Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Othin

Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από Othin »

navigator11 έγραψε:φιλε othin ο στοχος ακομα και φετος ειναι ο ιδιος κατα τη γνωμη μου,δεδομενης και της εικονας των ανταγωνιστων μας καθως και της δικης μας·γιατι ΟΧΙ δλδ;ποιος να μας φοβησει;απ'την αλλη ας ανησυχουν αυτοι που ηττηθηκαν εντος εδρας με χαρακτηριστικη ευκολια απο εμας (οπως κι εμεις στην τουμπα απο το ζελο για να μην ξεχνιομαστε).βουρ για την πρωτια.
Φίλε πλοηγέ δεν αμφιβάλλω καθόλου πως φέτος έχουμε την δυνατότητα να ξαναπάρουμε την πρωτιά στα play off και μαζί και την ευκαιρία εισόδου στους ομίλους του τσου λου. Προσωπικά μάλιστα θεωρώ πως έχουμε και μεγαλύτερες πιθνανότητες από τους άλλους ανταγωνιστές μας.

Ο στόχος όμως, όπως δηλώθηκε επισήμως από την παρούσα διοίκηση (η οποία έχει την ανοχή, αν όχι την στήριξη, και ΟΛΩΝ των συνδέσμων), είναι η πάση θυσία οικονομική εξυγίανση. Δηλαδή, η διοίκηση του Βρύζα θα έχει επιτύχει, αν τον Ιούνιο έχουμε εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, έστω κι αν έχουμε αποκλειστεί αγωνιστικά από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση ή αν έχουμε αναγκαστεί να πουλήσουμε κι άλλον πάικτη!

Αυτό έχει ουσιαστικά δηλωθεί, και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, από την διοίκηση που στηρίζουμε όλοι. Το έχουμε καταλάβει ΟΛΟΙ αυτό? Κι αν ναι, γιατί ο στόχος της οικονομικής εξυγίανσης που διατυμπανίζουμε δεν μας συγκινεί? Γιατί αναπολούμε την τελευταία φορά που πετύχαμε αγωνιστικούς στόχους? Και γιατί βρίζουμε αυτόν που το πέτυχε?

Η πρόκληση σκέψεων πάνω σε αυτούς τους άξονες ήταν η αιτία που έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο στον αδερφό Γκίκα και όχι η αμφισβήτηση των δυνατοτήτων της ομάδας.

Χάρηκα όμως που αποκαλύψατε την αισιοδοξία σας αδέρφια. ;)
giapas έγραψε:Μετά τη τελευταία συνέντευξη του Μπόλονι δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι η πρωτιά στο play - off είναι ρεαλιστικός στόχος του προπονητή ( και μάλλον και της διοίκησης)...
Φίλε giapas ο προπονητής νομίζω πως αυτό ακριβώς ήθελε να υπενθυμίσει. Πως με το ρόστερ που υπαγορεύει η πολιτική της ομάδας, δεν είναι εύκολο να περάσεις σε ομίλους τσου λου. Η λογική μάλιστα λέει πως έχεις και σημαντικές πιθανότητες να ζημιωθείς παρά να ωφεληθείς από αυτήν σου την προσπάθεια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε. Απλώς πρέπει να ξέρουμε τί ζητάμε, τί πιθανότητες έχουμε να πετύχουμε και τί σημαίνει αυτή η επιλογή που κάνουμε...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πόσο δίκιο έχεις ρε Οθίν ....
Σε μια χώρα που καταρρέει οικονομικά, με την ανεργία στα κόκκινα, με την βενζίνη στα 2 ευρώ, εμείς έχουμε απαίτηση από τον Βρύζα, όχι μόνο να εξυγειάνει οικονομικά την ομάδα αλλά και να την κάνει και ανταγωνιστική.
Και μας ξυνίζουν και οι πιτσιρικάδες κι από πάνω.
Δε ξέρω ... μακάρι να τα καταφέρει. :(
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

giapas έγραψε:Μετά τη τελευταία συνέντευξη του Μπόλονι δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι η πρωτιά στο play - off είναι ρεαλιστικός στόχος του προπονητή ( και μάλλον και της διοίκησης).
Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι θα προτιμούσε τη σιγουριά του Europa League μαζί με ένα extra διάστημα προετοιμασίας ( αν δεν κάνω λάθος το καλό εισιτήρειο του Europa σου εξασφαλίζει μεγαλύτερη προετοιμασία από το αντίστοιχο των προκριματικών του Champions League) , από την αβεβαιότητα και τις φρούδες ελπίδες ενός προκριματικού ΤΣΟΥΛΟΥ
Νομίζω πως το καλό εισιτήριο πάει μέσω κυπέλλου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ρε καρντάσια, ας μην περάσουμε στους ομίλους του Ch.L αν δεν τα καταφέρουμε! Δεν χάθηκε τίποτε! Συνεχίζουμε στο E.L. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε την ευκαιρπια να δοκιμάσουμε!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Othin έγραψε: Ο στόχος όμως, όπως δηλώθηκε επισήμως από την παρούσα διοίκηση (η οποία έχει την ανοχή, αν όχι την στήριξη, και ΟΛΩΝ των συνδέσμων), είναι η πάση θυσία οικονομική εξυγίανση. Δηλαδή, η διοίκηση του Βρύζα θα έχει επιτύχει, αν τον Ιούνιο έχουμε εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, έστω κι αν έχουμε αποκλειστεί αγωνιστικά από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση ή αν έχουμε αναγκαστεί να πουλήσουμε κι άλλον πάικτη!

