομάδα δε θα πετύχαινε άλλωστε κάτι τέτοιο στη θέση μας;;
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Βρύζα πλέον δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος για την παρουσία σου στην ομάδα... Να ξεπουλήσουμε τους παικτες μπορουμε και με οποιονδηποτε άλλο πρόεδρο... :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μ'αρεσει που θεωρεις οτι υπαρχουν και επιλογες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

DigitalFan φιλε μου το να πουλας δεν ειναι κααο ....μαλλον αναγκαιο σε μια ομαδα οπως εμεις...με πολλα χρεη και εσοδα μονο απο τον κοσμο...το θεμα ειναι τι κανεις με τα λεφτα....και το να κλεινεις μονο τρυπες που εκανε ςμε κακους χειρισμους .....ειναι κοντοφθαλμη λογικη...Μισα επενδυσεις...μιασα σε χρεη τουλ ....
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι καλη η κακη επιλογη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Σε παγκοσμιο επιπεδο ο ΠΑΟΚ ειναι μια μικρη χρεοκοπημενη ομαδα και τετοιες ομαδες επιλογες δεν εχουν. Αλλα φυσικα οταν εισαι Ελληνας μια ζωη ολο για μεγαλεια ακους.

Δεν προσπαθω να δικαιολογησω το Βρυζα. Αλλα εαν δεν καταλαβουμε σε πιο επιπεδο βρισκομαστε, δεν προκειτε ποτε να παμε μπροστα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

CCCP έγραψε:Αλλα φυσικα οταν εισαι Ελληνας μια ζωη ολο για μεγαλεια ακούς.
:lol:

Πόσο δίκιο έχεις!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Όταν γκρεμιζονται τα ονειρα μας δεν μπορουμε να ειμαστε χαρουμενοι, οτι και να λετε τωρα το ακουω... βερεσε!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;

Σήμερα γκρεμίστηκαν τα όνειρά σου;

Θα μας τρελάνετε...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Έχεις δίκαιο, δεν θα αλλάξει τίποτα, όπως είμασταν θα μείνουμε...! Το γήπεδο φέτος θα έχει μ.ο. 5.000 κόσμο... Προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ ούτε από την τηλεόραση... Εγώ πέρσι έβλεπα ΠΑΟΚ για τον Σταφυλίδη και μόνο... Δεν έβρισκα κάτι άλλο ενδιαφέρον... Και πείτε ότι θέλετε, χαρακτηρίστε με, πραγματικά δεν με πειράζει...!

ΥΓ: Καλή τύχη για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, στους Κωνσταντινιδη, Ποποβιτς, Παναγιωτουδη, Πέλκα..!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από eorptol »

Μην τον βλέπεις άλλαξε ομάδα τι νοοτροπία ειναι αυτη ελεος :(:(

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
TDM900

Δημοσίευση από TDM900 »

γκρινια μιρλα και μιζερια.και φυσικα πανω απο ολα το δικαιωμα της κριτικης σαν αλοθι......αυτοι ειμαστε...τζων γου που μας χρειαζεται............ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ακόμα να το στείλετε το σκουλήκι;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Επειδη βαρεθηκα να ακουω σαλια-μαλια περι Πορτο, Αγιαξ,Παρτιζαν κτλ. για να δικαιολογηθουν οι "περηφανες πωλησεις", θα μου απαντησει κανεις σε μερικα απλά ερωτηματα;

1. Ποσα πρωταθληματα εχουν οι συγκεκριμενες ομαδες;
2. Πιστευει κανεις οτι τα λεφτα απο τη μεταγραφη του Σταφ θα πεσουν ξανα στην ομαδα;
3. Πιστευει κανεις οτι η ομαδα εχει ηδη ετοιμο τον επομενο παικτη που θα αντικαταστησει αυτον που πουλαει;
3. Πιστευει κανεις οτι ο Αλεξανδριδης ειναι ικανος να βρει και να αναπτυξει τον επομενο Σταφυλιδη;

Επειδη εγω εχω την αποψη μου για τα συγκεκριμενα θεματα, πιστευω οτι τον ΠΑΟΚ δεν πρεπει να τον συγκρινουμε με τετοιες ομαδες, που εχουν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, αλλα μαλλον με κατι ξανθες, πανιωνιους, ηρακληδες κτλ που κοιταν να βγαλουν κανα παικτακι για να το πουλησουν στο γαυρο και να συνεχισουν να στεκονται οικονομικα στην α΄ εθνικη. Και παντα ηταν ετσι, απλα τωρα δεν μας τους παιρνουν απο το ΠΟΚ, αλλα λογω Μποσμαν, τους δινουμε και στο εξωτερικο.

Υ.Γ1. Αν αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, τοτε παω πασο...εγω παντως δεν μπορω να το στηριξω αυτο.
Υ.Γ2. Κριμα για τα υπολοιπα παικτακια, και τον Δωνη που δεν θα εχουν την στηριξη που τους αξιζει και που τοσο απλοχερα δοθηκε σε αλλους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”