14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από Sera4 »

«Μπορούσα κι άλλα»

29 Αυγ 2010 21:01, Από Γιώργος Κουβεντίδης

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ήταν το… μαύρο πρόβατο, με την ευκαιρία, που έχασε στο 90’. Σήμερα, ήταν ο άνθρωπος, που με το δικό του γκολ, έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως, ανακάτεψε την αντίπαλη άμυνα στα 60 λεπτά, που έπαιξε. Κόντρα στον Πανσερραϊκό, ήταν ένας σέντερ φορ εμπιστοσύνης!

«Μπορώ να είμαι καλύτερος, δεν είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Ήθελα να πετύχω κι άλλα γκολ, μπορούσα, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα», είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για τη δική του απόδοση.

Ο Παπάζογλου δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αλλά και από το στυλ, με το οποίο αγωνίζεται.

«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετά βήματα βελτίωσης, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν δείχνουμε στοιχεία μεγάλης ομάδας, είμαστε μεγάλη ομάδα. Από την 1η αγωνιστική είμαστε στην 1η θέση, θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Το επιθετικό στυλ, ταιριάζει στην ομάδα μας. Έχουμε πολλούς επιθετικογενείς παίκτες, ακόμα και οι αμυντικοί μας έχουν επιθετικές τάσεις και ανεβαίνουν. Μπορούμε να παίξουμε πολύ επιθετικά», είπε.

Όσο για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό;

«Μας άγχωσε κάπως, αλλά πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε, ότι και να γίνει. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και περισσότερα γκολ».
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

πολύ καλός σήμερα

αν και στην προετοιμασία με είχε απογοητεύσει μπορώ να πω ότι έχει προσόντα να παιζει στον ΠΑΟΚ και να βοηθάει
είναι καλύτερος παίχτης από φιλομένο και αναμένεται να βελτιωθεί και άλλο

ενώ είναι ψηλός έχει καλή ταχύτητα
είναι σε κάποιες φάσεις λίγο ατσούμπαλος λόγω ύψους βέβαια αλλά σε γενικές γραμμές έχει καλή ταχύτητα και τεχνική για το ύψος του
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

MVP
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mvp πραγματι.ευχομαι με τις παρουσιες του,δοθεισων των ευκαιριων,να καθιερωθει ηδη απο φετος.μπραβο ρε μαγκα.εσυ δειχνεις οτι δεν εχεις ερθει για τουρισμο,ηρθες για να μεινεις ...

ακους σπορτ-μπιλυ :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αντε σιγα σιγα να προωθειται σε πρωτο αντικαταστατη του Μουσλι. Η με αλλα λογια, το συμβολαιο του Φιλομενο δε χρειαζεται να ανανεωθει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ καλός...Δεν έχασε ούτε μια κεφαλιά. Μεγάλη υπόθεση. Επίσης είναι κολώνα κανονική. Αν αποκτήσει λίγη τεχνική-αυτοπεποίθηση θα κάνει θαυματα με Βιερινια - Σαλπι.

Μου άρεσε πολύ η χτεσινή εμφάνιση.

Μπράβο
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Sera4 έγραψε:οποιος δεν ειδε σημερα οτι αυτος ο παιχτης αποτελει κεφαλαιο για την ομαδα ειναι εντελως αμπαλος αυτη ειναι η αποψη μου(οσο τραβηγμενη και αν ακουγεται 8-) )...απλα μπηκε μεσα και αλλαξε το παιχνιδι...πολυ ομορφα στοπαρισματα κινησεις στο χωρο κεφαλιες κλασσικα δυσκολα χανει και σπασιματα παρε βαλε ενα στον ιβιτς και ενα στον φιλομενο...οσο αναφορα το γκολ εγω στα ριπλει που ειδα βλεπω οτι τσιμπαει την μπαλα δεν ξερω αν ηθελε να τη στειλει και σε εκεινο το σημειο αλλα εκει που πηγε μονο ετσι μπορουσε να μπει το γκολ ουτε με πλασε ουτε με τπτ...παντως δεν ειναι στραβοκλωτσια ουτε τπτ φαινεται πεντακαθαρα οτι απλα τσιμπαει την μπαλα...βεβαια αν το εβαζε ο βιερινια δεν θα ειχαμε κανεναν ενδοιασμο οτι απλα τσιμπαει την μπαλα...

