Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Κλάσεις πιο πάνω giapas; Κλάσεις;
Που; Σε ποιόν τομέα; Για πάμε λίγο δυνατά και πες μου σε παρακαλώ σε ποιόν τομέα;
Θα σου απαντήσω , αλλά δε ξέρω για το "δυνατά" πως το εννοείς. Μάλλον ειρωνικά , αλλά δε γ@μείς πάμε παρακάτω.

Ένας τομέας που είσαι καλύτερος από την Προ.Ζαγ. εποχή είναι η Ευρωπαϊκή άνοδος τόσο σε επίπεδο εντυπώσεων (εντός και εκτός συνόρων) , όσο και σε επίπεδο χρημάτων και θέσης στην Ευρωπαική κατάταξη.
Μιλάς για κλάσεις και μου λες τελικά έναν τομέα. Ο οποίος άμεσα σχετίζεται με την ανάκαμψη απ το 5 στο 7 αλλά έχει τίμημα κάτω και απ το τρία (3) καθώς αυτή τη στιγμή που μιλάμε παίζεται το αν θα παίζουμε Ευρώπη φέτος. Εκεί να δεις επίπεδο εντυπώσεων αν τελικά γίνει το μοιραίο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πολλοί απαξιώνετε και περνατε στα ψιλά 2 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που άφησε ο Ζαγόρ (μέ τον Ζήση) στην χρυσή εποχή του ΖΖ.

1) Το προπονητικό
2) Το παιδομάζωμα.

Κάθεστε και λέτε βλακείες (με το συμπάθειο) για 5 και 7 και 3@@...

Το προπονητικό αφού ξεκίνησε, κάποτε θα γίνει και όπως το ονειρευόμαστε.
Ήδη σιγά σιγά έχουν γίνει πολλά.
(είχατε προπονητικό και στο χωριό σας; :P)

Για το παιδομάζωμα, δε το συζητώ...
Scouting δεν έχουμε, ΟΚ.
Αλλά με το δίκτυο ακαδημιών που έγινε ΕΠΙ ΖΖ
και τα παιδιά που πήραμε ΕΠΙ ΖΖ
και τα παιδιά που παίρνουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ.

Γι' αυτό μην ακούω χαζά του τύπου μας πήγε στο 7 και ήθελα 8 και ο γείτονας έπιασε 9, σαν τις μανάδες στις πανελλήνιες...

Η αξία της δουλειάς στις ακαδημίες ειναι ανεκτίμητη

(και κλασικά αν ο σπανάθας δε μας είχε σταματήσει, τώρα το σήμα της Θεσσαλονίκης αντί για τον Λευκό πύργο, θα ήταν ο Ζαγοράκης παν' στάλογο... αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Κατανοώ ότι η ελπίδα (προπονητικό και παιδομάζωμα) πεθαίνει πάντα τελευταία.
Γιατί αυτό έχεις τώρα και προσπαθείς από κάπου να πιαστείς.
Όταν άλλες ομάδες κολοσσοι στα θέματα των ακαδημιών βγάζουν 2 άντε το πολύ 3 παίχτες το χρόνο ΕΤΟΙΜΟΥΣ να παίξουν όχι μόνο στην ομάδα αλλά και το ΤΟΠ επίπεδο που αυτές παίζουν, αναλογίσου πόσα ''αετόπουλα'' και πότε θα είναι έτοιμα αυτά να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ που θα πηγαίνει για κάτι ε, όχι στον ΠΑΟΚ που θα είναι εκτός πρωταθλήματος απο Νοέμβρη, στον ΠΑΟΚ που κάνει τσιμπούκια απο χωριά στην Τούμπα, αν είναι έτσι παίζει και ο βαφτισιμιός μου που είναι 22 (μηνών).
Επίσης, είδα την ανοχή που δείξανε πάρα πολλοί απ εδώ στον Γλύκο μετά το λάθος με τον Ατρόμητο. Αν ο μέσος όρος όρος ανοχής (απαραίτητος) στους πιτσιρικάδες είναι η μέση μεταξύ της αποθέωσης του Σταφυλίδη και την απαξίωση του Γλύκου, σε μία μόνο χρονιά με όχι παραπάνω από 20 συμμετοχές, τότε με μαθηματική ακρίβεια σου λέω και το ξέρεις, ότι θα καούν σχεδόν όλοι οι μικροί που (αν) θα βγούν. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.

