21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από Sera4 »

Orwell έγραψε:Σκόκο 3 εκ.= no way in every way....
1 εκ. και πολύ τους ήταν....
Για τον Μπλάνκο δόθηκε κάτι παραπάνω...όντως 1,2 γιατί όταν τον πήρανε ήταν πρώτος σκόρερ στην β' Αργεντινής.
ναι οντως δικιο εχεις τελικα 1,5 μυριο ηταν η μεταγραφη του σκοκο απλα ειχα δει με τα λεφτα που θα παρει το συνολικο ποσο...και παλι ομως δεν εχουμε να διαθεσουμε τοσα σαν ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη...το καλοκαιρι ομως και με τις αποδεσμευσεις θα εχουμε οποτε τοτε θα δουμε τι θα γινει...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε παιδιά με τα χρέη δεν μπορείς να ονειρέυεσαι ακριβούς παίχτες...
τα χρέη εκεί που ανήκουν :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokovia έγραψε:Άλλο να ρισκάρεις με λεφτά που έχεις, με τον κίνδυνο να τα χάσεις τζάμπα, και άλλο με λεφτά που ΘΑ πάρεις ΑΝ βγει το ρίσκο, με τον κίνδυνο να χρεωθείς ακόμα παραπάνω.
Το ρίσκο με διαθέσιμα λεφτά δεν είναι μεγάλο! Εξ άλλου οι επιχειρήσεις όλες παίρνουν - επιχειρηματικά - δάνεια γι' αυτό το λόγο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PERS9 έγραψε:Και ποιος θα τον πλήρωνε τον πασαδόρο αν δεν παιρνούσαμε στους ομίλους?? Εσύ???
Ακριβώς έτσι πρέπει να σκέφτηκε η διοίκηση και μείναμε εκτός ομίλων!
Όλα τα παραπάνω όμως υπό την προϋπόθεση ότι ήδη το τεχνικό team της ομάδας επισήμανε στον Πρόεδρο ότι αυτός ο παίκτης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ, αν θέλουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους, κάτι για το οποίο ΔΕΝ είμαι σίγουρος.
Διορθώνω λοιπόν τη πρότασή μου : Αν το τεχνικό team δηλώνει ότι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρουμε έναν παίκτη που παίζει σε συγκεκριμένη θέση (για την επίτευξη των στόχων) κι εμείς περιμένουμε να μπούμε στους ομίλους για να τον πάρουμε, αυτό - για μένα - είναι στρατηγικό λάθος.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αποστόλη δεν είναι στρατηγικό λάθος[γιατί και με πασαδώρο μπορεί να μην περνούσαμε]...
είναι ατολμία...Για να γίνεις μεγάλη ομάδα...
Γιατί αν δεν κερδίζεις το χωριό που λέγεται χέρενφεν,δεν προχωράς κακά τα ψέμματα...
Πικρή η αλήθεια και ας την δεχτούμε...
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

Πίκρα είναι ο αποκλεισμός με την Herenveen ομώς νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω μάγκες..
Αποστόλη νομίζω ότι το τεχνικό team έχει μια άριστη συνεργιασία με την διοίκηση και οι αποφάσεις για μεταγγραφές της παίρνει ο βρύζας μαζί με τον σάντος..Αυτό είπε και ο Ζαγοράκης, αυτό φαίνεται και απο τα λεγόμενα του Σάντος στις συνετνεύξεις..Επομένως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι παικτης πασαδόρος δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας η οποία θεώρησε ότι δεν χρειάζεται καμία προσθήκη για να περάσουμε την Herenveen (άποψη με την οποία συμφωνώ)...Αν χρειαζότανε άλλη μεταγγραφη θα γινόταν, δεν νομίζω ο Σάντος να ζητούσε επίμονα δεκάρι ή άλλον περιφερειακό επιθετικό και ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης να μην του τον φέρναμε..Προφάνως αν περνούσαμε όμως στους ομιλούς τότε θα παίρναμε 2 παίκτες που όπως διεύρεσε εμμέσως πλην σαφώς θα ήταν ένας περιφερειακός επιθετικός και ένα δεξί μπακ...
Άρα ερμηνεύοντας τις κινήσεις της ομάδας με το μπάτζετ που είχαμε και τελικά έχουμε (αφού δυστυχώς αποκλειστήκαμε) οι δύο αυτοί παίκτες δεν χρειάζονταν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλά κρίθηκε ότι αυτοί που αποκτήθηκαν ήταν αυτοί που χρειάζονταν Οπωσδήποτε..Με ένα μεγαλύτερο μπάτζετ λόγω πρόκρισης + περισσότερα παιχνίδια θα γίνονταν και αυτές οι δύο κινήσεις...Άρα υπήρχε σωστός στρατηγικός σχεδιασμός ο οποίος τηρήθηκε...
Αν ο σχεδιασμός της ομάδας το καλοκαίρι ήταν σωστός ας αφήσουμε τα αποτελέσματα της ομάδας να το δείξουνε...

