Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από dimbar »

Πρόεδρε,
επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και επειδή εσύ με την αξία σου από την καρριέρα σου έφτασες να είσαι από τους οικονομικά ευνοημένους και μάλιστα εν μέσω κρίσης να επεκτείνεσαι επιχειρηματικά (και μπράβο σου), κάνε την δική σου υπέρβαση.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ και αντί γι αυτήν καθόρισε για τον εαυτό σου ένα ισοδύναμο μπόνους απο τα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ κερδη της χρονιάς αν υπάρξουν.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ετσι ο μισθος βρυζα και του γχ αν παιρνει πρεπει να περασει στο παρελθον δυσκολες εποχες και ο βρυζας πρεπει να δωσει το παραδειγμα

και φυσικα ο φιλος που το εγραψς δεν θελει να κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ ουτε να διοικησει ετσι?
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

marley εισαι ωραιος συμφωνω σε ολα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

marley4,
οχι αδελφέ δεν θέλω να κάνω κουμάντο ούτε να διοικήσω, δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε το χρήμα, όμως βλέπω τον ΠΑΟΚ απο το 1962, παίρνω το διαρκείας μου και έχω και κάτι λίγες μετοχές.Αυτά νομίζω με νομιμοποιούν να λέω την άποψη μου σαν 0.0000001% του λαού του ΠΑΟΚ ισότιμα και με τους οργανωμένους και με όσους γίναν ΠΑΟΚ έστω λόγω μόδας αφού ΠΑΟΚ δεν γίνεσαι για τους τίτλους ( ;) ).
marley 4

ρε φιλε τι δεν καταλαβες?
φυσικα πρεπει να λες την αποψη σου και ενα μηνα να πηγαινεις στο γηπεδο

μοδατοι ειναι αυτοι που ενδιαφερονται συγκιριακα με τον ΠΑΟΚ οχι ποτε εγιναν ΠΑΟΚ
πως σκατα να το διατυπωσω για να το καταλαβεται
φαγατε παπα απο τους αρδ μας χωρισαν απλο ειναι
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

χαλάρωσε, ειρωνικά το είπα!
Πέρα απο αυτό, με βρίσκουν αντίθετο πολλές από τις ενέργειες και θέσεις των οργανωμένων (αγνοώ παντελώς τους ΑΡΔ).Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι όσο κι αν διαφωνώ, απέναντι σε τρίτους θα είμαι πάντα με το μέρος τους.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

marley 4 έγραψε: φαγατε παπα απο τους αρδ μας χωρισαν απλο ειναι
δεν χρειαζομαστε τους αρδ για να χωριστουμε.μονοι μας τα καταφεραμε και συνεχιζουμε..ο καθενας απο εμας ειναι πρωτα σαλπιγγικος-αντισαλπι,ζαγορ-αντιζαγορ,βρυζικος-αντιβρυζικος και κυριως χωριζομαστε σε προβατα -ξυπνιους και οργανωμενους-μη..πρεπει εμεις οι ιδιοι να καταλαβουμε πως ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και πως οταν μπαινουμε στο γηπεδο πρεπει να μας νοιαζει μονο ο ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο..σιγουρα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη αλλα αυτο που μας ενωνει ειναι ο ΠΑΟΚ και πρεπει επιτελους να σεβομαστε τον αλλον και να μην χωριζομαστε σε κατηγοριες.ουτε να μετραμε την ΠΑΟΚσυνη αναλογα με τα χιλιομετρα,τα χρονια,τις εκδρομες και ποσα αλλα δυο..ολοι ειμαστε ισοι και το να εχει καποιος ενα διαρκειας παραπανω ή να εχει 10 εκδρομες παραπανω κανει δεν λεει κατι και εμεις δεν πρεπει να το βλεπουμε ετσι..οπως δεν πρεπει να ανακατευουμε τον ΠΑΟΚ με πολιτικη και με αλλες ιδεολογιες ετσι και δεν πρεπει να μας απασχολει τι ειναι ο καθενας(συνδεσμιτης ή μη...)
marley 4

και ομως πριν χωριστουμε οι αρδ εχουν φτιαξει το κλιμα σιγα σιγα μηνες πριν αν τα δεις ψυχρα θα το καταλαβεις
περνανε ενα κλιμα πχ αν γινει αυτο καταστρεφομαστε αν γινει το αλλο σωζομαστε δες το σε παραγοντες παιχτες προπονητες τα φερνουν οπως θελουν εχουν την δυναμη να περνανε μηνηματα στον κοσμο και παιρνανε οτι συμφερει

ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ....
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

