Εφ' όσον και στα δύο υπάρχουν ισολογισμοί,έσοδα-έξοδα,μπάτζετ κ.λ.π. μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό και σ' αυτό αναφέρομαι...στα υπόλοιπα-ότι δεν είναι λαοπλάνος-συμφωνώ.teod1980 έγραψε: Το Ευρωπαϊκό πδόσφαιρό δεν έχει καμία με το ελληνικό.
5.Pablo Gabriel García Pérez
- PABLO GARCIA1
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Δε γίνεται ρε συ...καταντάει αηδία...Orwell έγραψε:
...στα υπόλοιπα-................-συμφωνώ.

Για τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο ρωτήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία.
Ο Ουρουγουανός άσος απάντησε: «Ήταν όντως μια δύσκολη νίκη που ήρθε στο τέλος. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που έχει καλή οργάνωση στην άμυνα. Δεν νομίζω ότι εμείς ήμασταν υπερόπτες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και αυτό που μετράει είναι τρεις βαθμοί».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=121677
Ο Ουρουγουανός άσος απάντησε: «Ήταν όντως μια δύσκολη νίκη που ήρθε στο τέλος. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που έχει καλή οργάνωση στην άμυνα. Δεν νομίζω ότι εμείς ήμασταν υπερόπτες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και αυτό που μετράει είναι τρεις βαθμοί».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=121677
Μέτριος για Πάμπλο.
Λογικό.
Κανείς δεν μπορεί να είναι τούμπανο συνεχώς και επίσης μπορεί να είναι η πρώτη μέτρια εμφάνιση για φέτος.
Υ.Γ
Οι κακές γλώσσες θα πουν επαναπαύτηκε στο συμβόλαιο του.
Λογικό.
Κανείς δεν μπορεί να είναι τούμπανο συνεχώς και επίσης μπορεί να είναι η πρώτη μέτρια εμφάνιση για φέτος.
Υ.Γ
Οι κακές γλώσσες θα πουν επαναπαύτηκε στο συμβόλαιο του.
Δεν θέλω επ ουδενί να γίνω μάντης κακών, αλλά νομίζω οτι πρέπει να ξεκουραστούν και ο Πάμπλο και ο Βιτόλο.
Π.χ. Δεν θα ήταν άσχημα στα γιάννενα να μοιραστούν απο ένα ημίχρονο. Να πάρει χρόνο κι ο Σορλέν σε θέση που του πάει καλύτερα..
Άλλος αποφασίζει βέβαια, αλλά δεν πρέπει να τους σκάσουμε απ το Φλεβάρη..
Π.χ. Δεν θα ήταν άσχημα στα γιάννενα να μοιραστούν απο ένα ημίχρονο. Να πάρει χρόνο κι ο Σορλέν σε θέση που του πάει καλύτερα..
Άλλος αποφασίζει βέβαια, αλλά δεν πρέπει να τους σκάσουμε απ το Φλεβάρη..
Συμφωνω αλλα αυτη την στιγμη νομιζω κανενας δεν θα επαιρνε την αποφαση να τον αφησει στον παγκο για ξεκουραση..Ολοι θα χρησιμοποιηθουν αυτο ειναι βεβαιο, δεν μπορεις να βγαλεις πρωταθλημα με 12-13 παικτες..Αλλα η συμβολη του Παμπλο αυτη την στιγμη ειναι σημαντικη..
Οσο για χθες ,παλεψε οπως ολη η ομαδα...
Οσο για χθες ,παλεψε οπως ολη η ομαδα...
εμαθα εκανε αποχη σημερα....πηρε το τοξο και κατεβηκε στην αθηνα να ξηγηθει σε κατι λαλακες δημοσιογραφισκους....
αστεια τυπακια....

Σιγουρα πρεπει να βρεθει τροπος να παρουν ανασες και ο γκαρσια και ο βιτολο.Αλλα σε ποιο ματς να τους αφησει?
Λειπει τωρα ο ιβιτς και μεθαυριο ο κοντρερας για 2 ματς.
Καλη η ξεκουραση αλλα οι υπολοιποι οι 10 αντε 9 να ειναι ο βασικος κορμος.
Λειπει τωρα ο ιβιτς και μεθαυριο ο κοντρερας για 2 ματς.
Καλη η ξεκουραση αλλα οι υπολοιποι οι 10 αντε 9 να ειναι ο βασικος κορμος.

- PABLO GARCIA1
+++rainmaker έγραψε: αλλά δεν πρέπει να τους σκάσουμε απ το Φλεβάρη..
Μόλις επιστρέψει από την τιμωρία ο Κοντρέρας ίσως πρέπει να αράξει λίγο ο Πάμπλο για ένα ματς. Ο Βιτόλο λόγω της τιμωρίας θα ξεκουραστεί έτσι κι αλλιώς.
- paoki_sweden
My brother PAVLARAS doesnt need any pitstops.......He is on fire and he will eat everyone!
Pablo Garcia PARA SIEMPRE en PAOK!!!!
Pablo Garcia: The fans of PAOK has big nutts!
Pablo Garcia PARA SIEMPRE en PAOK!!!!
Pablo Garcia: The fans of PAOK has big nutts!

-
Αν ισχύει αυτό με την αποχή από την προπόνηση τότε για μένα αυτός ο παίκτης παύει να είναι η αγάπη μου!!!
Αν έγινε αυτό που ακούγεται μια μέρα πριν από ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονίας τότε δεν έχω τπτ να πώ...... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!
Αν έγινε αυτό που ακούγεται μια μέρα πριν από ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονίας τότε δεν έχω τπτ να πώ...... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!
Πάλι τα ίδια με το καλοκαίρι, πάλι πάμε να αυτο-αποκαθηλώσουμε έναν πρωταγωνιστή της ομάδας μας, εξαιτίας φημών και υπονοούμενων από δημοσιογράφους.giannis113 έγραψε:Αν ισχύει αυτό με την αποχή από την προπόνηση τότε για μένα αυτός ο παίκτης παύει να είναι η αγάπη μου!!!
Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και στις οικογένειες συζητάνε ρε παιδιά μεταξύ τους. Μη χαλιέστε.