Και για να μην είμαι off topic, το ότι δεν πήραμε άλλο δεκάρι ή το ότι ξεκινάει ο ivic πολλές φορές βασικός δεν σημαίνει ότι ο ivic φταίει γι αυτό...Ας τον στηρίξουνε ή τουλάχιστον όποιος δεν έχει τέτοια διάθεση ας τον κρίνουμε μόνο για τις ευθύνες που του αναλογούν κάθε φορά και τίποτα παραπάνω...
Αχ και να έμπαινε το σουτ του στο Herenveen να δω τι θα λέγαμε τώρα :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

εκλεισε το τοπικ των μεταγραφων κ ξεσπατε ολοι εδω ρε μαγγες!!για τον παιχτη θα πει κανεις τιποτα?εγω θεωρω παντως οτι δεν βοηθαει γιατι δεν δινει καθετες,ειναι αργος με αποτελεσμα να πηγαινει παντα δευτερος στη μπαλα αλλα κ οταν το κανει ειναι πολυ μαλθακος κ αδυναμος με αποτελεσμα να του την παιρνουν παντα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Επιτέλους πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα λάθη και η (μη) ταχύτητά του δε μου λένε τίποτα. Για να έχουμε αποτέλεσμα ο Ίβιτς δεν πρέπει να παίζει στα εντός έδρας παιχνίδια και στα εκτός που έχουμε πολύ κόσμο. Αν είναι δυνατόν να μην κάθεται ούτε στον πάγκο. Είναι προφανές ότι επηρεαζόμαστε αρνητικά από την παρουσία του και δεν υποστηρίζουμε με το ίδιο πάθος την ομάδα.
Είμαι σίγουρος ότι αν τυχόν παίξει με τον γαύρο αύριο το γήπεδο θα μείνει βουβό και άτονο και στην κερκίδα θα επικρατήσει μίρλα. Δεν πρέπει η διοίκηση να χάσει αυτό το σημαντικό όπλο, την θερμή υποστήριξη από τον κόσμο. Ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μην παίζει ο Ίβιτς.

Εκτός αν θέλουμε να πηγαίνουμε στην Τούμπα για να βγάζουμε το άχτι μας.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ναι.να βάλουμε και ένα ρινγκ μπροστά στην 4 με κανιβαλους να τρώνε ώμο κρέας για να πορωθει ο κόσμος.
Αυτό πρώτη φορά το ακούω.τι άλλο θα του φορτωσετε ακόμη;
Αν κάποιος δεν έχει καλή απόδοση στο κρεβάτι να ξέρετε,ο ιβιτς φταίει
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ABOLEYTOI αν δε κάνεις πλάκα, όχι μόνο να μη τον παίρνουμε αποστολή... να τον βάζουμε να κρατάει μπίνα τον κούτσια για να μη κουράζεται ο μικρός και να τον βλέπουμε να υποφέρει...

ΕΛΕΟΣΣ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Lakistuta έγραψε:Ναι.να βάλουμε και ένα ρινγκ μπροστά στην 4 με κανιβαλους να τρώνε ώμο κρέας για να πορωθει ο κόσμος.
Αυτοί που γράφουμε εδώ μέσα είμαστε οι ίδιοι που φωνάζουμε στο γήπεδο, σωστά;

Και εδώ μέσα κράζουμε τον "Ίβιτς" (δεν εξετάζω αν το κάνουμε δίκαια ή άδικα).

Στο γήπεδο δεν τον κράζουμε σεβόμενοι τη φανέλα που φοράει; Δε νομίζω, γιατί εγώ άλλα ακούω.

Άρα αντί να φωνάζουμε ΠΑΟΚ ολέ, φωνάζουμε ου ρε ταγάρι. Δύο λύσεις υπάρχουν. Να αλλάξουμε εμείς (δε γίνεται) ή να αλλάξει ο "Ίβιτς" (γίνεται).

Η πρότασή μου δεν ήταν ούτε πλάκα, ούτε σοβαρή. Απλά επειδή βαρέθηκα τη συζήτηση για χάριν της συζήτησης, σκέφτηκα να προχωρήσω λίγο το θέμα μας. Και το θέμα μας δεν είναι αν ο "Ίβιτς" είναι καλός παίχτης ή αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ ή αρκετά καλός για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αυτό είναι θέμα άλλου. Το θέμα μας είναι η υποστήριξη στην ομάδα και για να βελτιωθεί η υποστήριξη πρέπει να λείψει ο "Ίβιτς".
Τι θέλουμε; Να παίζει ο "Ίβιτς" για να έχουμε να ξεσπάμε σε κάποιον; Στο γήπεδο δεν πάμε για τα ταγάρια, τους άμπαλους και τους αργούς. Στο γήπεδο πάμε για τον ΠΑΟΚ και στο γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ να φωνάζουμε ΠΑΟΚ, όχι άμπαλε, όχι ταγάρι, όχι παλτό ή ότι άλλο παρόμοιο.

