Εδώ δεν είναι το τόπικ του Σάκη, εδώ είναι το τόπικ του Κλάους.Εκτός περιοχής απλά δεν βλέπεται. Δεν έχει καθόλου υποδοχή μπάλας, δεν έχει καθόλου τρίπλα, κοντρόλ ή ταχύτητα.
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Ο Κλάους δεν έχει υποδοχή και δεν βλέπεται έξω από την περιοχή???Ε..όχι δα ρε συ Αποστόλη.Είπαμε έχει τεχνικές αδυναμίες είναι και λίγο ελαφρής σαν παίκτης αλλά μην το παραξυλώνουμε.Ο μεγαλύτερος Έλληνας γκολτζής είναι.Ας είχε κέντρο η ομάδα μας και σου έλεγα.Ο Κλάους χωρίς κέντρο να τον υποστηρίζει δεν μπορεί να παίξει.

Για την υποδοή και το ότι δεν βλέπετε έξω απο την περιοχή, ας δει ξανά πως ήρθε το κόρνερ του 2-0 στον ματς κυπέλου με την κούλα.
Καλός ο μήτρογλας δε λέω, αλλά τα ίδια γκολ έχει με τον Κλάους, στο πρωτάθλημα, συνολικά ο Κλάους τον έχει.
Και σε γκολ και σε συμμετοχή παιχνιδιού και σε όλα.
Tην ώρα που όλος ο ΠΑΟΚ είχε βγει μπροστά και ο Ατρόμητος έπαιζε με 2 (δύο) επιθετικούςMANIAKOS έγραψε:Εχει συγκεκριμενες ικανοτηες και συγκεκριμενα - που δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να δουλευτουν...Π.χ ειδαμε το μητρογλα πως γεμισε ολο το χωρο μπροστα...
Καλός ο μήτρογλας δε λέω, αλλά τα ίδια γκολ έχει με τον Κλάους, στο πρωτάθλημα, συνολικά ο Κλάους τον έχει.
Και σε γκολ και σε συμμετοχή παιχνιδιού και σε όλα.
Σαν σκορερ συμφωνω Καρελια παικτικα δε μιλαω για το συγκεκριμενο μας μονο ,,
-
Πάλευε σ όλο το ματς μόνος του μπροστά...Και οι υποδοχές και οι κινήσεις του ήταν στις μεγάλη πλειοψηφία τους σωστές. Μήπως το δες απο την τιβι και σου φανηκε έτσι?? Γιατί πραγματικά απ το γήπεδο μου φαινόταν ο μόνος που προσπαθούσε και μάλιστα με τις πιο σωστές κινήσεις απ όλουςΑποστόληςΑ έγραψε:Εκτός περιοχής απλά δεν βλέπεται. Δεν έχει καθόλου υποδοχή μπάλας, δεν έχει καθόλου τρίπλα, κοντρόλ ή ταχύτητα. Χώρια που μοιάζει να υποφέρει από καλπάζουσα φυματίωση. Όλα αυτά ξεχνιούνται όμως γιατί, σε μία ή δό φάσεις σε όλο τον αγώνα, μπορεί να ξεμαρκαριστεί (στον υπόλοιπο αγώνα είναι περίπου εξαφανισμένος) και με τη μία να σκοράρει.
Προχθες που δεν υπήρξαν αυτές οι φάσεις ήταν κάκιστος. Έφτασε στο σημείο να κάνει πάσα σε παίκτη 3 μέτρων και να φαίνεται σαν σουτ! Το χειρότερο παιχνίδι του εδώ και χρόνια!
Tί λες ρε Αποστόλη..12 γκολ σε μισή χρονιά σου έχει βάλει..Αμα τελειώσει με 20 γκολ την χρονιά σας έχω ικανούς να λέτε "ναι αλλά δεν βοηθάει την ανάπτυξη της ομάδας κλπ".Τόσα χρόνια ευχόσασταν όλοι να βρούμε έναν Killer,έναν Blanko που είχε η ΑΕΚ και ας μην κάνει τπτ άλλο και βρήκαμε παίκτη με τελείωμα,με κάθετη πάσα (οπως με την Λειβαδιά),με ποδοσφαιρική νοημοσύνη,μέσα απ τις ακαδμίες μας που βάζει 1 γκολ κάθε 2 ματς στατιστικά και δεν μας κάνει κιόλας..Ελεος πια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εκτός περιοχής απλά δεν βλέπεται. Δεν έχει καθόλου υποδοχή μπάλας, δεν έχει καθόλου τρίπλα, κοντρόλ ή ταχύτητα. Χώρια που μοιάζει να υποφέρει από καλπάζουσα φυματίωση. Όλα αυτά ξεχνιούνται όμως γιατί, σε μία ή δό φάσεις σε όλο τον αγώνα, μπορεί να ξεμαρκαριστεί (στον υπόλοιπο αγώνα είναι περίπου εξαφανισμένος) και με τη μία να σκοράρει.
Προχθες που δεν υπήρξαν αυτές οι φάσεις ήταν κάκιστος. Έφτασε στο σημείο να κάνει πάσα σε παίκτη 3 μέτρων και να φαίνεται σαν σουτ! Το χειρότερο παιχνίδι του εδώ και χρόνια!
