Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

giapas έγραψε:Αν δε κάνω λάθος μου τη λες , ότι την "αγνωμοσύνη" που τη χρεώνω ( πχ σε σένα ή στο σικ μπασταρντ) , τη διαπράττω εγώ παραδεχόμενος τη κακοδιαχείριση και την απώλεια σημαντικής ευκαιρίας για κάτι καλύτερο.

Δεν σου τη λέω ,προσπαθώ να καταλάβω γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά.
giapas έγραψε: Αν το μείζον θέμα μας είναι η αναντιστοιχία αυτών που λέω ,
Φυσικά και ΔΕΝ είναι αυτό. Μία ερώτηση κατανόησης έκανα.
giapas έγραψε: να διευκρινήσω ότι εγώ θεωρώ ξεκάθαρα τα "καλά" περισσότερα απο τα "κακά" και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι στη 4ετια Ζαγορ πήγε η ομάδα πίσω. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε στραβά και γιατί δεν είδε ( και δεν έκανε) ο Ζαγοράκης αυτά που φαίνονται τώρα αυτονόητα. Γιατί όταν χρήμα έρεε αύθονο , δε προνόησε για τις εποχές που ερχόντουσαν και γιατι δεν έκανε σωστότερες επιλογές για να θωρακίσει την ομάδα.
Με κάλυψες απόλυτα, όσον αφορά αυτά που ήθελα να κατανοήσω για σένα, πάνω στην άποψη σου, για το θέμα "καλά-κακά" θητείας του τέως.
Η απάντηση ,για μένα ,στα ερωτήματα που σε ταλανίζουν είναι φως φανάρι. Άλλη (τεράστια) συζήτηση βέβαια.
giapas έγραψε:Δε ξέρω ρε φίλε, έτσι την είδε έτσι έπραξε. Μπορεί τόσο να κατέβαζε η κούτρα του, μέχρι εκεί να ήταν οι ικανότητες του. Αλλά δε μπορώ ποτέ να παραγνωρίσω ότι με αυτόν και τη συσπείρωση του κόσμου γύρω του η ομάδα έφτασε σε σημεία που είχε δεκαετίες να δει.

Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που συμφωνώ μαζί σου στα όσα έγραψες. ΑΛΛΑ. Εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι αυτή η συσπείρωση εξαργυρώθηκε με μια τρύπα στο νερό.Τόση δυναμική χαμένη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,και για τον Ζ. ,και για τον κόσμο ,αλλά προπαντός ΚΑΙ για το καλό του ΠΑΟΚ. Με κύριο εκφραστή της αποτυχίας τον πρώην πρόεδρο και τα άτομα που απάρτιζαν κατά καιρούς τα Δ.Σ. Και μιλάω για αποτυχία ,γιατί πλέον ΚΑΙ αυτό το "οικοδόμημα" Ζαγοράκη γκρεμίστηκε σχεδόν μονομιάς.
Περίλυπος ,λοιπόν, για την κατάντια μας ,νηπενθής όμως για τον πρώην πρόεδρο.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Λυπάμαι σύντροφε, γιατί συνεχίζεις να μηδενίζεις.

Είμαι 38 χρονων. Άρχισα να παρακολουθώ μπάλα κάπου στις αρχές των 80'ies.
Ποτε μα ποτε δεν ένοιωσα για την τρελα μου την Παοκάρα τόσο χαρούμενος όσο τα τελευταία 4 χρονια.
Γιατί ποτε μα ποτε η ομάδα αυτή, μέχρι τούδε, δεν είχε τέσσερις συνεχόμενες γεμάτες χρονιες.
Γεμάτες από πραγματική διεκδίκηση του πρωταθλήματος (εκτος δυστυχώς της χρονιας που μας πέρασε, ο gay ήταν άπιαστος), γεμάτες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και απίστευτες προκρίσεις, γεμάτες από γεμάτο γήπεδο, γεμάτες από καλή μπάλα.
Και εσύ τώρα έρχεσαι και λες ότι κάναμε μια τρυπα στο νερό.... :yellowcard:

Καλά ρε σύντροφε, ο δικός σου ΠΑΟΚ στην προ Ζαγοράκη εποχή που έπαιζε; ... στην άλλη πλευρά του σύμπαντος;

Συμφωνώ για την κακοδιαχείριση. Δυστυχώς. Κακοδιαχείριση χρημάτων (λεγε με Ζαγοράκης) και προσωπων (βλέπε Βρυζας για Σαχπατζίδη, και αλλα).

Αλλα αυτό που μας βρήκε σαν χωρα - προϊόν φυσικά της κακοδιαχείρισης της πλειοψηφίας των πολιτών της Ελλάδας - είναι απερίγραπτο. Διερχόμαστε μετεμφυλιακές οικονομικές καταστάσεις, ποιος τον περίμενε τέτοιον οικονομικό όλεθρο..; Αυτονόητο είναι ότι μαζί με τη χωρα βουλιάζει και το ποδόσφαιρο.
Αυτά τα ολίγα.

Και ένα τελευταίο: ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Διεκδικήσαμε πρωτάθλημα όλες τις χρονιές Ζαγοράκη πλην της περσυνής?Μια χρονιά το κάναμε με το καρκινιάρη το Σπανάθα.........τις άλλες που τις είδες?

What the fuck? Που λένε και οι Αμερικάνσκοι.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

elvete doctora..