Υ.Γ. έχει ενδιαφέρον το παρακάτω πείραμα (εγώ το έκανα). Στο επόμενο light ματς (όχι αύριο δηλαδή) βάλτε στο μάτι έναν παίχτη (εξαιρούνται Κόνσε, Ίβιτς και Κούτσια) και αρχίστε να φωνάζετε σε κάθε λάθος του. Καλές επιλογές είναι παίχτες όπως ο Λίνο, ο Μαλεζάς, ο Φωτάκης ή ο Σορλέν που δεν μας έχουν απασχολήσει έντονα (θετικά ή αρνητικά).
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

+μφωνω με αβολευτοι στον τροπο σκεψης αφου ειμαστε ταγαρια κ δεν καταλαβαινουμε οτι κανουμε κακο στην ομαδα με την γκρινομουρμουρα την ωρα του ματς.

Βεβαια το να μην παιζει λογο της μιρλας δεν ειναι κ η καλυτερη λυση...

Αλλα ακουσα τυπο στην τουμπα στο 1-1 με τις καρδουλες αντι για γκολ να φωναζει γιατι εσυ!!!!

ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

ABOLEYTOI έγραψε:
Lakistuta έγραψε:Ναι.να βάλουμε και ένα ρινγκ μπροστά στην 4 με κανιβαλους να τρώνε ώμο κρέας για να πορωθει ο κόσμος.
Αυτοί που γράφουμε εδώ μέσα είμαστε οι ίδιοι που φωνάζουμε στο γήπεδο, σωστά;

Και εδώ μέσα κράζουμε τον "Ίβιτς" (δεν εξετάζω αν το κάνουμε δίκαια ή άδικα).

Στο γήπεδο δεν τον κράζουμε σεβόμενοι τη φανέλα που φοράει; Δε νομίζω, γιατί εγώ άλλα ακούω.

Άρα αντί να φωνάζουμε ΠΑΟΚ ολέ, φωνάζουμε ου ρε ταγάρι. Δύο λύσεις υπάρχουν. Να αλλάξουμε εμείς (δε γίνεται) ή να αλλάξει ο "Ίβιτς" (γίνεται).

Η πρότασή μου δεν ήταν ούτε πλάκα, ούτε σοβαρή. Απλά επειδή βαρέθηκα τη συζήτηση για χάριν της συζήτησης, σκέφτηκα να προχωρήσω λίγο το θέμα μας. Και το θέμα μας δεν είναι αν ο "Ίβιτς" είναι καλός παίχτης ή αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ ή αρκετά καλός για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αυτό είναι θέμα άλλου. Το θέμα μας είναι η υποστήριξη στην ομάδα και για να βελτιωθεί η υποστήριξη πρέπει να λείψει ο "Ίβιτς".
Τι θέλουμε; Να παίζει ο "Ίβιτς" για να έχουμε να ξεσπάμε σε κάποιον; Στο γήπεδο δεν πάμε για τα ταγάρια, τους άμπαλους και τους αργούς. Στο γήπεδο πάμε για τον ΠΑΟΚ και στο γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ να φωνάζουμε ΠΑΟΚ, όχι άμπαλε, όχι ταγάρι, όχι παλτό ή ότι άλλο παρόμοιο.

Υ.Γ. έχει ενδιαφέρον το παρακάτω πείραμα (εγώ το έκανα). Στο επόμενο light ματς (όχι αύριο δηλαδή) βάλτε στο μάτι έναν παίχτη (εξαιρούνται Κόνσε, Ίβιτς και Κούτσια) και αρχίστε να φωνάζετε σε κάθε λάθος του. Καλές επιλογές είναι παίχτες όπως ο Λίνο, ο Μαλεζάς, ο Φωτάκης ή ο Σορλέν που δεν μας έχουν απασχολήσει έντονα (θετικά ή αρνητικά).
Στο κειμενο αυτο βαζεις τα πραματα σε σωστη βαση και συμφωνω...
αυτο το εχω κανει και εγω σαν πειραμα,λιγο διαφορετικης μορφης και επιασε...
θα μπορουσα και στο ματς με τον γαυρο να το κανω αλλα δεν θελω να κανω αυτα που κατηγορω...
συμφωνω μαζι σου σε αυτα που λες γενικα
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

επειδη πριν γινουν τα οργια , προσπαθησαμε να δουμε και λιγη μπαλα . να πω εδω οτι
περιπου στο 10λεπτο καταλαβα οτι ειναι στην 11αδα ο ιβιτς . Τον ξαναειδα γυρω στο 30' και μετα τον εχασα παλι .
Δεν ξερω γιατι δεν ξεκινησε ο Φωτακης , αλλα ηταν σαν να παιζαμε με παικτη λιγοτερο .
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Είναι μεγάλο μου πουλέν αλλά με απογοητεύει συνεχώς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”