Αυτό έχει ουσιαστικά δηλωθεί, και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, από την διοίκηση που στηρίζουμε όλοι. Το έχουμε καταλάβει ΟΛΟΙ αυτό? Κι αν ναι, γιατί ο στόχος της οικονομικής εξυγίανσης που διατυμπανίζουμε δεν μας συγκινεί? Γιατί αναπολούμε την τελευταία φορά που πετύχαμε αγωνιστικούς στόχους? Και γιατί βρίζουμε αυτόν που το πέτυχε?
Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ξεκάθαρο από τη διοίκηση ότι δεν έχει νόημα να στοχεύουμε σε ευρωπαϊκές επιτυχίες γιατί αυτό θα σημαίνει την οικονομική μας αποτυχία και συνεπώς τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ωραια αμα γινει αυτο εγω θελω να μου πουνε ξεκαθαρα γιατι.

να βγουν και να πουνε ευρωπη γιοκ γιατι φταιει αυτος αυτος και αυτος.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο Ζαγοράκης φταίει γιατί αυτός ήταν ο επικεφαλής και πάντα άσχετα με το ποιοι κάνουν τα λάθη την ευθύνη την φέρει ο επικεφαλής.

Και κάτι άσχετο, για τα ναυάγια επίσης την ευθύνη την έχουν πάντα οι καπετάνιοι αλλά αν πας στη γέφυρα ενός πλοίου το σίγουρο είναι ότι εκεί θα βρεις όχι έναν ναύτη που δεν έκανε ποτέ λάθος στην καριέρα του, αλλά έναν καπετάνιο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε καρντάσια, ας μην περάσουμε στους ομίλους του Ch.L αν δεν τα καταφέρουμε! Δεν χάθηκε τίποτε! Συνεχίζουμε στο E.L. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε την ευκαιρπια να δοκιμάσουμε!

νομιζω κι εγω πως μια δοκιμη σιγουρα αξιζει,σαφως ομως και θα σεβαστω οποια αποφαση κριθει ληπτεα απ'τους αρμοδιους για το καλο της ομαδας,ακομη κι αυτη μιας ηθελημενης αποχης απ'τις ευρωπαικες διοργανωσεις,οπως επι πορτογαλου,εφοσον φυσικα η ουεφα δε μας ριξει η ιδια την καμπανα.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

ABOLEYTOI έγραψε:ο Ζαγοράκης φταίει γιατί αυτός ήταν ο επικεφαλής και πάντα άσχετα με το ποιοι κάνουν τα λάθη την ευθύνη την φέρει ο επικεφαλής.

Δηλαδή με άλλα λόγια , όλοι οι άλλοι κάνανε λάθη εκτός από τον επικεφαλή αλλά αναγκαστικά (παράδειγμα καπετάνιου-καραβιού) ευθύνεται ο Ζαγοράκης ως το μεγαλύτερο κεφάλι.
Εξαιρετική προσπάθεια αγιοποίησης. Εύγε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ενταξει Emprostisghs τη εμπεδώσαμε τη θέση σου ,φταίει ο Ζαγοράκης.Ασε να ακουστεί και κάτι άλλο.Σε κάθε τόπικ τα ίδια.Κουραζεις.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Λίγο η αγιοσύνη του ,λίγο το Τροπάριο της Κασσιανής χθες, συγκινήθηκα ο έρμος..
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

kataramenos5 έγραψε:Ενταξει Emprostisghs τη εμπεδώσαμε τη θέση σου ,φταίει ο Ζαγοράκης.Ασε να ακουστεί και κάτι άλλο.Σε κάθε τόπικ τα ίδια.Κουραζεις.
Και μεις εμπεδώσαμε την δικιά σου. :|
Κουραστική είναι η αγιοποίηση. Όχι η θέση μου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οτι πεις .Έχεις παντα δικιο.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Αλήθεια ,φίλε ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ, όταν ο καπετάνιος αφήνει το καράβι και διασώζεται ο ίδιος,ενώ βυθίζεται το καράβι ,πως το κρίνεις ?
Το καράβι μάλλον θα έκανε τα λάθη.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

kataramenos5 έγραψε:Οτι πεις .Έχεις παντα δικιο.
Ανταπάντησε και άσε τα "κούρασες" και τα υπόλοιπα μωρουδίστικα.
Να σε ρωτήσω και σένα λοιπόν.
Ο καπετάνιος δεν μένει μέχρι να βυθιστεί το καράβι ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”