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μονο την τελευταια χρονια επι σαντος πηγες για πρωταθλημα.

Πληροφοριακα..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ελβετέ.
Συμφωνώ οτι περάσαμε καλά αυτά τα χρόνια.
Τώρα όμως τι γίνεται?
Το θέμα ήταν να μείνει και κάτι.. όχι μόνο αναμνήσεις..

Προσπαθήσαμε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια να βγούμε από τον πάτο του πηγαδιού.
Αυτή τη στιγμή όμως (νομίζω έτσι το εννοεί κι ο τρελαμένος), αισθάνομαι πως αντί να έχουμε βάλει κάποια στηρίγματα στο πηγάδι ως οφείλαμε, μια σκαλωσιά ρε αδερφέ να είμαστε ασφαλής, δεν το κάναμε.. Με το γλύστριμα λοιπόν, να σου πάλι πέσαμε τέρμα κάτω.. Και φτου κι απ την αρχή.. κουτσαίνοντας κι όλας..
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

το 95% των Ελλήνων είναι σε ελεύθερη πτώση σύντροφε Parole.
Εξαιρούνται αυτοί που είμαστε εξωτερικό και αυτοί που έχουν σίγουρες δουλειές με το εξωτερικό - λεγε με OFSP και Champions league (δηλαδή UEFA) και λοιπές εξωστρεφείς εταιρείες.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Επίσης όλα τα χρέη της ομάδας από ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ έγιναν, από την μεγάλη τους αγάπη χρέωσαν τόσο πολύ την ομάδα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ω Χριστούλη μου τι ακούμε...
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ξέρει την αλήθεια, έχουν ενημερωθεί όλοι και είχαν συμφωνήσει να μην βγει κάτι παραέξω
Ωχ Παναγίτσα μου Δικέφαλη, βοήθησέ μας...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Καλώ όλους τους μετόχους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας σε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27.7.2012 (17:00) στο PAOK SPORTS ARENA.

Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα αυτοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας και θα πρέπει να λάβουν για μια ακόμη φορά πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση για την κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Οφείλουμε επίσης να κάνουμε δημόσιο και ειλικρινή απολογισμό για τα πεπραγμένα.

Κυρίως όμως, πρέπει να διαπιστώσουμε γιατί μας λείπει η ενότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης, που ήταν το ισχυρό μας όπλο.

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται από εμάς που αποτελούμε τη Διοίκηση, πλάνο και σχέδιο, που να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε όλοι μας. Όλα αυτά όμως πρέπει να είναι πλήρως αποδεκτά από τον κόσμο, ώστε να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης»

Ζ. Βρύζας

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1719DGH2S&extLang=

Πολύ σωστή κίνηση!
Το timing λίγο λάθος αλλά χωρίς γκρίνια εγώ θα έρθω καλοπροαίρετα!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πότε θα ανοιχτεί το τόπικ όπου θα μαζεύονται τα ερωτήματα;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

dimbar έγραψε:Καλώ όλους τους μετόχους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας σε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27.7.2012 (17:00) στο PAOK SPORTS ARENA.

Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα αυτοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας και θα πρέπει να λάβουν για μια ακόμη φορά πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση για την κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Οφείλουμε επίσης να κάνουμε δημόσιο και ειλικρινή απολογισμό για τα πεπραγμένα.

Κυρίως όμως, πρέπει να διαπιστώσουμε γιατί μας λείπει η ενότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης, που ήταν το ισχυρό μας όπλο.

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται από εμάς που αποτελούμε τη Διοίκηση, πλάνο και σχέδιο, που να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε όλοι μας. Όλα αυτά όμως πρέπει να είναι πλήρως αποδεκτά από τον κόσμο, ώστε να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης»

Ζ. Βρύζας

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1719DGH2S&extLang=

Πολύ σωστή κίνηση!
Το timing λίγο λάθος αλλά χωρίς γκρίνια εγώ θα έρθω καλοπροαίρετα!
Κόσμο και πάνω από τα διαρκείας που πουλήθηκαν θα έχει.
Επιτέλους ο εμπορικός διευθυντής έπιασε δουλειά...! ;)
Γιατί να το εμπνεύστηκε ο Τούρσου ,κομματάκι δύσκολο μου κάνει..

Ντου στο Παλατάκι. Με την καλή έννοια...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ευκαιρια ειναι ολοι οσοι κραζετε ωρα ειναι να βρεθουμε ολοι εκει να ......ανταλαξουμε....αποψεις
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

επρεπε ηδη να εχε γινει η συναντηση...
και εσυ....
μας φωναζεις να μιλησουμε σε.....23 ΜΕΡΕΣ.....για μια κατασταση που εχει πλεον ξεφυγει....

κατι δεν παει καλα προεδρε....
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Έχει ΑΜΚ ,ΟΥΕΦΑ και ανοιχτά τόσα μέτωπα την περίοδο αυτή κυρ Δοικητά.
Άσε που όλα ,ΠΑΝΤΑ,γίνονται εκ των υστέρων.
Πάλι καλά να λες και δόξα στον Ύψιστο να αποτίεις, που αποφασίστηκε..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλή κίνηση Ζήση , έπρεπε να τη κάνεις εδώ και 20-25 μέρες.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Καλή κίνηση, ελπίζω να πάει ο κόσμος. Χρειαζόμαστε κάτι να μας ανεβάσει την ψυχολογία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”