21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: 21. Vladimir Ivić

Δημοσίευση από xristos14 »

η ομάδα παίρνει 10 και δίνει 1?έχεις κάνει τον ισολογισμό της ΠΑΕ με 45% εφορία και το ξέρεις?
Δε σε ειρωνεύομαι απλά ρωτάω αν ξέρεις κάτι παραπάνω

Επίσης ο Βλανταν δε μπορεί να μειώσει το συμβόλαιο του γιατί τελειώνει σε 6 μήνες και όπως όλα δείχνουν δεν θ'ανανεώσει
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Επιτέλους , το δράμα τελειώνει με τον βραδύπους :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Θα γλιτώσουμε και τα τσιρότα για την μύτη
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

AΡΔ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΛΑΝΤΑΝ

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14485

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε πριν λίγο για τις χθεσινές του δηλώσεις που αφορούν τα οικονομικά θέματα και όσα αφορούν τις μειώσεις..

Στον Libero 107,4 μίλησε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που αρχικά τόνισε: «Όσα λέω τα λέω για το καλό της ομάδας. Αυτό θα με ενδιαφέρει όσο είμαι εδώ».

Για τις χθεσινές του δηλώσεις ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, τόνισε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι σήμερα που πήγαμε στο ξενοδοχείο οι άλλοι συμπαίκτες μου είπαν μπράβο που τα είπες. Αυτό με ενδιαφέρει. Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν διαβάζω σάιτ , απλώς ακούω ότι μου λένε οι άλλοι παίκτες. Συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι μιλάνε για μειώσεις. Κανένας από αυτούς δεν λέει τι προσέφερε η ομάδα. Ναι με δεν πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά έχουμε μία σταθερότητα και έχουμε φέρει πολλά έσοδα. Κάποιοι προσπαθούν να τα μειώσουν αυτά».

Όταν ο Ίβιτς κλήθηκε να σχολιάσει ότι για μειώσεις ΔΕΝ μίλησαν δημοσιογράφοι αλλά ο Μπόλονι στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου και ο Κωνσταντινίδης χθες στο γήπεδο, απάντησε…

«Εγώ δεν τα άκουσα αυτά… Άκουσα μόνο από τα παιδιά που διαβάζουν τι λένε συγκεκριμένοι. Τους ρωτάω αν ξέρουνε πόσα έσοδα προσέφερε η ομάδα στην ΠΑΕ. Μαζί και ο κόσμος».

Όταν στον Ίβιτς ειπώθηκε ότι και τα ρεπορτάζ από την διοίκηση αναφέρονται σε μειώσεις, ο Σέρβος απάντησε: ««Ποτέ δεν άκουσα από την διοίκηση να λέει ότι υπάρχει αυτό το θέμα. Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ να πει κανείς το οτιδήποτε…».

Τέλος για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές σημείωσε:

«Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν παντού. Συζητάμε πάντως με την διοίκηση…».
giapas

Δημοσίευση από giapas »

bob έγραψε:ρ
ευτυχώς που υπάρχουν παικτες προπονητές με προσωπικότητα στην ομάδα και μαθαίνουμε καμία αλήθεια γιατί αν περιμέναμε από το δσ να μας πει θα ακούγαμε πρώτα τους κόλκοτζορμπαπαυλιδομουνες και μετά θα έκανε και ένα ποστ στο φειςμπουκ και ο μιστερ δούκας και πάλι θα μας ανακοίνωναν ότι από εβδομάδα θα μας μιλούσαν και όταν έφτανε θα πήγαινε άλλη μία εβδομάδα και πάει λέγοντας!

ΒΛΑΝΤΑΝ ΨΥΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!
Μιλάς πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.
Και δε θα μπω στη διαδικασία να πω ότι δε παίζει καλά , άρα δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Αν αυτά που λένε έχουν βάση , θα δώσω σημασία και θα τον ακούσω. Άλλωστε ο Σέρβος είναι από τους λίγους "ψυχρούς εκτελεστές" στις δηλώσεις του.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

συμφωνώ κι εγώ με giapa και bob.

bob η τελευταία σου πρόταση είναι όλα τα λεφτά! ξεχάσαμε τί μας έδωσε ο ίβιτς.. δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Πες τα Βλάντο, ο ΠΑΟΚ και λόγω ιδιοσυγκρασίας θέλει παίκτες με προσωπικότητα, οπως και προπονητή με @@, όχι yes sir-άκηδες. Με σεβασμό χώστα, ειδικά στα αρδ που μόνο κακό κάνουν παντού και πάντα! Αυτόκλητοι μεσολαβητές και Ερμήδες από τον Όλυμπο της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Οτι και να λεει ο Ιβιτς, μειωσεις πρεπει να γινουν και ΘΑ γινουν. Αγωνιστικα μου αρεσει ο παικτης, αλλα αυτα που λεει δεν εχουν βαση. Ναι, εφεραν εσοδα (το τρομερο ποσο των 3 εκ. ευρω φετος), αλλα η ομαδα εχει και εξοδα.

Το ανοιγμα ειναι 5,5 εκ. περιπου μεσα σε τρια χρονια. Το μπατζετ μας στα τρια αυτα χρονια ειναι περιπου 25 εκ. καθαρα (χωρις φορους). Δηλαδη οι παικτες αντι να εχουν παρει 25 πηραν μονο 19,5. Αν θεωρησουμε ιση κατανομη του ανοιγματος μεταξυ ολων των παικτων, τοτε ο Ιβιτς αντι να εχει παρει 1.000.000 εχει παρει ΜΟΝΟ 750.000. Μιλαμε για τρομερο βιοποριστικο προβλημα. Προτεινω ολοι εμεις στο ΠΑΟΚμανια να μαζεψουμε ενα ποσο και να το δωσουμε στα παιδια γιατι πεινανε.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Γενικα, οι παικτες ολου του κοσμου παιρνουν ΠΑΡΑ πολλα χρηματα, πολλα παραπανω απο οτι αξιζουν. Το ποδοσφαιρο ειναι υπερτιμημενο ως χρηματικη αξια (λογω της κωλοτηλεορασης). Πρεπει να γινει μια εκστρατεια να μειωθουν οι απολαβες των παικτων και σ' αυτο ειμαι μαζι με τον Πλατινι.

