21. Vladimir Ivić
Re: Βλάνταν Ίβιτς
δημιουργικα δεν ημαστε καλοι γενικα οποτε με τη λογικη του κολκα εγω μπορω να βγαλω παιχταρα τον αμπουμπακαρι γιατι οποτε δεν παιζει δεν ημαστε καλοι δημιουργικα
καλα εσυ εβγαλες μαραντονα τον λεοναρντο του λεβαδειακου που χασαμε και ηδη οδηγει την αεκ στην κατακτηση
του πρωταθληματος.......

του πρωταθληματος.......

Έχω πάρα πολύ καλή άποψη για τον Ίβιτς.. Ειδικά για τον φετινό.. Νομίζω οτί έχει από τις καλύτερες κάθετες πάσες στο ελληνικό πρωτάθλημα.. Απλά θα πρέπει να παίζει αρκετά ελευθερος και κοντά στον (συνήθως) έναν επιθετικό.. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με Γκαρσία-Βιτόλο πίσω του.. Επίσης για να φανεί η χρησιμότητα του θα πρέπει ο επιθετικός που παίζει να έχει το μυαλό να καταλάβει τις προθέσεις και την ικανότητα να ακολουθήσει την σκέψη του..
Στα θετικά τα ποδοσφαιρικά @@ που έχει(βλ. εύστοχα πέναλτυ ακόμα και σε κρίσιμα σημεία) και πολλά σημαντικά γκολ ειδικα φέτος(Χέρενφεν,Ηρακλή,Ξάνθη)...
Μειονέκτημα οτί είναι αργός.. Αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία αργός είναι αλλα δεν ακούω κανένα κράξιμο στην Τούμπα..
Ναι ο Ίβιτς δεν πατησε μπουνιά στον Ντιόγκο το ξέχασα...........

Στα θετικά τα ποδοσφαιρικά @@ που έχει(βλ. εύστοχα πέναλτυ ακόμα και σε κρίσιμα σημεία) και πολλά σημαντικά γκολ ειδικα φέτος(Χέρενφεν,Ηρακλή,Ξάνθη)...
Μειονέκτημα οτί είναι αργός.. Αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία αργός είναι αλλα δεν ακούω κανένα κράξιμο στην Τούμπα..
Ναι ο Ίβιτς δεν πατησε μπουνιά στον Ντιόγκο το ξέχασα...........

τωρα να μην λεμε και οτι θελουμε οπου και να πηγε ο ιβιτς προσφερε ακομη και στα σκουληκια και τα γκολακια του βαζει
με σουτ η κεφαλι και ασιστ δινει δεν ειναι γρηγορος ε τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος......
με σουτ η κεφαλι και ασιστ δινει δεν ειναι γρηγορος ε τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος......
[quote="sidpanos"]ο βλάνταν έχει συμβολαιο μέχρι τις 30-6-2009
Εφυγε ρε παιδια και δεν το εμαθα?

Εφυγε ρε παιδια και δεν το εμαθα?

Αυτός που έπαιζε με την μάσκα στο προτελευταίο παιχνίδι… Ε… αυτός είναι ο άνθρωπος που ο χρόνος δεν τον πιάνει.

Και μετά μου λέτε ότι είναι αργός.

Και μετά μου λέτε ότι είναι αργός.

και μην ξεχναμε κατι πολυ βασικο για τον ιβιτς..
ποτε δε δημιουργησε το παραμικρο προβλημα στην ομαδα!!επαιζε δεν επαιζε,εβγαινε η οχι αλλαγη και παρολο το καρξιμο αυτο το παιδι προσπαθει να δωσει τον καλυτερο του εαυτο σε καθε παιχνιδι...
του αξιζουν πολλα μπραβο και η συμπεριφορα του ειναι παραδειγμα προς μιμηση σ αλλους συμπαικτες του!!\
ποτε δε δημιουργησε το παραμικρο προβλημα στην ομαδα!!επαιζε δεν επαιζε,εβγαινε η οχι αλλαγη και παρολο το καρξιμο αυτο το παιδι προσπαθει να δωσει τον καλυτερο του εαυτο σε καθε παιχνιδι...
του αξιζουν πολλα μπραβο και η συμπεριφορα του ειναι παραδειγμα προς μιμηση σ αλλους συμπαικτες του!!\
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει ρε παλικάρια! Δεν έγραψε κανείς εναντίον του Βλάνταν!
(περιμένουμε τη λήξη του αγώνα με τον Άρη)
(περιμένουμε τη λήξη του αγώνα με τον Άρη)

αδελφε δεν περιμενουμε τιποτα γιατι το παιχνιδι με τον αρη πρεπε
ι και θα ειναι νικηφορο!!!

- ΑποστόληςΑ
Το ότι θα είναι νικηφόρο δεν σημαίνει ότι δεν θα κράξουμε κάποιους...Αλίμονο! Τι Ελληνάρες είμαστε!
- sidpanos
cronos έγραψε:sidpanos έγραψε:ο βλάνταν έχει συμβολαιο μέχρι τις 30-6-2009
Εφυγε ρε παιδια και δεν το εμαθα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κρόνε μην βαράς...ο δαίμων του τυπογραφείου...30-6-2010