Ξαναλέω, κατανοώ ότι η ελπίδα (προπονητικό και παιδομάζωμα) πεθαίνει πάντα τελευταία.
Αλλά πρέπει κι εσύ απ τη μεριά σου να καταλάβεις ότι με πορδές αυγά δεν βάφονται.

Και επίσης, δεν απαξίωσα τίποτα. Αλλά αυτά που αναφέρεις, ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν αναιρούν και δεν αλλάζουν τα δεινά που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ομάδα. Και τα δεινά αυτά δεν είναι αόριστα.
Είναι απτά, κινδυνεύεις να μείνεις εκτός Ευρώπης επειδή χρωστάς, ενώ δεν θα έπρεπε, είναι πολύ απλό πραγματικά.
Και με υποθέσεις περί Σπανάθα (όχι ότι είναι τελείως άδικες) δεν κάνουμε δουλειά. Άλλωστε είδαμε και τον βάζελο που πήρε το πρωτάθλημα τότε πως τρέχει και αυτός τώρα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η δουλεια των τελευταιων 2 χρονων στις ακαδημιες θα φανει πολυ συντομα οπως φανηκε και η τσαπατσουλια στο προπονητικο...ο χρονος και η αληθεια ειναι πραγματα αμειλικτα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sick Bastard έγραψε:
Συγνώμη ρε αδερφέ αλλά θα με τρελάνεις; Τι αναλύσαμε 1000 φορές και δε συμφωνείς;
Διαφωνείς οτι ο ΠΑΟΚ χρωστάει του Γουμενου (παγωμένα αλλά τα χρωστάει) ΣΥΝ το άνοιγμα του Ζαγοράκη;
Διαφωνείς ότι κανείς δεν ξέρει πόσο ακριβώς είναι το άνοιγμα;
Διαφωνείς ότι το μάρκετινγκ στο σύλλογο είναι ανύπαρκτο;
Διαφωνείς με τα επικοινωνιακά βατερλώ των Βιτόλο και Μπόλονι, όταν ειδικά για τον δεύτερο ο σύλλογος τελικά ΠΛΗΡΩΣΕ αυτό που ήθελε να αποφύγει;
Διαφωνείς ότι ο Κόλκας και οι συν αυτώ διαμορφώνουν επικοινωνιακή πολιτική στον ΠΑΟΚ;
Διαφωνείς ότι ο Δουκας δεν έκανε κι ότι όπως αποδείχτηκε έλεγε ψέμματα;
Διαφωνείς ότι αγωνιστικά έχουμε χάσει τη δυναμή μας έχοντας αλλάξει 4 προπονητές σε 2 σεζόν;
Δηλαδή, πόσο θες να μας τρελάνεις αγαπητέ;

Όσο για τον κόσμο, που δεν σου απαντώ, άσε που απάντησα λέγοντας ότι με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα, επιμένεις.
Αν δεν ήθελε θα μπορούσε να πει όχι και να τελειώνει.ΗΘΕΛΕ όμως και end of story.
Και είναι και υπόλογος ότι κατάφερε τον κόσμο που συσπείρωσε και αυτός και ο Ζήσης να τον ξενερώσει άσχημα.
Εκτός κι αν εννοείς τη παροιμία που λέει, ''παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι''
Παλικάρι μου δεν έθειξα αυτα τα θέματα που λές.Ξεκόλλα.Ξαναλέω, η διαφωνία μας ήταν αυτό
Sick Bastard έγραψε:Ο κόσμος, η μεγάλη του μάζα, γιατί έπεσε χαμηλά δεν κατάλαβα; .
ξαναδιάβασε τα αρχικα ποστ.Αν θες να αναλύσουμε τα του Ζαγορ Ζηση,Μπολονι Κόλκα,Δούκα κλπ θέλουμε 10 τόπικ μόνοι μας αν δε
το καταλαβαίνεις δε πειράζει.Εγω σου απάντησα για το αν εχει πέσει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Άλλα σε ρωτάω άλλα αναλύεις.Όταν λέω αναλύσαμε εννοώ στο παρελθόν στο τοπικ ΘΖ όχι τώρα.Αμάν ρε με σκάσατε.Δε γινεται να κάνουμε κουβέντα , ασε που είναι και off topic.Αστο καλύτερα.Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Η αναφορά στα πεπραγμένα της διοίκησης Ζαγόρ
που τα αναλύσαμε 1000 φορές και δε συμφωνούμε που κολάει?
δικό σου είναι αυτό, τι δεν έθιξες;

