Y.Γ.Παντως,αν καταληξεις πληροφορικη με εχεις ηδη πελατη...Ελα να μου φτιαξεις το ρημαδιασμενο το pc...
Tι έχει ρε αδερφέ; Πες να βοηθήσουμε άμα είναι. Πάνε στο δίπλα τόπικ που μιλάει για τα PC να το δούμε!
Πολυ καλη σχολη ειναι καλυτερη απο κατι εφαρμοσμενη πληροφορικης κ αηδιες του ΠΑΜΑΚ απλα να ξες οτι ειναι περιορισμενος δλδ ξες οτι θα ασχοληθεις με πληροφορικη δε μπορεις να αλλαξεις κλάδο
Σαν κλάδος μου αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από κάποιον άλλο, οπότε δεν νιώθω και τόσο "περιορισμένος". Επίσης από τη στιγμή που η σχολή έχει μέσα μαθήματα τεχνητής νοημοσύνης, νομίζω και αυτοματισμού σίγουρα θα μπορείς να "περάσεις" και στον κλάδο της ρομποτικής. Μέχρι και με Ιατρική μπορείς να το συνδιάσεις μέσω του διατμηματικού μεταπτυχιακού που προσφέρει το ΑΠΘ. Ο συνδιασμός με τα οικονομικά, μπορεί να γίνει σίγουρα, αλλά και αυτό έχει γίνει σούπα. Και είμαι σίγουρος πως και άλλες διέξοδοι θα υπάρχουν. Αλλά και αυτούσιος ο ρόλος της πληροφορικής (προγραμματιστής, αναλυτής, δίκτυα κτλ) μ' αρέσουν πολύ.
(εδώ την ύλη τρίτης λυκείου στον προγραμματισμό την είχα βγάλει στην τρίτη γυμνασίου, όταν μας πρωτοείχαν πει για τον προγραμματισμό στο σχολείο. ενθουσιάστηκα τότε και κόλλησα!)
Κι εγω πληροφορική θα σου πρότεινα, αλλά σημασία έχει το τί θέλεις εσυ.
Αυτό που θέλω ταυτίζεται με αυτό που προτείνεις. Το θέμα είναι σε απόψεις του στυλ "πιάνεις πολυτεχνείο και θα το αφήσεις για την πληροφορική;" ή παρόμοιες ερωτήσεις που ασχολούνται με τα μόρια, ή άλλες που μιλάνε καθαρά για την καλύτερη αποκατάσταση ως μηχανικός. Και όλα αυτά μου δημιούργησαν ερωτηματικά. Κυρίως, το τελευταίο.
ΥΓ: Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Μακεδονία είναι ολίγον τι απάτη. Μάπα πράγματα και το ξέρω από αρκετούς φοιτητές εκεί.