5.Pablo Gabriel García Pérez
- Isaak the Greek
Re: Pablo Garcia
Ότι είναι παιχταράς ο άνθρωπος δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανεις.Και μάλιστα από αυτούς που νευριάσαμε μαζί του , μάλλον πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που ήθελαν να φύγει.Βασικά αυτή η φήμη ότι "εμείς" θέλαμε να φύγει ο Pablo βγήκε από τα fanboys του και από τους γνωστούς για την εντιμότητα τους δημοσιογράφους.
Aλλο το να θέλω ένα παίχτη στην ομάδα μου κι άλλο να με ενοχλούνε κάποιες ορισμένες συμπεριφορές.Ελπίζω του χρόνου να έχει την ηρεμία που χρειάζεται και να τον αφήσουν επιτέλους να συγκεντρωθεί μονο στο ποδόσφαιρο
P.S: Και αν λέμε και καμια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα μας (μεν και δεν) δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα της μετρητοίς.Εσείς δηλαδή όταν μαλώνετε με τους κολλητούς σας τι λέτε?"’κου να σου πω Μήτσο με στεναχώρησες πολύ"?
Δεν νομίζω.Οι πιο πολλοί τα ρίχνουμε τα μπινελίκια μας
Aλλο το να θέλω ένα παίχτη στην ομάδα μου κι άλλο να με ενοχλούνε κάποιες ορισμένες συμπεριφορές.Ελπίζω του χρόνου να έχει την ηρεμία που χρειάζεται και να τον αφήσουν επιτέλους να συγκεντρωθεί μονο στο ποδόσφαιρο
P.S: Και αν λέμε και καμια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα μας (μεν και δεν) δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα της μετρητοίς.Εσείς δηλαδή όταν μαλώνετε με τους κολλητούς σας τι λέτε?"’κου να σου πω Μήτσο με στεναχώρησες πολύ"?
Δεν νομίζω.Οι πιο πολλοί τα ρίχνουμε τα μπινελίκια μας
Εγω θα λεγα να παμε στο Μακεδονια και να του αφησουμε ενα τεραστιο
πανο με μυνημα καλωσορισμου και να το δει μολις βγει.Ετσι, χωρις 5 χιλιαδες κοσμο.Χωρις καθολου κοσμο.
Κοσμο στην πρωτη προπονηση,σε ολα τα ματσ,και στο λευκο.
πανο με μυνημα καλωσορισμου και να το δει μολις βγει.Ετσι, χωρις 5 χιλιαδες κοσμο.Χωρις καθολου κοσμο.
Κοσμο στην πρωτη προπονηση,σε ολα τα ματσ,και στο λευκο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μεγάλε Πάμπλο ακόνιζέ την! Έχει να στρώσεις πολλά παχουλά!
Και κοίτα, στο παιχνίδι με ρούλη, στο λαρύγγι το τάκλιν.
Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ ρε, τι γουστάρετε?
Και κοίτα, στο παιχνίδι με ρούλη, στο λαρύγγι το τάκλιν.
Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ ρε, τι γουστάρετε?
- ΑποστόληςΑ
Παλικάρι μου για να φτιάξεις ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από τον - όποιον - αντίπαλό σου, πρέπει πρώτα να τον σέβεσαι.
Σέβομαι τον αντίπαλό μου δεν σημαίνει ότι τον φοβάμαι, αλλά ότι τον εκτιμώ ως αντίπαλο και παίρνω από αυτόν ό,τι θετικά στοιχεία έχει, προκειμένου να γίνω καλύτερος.
Άρης λοιπόν, όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άεκ, Ηρακλής, Πιερικός (η πρώτη μου αγάπη), ή Πανασπροπυργιακός!
Σέβομαι τον αντίπαλό μου δεν σημαίνει ότι τον φοβάμαι, αλλά ότι τον εκτιμώ ως αντίπαλο και παίρνω από αυτόν ό,τι θετικά στοιχεία έχει, προκειμένου να γίνω καλύτερος.
Άρης λοιπόν, όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άεκ, Ηρακλής, Πιερικός (η πρώτη μου αγάπη), ή Πανασπροπυργιακός!
