5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Thanos4

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Thanos4 »

τι ακυρο λινκ ειναι αυτο?

υγ:εχει και η ντεπορτιβο γκαρσια? :)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

paok87 έγραψε:Ο σιμαο χτυπαει το μπολ μποι
http://www.youtube.com/watch?v=XfH7LS98_fs
6.02-6.13
Εδω φαινεται ξεκαθαρα και σε ευχαριστω αδερφε που εδωσες το λινκ,απο το 6.10 και μετα φαινεται ο πουστ@ρ@ς ο σιμαο να πεταει την μπαλα στο παιδι...Ντροπη του!!!Να την πεταει ετσι στον γιο του ο παλιομπασταρδος...

:?
The Great Gatsby

Δημοσίευση από The Great Gatsby »

http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 71&cc=5739

συγγνωμη αυτο ειναι το σωστο
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

παιδια ολοι εδω :? ειμαστε μην τρελενεστε!!!
κ εγω τον γουσταρω τον παμπλο αν κ χαλαστηκα προχθες γιατι εβαλε τον εαυτο του πιο πανω απο την ομαδα..
πραγματικα θα στεωαχωρηθω αν φυγει αλλα η στεναχωρια μου οταν χανει η ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν συγκρινεται με τπτ αλλο..
2 βραδια δεν κοιμηθηκα λογω της ηττας αυτης!!
κ σημερα δεν προκειται να κοιμηθω λογω του αγχους μου για το αυριανο ματς...περιμενω πως κ πως να ξεκινησει ο αγωνας...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

gate4mitsos έγραψε:
paok87 έγραψε:Ο σιμαο χτυπαει το μπολ μποι
http://www.youtube.com/watch?v=XfH7LS98_fs
6.02-6.13
Εδω φαινεται ξεκαθαρα και σε ευχαριστω αδερφε που εδωσες το λινκ,απο το 6.10 και μετα φαινεται ο πουστ@ρ@ς ο σιμαο να πεταει την μπαλα στο παιδι...Ντροπη του!!!Να την πεταει ετσι στον γιο του ο παλιομπασταρδος...

:?
Εδω το βιντεο το κανουμε αβαβα και δεν εχει τιμωρια?
Ουστ λαμογια της σουπερκλικ :evil:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

εγώ ρε λέω ότι νάναι?

ας υποθέσουμε ότι μένει στην ομάδα εσύ θα αισθάνεσαι καλά όταν τον δεις στην 11άδα του πρώτου ευρωπαικού ματς? μακάρι να βγω ψεύτης αλλά...
όσο για Ανατολάκηδες κλπ νομίζω ότι το σκεπτικό και ο προσανατολισμός οριμένων είναι ότι υπάρχει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα
δεν είναι έτσι κύριοι
δεν είμαι γαύρος για να θέλω παίχτες που θα επιβάλω στην ελληνική κλίκα να μην κοκκινίζοντε
θέλω ομάδα που θα παίζει ευρώπη και θα με κάνει υπερήφανο
ας έπαιζε το μποξ του σε κανένα διεθνές παιχνίδι ο εν λόγω κύριος και θα βλέπαμε όλοι ΤΟ κράξιμο όλου του κόσμου

όσο για το ΠΑΟΚτσάκι που μου λέει διάφορα για την καριέρα του Πάμπλο (σαν να τα μάθαμε χθες) του λέω μόνο: ας είχε να αρχίδια να μείνει στη ΡΕΑΛ
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

5 κοκκινες σε ολη του την καριερα(εθνικη-συλλογοι)και στην ελλαδα 3 σε μολις 1 χρονο.παιδια κανεις παιχτης δεν ειναι τοσο μ@λ@κ@ς να παρει σε μια χρονια οσες κοκκινες σε ολη του τη ζωη.μηπως τωρα ξεκαθαρησε ποιος ειναι ο στοχος και ποιοι τα κωλοπαιδα?
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

mike έγραψε:ας είχε να αρχίδια να μείνει στη ΡΕΑΛ
φιλε χωρις να θελω να σε κρινω νομιζω πως δεν χρειαζοταν @@ για να μινει στην ρεαλ η γενικα στην ισπανια αλλα την ταχυτητα.μπορει εδω να ειναι αγνωστη λεξη για την σουπαλιγκ αλλα στην ευρωπη παιζει ρολο
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

mike έγραψε:εγώ ρε λέω ότι νάναι?

