9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

zoomgr έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ λύθηκε το μυστήριο....
αυτόν που βλέπουμε με την Εθνική είναι ο Σαλπινγκίδης....
αυτός που παίζει με τον ΠΑΟΚ είναι ο Σαλπιγγίδης

τώρα εξηγούνται όλα..... :opaokara:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αδελφέ DC εάν δεν κάνεις πλάκα είναι πολύ απαξιωτικά τα όσα λες για τους mods. Επειδή ανήκω κι εγώ στην ομάδα αυτή σε πληροφορώ ότι κανείς μας δεν παίρνει μισθό, ούτε του αρέσει να κάνει τον χωροφύλακα γι' αυτό και όλοι αλλάζουμε. Κάποιος όμως πρέπει να επιβλέπει το φόρουμ γιατί υπάρχουν κανόνες (και νόμοι) που όλοι μας αποδεχόμαστε κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ, αλλά κάποιοι από εμάς δεν τους σέβονται στη συνέχεια.
kos

Δημοσίευση από kos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
kos έγραψε:δεν εχει καμια λογικη αυτο που κανει. δεν μπορει να το καρφωνει μεσα στο λονδινο και να τρεχει στην αντιθετη κατευθυνση.
Όταν κάποιοι σε βρίζουν και σε γιουχάρουν μέσα στο γήπεδο, έστω και αν αποτελούν το 1% του πλήθους, αυτομάτως η ψυχολογία σου μειώνεται πολύ. Δεν μπορείς να τους προσεγγίσιες. Το έχω αντιμετωπίσει στη δουλειά μου και ειλικρινά είναι πολύ ψυχοφθόρο να πλησιάζεις άτομο που έχει εκφραστεί εναντίον σου. Εγώ προσωπικά τους αποφεύγω, δεν μπορώ να το παίξω κοινωνικός μαζί τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μήτσο και στο θέμα αυτό τον κατανοώ πλήρως.
ο κοντος γυρισε επειδη το 99% εβαλε εμπρακτα πλατη.
κατανοητο το συναισθημα πικρας και απογοητευσης για την σταση του 1% αλλα στην δικη μου λογικη πρεπει να υπερισχυσει η αγαπη για την ομαδα και για το 99% απο την πικρα για το 1%.

δεν μπορει να χαρει οπως θελει τις επιτυχιες της ομαδας οχι γιατι δεν τον αφηνει η μειοψηφια αλλα γιατι ο ιδιος επελεξε να δινει μεγαλυτερη σημασια στην αποδοκιμασια των λιγων απ'οτι δινει στα ευσημα των πολλων.
και κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.

10 ατομα τον αποδοκιμασαν στην προθερμανση και επεσε ψυχολογικα. οταν μετα το ματς 410 του ειπαν "γραψτους στα τετοια σου ρε μητσαρα" ο ιδιος ο κοντος επελεξε να μην δωσει αναλογη σημασια στους πολλους.

στην τελικη το θεμα το μεγαλοποιει ο ιδιος. ενταξει ρε φιλαρακι, δεν εχεις την 100% αποδοχη του κοσμου, εχεις την αποδοχη του 95%. ειναι δυνατον να θεωρεις οτι εισαι ανεπιθυμητος και να "αγνοεις" την υποστηριξη της πλειοψηφιας?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Είναι άλλο πράγμα να μην σε γουστάρουν κάποιοι και άλλο να σε αποδοκιμάζουν και να σε βρίζουν μερικοί από τους οπαδούς της ομάδας σου. Και δεν ακούγονται καθόλου σαν το 1%. Μπορεί να είναι τόσοι, αλλά όταν τον αποδοκιμάζουν δεν υπάρχει ο καλός αντίλογος, υπάρχουν μόνον οι αποδοκιμασίες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι ακριβως ειναι Αποστόλη δεν μεγάλοποιει το θέμα ο σαλπι αλλα αυτοι που θέλουν να το διατηρούν ζωντανό....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ
ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ DC εάν δεν κάνεις πλάκα είναι πολύ απαξιωτικά τα όσα λες για τους mods. Επειδή ανήκω κι εγώ στην ομάδα αυτή σε πληροφορώ ότι κανείς μας δεν παίρνει μισθό, ούτε του αρέσει να κάνει τον χωροφύλακα γι' αυτό και όλοι αλλάζουμε. Κάποιος όμως πρέπει να επιβλέπει το φόρουμ γιατί υπάρχουν κανόνες (και νόμοι) που όλοι μας αποδεχόμαστε κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ, αλλά κάποιοι από εμάς δεν τους σέβονται στη συνέχεια.
Με έχεις για πλακατζή;