- kataramenos5
Τι να τον κάνω εκτος περιοχής Αποστόλη?Έχω τον Σάλπι που τον κράζουμε και γι αυτό.Πρόβλημα στο γκόλ
είχα και το έλυσε.Αν είχε και τρίπλα και ταχύτητα κλπ κλπ δε θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ.Ο Κλάους νομίζω
οτι και δουλεύει και μαθαίνει εύκολα και θα βελτιωθεί κι άλλο.Ο προβληματισμός μου είναι στο άν
θα αντέξει σ αυτούς τους ρυθμούς (τετάρτη κυριακή) .Μη ξεχνάτε οτι μέχρι πέρσι δεν ήταν βασικός.
Μου δίνει την αίσθηση οτι σε κάποια σημεία του αγώνα προσπαθεί να κάνει οικονομία δυνάμεων.
είχα και το έλυσε.Αν είχε και τρίπλα και ταχύτητα κλπ κλπ δε θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ.Ο Κλάους νομίζω
οτι και δουλεύει και μαθαίνει εύκολα και θα βελτιωθεί κι άλλο.Ο προβληματισμός μου είναι στο άν
θα αντέξει σ αυτούς τους ρυθμούς (τετάρτη κυριακή) .Μη ξεχνάτε οτι μέχρι πέρσι δεν ήταν βασικός.
Μου δίνει την αίσθηση οτι σε κάποια σημεία του αγώνα προσπαθεί να κάνει οικονομία δυνάμεων.
μη ρίξεις το ποσοστό σου. Μία παρά μία σε πάει και σήμερα είναι η μία που σκοράρεις.
- PaOkArAsIrAkLiO
Μετά την κόκκινη κάρτα στον Σορλέν για ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ, σήμερα είχαμε και κίτρινη στον Κλαους γιατί χτύπησε το ΣΗΜΑΙΑΚΙ του κόρνερ. Σηκώνω τα χέρια ψηλά, δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα δούμε.
+++..... βάζε γκολάκια εσύ Κλάους και άσε στους άλλους το τρέξιμο και τα τσαλιμάκια.Odi έγραψε:Tί λες ρε Αποστόλη..12 γκολ σε μισή χρονιά σου έχει βάλει..Αμα τελειώσει με 20 γκολ την χρονιά σας έχω ικανούς να λέτε "ναι αλλά δεν βοηθάει την ανάπτυξη της ομάδας κλπ".Τόσα χρόνια ευχόσασταν όλοι να βρούμε έναν Killer,έναν Blanko που είχε η ΑΕΚ και ας μην κάνει τπτ άλλο και βρήκαμε παίκτη με τελείωμα,με κάθετη πάσα (οπως με την Λειβαδιά),με ποδοσφαιρική νοημοσύνη,μέσα απ τις ακαδμίες μας που βάζει 1 γκολ κάθε 2 ματς στατιστικά και δεν μας κάνει κιόλας..Ελεος πια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εκτός περιοχής απλά δεν βλέπεται. Δεν έχει καθόλου υποδοχή μπάλας, δεν έχει καθόλου τρίπλα, κοντρόλ ή ταχύτητα. Χώρια που μοιάζει να υποφέρει από καλπάζουσα φυματίωση. Όλα αυτά ξεχνιούνται όμως γιατί, σε μία ή δό φάσεις σε όλο τον αγώνα, μπορεί να ξεμαρκαριστεί (στον υπόλοιπο αγώνα είναι περίπου εξαφανισμένος) και με τη μία να σκοράρει.
Όσο πιο άφαντος είσαι στο παιχνίδι και το καρφώνεις από του πουθενά, τόσο με πορώνεις.
Η εντελώς ατάραχη , σχεδόν κατάστασης νιρβάνα φάτσα σου είναι όλα τα λεφτά
Συμφωνώ απόλυτα.nico4 έγραψε:Μετά την κόκκινη κάρτα στον Σορλέν για ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ, σήμερα είχαμε και κίτρινη στον Κλαους γιατί χτύπησε το ΣΗΜΑΙΑΚΙ του κόρνερ. Σηκώνω τα χέρια ψηλά, δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα δούμε.

- buffalobill4
αυτο το να εισαι αταραχος μεσα στη μικρη περιοχη(σχεδον σε νιρβανα),να παστελωνεις πλασαροντας ή γενικα εκτελωντας με τη μια και οι σφυγμοι σου να μην ανεβαινουν σ ολο τον αγωνα πανω απο τους 70 το λεπτο μπορει πραγματικα να με τρελανει

Στέφανε δεν κανείς για τον ΠΑΟΚ... δεν έχεις το σώμα και την δύναμη πού απαιτείτε για να είσαι το center for του ΠΑΟΚ, επίσης η επαφή σου με τα δίχτυα.... 0,53 goal/game .....
ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