21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από gika »

Πάντως όπως έγραψα και πριν, εχθές ούτε φαηκε... Να φύγειιιιιιιιιι.......

Τώρα θα μου πειτε αυτό το είπες και πριν... Θα σας απαντήσω λοιπόν ότι η επανάληψη είναι η μανα της μαθησης!

Που θέλω να καταλήξω??
Στο να φύγει ο Ιβιτς φυσικά!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντα κυριως φαινεται η απουσια του οταν δεν παιζει.....Μεγαλο προβλημα εναν παικταρα γι αυτη τη θεση......please
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Μασ ελειψες παιχταρα μου αντε γυρνα κ θα τσακωθω με ολουσ οσουσ σε βριζουν στο γηπεδο στο υποσχομαι δεν θα σε κραξει κανενασ πια..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πλακα-πλακα φανηκε η απουσια του εχθες. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ειναι αυτο που λενε οταν παιζει " δεν τον βγαζει μωρε ,αφου δεν μπορει ," αλλα οταν λειπει " λεμε οτι μας ελειψε"..Εγω ξερω οτι τουλαχιστον κατοχη και κρατημα μπαλας το εχει...Το αν πρεσαρει η οχι ειναι και δουλεια αλλων οχι μονο δικια του...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Γεια σου ρε Βλανταν...να φυγει ή να μεινει τελικα?τον ρωταει συνεχεια ο σπιτονοικοκυρης για τα ερχομενα ενοικια και δεν ξερει τι να του απαντησει ο Ιβιτς.....ολο δικαιολογειται και λεει "να,δε ξερω,ειναι να μεινω γιατι με θελουν αλλα παλι μπορει να φυγω γιατι αλλοι δε με γουσταρουν,αλλα τωρα ειμαι και τραυματιας και δε ξερω τι θα κανω....Περνα απο βδομαδα και τα λεμε.."
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην κρίνετε από ένα παιχνίδι την έλλειψη, την καλή, ή τη κακή απόδοση του παίκτη! Στον αγώνα με τον Πανθρακικό πχ όλοι όσοι έπαιξαν ήσαν τόσο κακοί που μας έκαναν να αναπολούμε όλους όσους δεν έπαιζαν. Αν όμως έπαιζαν και οι τελευταίοι, τότε θα αναπολούσαμε τον Ηλιάδη, τον Μπαλάφα και τον Βαγγελή.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Lakistuta έγραψε:Γεια σου ρε Βλανταν...να φυγει ή να μεινει τελικα?τον ρωταει συνεχεια ο σπιτονοικοκυρης για τα ερχομενα ενοικια και δεν ξερει τι να του απαντησει ο Ιβιτς.....ολο δικαιολογειται και λεει "να,δε ξερω,ειναι να μεινω γιατι με θελουν αλλα παλι μπορει να φυγω γιατι αλλοι δε με γουσταρουν,αλλα τωρα ειμαι και τραυματιας και δε ξερω τι θα κανω....Περνα απο βδομαδα και τα λεμε.."
Λεφτά δεν εχει?? Ας προπληρώσει και την επόμενη σεζόν... Κι ας φύγει... Θα έχει ενα σπίτι στη Σαλονικα για να έρχεται όποτε θελει να πινει τα ξυδια του, να γλεντάει με τις γκομενες κτλ... Ασχημα??
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ο βλάνταν έχει συμβολαιο μέχρι τις 30-6-2009
για μετά θα δούμε..ας μην καταφερόμαστε έτσι άσκοπα και χωρίς κάποιον αγώνα σε παίχτη που τιμά την φανέλα μας..
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

εγω προσωπικα αστειευομαι,απο τα πουλεν μου ο Βλανταν..
Άβαταρ μέλους
Krki PFC
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Krki PFC »

Vladimir Ivic(center) before coming to Partizan played for the Proleter from Zrenjanin. 1997 year

http://www.fsgzrenjanin.com/HWScan00371.jpg
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Άντε πάλι εσύ θα μας ξελασπώσεις με τον Άρη! Να το κάνεις όμως πριν το 70΄, γιατί ήδη οι δύο βαλβίδες πάνε για αντικατάσταση!
kos

Δημοσίευση από kos »

Shady20 έγραψε:"Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Ναι ρε, δεν έπαιζε, αλλά θέλω να μου βρείτε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλοί δημιουργικά χωρίς τον Σέρβο. Ένα, όχι δύο."

Τάδε έφη Σταύρος Κόλκας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Αυτό βασικά φαίνεται επειδή τα οκτάρια μας (όπως λέει και ο Κόλκας) είναι ντεφορμέ (Φωτάκης, Sorlin)

:nairepaok:
δεν περιμενα κατι διαφορετικο. ο κολκας τον εβγαζε mvp οταν 30,000 κοσμου δεν ηθελαν να τον βλεπουν. τωρα που εκανε δυο καλα ματς και εδωσε βαθμους βρηκε την ευκαιρια που εψαχνε. η φραση αυτη περισσοτερο τον εγωισμο του κολκα βγαζει παρα την χρησιμοτητα του ιβιτς. οτι πηρε καποιου ειδους ρεβανς απεναντι σε αυτους που τον εκραζαν για την αβαντα που κανει εδω και δυο χρονια στον ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Και γω θα ήθελα να που πεί ο Κόλκας ένα παιχνίδι που είμασταν δημιουργικά καλοί με τον σέρβο μέσα...ένα όχι δύο...αλλά τέσπα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στο φετινό ΠΑΟΚ - Άρης :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”