Και σου απαντώ για τον κόσμο. Όχι δεν έπεσε και είναι ο τελευταίος που φταίει για αυτήν την κατάντια.
Και ο πρώτος που θα βοηθήσει αν δει κάτι, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ κι όχι τις γνωστές σε όλους πίπες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και ποιόν δηλαδή μέχρι τώρα δε τον βγάλαμε οτι λεει π@πες.Ποιόν πρόεδρο δε κυνηγήσαμε εμείς οι απόλυτα υγιείς φίλαθλοι.Τα ίδια λέγαμε και για τον Παντελάκη κάποτε.Η ιστορία όμως κρίνει διαφορετικά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πρέπει ο Κατσαρής να αναλάβει πρόεδρος της ΠΑΕ. Τέλος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:Μιλάς για κλάσεις και μου λες τελικά έναν τομέα. Ο οποίος άμεσα σχετίζεται με την ανάκαμψη απ το 5 στο 7 αλλά έχει τίμημα κάτω και απ το τρία (3) καθώς αυτή τη στιγμή που μιλάμε παίζεται το αν θα παίζουμε Ευρώπη φέτος. Εκεί να δεις επίπεδο εντυπώσεων αν τελικά γίνει το μοιραίο.
Μου ζήτησες να σου πω έναν τομέα και σου είπα. Δε καταλαβαίνω το πρόβλημα από εκεί και πέρα. Σου είπα κάτι που κατά τη ταπεινή μου άποψη δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και εσύ για να δείξεις το δικό σου μου απαντάς με το κλασσικο "ΝΑΙ ΜΕΝ , ΑΛΛΑ". .... οπότε φαντάσου αν έλεγα όλα όσα θεωρώ ότι έγιναν καλώς ... δε θα τελειώσουμε ούτε μεθαύριο.

Επομένως, σε αυτό το πολύ συγκεκριμένο επιχείρημα σου ανταπαντώ ότι τίμημα που χαρακτηριστικά αξιολογείς ως κάτω από 3 , είναι στον αέρα ακόμα. Κανείς δεν αποκλείστηκε ,ούτε έχει τελεσιδικήσει κάτι. Άκόμα και αυτό να γίνει δε σε γυρνάει επουδενί τόσο πίσω. Όλη η Ευρώπη ξέρει τι γίνεται στην Ελλάδα .. εδώ ο βάζελος με πολύ μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη κινδύνεψε(κινδυνέυει?) όσο και εσύ και παρόλαυτα μου λες ότι στην Ελλάδα που καταρρέει , το να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από την Ευρώπη σε ρίχνει στο 3 και ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ τις καλές χρονιές που έκανες με το σπαθί σου?

Δε νομίζω φίλε.

Δε πάω να σε βγάλω τρελό. Έχεις δίκιο αλλά τα παραλές και τα τσουβαλιάζεις όλα .Όσο με τρελαίνει η κακοδιαχείριση και η απώλεια ιστορικών ευκαιριών , άλλο τόσο με τρελαίνει ο μηδενισμός και η ιστορική αγνωμοσύνη.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Συμφωνω απολυτα.Απλα,να προσθεσω πως ο ΠΑΟΚτσηδες δεν ηταν αγνωμονες...Τα τελευταια χρονια μας προεκυψε....
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

giapas έγραψε:Όσο με τρελαίνει η κακοδιαχείριση και η απώλεια ιστορικών ευκαιριών , άλλο τόσο με τρελαίνει ο μηδενισμός και η ιστορική αγνωμοσύνη.

Με τον όρο "ιστορική αγνωμοσύνη" τι ακριβώς εννοείς ;
Γιατί το πρώτο σκέλος της πρότασής σου δεν αποτελεί μία "ιστορική αγνωμοσύνη" ;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν δε κάνω λάθος μου τη λες , ότι την "αγνωμοσύνη" που τη χρεώνω ( πχ σε σένα ή στο σικ μπασταρντ) , τη διαπράττω εγώ παραδεχόμενος τη κακοδιαχείριση και την απώλεια σημαντικής ευκαιρίας για κάτι καλύτερο.

