Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Συμφωνώ απόλυτα!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου για να φτιάξεις ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από τον - όποιον - αντίπαλό σου, πρέπει πρώτα να τον σέβεσαι.
Σέβομαι τον αντίπαλό μου δεν σημαίνει ότι τον φοβάμαι, αλλά ότι τον εκτιμώ ως αντίπαλο και παίρνω από αυτόν ό,τι θετικά στοιχεία έχει, προκειμένου να γίνω καλύτερος.
Άρης λοιπόν, όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άεκ, Ηρακλής, Πιερικός (η πρώτη μου αγάπη), ή Πανασπροπυργιακός!
αυτούς που σε αποκαλούν βούλγαρο και τούρκο?ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι μου για να φτιάξεις ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από τον - όποιον - αντίπαλό σου, πρέπει πρώτα να τον σέβεσαι.
Σέβομαι τον αντίπαλό μου δεν σημαίνει ότι τον φοβάμαι, αλλά ότι τον εκτιμώ ως αντίπαλο και παίρνω από αυτόν ό,τι θετικά στοιχεία έχει, προκειμένου να γίνω καλύτερος.
Άρης λοιπόν, όπως Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άεκ, Ηρακλής, Πιερικός (η πρώτη μου αγάπη), ή Πανασπροπυργιακός!
Άλλο να πεις μια κουβέντα παραπάνω κι άλλο αυτό που έγινε με τον Πάμπλο .. Αν μπορούσες να ρωτήσεις όλους τους Παοκτσήδες μία μέρα μετά το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για το αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Γκαρσία, η πλειοψηφία θα σου έλεγε ότι είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει και πάει την ομάδα πίσω κλπ κλπ ...Isaak the Greek έγραψε: P.S: Και αν λέμε και καμια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα μας (μεν και δεν) δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα της μετρητοίς.
Σε παρακαλω , μη βαζεις λογια στο στομα μου , τα οποια δεν ειπα.Θα δεχομουνα αν ελεγες οτι εσυ νομιζεις οτι εννοω τα παραπανω κι οχι οπως το διατυπωνεις τωρα.Ετσι φαινεται σαν τελεσιγραφο και τελεσιγραφα εγω δεν δινω.Yiankos έγραψε:Αν λες ότι δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς, σημαίνει ότι λέμε μ@λακίες και δεν πρέπει να μας δίνει σημασία κανένας όταν μιλάμε εν βρασμώ!
fox 4 έγραψε:Η καλύτερη μεταγραφή μας φέτος θά είναι ό Μέγας Πάμπλο, νά μού τό θυμηθείτε!