Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από sernikos »

αδερφε κοιτα,
οπως καταλαβαινεις καφενειακες συζητησεις κανουμε
δεν χρειαζεται να πειστει καποιος

αυτο που με αγχωνει ειναι οτι καποιοι πανε ή πιστευουν οτι μπορουν να επιβαλλουν τη γνωμη τους στη διοικηση
ακομη πιο πολυ με εξοργιζει οταν το καταφερνουν μερικες φορες

τωρα η μοδα φερνει και κερδη, σε ολους
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ρε φιλε η διοικηση ειναι μια λεξη
διοικηση ηταν και ο γουμενος αν τον αφηναμε ξερεις που θα ημασταν τωρα?
τα εχετε μπερδεψει στο μυαλο σας( δεν εχω διαθεση για καυγαδες) ειναι μια παρεξηγηση να στο πς αλλιως
ειναι αλλο πραγμα να κανει κουμαντο ο κοσμος και αλλο να μπορει να ελεγχει(να εχει το δικαιωμα) για να μην γινουν πουτανα ολα το πιασες?
εχετε αποδεχτει εδω και μερικα χρονια καποιοι την θεση που λεει οτι ο κοσμος σφ και μη δεν πρεπει να μιλαει που ειναι η πρωτη πραξη για τον φασισμο να μην ελεγχοθμε τιποτα
να σου δωσω ενα παραδειγμα ασχετο με τον ΠΑΟΚ
μην μιλας για τον παπανδρεου-βενιζελο-σαμαρα -τσιπρα (βαλε οποιον θελεις..) αν θες πηγαινε να κυβερνησεις εσυ κτλ κτλ θα το ελεγες αυτο?
ο κοσμος εδινε λεφτα στηριξε για να ερθει η πολυποθητη εξιγυανση και τι ειδε? να εισαι ποιο πολυ μεσα απο ποτε
ε λοιπον δικαιουται να μιλαει να κραζει και να βριζει
ομως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι εταιρια μια εταιρια στα παπαρια μας αν κλεισει
οποτε διαρκειας ολοι εμεις που ημαστε ΠΑΟΚ
ξεκολα με τις συνωμοσιες και με τον ζαγορακη
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

πιανω το νοημα αυτων που λες , οκ
να σου δωσω και γω ενα προσωπικο παραδειγμα...στις εκλογες που περασαν πιστευα πολυ σε ενα προσωπο/παραταξη οπως θες πες το,δεν εχω ομως κουραγιο με αυτα που γινανε να βγω και να το στηριξω ουτε να το αβανταρω γιατι 1000 λογους, τι γινεται στο τελος;τα βοδια πηγαν βγαλανε ενα απο τα δυο κομματα που μας εφερε στο γκρεμο..

τι θελω να πω, δεν εχεις παντα δικιο αν εισαι ο μονος ή αυτος που ακουγεται περισσοτερο..επισης το οτι καποιος ειχε μια φορα δικιο δεν τον νομιμοποιει οτι θα εχει παντα δικιο (βλ γουμενος)
marley 4