Αν το μείζον θέμα μας είναι η αναντιστοιχία αυτών που λέω, να διευκρινήσω ότι εγώ θεωρώ ξεκάθαρα τα "καλά" περισσότερα απο τα "κακά" και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι στη 4ετια Ζαγορ πήγε η ομάδα πίσω. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε στραβά και γιατί δεν είδε ( και δεν έκανε) ο Ζαγοράκης αυτά που φαίνονται τώρα αυτονόητα. Γιατί όταν χρήμα έρεε αύθονο , δε προνόησε για τις εποχές που ερχόντουσαν και γιατι δεν έκανε σωστότερες επιλογές για να θωρακίσει την ομάδα.

Δε ξέρω ρε φίλε, έτσι την είδε έτσι έπραξε. Μπορεί τόσο να κατέβαζε η κούτρα του, μέχρι εκεί να ήταν οι ικανότητες του. Αλλά δε μπορώ ποτέ να παραγνωρίσω ότι με αυτόν και τη συσπείρωση του κόσμου γύρω του η ομάδα έφτασε σε σημεία που είχε δεκαετίες να δει. Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι μπήκε για να βλάψει ή να κλέψει το ΠΑΟΚ ( όπως οι γουμενομπατατουδηδες που με τόση ευκολία τους εξισώνετε) ... πόσο μάλλον να τον χαρακτηρίζω θοδωράκη και καυλιάρη και μυρωδιά και λοιπές εκφράσεις που με ευκολία ξεστομίζουν μερικοί λες και μιλάνε για κανά τσουτσέκι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Έγινε giapas, οκ, οι ''κλάσεις πάνω'', έγιναν ένας τομέας από μόνες του.
Αν τα καλά ήταν περισότερα απ τα κακά όπως λες, τρέμω στην ιδέα πως θα ήταν τα πράγματα αν γινόταν το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

giapas έγραψε:Αν δε κάνω λάθος μου τη λες , ότι την "αγνωμοσύνη" που τη χρεώνω ( πχ σε σένα ή στο σικ μπασταρντ) , τη διαπράττω εγώ παραδεχόμενος τη κακοδιαχείριση και την απώλεια σημαντικής ευκαιρίας για κάτι καλύτερο.

Αν το μείζον θέμα μας είναι η αναντιστοιχία αυτών που λέω, να διευκρινήσω ότι εγώ θεωρώ ξεκάθαρα τα "καλά" περισσότερα απο τα "κακά" και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι στη 4ετια Ζαγορ πήγε η ομάδα πίσω. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε στραβά και γιατί δεν είδε ( και δεν έκανε) ο Ζαγοράκης αυτά που φαίνονται τώρα αυτονόητα. Γιατί όταν χρήμα έρεε αύθονο , δε προνόησε για τις εποχές που ερχόντουσαν και γιατι δεν έκανε σωστότερες επιλογές για να θωρακίσει την ομάδα.

Δε ξέρω ρε φίλε, έτσι την είδε έτσι έπραξε. Μπορεί τόσο να κατέβαζε η κούτρα του, μέχρι εκεί να ήταν οι ικανότητες του. Αλλά δε μπορώ ποτέ να παραγνωρίσω ότι με αυτόν και τη συσπείρωση του κόσμου γύρω του η ομάδα έφτασε σε σημεία που είχε δεκαετίες να δει. Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι μπήκε για να βλάψει ή να κλέψει το ΠΑΟΚ ( όπως οι γουμενομπατατουδηδες που με τόση ευκολία τους εξισώνετε) ... πόσο μάλλον να τον χαρακτηρίζω θοδωράκη και καυλιάρη και μυρωδιά και λοιπές εκφράσεις που με ευκολία ξεστομίζουν μερικοί λες και μιλάνε για κανά τσουτσέκι.
++++
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

τα λαθη τα εχουμε εξετασει ενδελεχως...απο εδω και περα τι μπορουμε να κανουμε;;;εκτος απο κριτικη για την κριτικη;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”