4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας
δεν τον πιστευα-ω σαν παικτηα αλλα εκτιμω τη σταση του.......καλη συνεχεια στην καριερα του..
adamroxas έγραψε:Ο λαος απαιτει να παιξει ενα ημιχρονο! Καλη επιτυχια ρε παλικαρε! Τα αντερα σου να χαν ολοι...
Ο λαος απαιτει να παει στο καλο και να εχει παντα τον ΠΑΟΚ στην καρδια του

ναι κλαψτε κιολας!!
127 σελιδες κραξιμο και οι τελευταιες 2 σιροπια!!
βρε τι πινετε;
ας κανουμε ΠΑΟΚ β' οπως στην ισπανια και να τον βαζουμε εκει το συμπαθη Σωτηρη
127 σελιδες κραξιμο και οι τελευταιες 2 σιροπια!!
βρε τι πινετε;
ας κανουμε ΠΑΟΚ β' οπως στην ισπανια και να τον βαζουμε εκει το συμπαθη Σωτηρη
obanebane έγραψε:adamroxas έγραψε:Ο λαος απαιτει να παιξει ενα ημιχρονο! Καλη επιτυχια ρε παλικαρε! Τα αντερα σου να χαν ολοι...

μια μεγαλη μαυρη σελιδα στην ιστορια μας ενα τραγικο λαθος του ζαγορακη η απομακρυνση του μπαλαφινιο θα προκαλεσει μεγαλες αντιδρασεις στις ταξεις των οπαδων μας ειδη οι συνδεσμοι ετοιμαζουν ανακοινωσεις με βαρυτατους χαρακτηρισμους εναντιον σε οσους ειχαν συμμετοχη σε αυτο το εγλημα ΖΑΓΟΡΑΚΗ ως εδω δεν παει αλλο αν φυγει ψαξε πλανητη να κρυφτεις...
υγ1 στα τσακιδια σωτηρακη και εσυ και καμια πενταδα ακομα που πρεπει να φυγουν 5 χρονια πηρες ευκαιριες οσο κανεις αλλος πιτσιρικας στον ΠΑΟΚ και πετουσες αετο
υγ2 ΠΑΟΚ ειμαι και εγω και ολοι μας για αμ. χαφ ομως ψαχνουμε και οχι καποιον δικο μας να παιζει
υγ3 βαλε τον κατσε
υγ4σας επιασε ξαφνικα ο πονος και η συμπαθεια ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τοσα χρονια κραξιμο και τωρα αγαπες...
υγ1 στα τσακιδια σωτηρακη και εσυ και καμια πενταδα ακομα που πρεπει να φυγουν 5 χρονια πηρες ευκαιριες οσο κανεις αλλος πιτσιρικας στον ΠΑΟΚ και πετουσες αετο
υγ2 ΠΑΟΚ ειμαι και εγω και ολοι μας για αμ. χαφ ομως ψαχνουμε και οχι καποιον δικο μας να παιζει
υγ3 βαλε τον κατσε
υγ4σας επιασε ξαφνικα ο πονος και η συμπαθεια ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τοσα χρονια κραξιμο και τωρα αγαπες...
Σαν ποδοσφαιριστής ποτέ δεν έγινες αυτό που ονειρευόμουν. Ίσως διακιολογημένα να αποχωρείς.
Από την άλλη θέλω να πω ότι μας έχεις δείξει πόσο ΜΑΓΚΑΣ είσαι. Όπως είπε κι ένας αδερφός παραπάνω, όταν σε κράζει τόσος κόσμος, πως να παίξεις μπάλα;;;;
Μας έδωσες ένα μάθημα ζωής με τη στάση σου. Να σαι πάντα καλά.
Καλή συνέχεια!
Από την άλλη θέλω να πω ότι μας έχεις δείξει πόσο ΜΑΓΚΑΣ είσαι. Όπως είπε κι ένας αδερφός παραπάνω, όταν σε κράζει τόσος κόσμος, πως να παίξεις μπάλα;;;;
Μας έδωσες ένα μάθημα ζωής με τη στάση σου. Να σαι πάντα καλά.
Καλή συνέχεια!
ενταξει οχι και ισως μην τρελαθουμεgika έγραψε: Ίσως διακιολογημένα να αποχωρείς.

Σώτο καλή συνέχεια στην καριέρα σου και μακριά από τραυματισμούς!!
Σε έχω κράξει πολλές φορές,οφείλω όμως να παραδεχτώ την άψογη συμπεριφορά σου τόσα χρόνια,αλλά και τα @@ που έχεις!!
Καλή συνέχεια και πάλι!!
Σε έχω κράξει πολλές φορές,οφείλω όμως να παραδεχτώ την άψογη συμπεριφορά σου τόσα χρόνια,αλλά και τα @@ που έχεις!!
Καλή συνέχεια και πάλι!!

Χαχαχα οκ για ενα λαστ γκουντμπαϊ το ειπα εγω! Αλλωστε αν ειμαστε σωστοι και κερδαμε 2-0 στο ημιχρονο, δεν θα πειραξει τοσο ετσι?obanebane έγραψε:adamroxas έγραψε:Ο λαος απαιτει να παιξει ενα ημιχρονο! Καλη επιτυχια ρε παλικαρε! Τα αντερα σου να χαν ολοι...

- PaOkArAsIrAkLiO
Σωτο σε ευχαριστουμε για οσα προσφερες αυτα τα χρονια στην ομαδα (που κατα τη γνωμη μου ειναι πολλα, κραζετε οσο θελετε!)! Ελπιζω να εισαι καλα οπου και να πας! Καλη συνεχεια στην καριερα σου!!
Δεν νομίζω οτι του αξίζει η ειρωνία... Ο Σώτος έπαιξε σε δύσκολα χρόνια με συμπαίκτες Κνολ, Βαγγελή και Ορφανό...marley 4 έγραψε:μια μεγαλη μαυρη σελιδα στην ιστορια μας ενα τραγικο λαθος του ζαγορακη η απομακρυνση του μπαλαφινιο θα προκαλεσει μεγαλες αντιδρασεις στις ταξεις των οπαδων μας ειδη οι συνδεσμοι ετοιμαζουν ανακοινωσεις με βαρυτατους χαρακτηρισμους εναντιον σε οσους ειχαν συμμετοχη σε αυτο το εγλημα ΖΑΓΟΡΑΚΗ ως εδω δεν παει αλλο αν φυγει ψαξε πλανητη να κρυφτεις...
υγ3 βαλε τον κατσε
Δεν είχε δίπλα του Γκαρσία , Βιτόλο , Ίβιτς. Εδώ μ'αυτούς ούτε ο Ριβάλντο δεν θα μπορούσε να δείξει . Σήμερα παίζει δίπλα στον Γκαρσία ο Τσουκαλάς και φαίνεται παίχτης.... Ένυ γουέι, Καλή τύχη Σωτήρη και ...δεν σου άξιζε τέτοια αντιμετώπιση
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
PARASANDALOS έγραψε:[youtube]kltumpR6mcM&feature=related[/youtube]

Είπαμε ρε Παρασάνταλε να τον αποχαιρετήσουμε αλλά εσύ το γ@μησες.
Θα μας λείψει όπως η βροχή στην έρημο?

Έλεος...
Καλή τύχη Σωτηράκη.Ήλπιζα ότι δίπλα στον Γκαρσία θα μάθαινες τα απαραίτητα γιά αυτήν την θέση αλλά.....
Καλή τύχη...