ας υποθέσουμε ότι μένει στην ομάδα εσύ θα αισθάνεσαι καλά όταν τον δεις στην 11άδα του πρώτου ευρωπαικού ματς? μακάρι να βγω ψεύτης αλλά...
όσο για Ανατολάκηδες κλπ νομίζω ότι το σκεπτικό και ο προσανατολισμός οριμένων είναι ότι υπάρχει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα
δεν είναι έτσι κύριοι
δεν είμαι γαύρος για να θέλω παίχτες που θα επιβάλω στην ελληνική κλίκα να μην κοκκινίζοντε
θέλω ομάδα που θα παίζει ευρώπη και θα με κάνει υπερήφανο
ας έπαιζε το μποξ του σε κανένα διεθνές παιχνίδι ο εν λόγω κύριος και θα βλέπαμε όλοι ΤΟ κράξιμο όλου του κόσμου

όσο για το ΠΑΟΚτσάκι που μου λέει διάφορα για την καριέρα του Πάμπλο (σαν να τα μάθαμε χθες) του λέω μόνο: ας είχε να αρχίδια να μείνει στη ΡΕΑΛ

Δεν λες φυσικά ότι να ναι, αλλά στην Ευρώπη δεν έχει Κάκους και Μάκους και Κουκουλάκηδες.
Εκεί και η Ανόρθωση κάνει την ζημιά και κιχ δεν μπορούν να πουν οι πρασινοκόκκινοι κόκοι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

The Great Gatsby έγραψε:http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=14271&cc=5739

συγγνωμη αυτο ειναι το σωστο

και το έψαχνα και δεν το έβρισκα αλάνι μου.
RC= red cards όπου και αν πήγε αυτός ο κακός ο άνθρωπος.
Ζήτω το γκρίχελαντ.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Φιλε mike δε χρειαζεται να τρελαινεσαι ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε απλα διαφωνουμε.
Θα σου απαντησω με μια ερωτηση. Ποιον παιχτη απο το κεντρο μας θα σε φοβιζε περισσοτερο αν ελειπε σε ευρωπαικο ματς? Ο Βερον, ο Σορλεν ή ο Γκαρσια. Σορρι φιλε αλλα δε τετοιο ματς με τον Γκαρσια μεσα δε φοβαμαι.

Το ξαναεγραψα και πιο πανω σκληρος παιχτης μπορει να ειναι αλλα μην τρωτε παπα μονο στο Ελλαντα εχει γινει τοσο εντονο αυτο. Δηλαδη σε 138 ματς (απο το 2001 και μετα) εχει 5 κοκκινες 74 κιτρινες και περιπου 3 φαουλ κατα μεσο ορο ανα ματς !!! Βρωμικος πολυ βρωμικος ο κυριος Γκαρσια ε?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΕΟΣ!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αληθεύει ότι ο Γκαρσία δεν παίρνει 600.000€ το χρόνο βρέξει χιονίσει αλλά ότι τα λεφτά που θα πάρει εξαρτώνται από το πόσα παιχνίδια θα παίξει;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δεν ξερω-δεν απαντω!!! 8)
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Αν δειτε στη πρωτη κιτρινη του σιμαο στον ιβιτς, ο σιμαο παει με τον αγκωνα με προφανη σκοπο να χτυπησει τον ιβιτς στο κεφαλι που ηδη εχει κερδισει τη κεφαλια!!ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΠΛΟ!!
Αυτο δειχνει ξεκαθαρα τις προθεσεις του ,αυτος ειναι ο υπουλος και βρωμικος, ποντικοι δημοσιογραφισκοι της χαβουζας ...
δε το ειχα συνειδοποιησει το ποσο πολυ μας φοβουνται!
πλεον ειναι ξεκαθαρο!!
εχουν κατασπηλωσει τη παοκαρα μας οι αλητες !
σκετη προπαγανδα!
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!
Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ !!
ΑΓΝΟΣ!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τετ 13 Μάιος 2009, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”