Φίλε πλοηγέ δεν αμφιβάλλω καθόλου πως φέτος έχουμε την δυνατότητα να ξαναπάρουμε την πρωτιά στα play off και μαζί και την ευκαιρία εισόδου στους ομίλους του τσου λου. Προσωπικά μάλιστα θεωρώ πως έχουμε και μεγαλύτερες πιθνανότητες από τους άλλους ανταγωνιστές μας.navigator11 έγραψε:φιλε othin ο στοχος ακομα και φετος ειναι ο ιδιος κατα τη γνωμη μου,δεδομενης και της εικονας των ανταγωνιστων μας καθως και της δικης μας·γιατι ΟΧΙ δλδ;ποιος να μας φοβησει;απ'την αλλη ας ανησυχουν αυτοι που ηττηθηκαν εντος εδρας με χαρακτηριστικη ευκολια απο εμας (οπως κι εμεις στην τουμπα απο το ζελο για να μην ξεχνιομαστε).βουρ για την πρωτια.
Ο στόχος όμως, όπως δηλώθηκε επισήμως από την παρούσα διοίκηση (η οποία έχει την ανοχή, αν όχι την στήριξη, και ΟΛΩΝ των συνδέσμων), είναι η πάση θυσία οικονομική εξυγίανση. Δηλαδή, η διοίκηση του Βρύζα θα έχει επιτύχει, αν τον Ιούνιο έχουμε εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, έστω κι αν έχουμε αποκλειστεί αγωνιστικά από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση ή αν έχουμε αναγκαστεί να πουλήσουμε κι άλλον πάικτη!
Αυτό έχει ουσιαστικά δηλωθεί, και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, από την διοίκηση που στηρίζουμε όλοι. Το έχουμε καταλάβει ΟΛΟΙ αυτό? Κι αν ναι, γιατί ο στόχος της οικονομικής εξυγίανσης που διατυμπανίζουμε δεν μας συγκινεί? Γιατί αναπολούμε την τελευταία φορά που πετύχαμε αγωνιστικούς στόχους? Και γιατί βρίζουμε αυτόν που το πέτυχε?
Η πρόκληση σκέψεων πάνω σε αυτούς τους άξονες ήταν η αιτία που έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο στον αδερφό Γκίκα και όχι η αμφισβήτηση των δυνατοτήτων της ομάδας.
Χάρηκα όμως που αποκαλύψατε την αισιοδοξία σας αδέρφια.

Φίλε giapas ο προπονητής νομίζω πως αυτό ακριβώς ήθελε να υπενθυμίσει. Πως με το ρόστερ που υπαγορεύει η πολιτική της ομάδας, δεν είναι εύκολο να περάσεις σε ομίλους τσου λου. Η λογική μάλιστα λέει πως έχεις και σημαντικές πιθανότητες να ζημιωθείς παρά να ωφεληθείς από αυτήν σου την προσπάθεια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε. Απλώς πρέπει να ξέρουμε τί ζητάμε, τί πιθανότητες έχουμε να πετύχουμε και τί σημαίνει αυτή η επιλογή που κάνουμε...giapas έγραψε:Μετά τη τελευταία συνέντευξη του Μπόλονι δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι η πρωτιά στο play - off είναι ρεαλιστικός στόχος του προπονητή ( και μάλλον και της διοίκησης)...