Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Φυσικά και δεν θα το δεχτούμε. Φυσικά και βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση από ΑΕΚ και Άρη - Ηρακλή. Φυσικά και είμαστε ο ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ. Φυσικά θα πάρουμε ΤΙΤΛΟΥΣ φέτος. Γιατί είμαστε υπερδύναμη και στην Ευρώπη πλέον. Για αυτό όλοι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και αφήστε μίρλες Ζήση - Μήση κίτσι. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

eleos έγραψε:
joshua έγραψε:...
Υ.Γ Αληθεια πως εμεις πηραμε αδειοδοτηση οταν μια απο τις παραμετρους ελεγε οτι επρεπε να μην υπαρχουν ληξιπροθεσμες οφειλες μεχρι τελους του 2011?
Μέχρι τέλος του 2011 ήταν όλα διακανονισμένα, τίποτα ληξηπρόθεσμο.
Τότε πως ο Ζαγοράκης άφησε 12,5 μύρια χρέος? (το οποιο όλο και ανεβαινει) :?:

Δεν θέλω να μου λενε ψεματα, ουτε να με κοροιδευουν... Μπορεί κανεις να μου το εξηγησει αυτο?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Thanix έγραψε:Το τι φαγοπότι έχει γίνει δυστυχώς δν περιγράφεται... Τι σκατα ήθελα και τα έμαθα..,

Κρίμα ρε ΠΑΟΚαρα μου κρίμα...

Sent from my mind using boobs power
Άρα όταν οι Λυριτζης-Οικονομου ελεγαν πριν 3-4 χρόνια "πληρωστε κοροιδα" και εμείς τους ταραξαμε στην καταρα, ειχαν δίκιο?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αν τον ιουνιο του 2011 σου χρωστουσα 100000 και το διακανονιζαμε οτι τον δεκεμβριο θα παρεις 10.000 τον μαρτιο 10.000 και φετος τον ιουνιο 80000 και σου ειχα δωσει τα 10 του δεκεμβρη τοτε στις 31/12 δεν θα ειχα ληγιπροθεσμα χρεη αλλα θα χρωστουσα 90,000 οποτε μπορω να παρω αδεια γιατι δεν εχω ληξιπροθεσμα χρεη.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αρα το παιχνίδι παίζεται στο ποιος θα κοροιδεψει καλύτερα την Ουέφα... Διότι όταν παρουσιάζεις το φετινό μπάτζετ σου στα 6-7 μυρια (λεω εγω τώρα) και ότι χρωστάς (λογιστικά όχι ληξιπρόθεσμα) άλλα 12,5 μύρια και βλέπεις ότι κουτσα στραβα και με το ζόρι προσπαθείς να καλύψεις το φετινό μπατζετ, τότε είναι σαν να παίζεις το παιχνίδι με τους παππάδες.: "Εδώ το χρέος, εκεί το χρέος, που ειναι το χρέος?" ...

...Μεταφέρθηκε για το 2012, για το 2013 και ουτω καθ'εξής! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αυτο που γραφεις στο τελος ειναι ολη η ουσια. εχουν μετακυλιστει τα χρεη για επομενα χρονια.οποτε καθε χρονια εχεις να πληρωνεις την τρεχουσα ομαδα και να αποπληρωνεις παλιοτερα χρεη. ένα πρωτάθλημα και εισοδος στο τσουλου μονο μας σωζει.....
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Maximus έγραψε:
eleos έγραψε:
joshua έγραψε:...
Υ.Γ Αληθεια πως εμεις πηραμε αδειοδοτηση οταν μια απο τις παραμετρους ελεγε οτι επρεπε να μην υπαρχουν ληξιπροθεσμες οφειλες μεχρι τελους του 2011?
Μέχρι τέλος του 2011 ήταν όλα διακανονισμένα, τίποτα ληξηπρόθεσμο.
Τότε πως ο Ζαγοράκης άφησε 12,5 μύρια χρέος? (το οποιο όλο και ανεβαινει) :?:

Δεν θέλω να μου λενε ψεματα, ουτε να με κοροιδευουν... Μπορεί κανεις να μου το εξηγησει αυτο?

Δεν υπαρχουν 12 μυρια χρεη... μεσα σε αυτο το ποσο υπηρχαν και τρεχον υποχρεωσεις προς τους παιχτες (δηλαδη καποιο ποσοστο του μπατζετ)!!!!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

joshua έγραψε:Η σταση του βρυζα ηταν η απολυτως αναμενομενη.Τον κωλο τον δικο του και της ομαδας καλυψε σε πολυ πιθανη μελλοντικη παρομοια κατασταση.

Η στάση του Βρύζα (για άλλους "κωλοτούμπα ολκής", "Ρίζος" κτλπ) είναι απολύτως τραγική.Δεν γίνεται να διατυμπανίζεις την μία το θέσφατο του λαού του ΠΑΟΚ ,και μετά να το γυρνάς.Ξεφτίλα. Βασικά ,αν είναι δυνατόν να εξηγούμε τα βασικά.

Το ότι δεν είμαστε Μακεδονομάχοι είναι γνωστό 10ετίες. Λίγο αργά το θυμήθηκες.
Πέρασαν πρώτα Μπατατούδηδες ,Γούμενοι ,Ορφανοί, Ζαγοράκηδες και πλέον Βρύζηδες.
Εγώ από τους παραπάνω δεν ξέρω κανέναν που να μην έσκυψε το κεφάλι ,μία ή και παραπάνω φορές.
Εσύ ;;
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Κραταμε "χαμηλα" την μπαλα μηπως και τους πιασουμε στο φιλοτιμο...

