7.Γιώργος Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 106842
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το αν αξίζει ή όχι ο παίκτης θα φανεί. Πάντως το γκολ που έβαλε σ' εμάς ήταν εκπληκτικό! Να 'ταν τυχαίο; Μπορεί. Ο Λάζλο όμως είμαι σίγουρος ότι θα αναδείξει τα όποια προσόντα του.
Άβαταρ μέλους
logios
Δημοσιεύσεις: 1370
Εγγραφή: Πέμ 20 Νοέμ 2008, 22:01

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από logios »

Οσοι γραφετε και συγκρινετε Γεωργιαδη με Κουτσιανικουλη ειστε βαθεια νυχτωμενοι, μονο στην καχεκτικοτητα μοιαζουν καπως.

Καλως ηρθες !!!!!
Άβαταρ μέλους
Shady20
Δημοσιεύσεις: 487
Εγγραφή: Σάβ 08 Δεκ 2007, 10:28
Τοποθεσία: Ασπρόμαυρο Χαριλάου

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Shady20 »

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως είσαι ο δεύτερος Κούτσια, μόνο που είσαι Βορειοελλαδίτης και από ότι ακούγεται ΠΑΟΚτσής!!!!

Ελπίζω να μην με δικαιώσεις!!!

Καλώς ήρθες!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 16856
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Equalizer »

Φφφφφφφφφφφφφ...


Μάγκα καλως ήρθες. Ξεσκίσου στη δουλειά. Λύσσαξε ρε παιδί μου πως το λένε. Μη το γιορτάζεις καν. Βρες σπίτι, άσε τα πράματα σου και τράβα για προπόνηση.

Καλή κίνηση, αλλά υπό την προυπόθεση να μην είναι ακόμα μια απο τα ίδια.

Σίγουρα είναι καλύτερος παίκτης απο τον Κούτσια.. Ο βασιλάκης ΔΕΝ ξέρει μπάλα.

Ο Γεωργιάδης ξέρει έστω και λίγη μπάλα παραπάνω. Αλλά είπαμε.. Δουλειά.

Αφήστε τη γκρίνια..
gpaok
Δημοσιεύσεις: 1926
Εγγραφή: Τρί 22 Ιούλ 2008, 15:31

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από gpaok »

Ρε παιδια...εχετε ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ με ολους και ολα καποιοι....
ΓΙΑΤΙ?? Πηραμε ενα Πολυ καλο παικτη κατα τη γνωμη μου...με καλα λεφτα ..που τον ήθελαν ΟΛΟΙ οι μεγαλοι καποια στιγμη.Ξεκολλήστε λιγο...ενταξει...δεν γουσταρετε Ζαγορακη...Βρυζα...Σβουρα...κα8ι ξερω κι εγς τι αλλο αλλά ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ??

Γιώργο Γεωργιαδη...Δουλεια και μόνο...Πολ΄λοί σε πιστευουμε και νομιζω θα μας δικαιωσεις.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!
bristol
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιουν 2011, 12:33

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από bristol »

Παντως ρε μλκς που τους βρισκουμε Αθανασιαδης,Γεωργιαδης και οι δυο απο κορμοστασια σκιζουνε και εχεις και τον Βιερινια απο την αλλη να φουσκωνει μονος του το παχυδερμο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS
Δημοσιεύσεις: 1454
Εγγραφή: Παρ 11 Φεβ 2011, 20:30

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πάντως το γκολ που έβαλε σ' εμάς ήταν εκπληκτικό! Να 'ταν τυχαίο;
Δεν νομίζω.Με την άμυνα που είχαμε πέρσι λόγο Χάβου τα πάντα ήταν πιθανά.

Γιώργος Γεωργιάδης....με όνομα βαρί σαν ιστορία....."το νου σου ρεμάλι".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 106842
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν νομίζω ότι είναι καχεκτικός.
Άβαταρ μέλους
Steenage
Δημοσιεύσεις: 2374
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:51
Τοποθεσία: Vorras

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Steenage »

καλως ηρθες τσακαλακο , παιξε μπαλα και διαψευσε μας ..
Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3257
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από stephanos »

Contra.gr έγραψε:Αρκετά χαμηλότερες, απ’ όσα νούμερα ακούστηκαν μέχρι τώρα, θα είναι οι αποδοχές του Γιώργου Γεωργιάδη, όπως προβλέπονται από την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές πάγιες αποδοχές περίπου 500.000 ευρώ, συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Ο Πανσερραϊκός για την παράχωρησή του θα εισπράξει τμηματικά ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, διατηρώντας και ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Η συμφωνία με την ομάδα των Σερρών δεν περιλαμβάνει ως αναγκαστική προϋπόθεση παραχώρηση παίκτη του ΠΑΟΚ με ελευθέρας υπό την μορφή εμψύχου ανταλλάγματος.
Καλύτερα έτσι.
Το παιδί θα πάρει σε τρία χρόνια όσα ζήτησε ο Ελ Ζαρ για ένα. Δηλαδή «Ένα + δύο δώρο». :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk
Δημοσιεύσεις: 2026
Εγγραφή: Κυρ 25 Μάιος 2008, 21:32
Τοποθεσία: Ακριβώς απο πίσω σου...