και παλι κανεις το ιδιο λαθος το τι ψηφισε ο καθενας ειναι αλλο πραγμα εγω σου λεω να εχει ο κοσμος το δικαιωμα να ελεγχει αυτους που διαχειριζονται τισ ζωες του και οχι μονο με καλπη πχ η βουλευτικη ασυλια η οι δικαστικες αρχες οκ?
και παλι ξεχωριζεισ τους οργανωμενους απο τους μεμονομενους
βουλινος γουμενος μπατμαν και οσο και αν σε ποναει τα στοιχεια λενε και ζαγορακη αυτα ομως ειναιο παρελθον το γιατι φτασαμε εδω το ξερεις αν θες παραδεξουτο αν θελεις ριχτα στους πυρσους που αναβαμε και σε 10 κουτραδορους
τωρα τι γινετε ξερεις? εκτος απο τισ ιδεες του καθενος χρειαζεται κατι αλλο για να παρει μπρος η μηχανη
αν δεν μπορες να ξεφυγεις απο τα φαντασματα και τις συνωμοσιες που σου εβαλαν στο μαυλο οι διαφοροι δεν κανει ο κοντρερας δεν παταει περιοχη ο γκαρσια μεινε για λιγο στο σκοταδι ασε να βγουν μπροστα οσοι εχουν αντοχες οσι μπορουν να δεσουν τον κοσμο να τον κανουν να ονειρευτει
και στον ΠΑΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ παραλογο σου φαινεται?
σαν συνδεσμιτης θα επρεπε να ειμαι ο καρκινος να θελω να το φαω να θελω να διοικησω λες και δεν εχω αλλη δουλεια να κανω σοθ φαινεται γελοιο?
ειδες σε τι τριπακι σας εβαλαν οι εμεις βγαλαμε τον ΠΑΟΚ τσ λου?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Πρόεδρε,
επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και επειδή εσύ με την αξία σου από την καρριέρα σου έφτασες να είσαι από τους οικονομικά ευνοημένους και μάλιστα εν μέσω κρίσης να επεκτείνεσαι επιχειρηματικά (και μπράβο σου), κάνε την δική σου υπέρβαση.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ και αντί γι αυτήν καθόρισε για τον εαυτό σου ένα ισοδύναμο μπόνους απο τα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ κερδη της χρονιάς αν υπάρξουν.
marley 4

ετσι ο μισθος βρυζα και του γχ αν παιρνει πρεπει να περασει στο παρελθον δυσκολες εποχες και ο βρυζας πρεπει να δωσει το παραδειγμα

και φυσικα ο φιλος που το εγραψς δεν θελει να κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ ουτε να διοικησει ετσι?
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

marley εισαι ωραιος συμφωνω σε ολα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

marley4,
οχι αδελφέ δεν θέλω να κάνω κουμάντο ούτε να διοικήσω, δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε το χρήμα, όμως βλέπω τον ΠΑΟΚ απο το 1962, παίρνω το διαρκείας μου και έχω και κάτι λίγες μετοχές.Αυτά νομίζω με νομιμοποιούν να λέω την άποψη μου σαν 0.0000001% του λαού του ΠΑΟΚ ισότιμα και με τους οργανωμένους και με όσους γίναν ΠΑΟΚ έστω λόγω μόδας αφού ΠΑΟΚ δεν γίνεσαι για τους τίτλους ( ;) ).
marley 4

ρε φιλε τι δεν καταλαβες?
φυσικα πρεπει να λες την αποψη σου και ενα μηνα να πηγαινεις στο γηπεδο

μοδατοι ειναι αυτοι που ενδιαφερονται συγκιριακα με τον ΠΑΟΚ οχι ποτε εγιναν ΠΑΟΚ
πως σκατα να το διατυπωσω για να το καταλαβεται
φαγατε παπα απο τους αρδ μας χωρισαν απλο ειναι
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

χαλάρωσε, ειρωνικά το είπα!
Πέρα απο αυτό, με βρίσκουν αντίθετο πολλές από τις ενέργειες και θέσεις των οργανωμένων (αγνοώ παντελώς τους ΑΡΔ).Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι όσο κι αν διαφωνώ, απέναντι σε τρίτους θα είμαι πάντα με το μέρος τους.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