σακη ξερεις εσυ συνεχισε κατω το κεφαλι και δουλεια οπως κανεις παντα...εγω βλεπω πολυ μελλον σε εσενα...
+1926

και εγώ κάθε φορά που ξαναβλέπω το γκολ άλλο τόσο πείθομαι ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το τσίμπημα της μπάλλας. Μεγάλος εναέριος μαχητής.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πάλι τυχερό το γκολ, όπως κι εκείνο με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο, όπως και τα περισσότερα. Δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι πρόβλημα. Αν την αποκτήσει θα βελτιωθεί αρκετά.

Αλλά ο δρόμος του θα παραμείνει πολύ μακρύς.

Μπράβο πάντως στο παλικάρι γιατί προσπαθεί. Κι αυτό μετράει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχει δουλεψει πολυ στους τομεις που εχει το φυσικο ταλεντο σωμα κεφαλι δυναμη....τωρα πρεπει να γινει και κιλλερ...για να γινει ενας πολυ καλος φορ...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Το χρειαζοταν αυτο το γκολ.......

Υ.Γ.Σερα,εισαι πολυ υπερβολικος......Χωρις παρεξηγηση 8-) ......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μια χαρα τα ειπες σακη...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να πω ότι ο τρόπος που υποδέχεται την μπάλα χρησιμοποιώντας τον όγκο του αλλά και ο τρόπος που σπάει τη μπάλα εκμεταλλεύομενος το ύψος/άλμα του, είναι δύο στοιχεία πολύ χρήσιμα στην ομάδα. Τα γκολ θα έρθουν.Δε χρειάζεται να είναι σουτάρες και γκολάρες. Να θυμηθούμε τον Μπλάνκο που με τζούφια γκολ βγήκε 2 χρονιές πρώτος σκόρερ;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σάκη...

Όταν σουτάρεις την μπάλα με δύναμη όσο και να είσαι κοντά στην εστία θα φύγει η μπάλα εκεί που σουτάρει ο Καράμπελας τα πέναλντι.

Αν σουτάρεις πολύ αδύναμα πάλι μπορεί να χαθεί το γκολ και θα ναι κρίμα.

Υπολόγισε την δύναμη στο σουτ σωστά μια φορά και κάρφωσε το γιατί το κατέχεις το τόπι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σάκη μου ήσουν τυχερός χθες. Όχι γιατί έβαλες το «τυχερό» γκολ, αλλά γιατί τραυματίστηκε ο Μουσλι (ο Ιμπραήμοβιτς τον φτωχών), δεν έβγαινε το 4-4-2 με Σορλέν και ο Παύλος εμπιστεύτηκε ξανά εσένα.
Σου δόθηκε λοιπόν πάλι η ευκαιρία κι εσύ την άρπαξες από τα μαλλιά: Και το νικητήριο γκολ έβγαλες, αλλά και penalty κέρδισες, που σου το έκλεψε ο διαιτητής (από τον μη καταλογισμό του οποίου προήλθε το 2-2).
Σ’ ευχαριστώ Σάκη μου που το πλασέ σου, στο γκολ, φάνηκε σε μερικούς σαν τυχαίο (μερικοί το συγκρίνουν με την …σκαριά του Κουτσια, πέρυσι στο 1-0 της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα!!!). Δεν χρειάζεται να τους αποκαλύπτουμε από τώρα τις απίστευτες δυνατότητές σου! Θα τις δούνε στο μέλλον και θα λένε έκπληκτοι: «μα καλά που κρυβόταν αυτός ο παιχταράς;» (εμείς τότε θα κρυφογελάμε κάτω από τα μουστάκια μας).
Πρόσεχε όμως: Όταν ο Μουσλι θα επανέλθει, θα φροντίσεις να του δώσεις πάλι την ευκαιρία να ξεκινάει αυτός ως βασικός, γιατί Σάκη μου ΑΥΤΟΣ είναι ο killer μας σήμερα! Εξάλλου είναι και οικογενειάρχης, ο άνθρωπος!
Περιορίσου φέτος να σκύβεις το κεφάλι, να ιδρώνεις στις προπονήσεις, να κάθεσαι στον πάγκο και να ξελασπώνεις τον προπονητή σου (και όλη την ομάδα), όποτε χρειαστεί.
Οι βάζελοι θα γελάνε μαζί σου και αυτός ο «πολύς» Samsung (ή κάπως έτσι) και ο – ακόμα – περισσότερος Τζόρβας θα πάθουν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, όταν κληθούν να σε αντιμετωπίσουν, όντας άμπαλος για εκείνους.
Δεν βιαζόμαστε Σάκη μου. Δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουμε, για να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα σαν του τραγιού. Ας τους να λένε, όσους σε αποκαλούν: μ@λ@κ@, «κεφτέ», χρήζοντα εγχείρησης, κορόιδο, παίκτη που θα ήταν καλός για Ξάνθη, ή Ατρόμητο.
Άσ’ τους να βάζουν βιντεάκια με τον Αλέφαντο για να αποδείξουν την ορθότητα της κρίσης τους.
Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Άλλωστε ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να εκφέρει την άποψή του. Αυτοί που εκφράζονται άσχημα για σένα είναι οι μεγαλύτεροι ευεργέτες σου, γιατί θα σε κάνουν να σκυλιάζεις, να προσπαθείς περισσότερο και δεν θα αφήνουν τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα.
Τελικά, όλοι χρήσιμοι είμαστε σ’ αυτή τη ζωή…
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Οι άλλες ομάδες πρέπει να μας φοβούνται"

