υγ:εχει και η ντεπορτιβο γκαρσια?

Εδω φαινεται ξεκαθαρα και σε ευχαριστω αδερφε που εδωσες το λινκ,απο το 6.10 και μετα φαινεται ο πουστ@ρ@ς ο σιμαο να πεταει την μπαλα στο παιδι...Ντροπη του!!!Να την πεταει ετσι στον γιο του ο παλιομπασταρδος...
Εδω το βιντεο το κανουμε αβαβα και δεν εχει τιμωρια?gate4mitsos έγραψε:Εδω φαινεται ξεκαθαρα και σε ευχαριστω αδερφε που εδωσες το λινκ,απο το 6.10 και μετα φαινεται ο πουστ@ρ@ς ο σιμαο να πεταει την μπαλα στο παιδι...Ντροπη του!!!Να την πεταει ετσι στον γιο του ο παλιομπασταρδος...
φιλε χωρις να θελω να σε κρινω νομιζω πως δεν χρειαζοταν @@ για να μινει στην ρεαλ η γενικα στην ισπανια αλλα την ταχυτητα.μπορει εδω να ειναι αγνωστη λεξη για την σουπαλιγκ αλλα στην ευρωπη παιζει ρολοmike έγραψε:ας είχε να αρχίδια να μείνει στη ΡΕΑΛ
mike έγραψε:εγώ ρε λέω ότι νάναι?
ας υποθέσουμε ότι μένει στην ομάδα εσύ θα αισθάνεσαι καλά όταν τον δεις στην 11άδα του πρώτου ευρωπαικού ματς? μακάρι να βγω ψεύτης αλλά...
όσο για Ανατολάκηδες κλπ νομίζω ότι το σκεπτικό και ο προσανατολισμός οριμένων είναι ότι υπάρχει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα
δεν είναι έτσι κύριοι
δεν είμαι γαύρος για να θέλω παίχτες που θα επιβάλω στην ελληνική κλίκα να μην κοκκινίζοντε
θέλω ομάδα που θα παίζει ευρώπη και θα με κάνει υπερήφανο
ας έπαιζε το μποξ του σε κανένα διεθνές παιχνίδι ο εν λόγω κύριος και θα βλέπαμε όλοι ΤΟ κράξιμο όλου του κόσμου
όσο για το ΠΑΟΚτσάκι που μου λέει διάφορα για την καριέρα του Πάμπλο (σαν να τα μάθαμε χθες) του λέω μόνο: ας είχε να αρχίδια να μείνει στη ΡΕΑΛ
The Great Gatsby έγραψε:http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=14271&cc=5739
συγγνωμη αυτο ειναι το σωστο