ΑποστόληςΑ έγραψε:kos έγραψε:δεν εχει καμια λογικη αυτο που κανει. δεν μπορει να το καρφωνει μεσα στο λονδινο και να τρεχει στην αντιθετη κατευθυνση.
Όταν κάποιοι σε βρίζουν και σε γιουχάρουν μέσα στο γήπεδο, έστω και αν αποτελούν το 1% του πλήθους, αυτομάτως η ψυχολογία σου μειώνεται πολύ. Δεν μπορείς να τους προσεγγίσιες. Το έχω αντιμετωπίσει στη δουλειά μου και ειλικρινά είναι πολύ ψυχοφθόρο να πλησιάζεις άτομο που έχει εκφραστεί εναντίον σου. Εγώ προσωπικά τους αποφεύγω, δεν μπορώ να το παίξω κοινωνικός μαζί τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μήτσο και στο θέμα αυτό τον κατανοώ πλήρως.
ο κοντος γυρισε επειδη το 99% εβαλε εμπρακτα πλατη.
κατανοητο το συναισθημα πικρας και απογοητευσης για την σταση του 1% αλλα στην δικη μου λογικη πρεπει να υπερισχυσει η αγαπη για την ομαδα και για το 99% απο την πικρα για το 1%.
δεν μπορει να χαρει οπως θελει τις επιτυχιες της ομαδας οχι γιατι δεν τον αφηνει η μειοψηφια αλλα γιατι ο ιδιος επελεξε να δινει μεγαλυτερη σημασια στην αποδοκιμασια των λιγων απ'οτι δινει στα ευσημα των πολλων.
και κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.
10 ατομα τον αποδοκιμασαν στην προθερμανση και επεσε ψυχολογικα. οταν μετα το ματς 410 του ειπαν "γραψτους στα τετοια σου ρε μητσαρα" ο ιδιος ο κοντος επελεξε να μην δωσει αναλογη σημασια στους πολλους.
στην τελικη το θεμα το μεγαλοποιει ο ιδιος. ενταξει ρε φιλαρακι, δεν εχεις την 100% αποδοχη του κοσμου, εχεις την αποδοχη του 95%. ειναι δυνατον να θεωρεις οτι εισαι ανεπιθυμητος και να "αγνοεις" την υποστηριξη της πλειοψηφιας?