33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
keep scoring.......καταπληκτικο ολο το 2ο γκολ.///Τα τελειωματα τετοιου ειδος τα χουμε...στα αλλα βελτιωσε οσα μπορεις...13/
- kataramenos5
Εντάξει τό βαλε με τη μια αλλά...ηταν αξύριστος ,η κάλτσα του στραβοφορεμένη,και ειχε και τσίμπλα στο δεξί μάτι.Δε κανει το παιδί ...
ΥΓ .Όποιος ΘΕΛΕΙ να δεί βλέπει.
ΥΓ2 Πουλενάρα μου νά ξερες πόσο τη χρειαζόμουν αυτη τη χαρά μου έδωσες .

ΥΓ .Όποιος ΘΕΛΕΙ να δεί βλέπει.
ΥΓ2 Πουλενάρα μου νά ξερες πόσο τη χρειαζόμουν αυτη τη χαρά μου έδωσες .
- sourmenetes
- Moderator
Εχουμε πει οτι ο κλαους ειναι σκορερ...Οπως και να του ερθει την κανει μεσα..Κανεις δεν το αμφισβητει αυτο,αλλα υπαρχουν στοιχεια τα οποια μπορει να βελτιωσει και το εχει κανει σε καποια απο αυτα...
Τα συνεχομενα ματς φετος του εχουνε δωσει πολλα στοιχεια οπως και αυτοπεποιθηση και πιστευω οτι η καλοκαιρινη του προετοιμασια το 2012 θα εχει ξεχωριστα πραγματα να δουλεψει..
Τα συνεχομενα ματς φετος του εχουνε δωσει πολλα στοιχεια οπως και αυτοπεποιθηση και πιστευω οτι η καλοκαιρινη του προετοιμασια το 2012 θα εχει ξεχωριστα πραγματα να δουλεψει..
- stavrospgr
Εγώ σήμερα ψήφισα το Στέφανο MVP. Το παιδί δεν παιδεύει τη μπάλλα ούτε έξω από την περιοχή, ούτε μέσα στην περιοχή. Πέρα από την εκτέλεση, μοιράζει τη μπάλλα στην υποδοχή από τερματοφύλακα και φεύγει μέσα δεν έχει δεύτερη σκέψη, για αυτό μου αρέσει.
Χίλια μπράβο για όσα κάνει και άλλα τόσα "δούλευε!!!" για να γίνεις ακόμα καλύτερος παιχταρά μου!!!
Χίλια μπράβο για όσα κάνει και άλλα τόσα "δούλευε!!!" για να γίνεις ακόμα καλύτερος παιχταρά μου!!!
-
ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕnico4 έγραψε:Μετά την κόκκινη κάρτα στον Σορλέν για ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ, σήμερα είχαμε και κίτρινη στον Κλαους γιατί χτύπησε το ΣΗΜΑΙΑΚΙ του κόρνερ. Σηκώνω τα χέρια ψηλά, δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vagelis_Rodos την Κυρ 29 Ιαν 2012, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο παίκτης σήμερα ήταν εξαιρετικός.Καθόλου δεν ήταν αθόρυβος όπως λέτε.Είχε εξαιρετική υποδοχή της μπάλας όσες φορές την πήρε και συμμετείχε στην ανάπτυξη πολύ σωστά!!!Όμως ξέρετε γιατί ήταν πολύ καλός???Το γκολ δε το μετρώ γιατί είναι πολύ μεγάλος γκολτσής.Ήταν πολύ καλός γιατί το πρεσάρισμα που έκανε ήταν απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Λοιπόν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Κλάους τώρα!Δεν είναι τελειωμένο απλά υπάρχει περίπτωση.Τα λεφτά είναι πολλά πάντως,αλλά αν φύγει καληνύχτα μας.Θα παίζουμε χωρίς επίθεση!
Ρώσοι για τον Κλάους!!!!
Βάσει πληροφοριών τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ενδιαφέρον Ρωσικής ομάδας για να αποκτήσει τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Αυτή η ομάδα έχει παρακολουθήσει τον Κλάους και θέλει να τον αποκτήσει, χωρίς να βάλει στο «παιχνίδι» της μεταγραφής τον ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό;
Οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή η οποία μετά το συμβόλαιο που υπογράφηκε πέρυσι τον Αύγουστο, φθάνει στα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Οι Ρώσοι θέλουν, ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη θέση αφού μπαίνει θέμα ρήτρας και το θέμα είναι τι θα κάνει ο ποδοσφαιριστής, που έχει μιλήσει για το θέμα με την ομάδα του.
Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι το θέμα δεν θα προχωρούσε, κάτι που διευκόλυνε τον ΠΑΟΚ ο οποίος σε αντίθετη περίπτωση θα αποδυναμώνονταν χωρίς και πολλά περιθώρια να αντιδράσει.
Σε κάθε περίπτωση ότι είναι να γίνει (και αν υπάρξει συνέχεια) θα φανεί από το πρωί.
παοκ24

