14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
8emis4

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από 8emis4 »

Sera4 έγραψε: Για τη χαμένη ευκαιρία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: ... Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός. Ήμουν πολύ στενοχωρημένος, περισσότερο γι' αυτά που θα άκουγα την επομένη. Για να επιβιώσεις σε αυτό το επίπεδο, όμως, θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατός και δόξα τω Θεώ έχω γερά νεύρα..."
Πρέπει εσύ ο ίδιος να είσαι απαιτητιτικος από τον εαυτό σου και να μη μασάς από τα κραξίματα της κερκίδας, αν θες να γίνεις μεγάλος παίχτης.
Πάντως βαδίζεις καλά κι εύχομαι να συνεχίσεις ακόμη καλύτερα
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Φαίνεται ότι έχει τσαμπουκά στις δηλώσεις του και είναι με μέτρο. Μ' αρέσει αυτό αρκεί να μη χαθεί το μέτρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πολυ καλος χθες σακη συνεχιζε γερα γιατι το εχεις.....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε σεις αυτή η σεντερ φοράκλα που έπαιζε εχθές στην τούμπα ποιος είναι ?????????????

Αυτός μωρέ που τον πετούσαν την μπάλα όλοι οι συμπαίκτες του και αυτός την κατέβαζε με όλους τους τρόπους και έκανε φάσεις ...
Αυτός που κρεμιώντουσαν επάνω του όλοι οι αντίπαλοι και δεν κουνιότανε ...
Αυτός που έπαιζε και σε θέση εξτρέμ και έβγαζε ξυράφι σέντρες ...
Αυτός που δεν έκανε ούτε ένα λάθος ....
Αυτός που κάρφωσε το νικητήριο γκολάκι ...
Αυτός που έδωσε καμιά 2 ασίστ έτοιμα γκολ ...

Αυτός μωρέ ο άμπαλος που δεν έχει τεχνική ...

Αυτός ο όμορφος μωρέ ...

Ρε τι πλάκα έχει καμιά φορά όταν την μπαλίτσα την άτιμη την ξέρεις καλά ...

Σας λέγαμε κάποιοι ότι αυτός ο παίχτης δεν έχει ταίρι ...
Ότι έχει κορυφαία τεχνική ...
ότι έχει προσωπικότητα και ότι δουλεύει πάρα πολύ ...

και εσείς μιλούσατε για άμπαλο και συγκρίνατε με αθανασιάδη και άλλους παίχτες ...

Δεν υπάρχει παπάζογλου κύριοι πουθενά ... και αν μείνει συγκεντρωμένος και συνεχίζει την βελτίωση που όλοι βλέπουμε θα βγάλουμε τον μεγαλύτερο επιθετικό της νέας εποχής στην Ελλάδα με μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας και πολλά λεφτά στα ταμεία ...

Υγεία να έχει το παλικάρι και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τα πόδια του και κυρίως τα γόνατά του ... Το μυαλό και την προσωπικότητα τα έχει αλλά χρειάζεται και άλλο δουλειά ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εσένα δεν σε ξέραμε, ρε tad! Welcome to the club!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αποστόλη αν διαβάσεις παλιότερα ποστ θα καταλάβεις ότι είμαι λίγο παλιότερος από εσάς του κλαμπ ...

Τότε βέβαια έτρωγα λίγο μπινελίκι και χλευασμό παραπάνω ... αλλά δεν πειράζει χαλάλι ...

Να βγει το παλικάρι και να γουστάρουμε την ομαδάρα μας ... έτσι και αλλιώς εμείς ΠΑΟΚ είμαστε ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν αντιλέγω ότι είσαι αρχαιότερος. Ενδεχομένως να είσαι και πρεσβύτερος (εγώ πάντως διανύω την 5η δεκαετία της ζωής μου...).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

κι εγω ως μελος του κλαμπ να κανω μια παραινεση στο θαναση:ρε συ σακη βαζε λιγοτερο ... ΤΥΧΕΡΑ γκολ ρε λεβεντη μου,να μη σε ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ καποιοι ... προπονηταδες της φουτσας την ωρα που βαζεις γκολ και πανηγυριζεις,εχοντας δωσει 3 βαθμους στην ομαδα!για καλο στο λεω!πρεπει την επομενη φορα να ... σκισεις τα διχτυα για να τους ... πεισεις και να σε χειροκροτησουν αντι να σε βριζουν! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted:

αφιερωμενο σε ολα ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ στην 5 γυρω μου,που,αντι να πανηγυριζουν το νικητηριο γκολ της ομαδας,επιδιδονταν σε ρεσιταλ ΓΕΛΟΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ για τον παπαζογλου!αντε να χαθειτε,ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!
kos

Δημοσίευση από kos »

σακη ασε τα λογια αγορι μου. οποιο λαμογιο σου ξαναζητησει συνεντευξη να του πεις να σε παρει μετα απο χαμενη ευκαιρια μπροστα απο αδειο τερμα και οχι μετα απο γκολ. τα γκολ ειναι η τροφη των μεγαλων φορ και οχι οι συνεντευξεις.

λιγα λογια πολυ δουλεια και κατω το κεφαλι.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Με άρεσε αυτό που είπες κος. Όπως είχε κάνει και ο Βύντρα πέρσι και τους "έφτυσε" μες τη μάπα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για να μην παρεξηγούμαστε, ο Σάκης αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι το τέλειο φορ. Θα γίνει όμως, εφόσον συνεχίσει έτσι. Οι συμπάθειές μας έχουν να κάνουν με την πρόοδό του (φυσιολογική, λόγω προσπάθειας), με την εξελιξιμότητά του, αλλά και με τον χαρακτήρα του.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Συστείνω υπομονή, διότι το χτεσινό γκολάκι με τσαφ το έβαλε ο Σάκης. Βελτιώνεται αλλά θέλει πολλή δουλειά λαίμαι. Πολλή!
Άβαταρ μέλους
navigator11

γι'αυτο αλλωστε και τιμηθηκε με απειρα ... γαλλικα :!: :mrgreen: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ναβι, συμφωνω ειναι εξοργιστικοι οι τυποι, αλλα μεσα στην ανοησια τους κανουν και ενα καλο χωρις να το ξερουν. Μεσα σε τετοιο κλιμα ξεχωριζουν οι αντρες απο τα αγορια και φτιαχνονται προσωπικοτητες. Και απο οτι φαινεται το Τανασι θα ξεχωρισει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

κι εγω το ιδιο πιστευω.αλλά δεν μπορω ρε φιλε να βαζει η ομαδα ΓΚΟΛ,να κλειδωνει τη νικη (λεμε τωρα) και να ακουω απο διπλα,πανω,κατω,γυρω μου τον ΚΑΘΕ ... ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ να εξανισταται επειδη ο θανασης δεν ... εσκισε το πλεχτο!και να του τα ... χωνουν!ενας φωναζε "αντε και γ@μησου ρε βρωμοσκουληκο,φυγε καρκινε".πως να διατηρησεις την ψυχραιμια σου σε τετοια ... ατμοσφαιρα;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”