marley 4 έγραψε: φαγατε παπα απο τους αρδ μας χωρισαν απλο ειναι
δεν χρειαζομαστε τους αρδ για να χωριστουμε.μονοι μας τα καταφεραμε και συνεχιζουμε..ο καθενας απο εμας ειναι πρωτα σαλπιγγικος-αντισαλπι,ζαγορ-αντιζαγορ,βρυζικος-αντιβρυζικος και κυριως χωριζομαστε σε προβατα -ξυπνιους και οργανωμενους-μη..πρεπει εμεις οι ιδιοι να καταλαβουμε πως ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και πως οταν μπαινουμε στο γηπεδο πρεπει να μας νοιαζει μονο ο ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο..σιγουρα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη αλλα αυτο που μας ενωνει ειναι ο ΠΑΟΚ και πρεπει επιτελους να σεβομαστε τον αλλον και να μην χωριζομαστε σε κατηγοριες.ουτε να μετραμε την ΠΑΟΚσυνη αναλογα με τα χιλιομετρα,τα χρονια,τις εκδρομες και ποσα αλλα δυο..ολοι ειμαστε ισοι και το να εχει καποιος ενα διαρκειας παραπανω ή να εχει 10 εκδρομες παραπανω κανει δεν λεει κατι και εμεις δεν πρεπει να το βλεπουμε ετσι..οπως δεν πρεπει να ανακατευουμε τον ΠΑΟΚ με πολιτικη και με αλλες ιδεολογιες ετσι και δεν πρεπει να μας απασχολει τι ειναι ο καθενας(συνδεσμιτης ή μη...)
marley 4

και ομως πριν χωριστουμε οι αρδ εχουν φτιαξει το κλιμα σιγα σιγα μηνες πριν αν τα δεις ψυχρα θα το καταλαβεις
περνανε ενα κλιμα πχ αν γινει αυτο καταστρεφομαστε αν γινει το αλλο σωζομαστε δες το σε παραγοντες παιχτες προπονητες τα φερνουν οπως θελουν εχουν την δυναμη να περνανε μηνηματα στον κοσμο και παιρνανε οτι συμφερει

ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ....
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

οι αρδ περνανε τη γραμμη που θελουν ειτε για να πουλησουν ειτε για δικους τους λογους..το θεμα ειναι ομως δικο μας.εμεις δηλαδη αν θα πεσουμε στην τρυπιτσα ή απλα δεν θα δωσουμε σημασια..οπως πλεον το θεμα ''επενδυτη'' και ''μεταγραφες'' οι περισσοτεροι το αντιμετωπιζουμε με καχυποψια και καν δεν το πιστευουμε ετσι μπορει να γινει αυτο σε οτιδηποτε.και το να ειμαστε ενωμενοι δεν ειναι δυσκολο αρκει ο καθενας να μην βαζει το εγωισμο του πανω απο ολα και να σεβεται και τον αλλον..
marley 4

ενα μικρο παραδειγματακι γιατι κλεινω
ο βιτολο χαρισε λεφτα ελεγαν πεσρι
τωρα μαθαινουμε οτι χρωσταμε
λοιπον παε αρδ σε δουλευουν η κανεις ελεγχο η μενεις ενα προβατο που σε δουλευουν
ο βιολιδης εχει λεφτα στην κατοχη του απο τον συλλογο
εγω και οποιος αλλος ειμαστε μικρομετοχοι πρεπει να ξερουμε η αν ρωτησουμε ειμαστε πρεζακια που θελουμε να διοικησουμε

ο ρολος τον αρδ ειναι πολυπλοκος μην νομιζεις οτι επειδη ο κοσμος δεν θα πιστεψει οτι θα παρουμε τον ροναλντο τωρα δεν θα το πιστεψει αργοτερα
ο παπας πωληται αφθονος και σε καλες ποσοτητες ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ εκει ειναι το μυστικο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ζηση αν η υποθεση Σαββιδη καταληξει σε ναυαγιο, οπως διαφαινεται τις τελευταιες μερες,η τοποθετηση εκπροσωπου στο ΔΣ της παε ειναι ικανος λογος για να σε οδηγησει στην παραιτηση.Ο βαθμος συσπειρωσης αλλωστε του κοσμου στο προσωπο σου, καλως η κακως, βρισκεται σε τετοιο σημειο που η απωλεια δεν θα ειναι αισθητη και το λεω εγω που ακομα και τωρα διατηρω υψηλες προσδοκιες, αλλα πλεον δεν μπορει ολα να γινονται χωρις κοστος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”