4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν τον πιστευα-ω σαν παικτηα αλλα εκτιμω τη σταση του.......καλη συνεχεια στην καριερα του..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

adamroxas έγραψε:Ο λαος απαιτει να παιξει ενα ημιχρονο! Καλη επιτυχια ρε παλικαρε! Τα αντερα σου να χαν ολοι... :pano:

Ο λαος απαιτει να παει στο καλο και να εχει παντα τον ΠΑΟΚ στην καρδια του :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ναι κλαψτε κιολας!!
127 σελιδες κραξιμο και οι τελευταιες 2 σιροπια!!
βρε τι πινετε;

ας κανουμε ΠΑΟΚ β' οπως στην ισπανια και να τον βαζουμε εκει το συμπαθη Σωτηρη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:
adamroxas έγραψε:Ο λαος απαιτει να παιξει ενα ημιχρονο! Καλη επιτυχια ρε παλικαρε! Τα αντερα σου να χαν ολοι... :pano:

Ο λαος απαιτει να παει στο καλο και να εχει παντα τον ΠΑΟΚ στην καρδια του :opaokara:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μια μεγαλη μαυρη σελιδα στην ιστορια μας ενα τραγικο λαθος του ζαγορακη η απομακρυνση του μπαλαφινιο θα προκαλεσει μεγαλες αντιδρασεις στις ταξεις των οπαδων μας ειδη οι συνδεσμοι ετοιμαζουν ανακοινωσεις με βαρυτατους χαρακτηρισμους εναντιον σε οσους ειχαν συμμετοχη σε αυτο το εγλημα ΖΑΓΟΡΑΚΗ ως εδω δεν παει αλλο αν φυγει ψαξε πλανητη να κρυφτεις...

υγ1 στα τσακιδια σωτηρακη και εσυ και καμια πενταδα ακομα που πρεπει να φυγουν 5 χρονια πηρες ευκαιριες οσο κανεις αλλος πιτσιρικας στον ΠΑΟΚ και πετουσες αετο
υγ2 ΠΑΟΚ ειμαι και εγω και ολοι μας για αμ. χαφ ομως ψαχνουμε και οχι καποιον δικο μας να παιζει
υγ3 βαλε τον κατσε
υγ4σας επιασε ξαφνικα ο πονος και η συμπαθεια ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τοσα χρονια κραξιμο και τωρα αγαπες...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σαν ποδοσφαιριστής ποτέ δεν έγινες αυτό που ονειρευόμουν. Ίσως διακιολογημένα να αποχωρείς.

Από την άλλη θέλω να πω ότι μας έχεις δείξει πόσο ΜΑΓΚΑΣ είσαι. Όπως είπε κι ένας αδερφός παραπάνω, όταν σε κράζει τόσος κόσμος, πως να παίξεις μπάλα;;;;

Μας έδωσες ένα μάθημα ζωής με τη στάση σου. Να σαι πάντα καλά.

Καλή συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gika έγραψε: Ίσως διακιολογημένα να αποχωρείς.
ενταξει οχι και ισως μην τρελαθουμε 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

λέω ίσως γιατί για πέμπτο χαφ δεν θέλεις τον ροναλντίνιο...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Σώτο καλή συνέχεια στην καριέρα σου και μακριά από τραυματισμούς!!
Σε έχω κράξει πολλές φορές,οφείλω όμως να παραδεχτώ την άψογη συμπεριφορά σου τόσα χρόνια,αλλά και τα @@ που έχεις!!
Καλή συνέχεια και πάλι!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

obanebane έγραψε:

Χαχαχα οκ για ενα λαστ γκουντμπαϊ το ειπα εγω! Αλλωστε αν ειμαστε σωστοι και κερδαμε 2-0 στο ημιχρονο, δεν θα πειραξει τοσο ετσι? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Σωτο σε ευχαριστουμε για οσα προσφερες αυτα τα χρονια στην ομαδα (που κατα τη γνωμη μου ειναι πολλα, κραζετε οσο θελετε!)! Ελπιζω να εισαι καλα οπου και να πας! Καλη συνεχεια στην καριερα σου!!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

marley 4 έγραψε:μια μεγαλη μαυρη σελιδα στην ιστορια μας ενα τραγικο λαθος του ζαγορακη η απομακρυνση του μπαλαφινιο θα προκαλεσει μεγαλες αντιδρασεις στις ταξεις των οπαδων μας ειδη οι συνδεσμοι ετοιμαζουν ανακοινωσεις με βαρυτατους χαρακτηρισμους εναντιον σε οσους ειχαν συμμετοχη σε αυτο το εγλημα ΖΑΓΟΡΑΚΗ ως εδω δεν παει αλλο αν φυγει ψαξε πλανητη να κρυφτεις...

υγ1 στα τσακιδια σωτηρακη και εσυ και καμια πενταδα ακομα που πρεπει να φυγουν 5 χρονια πηρες ευκαιριες οσο κανεις αλλος πιτσιρικας στον ΠΑΟΚ και πετουσες αετο
υγ2 ΠΑΟΚ ειμαι και εγω και ολοι μας για αμ. χαφ ομως ψαχνουμε και οχι καποιον δικο μας να παιζει
υγ3 βαλε τον κατσε
υγ4σας επιασε ξαφνικα ο πονος και η συμπαθεια ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τοσα χρονια κραξιμο και τωρα αγαπες...
Δεν νομίζω οτι του αξίζει η ειρωνία... Ο Σώτος έπαιξε σε δύσκολα χρόνια με συμπαίκτες Κνολ, Βαγγελή και Ορφανό...
Δεν είχε δίπλα του Γκαρσία , Βιτόλο , Ίβιτς. Εδώ μ'αυτούς ούτε ο Ριβάλντο δεν θα μπορούσε να δείξει . Σήμερα παίζει δίπλα στον Γκαρσία ο Τσουκαλάς και φαίνεται παίχτης.... Ένυ γουέι, Καλή τύχη Σωτήρη και ...δεν σου άξιζε τέτοια αντιμετώπιση
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

[youtube]kltumpR6mcM&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

κ όμως σε σχέση με άλλους είχε @@.. Γεια σου Σωτήρη αλάνι...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

PARASANDALOS έγραψε:[youtube]kltumpR6mcM&feature=related[/youtube]
:lol: :lol: :lol:
Είπαμε ρε Παρασάνταλε να τον αποχαιρετήσουμε αλλά εσύ το γ@μησες.
Θα μας λείψει όπως η βροχή στην έρημο? :lol: :lol: :lol:
Έλεος...
Καλή τύχη Σωτηράκη.Ήλπιζα ότι δίπλα στον Γκαρσία θα μάθαινες τα απαραίτητα γιά αυτήν την θέση αλλά.....
Καλή τύχη...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”