Ρώσοι για τον Κλάους!!!!
Βάσει πληροφοριών τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ενδιαφέρον Ρωσικής ομάδας για να αποκτήσει τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Αυτή η ομάδα έχει παρακολουθήσει τον Κλάους και θέλει να τον αποκτήσει, χωρίς να βάλει στο «παιχνίδι» της μεταγραφής τον ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό;
Οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή η οποία μετά το συμβόλαιο που υπογράφηκε πέρυσι τον Αύγουστο, φθάνει στα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Οι Ρώσοι θέλουν, ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη θέση αφού μπαίνει θέμα ρήτρας και το θέμα είναι τι θα κάνει ο ποδοσφαιριστής, που έχει μιλήσει για το θέμα με την ομάδα του.
Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι το θέμα δεν θα προχωρούσε, κάτι που διευκόλυνε τον ΠΑΟΚ ο οποίος σε αντίθετη περίπτωση θα αποδυναμώνονταν χωρίς και πολλά περιθώρια να αντιδράσει.
Σε κάθε περίπτωση ότι είναι να γίνει (και αν υπάρξει συνέχεια) θα φανεί από το πρωί.
παοκ24

Και εδώ!!!!
Στην Ρωσία ο Αθανασιάδης;
30 Ιανουαρίου 2012
Επίσημη κρούση στον Στέφανο Αθανασιάδη έχει κάνει ρωσική ομάδα που «χρυσοπληρώνει» για να τον αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!Οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, δηλαδή τρία εκατομμύρια ευρώ.Αυτό σημαίνει ότι αν ο Στέφανος Αθανασιάδης πει το «ναι» τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα από το να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστήΌλα είναι ανοιχτά…υγ: Στις 12 Δεκεμβρίου είχαμε αναφέρει το έντονο ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού για τον Κλάους και κυρίως από Ιταλία και Ισπανία πλευρά. Είναι πολύ πιθανόν ο Αθανασιάδης να παραμείνει, αφού ξέρει πως το καλοκαίρι μπορεί να βρει ομάδα σε μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
http://transfernews.gr/news/greece/2113 ... grafi.html
Για να πω την αμαρτία μου αυτόν τον πιστεύω περισσότερο από τα άλλα σάιτ.

Στην Ρωσία ο Αθανασιάδης;
30 Ιανουαρίου 2012
Επίσημη κρούση στον Στέφανο Αθανασιάδη έχει κάνει ρωσική ομάδα που «χρυσοπληρώνει» για να τον αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!Οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, δηλαδή τρία εκατομμύρια ευρώ.Αυτό σημαίνει ότι αν ο Στέφανος Αθανασιάδης πει το «ναι» τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα από το να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστήΌλα είναι ανοιχτά…υγ: Στις 12 Δεκεμβρίου είχαμε αναφέρει το έντονο ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού για τον Κλάους και κυρίως από Ιταλία και Ισπανία πλευρά. Είναι πολύ πιθανόν ο Αθανασιάδης να παραμείνει, αφού ξέρει πως το καλοκαίρι μπορεί να βρει ομάδα σε μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
http://transfernews.gr/news/greece/2113 ... grafi.html
Για να πω την αμαρτία μου αυτόν τον πιστεύω περισσότερο από τα άλλα σάιτ.

Υπάρχει περίπτωση να θέλει ο Κλάους να παει Ρωσία; Δε το νομίζω. Τί να πάει να κάνει στη Ρωσια