ΟΤι κανουμε δηλαδη τα τελευταια 4 χρονια.

Εμεις εχουμε χαμηλα την μπαλα και οι αλλοι μας γ@Μ@ΝΕ διχως σαλιο.

Γελανε και τα δοκαρια..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να πω την αληθεια...δεν περιμενα διαφορετικη σταση για το θεμα,,,απλα το παιξαμε λιγο μαγκες στην αρχη για κανα πρωτοσελιδο απο αυτα των μακεδονομαχων.....

Ας οργανωσει και συμμαζεψει την παε........στους τομεις του ελ ποδοσφαιρου δεν περιμενω κτ....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

lefis έγραψε:αδερφε εντελως καλοπροαιρετα και επειδη εγω δεν εχω μαθει κατι ή πες μας να μαθουμε ή αστο.γιατί αισθάνομαι μ@λ@κ@ς οταν ακουω οτι ο ενας εμαθε ο αλλος εμαθε και και και.....και εγω το μονο που κανω ειναι να στηριζω..
Kαι εγω καλοπροαιρετα αδερφε σου ζητω συγγνωμη που εγω δν στηριζω τον ΠΑΟΚ ενω το κανεις εσυ και εχω αφησει την ομαδα ξεκρεμαστη ενω οι αλλοι βοηθατε...

Και ΝΑΙ οταν γινονται μαλακιες με οικονομικα στον ΠΑΟΚ πρεπει να τσατιζομαι γιατι ειναι και λεφτα της οικογενειας μου που τα δωσαμε να στηριξουμε την ομαδα και οχι να αγοραζουμε εξοπλισμο και ταμειακες για μαγαζια και για να πηγαινουμε διακοπες τα π@@τανακια τις γραμματεις που εχουμε....end of story και δν δεχομαι υποδειξεις για το ποσο στηριζω την ομαδα απο ΚΑΝΕΝΑ...το οτι δν κανει καποιος διαφημιση κτλ μην το παιρνουμε και γραφουμε οτι να ναι...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

το εντελως καλοπροαιρετα μαλλον δεν του εδωσες καμια σημασια αλλα επειδη ο γραπτος λογος δεν μεταφερεται σωστα σε σχεση με αυτο που θες να εκφρασεις δεν σε παρεξηγω και εξηγουμαι. δεν ειπα οτι δεν βοηθας εσυ και βοηθαω εγω ή οτι εγω βοηθαω παραπανω αποτι εσυ. απλα εννοουσα αν εμαθες κατι πες τον να το ξερουμε και εμεις γιατι εχουμε χορτασει απο ανθρωπους που εμαθαν κατι αλλα δεν μπορουν να το πουν κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Κ. Ζηση, δεν γινεται τα αποδυτηρια μας να εχουν οσες τρυπες εχει ενα σφουγγαρι.
Ακομα και να την αμολυσει καποιος βγαινει προς τα εξω.

Σημερα βγηκε τι ειπε λεει ο Δωνης στους παιχτες. Οχι δε θελω να ξερω τι ειπε ο Δωνης στους παιχτες, και κανεις δε πρεπει να ξερει. Οι παιχτες να κοιταν τη δουλεια τους, και τα κουτσομπολιστικα κουσ κουσ να τα αφησουν.

Να μη ξερει κανεις.
Ουτε τα σπορτ, ουτε το ΠΑΕ24 , ουτε κανεις.

Οσο για το ΠΑΕ24, εχει παραγινει το κακο, μεχρι και η κουτση αννουλα καταλαβε τι παιζει.
Δινεται γραμμη απο πανω και σας τα γραφουν εκει περα. Προσφατο γεγονος, που μας κρεμασες στη ψηφοφορια για να χαλαρωσουν τα μετρα. Ωραιος ρε Ζηση. Γιατι τα κανεις αυτα? Στα πλει οφ δε μας εσφαξαν? Δε βλεπεις τι γινετε? Τι πας και ψηφιζεις μ@λακιες λες και υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η σταση τους.
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σε λεει χεστη, και εγω δεν μπορω να αντιεπιχειρηματολογισω.

Ποσο μαλλον αρθρα που να στηριζουν την ψηφο σου αυτη, σε κρεμαν ακομα περισσοτερο.
Και ο Τ?εος ετσι ξεκινησε με το γκαγκατσοσόι και ειδαμε την καταληξη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω λεω οτι τα εχετε παιξει ομαδικος εδω μεσα και καλο ειναι να πατε καπου να ξεδωσετε

επισης παω στοιχημα οτι κανενας απο εσας δεν εχει παρει διαρκειας
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το κακο είναι ότι τα λεφτά απο τα διαρκείας δε πιάνουν τόπο!Γιατί ουσιαστικά τοσο καιρο τα λεφτά απο τα διαρκείας κακοδιαχειριστηκαν απο ημιμαθεις και ερασιτέχνες!

Πως μπορει να πειστεί ο άνεργος η ο κακοπληρωμενος οικογενειάρχης ΠΑΟΚτσης να ξαναπάρει φέτος διαρκείας μετα απο όλα όσα Έχουν γίνει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”