giapas έγραψε:Αν δε κάνω λάθος μου τη λες , ότι την "αγνωμοσύνη" που τη χρεώνω ( πχ σε σένα ή στο σικ μπασταρντ) , τη διαπράττω εγώ παραδεχόμενος τη κακοδιαχείριση και την απώλεια σημαντικής ευκαιρίας για κάτι καλύτερο.
Δεν σου τη λέω ,προσπαθώ να καταλάβω γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Φυσικά και ΔΕΝ είναι αυτό. Μία ερώτηση κατανόησης έκανα.giapas έγραψε: Αν το μείζον θέμα μας είναι η αναντιστοιχία αυτών που λέω ,
Με κάλυψες απόλυτα, όσον αφορά αυτά που ήθελα να κατανοήσω για σένα, πάνω στην άποψη σου, για το θέμα "καλά-κακά" θητείας του τέως.giapas έγραψε: να διευκρινήσω ότι εγώ θεωρώ ξεκάθαρα τα "καλά" περισσότερα απο τα "κακά" και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι στη 4ετια Ζαγορ πήγε η ομάδα πίσω. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε στραβά και γιατί δεν είδε ( και δεν έκανε) ο Ζαγοράκης αυτά που φαίνονται τώρα αυτονόητα. Γιατί όταν χρήμα έρεε αύθονο , δε προνόησε για τις εποχές που ερχόντουσαν και γιατι δεν έκανε σωστότερες επιλογές για να θωρακίσει την ομάδα.
Η απάντηση ,για μένα ,στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν είναι φως φανάρι. Άλλη (τεράστια) συζήτηση βέβαια.
giapas έγραψε:Δε ξέρω ρε φίλε, έτσι την είδε έτσι έπραξε. Μπορεί τόσο να κατέβαζε η κούτρα του, μέχρι εκεί να ήταν οι ικανότητες του. Αλλά δε μπορώ ποτέ να παραγνωρίσω ότι με αυτόν και τη συσπείρωση του κόσμου γύρω του η ομάδα έφτασε σε σημεία που είχε δεκαετίες να δει.
Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που συμφωνώ μαζί σου στα όσα έγραψες. ΑΛΛΑ. Εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι αυτή η συσπείρωση εξαργυρώθηκε με μια τρύπα στο νερό.Τόση δυναμική χαμένη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,και για τον Ζ. ,και για τον κόσμο ,αλλά προπαντός ΚΑΙ για το καλό του ΠΑΟΚ. Με κύριο εκφραστή της αποτυχίας τον πρώην πρόεδρο και τα άτομα που απάρτιζαν κατά καιρούς τα Δ.Σ. Και μιλάω για αποτυχία ,γιατί πλέον ΚΑΙ αυτό το "οικοδόμημα" Ζαγοράκη γκρεμίστηκε σχεδόν μονομιάς.
Περίλυπος ,λοιπόν, για την κατάντια μας ,νηπενθής όμως για τον πρώην πρόεδρο.