Πάρα πολυ σωστη η αποψη του ΑποστοληΑ. και ουτε βεβαια μπορεις να απαιτεις τον σεβασμο τους...
- khaledfreepaok
βλεπω στις ειδησεις οτι ακυρωνονται και πτησεις στο ματσεντονιγια.
σημερα νομιζω ερχεται και ο παυλιτος.λετε να του τη δωσει και να αρπαξει κανα σεκιουριτα να τον κανει τοπι?
σημερα νομιζω ερχεται και ο παυλιτος.λετε να του τη δωσει και να αρπαξει κανα σεκιουριτα να τον κανει τοπι?
- fofanaserres
- paoki_sweden
Mazi sou fofan! Pote erxete aderfia na tous trelanoume olous! Na anebasoume to ithiko tou megalou Pablo! 
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Συμφωνώ απόλυτα!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου για να φτιάξεις ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από τον - όποιον - αντίπαλό σου, πρέπει πρώτα να τον σέβεσαι.
Πάντος παιδιά καλό είναι να μην βλέπουμε μονοδιάστατα τα πράγματα όσον αφορά τους ανταγωνιστές μας στην Ελλάδα, γιατί φέτος το ζήτημα δεν είναι μόνο να περάσουμε τον Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό, Αεκ , Άρη και πάει λέγοντας....Το μεγάλο κόλπο είναι στην Ευρώπη και στην είσοδο μας στους ομίλους του Europa..Αν περάσουμε στους ομίλους αυτό μεταφράζεται σε 5 εκ ακατέβατα...Πρέπει να εστιάσουμε πολύ σε αυτό γιατί κακά τα ψέματα οι μεγάλες ομάδες θέλουν πέρα απο σωστό προγραμματισμό οικονομικές θυσίες....
Και για να μην είμαι και off topic...
'Pablo περιμένουμε πολλά απο εσένα φέτος...'
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αυτούς που σε αποκαλούν βούλγαρο και τούρκο?ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου για να φτιάξεις ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από τον - όποιον - αντίπαλό σου, πρέπει πρώτα να τον σέβεσαι.
τα πρωτοσέλιδα του πρωταθλητή για τον Πάμπλο Γκαρσία τα ξεχάσατε?
σβήσε και αυτό μη μασάς! είμαστε της καλής κοινωνίας.
ΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗ ΚΑΤΟΣΤΆΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΤΕ!
Άλλο να πεις μια κουβέντα παραπάνω κι άλλο αυτό που έγινε με τον Πάμπλο .. Αν μπορούσες να ρωτήσεις όλους τους Παοκτσήδες μία μέρα μετά το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για το αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Γκαρσία, η πλειοψηφία θα σου έλεγε ότι είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει και πάει την ομάδα πίσω κλπ κλπ ...Isaak the Greek έγραψε: P.S: Και αν λέμε και καμια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα μας (μεν και δεν) δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα της μετρητοίς.
Αν λες ότι δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς, σημαίνει ότι λέμε μ@λακίες και δεν πρέπει να μας δίνει σημασία κανένας όταν μιλάμε εν βρασμώ!
- ΑποστόληςΑ
Είναι ρίσκο ο Pablo! Θα τολμήσει ξανά ο προπονητής να τον εμπιστευτεί σε ντέρμπυ;
Δεν είναι μονάχα ότι είναι οξύθυμος αλλά και το ότι του την έχουν στημένη τα κοράκια! Κι αυτό το ξέρει καλά η διοίκηση, αλλά και ο προπονητής!
Ναι, μας αρέσει ο Pablo, είναι Άντρας, αλλά κάποια στιγμή, για το καλό της ομάδας, πρέπει να μάθει να συγκρατεί και τα - δίκαια - νεύρα του!
Όπως βέβαια έγραψα και πιο πάνω, αν ο Παύλος ήταν ήρεμος στο παιχνίδι του δεν θα είχε φύγει από τη Ρεάλ και τώρα η τιμή του θα ήταν 20 φορές πάνω!
Νομίζω πως αν ο Κολοκοτρώνης 4 έπαιζε στον ΠΑΟΚ, κάπως έτσι θα συμεπριφερόταν (!!!).