Ο Θανάσης Παπάζογλου αναφέρθηκε στο "χρυσό" γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό, στην πορεία και τους στόχους του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη

Με δηλώσεις του στον "Sport 103 fm", ο Θανάσης Παπάζογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νικητήριο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, ενώ τόνισε ότι εάν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα, μπορεί να πετύχει πολλά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσωπική του παρουσία: "Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί θέλω να πετύχω κι άλλα τέρματα. Σημείωσα ένα γκολ το οποίο χρειαζόμουν, αλλά πρέπει να βάλω κι άλλα, αφού αυτή είναι η δουλειά μου".

Για τη χαμένη ευκαιρία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: "Το βράδυ μετά τον αγώνα ήταν δύσκολο για μένα, αλλά ως ένα βαθμό. Ένας επιθετικός βάζει και χάνει γκολ. Δείτε για παράδειγμα την ευκαιρία που έχασε ο Μήτρογλου κόντρα στον Ηρακλή. Είναι άδικο να κριθώ τόσο πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός. Ήμουν πολύ στενοχωρημένος, περισσότερο γι' αυτά που θα άκουγα την επομένη. Για να επιβιώσεις σε αυτό το επίπεδο, όμως, θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατός και δόξα τω Θεώ έχω γερά νεύρα..."

Για το αν φέτος είναι χρονιά καθιέρωσης γι' αυτόν: "Το πιστεύω αυτό. Μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις γίνομαι καλύτερος και βρίσκω τα πατήματά μου. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Μόνο ότι θα δουλέψω πολύ".

Για τις αλλαγές στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Είχαμε τη σφραγίδα του Σάντος. Σεβόμαστε τον Μπερέτα και κάθε προπονητή που έρχεται στην ομάδα. Είμαστε εδώ για να δουλεύουμε. Εφόσον η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της, αυτό δείχνει ότι η κίνηση (σ.σ. έλευση Δερμιτζάκη) ήταν επιτυχημένη".

Για τους στόχους της ομάδας: "Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς χωριστά. Υπάρχει η Ευρώπη, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάθε θεσμός είναι ξεχωριστός. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά. Ο ΠΑΟΚ έχει στόφα μεγάλης ομάδας. Δεν πρέπει να φοβάται καμία ομάδα. Οι άλλες πρέπει να μας φοβούνται. Στην Ευρώπη παίξαμε με μεγαθήρια και σε τέσσερα ματς δεν ηττηθήκαμε".

Για τα ματς με τον Άγιαξ και τους αντιπάλους στη φάση των ομίλων: "Είχαμε ατυχία, αλλά κυρίως πληρώσαμε το επτάλεπτο στο οποίο είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες, έχουμε την πιο βατή κλήρωση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα τους παίξει όλους στα ίσια. Έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αν είμαστε αυτοί που είμαστε τώρα, σοβαροί και αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας".

Για το αν η διακοπή βοηθάει την ομάδα να βελτιωθεί: "Υπάρχει χρόνος και η νίκη επί του Πανσερραϊκού είναι ό,τι καλύτερο, για να διορθωθούν κάποια πράγματα που πρέπει. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Όπως λέει και ο προπονητής μας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είμαστε στην πρώτη θέση και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Για το αν χρωστάει ένα γκολ στην Ευρώπη: "Σίγουρα, όχι μόνο στην Ευρώπη...".

olapaok
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”