οι αρδ περνανε τη γραμμη που θελουν ειτε για να πουλησουν ειτε για δικους τους λογους..το θεμα ειναι ομως δικο μας.εμεις δηλαδη αν θα πεσουμε στην τρυπιτσα ή απλα δεν θα δωσουμε σημασια..οπως πλεον το θεμα ''επενδυτη'' και ''μεταγραφες'' οι περισσοτεροι το αντιμετωπιζουμε με καχυποψια και καν δεν το πιστευουμε ετσι μπορει να γινει αυτο σε οτιδηποτε.και το να ειμαστε ενωμενοι δεν ειναι δυσκολο αρκει ο καθενας να μην βαζει το εγωισμο του πανω απο ολα και να σεβεται και τον αλλον..
marley 4

ενα μικρο παραδειγματακι γιατι κλεινω
ο βιτολο χαρισε λεφτα ελεγαν πεσρι
τωρα μαθαινουμε οτι χρωσταμε
λοιπον παε αρδ σε δουλευουν η κανεις ελεγχο η μενεις ενα προβατο που σε δουλευουν
ο βιολιδης εχει λεφτα στην κατοχη του απο τον συλλογο
εγω και οποιος αλλος ειμαστε μικρομετοχοι πρεπει να ξερουμε η αν ρωτησουμε ειμαστε πρεζακια που θελουμε να διοικησουμε

ο ρολος τον αρδ ειναι πολυπλοκος μην νομιζεις οτι επειδη ο κοσμος δεν θα πιστεψει οτι θα παρουμε τον ροναλντο τωρα δεν θα το πιστεψει αργοτερα
ο παπας πωληται αφθονος και σε καλες ποσοτητες ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ εκει ειναι το μυστικο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ζηση αν η υποθεση Σαββιδη καταληξει σε ναυαγιο, οπως διαφαινεται τις τελευταιες μερες,η τοποθετηση εκπροσωπου στο ΔΣ της παε ειναι ικανος λογος για να σε οδηγησει στην παραιτηση.Ο βαθμος συσπειρωσης αλλωστε του κοσμου στο προσωπο σου, καλως η κακως, βρισκεται σε τετοιο σημειο που η απωλεια δεν θα ειναι αισθητη και το λεω εγω που ακομα και τωρα διατηρω υψηλες προσδοκιες, αλλα πλεον δεν μπορει ολα να γινονται χωρις κοστος.
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Άυτο με τον βιτόλο που διάβασα πιο πάνω τι είναι πάλι.Και εγώ νομίζω πως πέρσυ μας λέγαν ότι τον χάσαμε ελεύθερο αλλα τουλάχιστον χάρισε τα χρέη.Ε ρε αρχιεπίσκοπο που τρώμε....
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

joshua έγραψε:Ζηση αν η υποθεση Σαββιδη καταληξει σε ναυαγιο, οπως διαφαινεται τις τελευταιες μερες,η τοποθετηση εκπροσωπου στο ΔΣ της παε ειναι ικανος λογος για να σε οδηγησει στην παραιτηση.Ο βαθμος συσπειρωσης αλλωστε του κοσμου στο προσωπο σου, καλως η κακως, βρισκεται σε τετοιο σημειο που η απωλεια δεν θα ειναι αισθητη και το λεω εγω που ακομα και τωρα διατηρω υψηλες προσδοκιες, αλλα πλεον δεν μπορει ολα να γινονται χωρις κοστος.
Η κίνηση του Ζαγοράκη να κατεβάσει το Φλο στα αποδυτήρια,ήταν λόγος για παραίτηση?Άλλωστε στους επόμενους μήνες φάνηκε ότι η συσπείρωση στο πρόσωπό του δεν ήταν τέτοια που η απώλειά του θα προκαλούσε τριγμούς στο οικοδόμημα του ΠΑΟΚ.
Η προσωπολατρεία,Ζαγορολατρεία,Βρυζολατρεία δεν θα μας οδηγήσει πουθενά.Είμαστε στην αρχή σεζόν που δεν τη βλέπω και πολύ χαρούμενη,δεν υπάρχει φράγκο,δεν κινείται φύλλο στα διαρκείας, τρώμε παπά από ρώσους καπνοπαραγωγούς και εσύ ρε αδελφέ υπολογίζεις τους λόγους που πρέπει να φύγει ο Βρύζας.Κι αν φύγει ποιός θα μείνει/Εγώ ,εσύ ο Γ.Χ.?
Τίποτα προσωπικό μαζί σου
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επειδή είμαι μάλλον ανενημέρωτος, μπήκε όντως εκπρόσωπος του ιβαν του τρομερού στο Δ.Σ?

Ίσως έχει να κάνει με το "δανειο"....

Πάντως ο τζος δεν έχει άδικο .
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

προεδρε ακουσες ιβιτς?δεν μας βλεπω καλα.θα υπαρξουν και αλλοι λογικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”