ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Τότε πως ο Ζαγοράκης άφησε 12,5 μύρια χρέος? (το οποιο όλο και ανεβαινει)eleos έγραψε:Μέχρι τέλος του 2011 ήταν όλα διακανονισμένα, τίποτα ληξηπρόθεσμο.joshua έγραψε:...
Υ.Γ Αληθεια πως εμεις πηραμε αδειοδοτηση οταν μια απο τις παραμετρους ελεγε οτι επρεπε να μην υπαρχουν ληξιπροθεσμες οφειλες μεχρι τελους του 2011?
Άρα όταν οι Λυριτζης-Οικονομου ελεγαν πριν 3-4 χρόνια "πληρωστε κοροιδα" και εμείς τους ταραξαμε στην καταρα, ειχαν δίκιο?Thanix έγραψε:Το τι φαγοπότι έχει γίνει δυστυχώς δν περιγράφεται... Τι σκατα ήθελα και τα έμαθα..,
Κρίμα ρε ΠΑΟΚαρα μου κρίμα...
Sent from my mind using boobs power
Maximus έγραψε:Τότε πως ο Ζαγοράκης άφησε 12,5 μύρια χρέος? (το οποιο όλο και ανεβαινει)eleos έγραψε:Μέχρι τέλος του 2011 ήταν όλα διακανονισμένα, τίποτα ληξηπρόθεσμο.joshua έγραψε:...
Υ.Γ Αληθεια πως εμεις πηραμε αδειοδοτηση οταν μια απο τις παραμετρους ελεγε οτι επρεπε να μην υπαρχουν ληξιπροθεσμες οφειλες μεχρι τελους του 2011?
![]()
Δεν θέλω να μου λενε ψεματα, ουτε να με κοροιδευουν... Μπορεί κανεις να μου το εξηγησει αυτο?
Η στάση του Βρύζα (για άλλους "κωλοτούμπα ολκής", "Ρίζος" κτλπ) είναι απολύτως τραγική.Δεν γίνεται να διατυμπανίζεις την μία το θέσφατο του λαού του ΠΑΟΚ ,και μετά να το γυρνάς.Ξεφτίλα. Βασικά ,αν είναι δυνατόν να εξηγούμε τα βασικά.joshua έγραψε:Η σταση του βρυζα ηταν η απολυτως αναμενομενη.Τον κωλο τον δικο του και της ομαδας καλυψε σε πολυ πιθανη μελλοντικη παρομοια κατασταση.
Kαι εγω καλοπροαιρετα αδερφε σου ζητω συγγνωμη που εγω δν στηριζω τον ΠΑΟΚ ενω το κανεις εσυ και εχω αφησει την ομαδα ξεκρεμαστη ενω οι αλλοι βοηθατε...lefis έγραψε:αδερφε εντελως καλοπροαιρετα και επειδη εγω δεν εχω μαθει κατι ή πες μας να μαθουμε ή αστο.γιατί αισθάνομαι μ@λ@κ@ς οταν ακουω οτι ο ενας εμαθε ο αλλος εμαθε και και και.....και εγω το μονο που κανω ειναι να στηριζω..