7.Γιώργος Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Armagedonas έγραψε:συμπληρώνω και εγώ τις ευχές μου

1.να πηγαίνεις στην εκκλησία κάθε Κυριακή

2.να θυμάσαι ότι τα πλούτη δεν κάνουν τους ανθρώπους

3.πάνω από όλα η οικογένεια και να θυμάσαι από πού ξεκίνησες.....
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

giapas έγραψε: Και 20% μεταπώληση? Μάλιστα.
Μην γκρινιάζεις βρε Γιάννη! Όταν έρθει η ώρα θα τον πουλήσουμε πάλι στον περούκα!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

obanebane έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:Τον Ελ Ζαρ με 250 χιλαρικα δεν θελαμε? Πηραμε μια φθηνη απομιμηση με τα ιδια λεφτα.Μυαλο με τον Κουτσια τελικα δεν βαλανε. :redcard: Ασ τον λουστουμε τωρα.

400 ζηταγε ρε υπνε ο ζαρ,μην προσπαθειτε να διμιουργησετε εντυπωσεις ρε !@#$%^& φτανει πια κουρασατε.

Αδελφέ μου ... ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ... (Zorro4)
Αδερφε,πριν κανεις παραθεση και αρχισεις τους χαρακριτισμους,καταλαβε τι λεω και το υφος που μιλαω. Και επειδη προφανως χρειαζεσαι επεξηγηση να σου πω πως διναμε 250.000 στον ελζ αρ για να για ενα χρονο,και δινουμε 250 για τον γεωργιαδη+ γραγκα στον περουκα. Δηλαδη στην παε θεωρουν οτι εχουν ιδια αξια???? Ξερω πολυ καλα ποσα ζητουσε.
Οσο για την γνωμη μου και επειδη απο Σερρες ειμαι και εχω δει 5 ματς παραπανω λεω οτι δεν αξιζειαυτα που δινουμε. Τελος.
Οσο για το τι μπαλα βλεπω,ειδα αυτα που ολοι ειχαμε δει απο τον ζαρ στο τελος. απλα τα λεφτα που ζητησε προφανως+εφορια κρινονται πολλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το αν αξίζει ή όχι ο παίκτης θα φανεί. Πάντως το γκολ που έβαλε σ' εμάς ήταν εκπληκτικό! Να 'ταν τυχαίο; Μπορεί. Ο Λάζλο όμως είμαι σίγουρος ότι θα αναδείξει τα όποια προσόντα του.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Οσοι γραφετε και συγκρινετε Γεωργιαδη με Κουτσιανικουλη ειστε βαθεια νυχτωμενοι, μονο στην καχεκτικοτητα μοιαζουν καπως.

Καλως ηρθες !!!!!
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως είσαι ο δεύτερος Κούτσια, μόνο που είσαι Βορειοελλαδίτης και από ότι ακούγεται ΠΑΟΚτσής!!!!

Ελπίζω να μην με δικαιώσεις!!!

Καλώς ήρθες!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φφφφφφφφφφφφφ...

Μάγκα καλως ήρθες. Ξεσκίσου στη δουλειά. Λύσσαξε ρε παιδί μου πως το λένε. Μη το γιορτάζεις καν. Βρες σπίτι, άσε τα πράματα σου και τράβα για προπόνηση.

Καλή κίνηση, αλλά υπό την προυπόθεση να μην είναι ακόμα μια απο τα ίδια.

Σίγουρα είναι καλύτερος παίκτης απο τον Κούτσια.. Ο βασιλάκης ΔΕΝ ξέρει μπάλα.

Ο Γεωργιάδης ξέρει έστω και λίγη μπάλα παραπάνω. Αλλά είπαμε.. Δουλειά.

Αφήστε τη γκρίνια..
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ρε παιδια...εχετε ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ με ολους και ολα καποιοι....
ΓΙΑΤΙ?? Πηραμε ενα Πολυ καλο παικτη κατα τη γνωμη μου...με καλα λεφτα ..που τον ήθελαν ΟΛΟΙ οι μεγαλοι καποια στιγμη.Ξεκολλήστε λιγο...ενταξει...δεν γουσταρετε Ζαγορακη...Βρυζα...Σβουρα...κα8ι ξερω κι εγς τι αλλο αλλά ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ??

Γιώργο Γεωργιαδη...Δουλεια και μόνο...Πολ΄λοί σε πιστευουμε και νομιζω θα μας δικαιωσεις.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Παντως ρε μλκς που τους βρισκουμε Αθανασιαδης,Γεωργιαδης και οι δυο απο κορμοστασια σκιζουνε και εχεις και τον Βιερινια απο την αλλη να φουσκωνει μονος του το παχυδερμο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πάντως το γκολ που έβαλε σ' εμάς ήταν εκπληκτικό! Να 'ταν τυχαίο;
Δεν νομίζω.Με την άμυνα που είχαμε πέρσι λόγο Χάβου τα πάντα ήταν πιθανά.

Γιώργος Γεωργιάδης....με όνομα βαρί σαν ιστορία....."το νου σου ρεμάλι".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν νομίζω ότι είναι καχεκτικός.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

καλως ηρθες τσακαλακο , παιξε μπαλα και διαψευσε μας ..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Contra.gr έγραψε:Αρκετά χαμηλότερες, απ’ όσα νούμερα ακούστηκαν μέχρι τώρα, θα είναι οι αποδοχές του Γιώργου Γεωργιάδη, όπως προβλέπονται από την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές πάγιες αποδοχές περίπου 500.000 ευρώ, συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Ο Πανσερραϊκός για την παράχωρησή του θα εισπράξει τμηματικά ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, διατηρώντας και ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Η συμφωνία με την ομάδα των Σερρών δεν περιλαμβάνει ως αναγκαστική προϋπόθεση παραχώρηση παίκτη του ΠΑΟΚ με ελευθέρας υπό την μορφή εμψύχου ανταλλάγματος.
Καλύτερα έτσι.
Το παιδί θα πάρει σε τρία χρόνια όσα ζήτησε ο Ελ Ζαρ για ένα. Δηλαδή «Ένα + δύο δώρο». :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο ταλέντο απο τον Κουτσιανικούλη... Ίσως και να μην έχει... Αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίξει καλύτερη μπάλα... Και το ξέρω γιατί το παιδί δεν είναι χαζό σαν τον Κούτσια... Απο τον Κουτσιανικούλη φτάσαμε στο τέλος να ζητάμε απλα να παίξει σαν κανονικός ποδοσφαιριστής... Να μην τρακέρνει αμέσως πάνω στον πρώτο αντίπαλο που θα βρεί μπροστά του, να μην χάνει τη μπάλα πάντα σε λιγότερα απο πέντε (ναι 5...!!) δευτερόλεπτα, πράγματα που ακόμα και εγώ να έπαιζα θα ήταν αυτονόητα... Δεν ζητάμε πολλά πράγματα και απο τον Γεωργιάδη... Ζητάμε να είναι ένας κανονικός πλάγιος χάφ (εξτρέμ για τους παλαιότερους, winger για τους νεότερους)... Και αυτό νομίζω ότι θα το κάνει... Όσο καλύτερα το κάνει, τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον για τον ίδιο αλλά και για εμάς... Πάντως πιστεύω ότι αποκτήσαμε ένα καινούριο δεξί χάφ και όχι ένα καινούριο πανωφόρι για τη ντουλάπα μας για τις κρυες νύχτες του χειμώνα... ;)
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Σωστος :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”