Και εμεις ως ΠΑΟΚτσηδες πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.

Δεν μπορει καποιος με πτυχιο ή ενας πακετας που ξεσκιζεται στη δουλεια να παιρνει 10.000 ευρω το χρονο (και πολλα λεω) και ο τελειως αταλαντος και αγραμματος Σναουτσνερ με 1,5 ωρα προπονησης την ημερα (την οποια περναει κλωτσωντας μια μπαλα) να παιρνει 220.000. Ειναι μεγαλη προκληση.

Κι εσυ ειδικα Βλανταν, παρε 100.000 και ανανεωσε για εναν ακομα χρονο. Δε θες? Βγες στην αγορα να δουμε ποιος θα σου δωσει μεγαλυτερο συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μπορει να παιξει ο πακετας φιλε μου τοτε χαφ η δεξι μπακ...ευκολακι ειναι ....1,5 ωρα προπονηση την ημερα....και τι κανεις κλωτσας μια μπαλα!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Olorin έγραψε:Γενικα, οι παικτες ολου του κοσμου παιρνουν ΠΑΡΑ πολλα χρηματα, πολλα παραπανω απο οτι αξιζουν.
Σ'αυτό συμφωνώ πέρα για πέρα....Αμφιβάλω αν όλα πάνε σε αυτούς βέβαια,αλλα και πάλι
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

με ελαφρυντικο καποιος να μην καταλαβε,μονο αμα εισαι (χαχα)ρεπορτερ ΠΑΟΚ ή φιλορεπορτερ ή φιλο-αρδ μπορεις να θιχτεις απο τις δηλωσεις του Βλανταν.
Και λιγα ειπε.......
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Doomlord4 έγραψε:
Olorin έγραψε:Γενικα, οι παικτες ολου του κοσμου παιρνουν ΠΑΡΑ πολλα χρηματα, πολλα παραπανω απο οτι αξιζουν.
Σ'αυτό συμφωνώ πέρα για πέρα....Αμφιβάλω αν όλα πάνε σε αυτούς βέβαια,αλλα και πάλι
Παίρνουν ανάλογα με αυτά που φέρνουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γενικα το θεαμα πληρωνει...ηθοποιοι παρουσιαστες ποδοσφαιριστε καλαθοσφαιριστες...

Τωρα αν ανοιξουμε θεμα για το τι ειναι δικαιο και τι αδικο στη ζωη....θα μπλεξουμε...

ΠΑντως και εγω ειμαι υπερ των μειωσεων εφοσον δεδομενα δεν βγαινουμε ετσι....Ο ιβιτς φυσικο ειναι να μη θελει μειωσεις οπως και ο καθενας απο μας...το τι γινεται ειναι αλλο θεμα ομως...
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

orolin έχεις μία σύγχυση στο μυαλό με αυτά που λες πάντως...λες για τον πακετά και τον ποδοσφαιριστή το πόσο αμείβεται ο ένας και ο άλλος...ο ένας λες ξεσκίζεται στην δουλειά και ο άλλος κλωτσάει μία μπάλα :roll: ....για να στο αναλύσω λίγο,τον ένα τον βλέπει μόνο το αφεντικό άντε και 10 υπάλληλοι και 30 πελάτες και τον άλλον τον βλέπουν κάθε κυριακή ζωντανά 20,000 και τηλεοπτικά άλλο 1,000,000...ο ένας μπορεί να κάνει τα γούστα του όποτε θέλει και ο άλλος στερείτε πολλά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και ακόμα στερείτε αρκετά από την ζωή του και την οικογένεια του...αν κάτσω θα σου αναφέρω άλλα 20 παραδείγματα αλλά είμαι οφ και δεν το θέλω...τώρα με αυτά που έγραψες αν θες να κλέψεις εντυπώσεις μόνο για να την πεις στον βλαντο φίλε άσ'το το χεις χάσει!
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Olorin έγραψε:Γενικα, οι παικτες ολου του κοσμου παιρνουν ΠΑΡΑ πολλα χρηματα, πολλα παραπανω απο οτι αξιζουν. Το ποδοσφαιρο ειναι υπερτιμημενο ως χρηματικη αξια (λογω της κωλοτηλεορασης). Πρεπει να γινει μια εκστρατεια να μειωθουν οι απολαβες των παικτων και σ' αυτο ειμαι μαζι με τον Πλατινι.

Και εμεις ως ΠΑΟΚτσηδες πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.

Δεν μπορει καποιος με πτυχιο ή ενας πακετας που ξεσκιζεται στη δουλεια να παιρνει 10.000 ευρω το χρονο (και πολλα λεω) και ο τελειως αταλαντος και αγραμματος Σναουτσνερ με 1,5 ωρα προπονησης την ημερα (την οποια περναει κλωτσωντας μια μπαλα) να παιρνει 220.000. Ειναι μεγαλη προκληση.

Κι εσυ ειδικα Βλανταν, παρε 100.000 και ανανεωσε για εναν ακομα χρονο. Δε θες? Βγες στην αγορα να δουμε ποιος θα σου δωσει μεγαλυτερο συμβολαιο.
+1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”