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από arisk »

Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο ταλέντο απο τον Κουτσιανικούλη... Ίσως και να μην έχει... Αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίξει καλύτερη μπάλα... Και το ξέρω γιατί το παιδί δεν είναι χαζό σαν τον Κούτσια... Απο τον Κουτσιανικούλη φτάσαμε στο τέλος να ζητάμε απλα να παίξει σαν κανονικός ποδοσφαιριστής... Να μην τρακέρνει αμέσως πάνω στον πρώτο αντίπαλο που θα βρεί μπροστά του, να μην χάνει τη μπάλα πάντα σε λιγότερα απο πέντε (ναι 5...!!) δευτερόλεπτα, πράγματα που ακόμα και εγώ να έπαιζα θα ήταν αυτονόητα... Δεν ζητάμε πολλά πράγματα και απο τον Γεωργιάδη... Ζητάμε να είναι ένας κανονικός πλάγιος χάφ (εξτρέμ για τους παλαιότερους, winger για τους νεότερους)... Και αυτό νομίζω ότι θα το κάνει... Όσο καλύτερα το κάνει, τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον για τον ίδιο αλλά και για εμάς... Πάντως πιστεύω ότι αποκτήσαμε ένα καινούριο δεξί χάφ και όχι ένα καινούριο πανωφόρι για τη ντουλάπα μας για τις κρυες νύχτες του χειμώνα... ;)
bristol
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιουν 2011, 12:33

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από bristol »

Σωστος :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK
Δημοσιεύσεις: 1448
Εγγραφή: Κυρ 28 Νοέμ 2010, 19:18
Τοποθεσία: Πέραμα, Μπειραιάς

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από theoPAOK »

Δύσκολα θα βρει θέση στην 11αδα...Πιο πολύ για τα τελευταία λεπτά θα τον έχουμε...
Αυτό το λέω,γιατί χτες μιλούσα με έναν φίλο μου από Σέρρες που ήταν συμμαθητές μαζί, και παίζανε μπάλα μαζί σχεδόν κάθε μέρα....Και μάλιστα μου είπε πως απ τους συμπαίχτες του τότε, δεν ήταν ο καλύτερος..απλά είχε μυαλό και δεν ήταν σαν τους άλλους,όποτε δεν έπαιζε βασικός να τα κάνει λίμπα..Είχε μυαλό και δεν μιλούσε πολύ και προσπαθούσε..Γι αυτό και ΄έκανε προκοπή....
Βέβαια, απ ότι μου είπε, επειδή τον ξέρει καλά, δεν αντέχει να βγάλει ματς..+ οτι είναι ίδιος κούτσια..τον ακουμπάς και πέφτει...Βέβαια μόνο σ' αυτό μοιάζουν γιατί αυτός ξέρει μπάλα σε σχέση με τον Μέσσι..εεε, τον Κουτσιανικόλα..
Άντε να δούμε..

*Και δεν είναι καθόλου ψωνισμένος..πολύ σημαντικό..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3873
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εμπεριστατωμένες πηγές πληροφόρησης δηλαδής :mrgreen: :mrgreen:
deathmassious
Δημοσιεύσεις: 1054
Εγγραφή: Δευ 03 Νοέμ 2008, 13:26

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από deathmassious »

arisk έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο ταλέντο απο τον Κουτσιανικούλη... Ίσως και να μην έχει... Αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίξει καλύτερη μπάλα... Και το ξέρω γιατί το παιδί δεν είναι χαζό σαν τον Κούτσια... Απο τον Κουτσιανικούλη φτάσαμε στο τέλος να ζητάμε απλα να παίξει σαν κανονικός ποδοσφαιριστής... Να μην τρακέρνει αμέσως πάνω στον πρώτο αντίπαλο που θα βρεί μπροστά του, να μην χάνει τη μπάλα πάντα σε λιγότερα απο πέντε (ναι 5...!!) δευτερόλεπτα, πράγματα που ακόμα και εγώ να έπαιζα θα ήταν αυτονόητα... Δεν ζητάμε πολλά πράγματα και απο τον Γεωργιάδη... Ζητάμε να είναι ένας κανονικός πλάγιος χάφ (εξτρέμ για τους παλαιότερους, winger για τους νεότερους)... Και αυτό νομίζω ότι θα το κάνει... Όσο καλύτερα το κάνει, τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον για τον ίδιο αλλά και για εμάς... Πάντως πιστεύω ότι αποκτήσαμε ένα καινούριο δεξί χάφ και όχι ένα καινούριο πανωφόρι για τη ντουλάπα μας για τις κρυες νύχτες του χειμώνα... ;)
Άρη να γράφεις πιο συχνά αν μπορείς ρε μάγκα.Μου έχουν λείψει τα ποστ σου και ο ψύχραιμος και εμπεριστατωμένος τρόπος που σκέφτεσαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”