:lol: :lol:
:lol: :lol:
Εννοείται ότι ήταν πλάκα. Πρέπει να βάζω και γαμώτικονς κάθε φορά;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι και fan του Σαλπιγγίδη!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι άλλο πράγμα να μην σε γουστάρουν κάποιοι και άλλο να σε αποδοκιμάζουν και να σε βρίζουν μερικοί από τους οπαδούς της ομάδας σου. Και δεν ακούγονται καθόλου σαν το 1%. Μπορεί να είναι τόσοι, αλλά όταν τον αποδοκιμάζουν δεν υπάρχει ο καλός αντίλογος, υπάρχουν μόνον οι αποδοκιμασίες.
Σωστά!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι και fan του Σαλπιγγίδη!
Δεν είμαι ανεμιστήρας κανενός (οκ , είμαι Μπαλαφόσκυλο).
Ο Σάλπι είναι τεράστιος παίκτης και είμαστε τυχεροί που παίζει στην ομάδα μας αλλά "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" και το εννοώ.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

το έργο το έχουμε ξαναδεί με διαφορετικούς ηθοποιούς,αν βρουν να τον πουλήσουν τον κοντό όλα καλά στην ΠΑΕ θα βγάλουν και κανα φραγκάκι θα ξεφορτωθούν και το τεράστιο συμβόλαιο του και μετά θα βάλει όλους τους αρδ η ΠΑΕ μας για να μας φουσκώσει το μυαλό ότι έφυγε εξαιτίας του 1% όπως λέτε και εσείς!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Oλα αυτα στο μυαλο σου....γιατι στο δικο μου το μυαλο,εαν πουληθει ο Σαλπιγγιδης,η ΠΑΕ θα εχει προβλημα με μεγαλυτερο ποσοστο!Διαλεγει και παιρνει..........

Οσο για την καραμελα με τα μεγαλα συμβολαια,καλο θα ηταν να την σταματησετε,εκτος εαν θελετε εναν ΠΑΟΚ με συμβολαια εως 300000.....Εγω,προσωπικα,θελω στην ομαδα μου και δυο τρια μεγαλα συμβολαια και σιγουρα ενα απο αυτα πρεπει να ειναι του Σαλπιγγιδη.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ΣΩΠΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ???????

οταν ερχεται εχουμε διοικηση ικανη και ξερει τι κανει και δεν πρεπει να μιλαμε και οταν φευγει η διοικηση θα εχει προβλημα?

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ?

γ@)()(&&^*ω την διχονοια μου μεσα
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Γύρω στα 500 άτομα στο paokworld και άλλοι 500 από δω και από κει, σύνολο καμμιά χιλιάδα είναι αυτοί που δεν γουστάρουν τον κοντό. Στα 2 εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες, ας υπάρχουν και κάποιοι που εκφράζουν την αντίθεσή τους. Δεν έχουμε ολοκληρωτισμό στον ΠΑΟΚ. Αλλωστε οι μειοψηφίες είναι οι πρωτοπόρες των μεγάλων αλλαγών.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

city_boy έγραψε:ΣΩΠΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ???????

οταν ερχεται εχουμε διοικηση ικανη και ξερει τι κανει και δεν πρεπει να μιλαμε και οταν φευγει η διοικηση θα εχει προβλημα?

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ?

γ@)()(&&^*ω την διχονοια μου μεσα
Δεν ξερω ποιοι ειναι οι αλλοι στους οποιους αναφερεσαι αλλα εγω ειμαι ενας τυπος που γουσταρει να εχει,στην ομαδα του,μια διοικηση,η οποια θα γραφει το Μπαμπη το σουγια στ'@ρχιδια της.......γκε γκε?........ΡΕ!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”