Αδελφέ Κολοκοτρώνη, η διαφωνία στις απόψεις είναι μια καλή βάση για εποικοδομητικό διάλογο. Αρκεί βέβαια να υπάρχει η διάθεση...
Δεν είναι μονάχα ότι είναι οξύθυμος αλλά και το ότι του την έχουν στημένη τα κοράκια! Κι αυτό το ξέρει καλά η διοίκηση, αλλά και ο προπονητής!
Ναι, μας αρέσει ο Pablo, είναι Άντρας, αλλά κάποια στιγμή, για το καλό της ομάδας, πρέπει να μάθει να συγκρατεί και τα - δίκαια - νεύρα του!
Όπως βέβαια έγραψα και πιο πάνω, αν ο Παύλος ήταν ήρεμος στο παιχνίδι του δεν θα είχε φύγει από τη Ρεάλ και τώρα η τιμή του θα ήταν 20 φορές πάνω!
Νομίζω πως αν ο Κολοκοτρώνης 4 έπαιζε στον ΠΑΟΚ, κάπως έτσι θα συμεπριφερόταν (!!!).
Αδελφέ Κολοκοτρώνη, η διαφωνία στις απόψεις είναι μια καλή βάση για εποικοδομητικό διάλογο. Αρκεί βέβαια να υπάρχει η διάθεση...
- Isaak the Greek
Ο gika απαντησε για λογαριασμο μου Yiankos.Η κακια μονο μενει φιλε.Μην εισαι τοσο μνησυκακος(το σκοτωσα
)
Και ναι αυτο ενοουσα.Οταν μιλαμε εν βρασμω (ειδικα εμεις οι Ελληνες) , τις περισσοτερες φορες (αν οχι ολες) λεμε μ@λ@κιες.

Και ναι αυτο ενοουσα.Οταν μιλαμε εν βρασμω (ειδικα εμεις οι Ελληνες) , τις περισσοτερες φορες (αν οχι ολες) λεμε μ@λ@κιες.
Σε παρακαλω , μη βαζεις λογια στο στομα μου , τα οποια δεν ειπα.Θα δεχομουνα αν ελεγες οτι εσυ νομιζεις οτι εννοω τα παραπανω κι οχι οπως το διατυπωνεις τωρα.Ετσι φαινεται σαν τελεσιγραφο και τελεσιγραφα εγω δεν δινω.Yiankos έγραψε:Αν λες ότι δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς, σημαίνει ότι λέμε μ@λακίες και δεν πρέπει να μας δίνει σημασία κανένας όταν μιλάμε εν βρασμώ!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
για να τα λέμε απλά και κατανοητά
α) ξηγήθηκε καλά ο Πάμπλο Γκαρσία στον diogay?
β) αν ήταν παίχτης του gay θα είχε την ίδια αντιμετώπιση?
ΠΑΜΠΛΟ παιχταρά μου και λίγα της έκανες της παλιολουλούκας.
α) ξηγήθηκε καλά ο Πάμπλο Γκαρσία στον diogay?
β) αν ήταν παίχτης του gay θα είχε την ίδια αντιμετώπιση?
ΠΑΜΠΛΟ παιχταρά μου και λίγα της έκανες της παλιολουλούκας.
το σιγουρο ειναι οτι αν γινει κατι αντισοιχο φετος απο τον Sisse θα καταλαβετε τι καλα τα πνιγουν τα ΜΜΕ της Αθηνας οταν προκειται για αυτους...και ας γκρινιαζουμε οσο θελουμε εμεις μετα....το ασπρο μαυρο θα κανουν παλι....
Για μαθετε την τιμωρια που εφαγε ο βαζελος για τα εκτροπα στο τελικο του μπασκετ περσι...5.000 ευρω...ποιος ασχολειται ομως?μεταξυ τους τα πνιγουν οι γαυροβαζελοι....
Για μαθετε την τιμωρια που εφαγε ο βαζελος για τα εκτροπα στο τελικο του μπασκετ περσι...5.000 ευρω...ποιος ασχολειται ομως?μεταξυ τους τα πνιγουν οι γαυροβαζελοι....