Ααααααααυτά είναι μεζεδάκια.Τρόμος έγραψε:
τι να πω περί ορέξεως.....
Διακοπές
- ΑποστόληςΑ
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Μέσα είσαι. Παντρεμένος είμαι + μια 3χρονη κόρη δώροΤρόμος έγραψε:Για τους παντρεμένους ρε συ οι ταβέρνες, για τους άλλους οι παραλίες λειτουργούν σαν έκθεση "ξέκωλου" με επιχορήγηση του ΕΟΤ!
Αν βρεθώ μπροστά στα κουνελάκια του Χέφνερ, κινδυνεύω ή να φάω ξύλο απο τη γυναίκα ή να χάσω το παιδί...
@Slidar
Ιδέα δεν έχω. Μία φορά επιχείρησα να πάω προς Μέγα Άμμο, αλλά σπάστηκα απο τις στροφές και την κίνηση και γύρισα προς το αγαπημένο μου Δρέπανο. Μην κάνεις καμια μαλακία όμως και πας Δρέπανο!
-----
Διακοπές έχω να πάω απο το καλοκαίρι του '08. Καβάλα και λίγο Έδεσσα είχα πάει.
Το '09 περιμέναμε να γεννήσει η γυναίκα, το '10 το παιδί ηταν πολύ μικρό και πέρσι είχα πιάσει δουλειά 8 Ιουνίου οπότε...
Φέτος δεν υπάρχει φράγκο ούτε για καρτ-ποστάλ
3 παίκτες μας θα περάσουν το 3ήμερο στους Παξούς. Άριστη επιλογή. Ειδικά η θάλασσα στους Αντίπαξους δεν παίζεται...
κλείνω 9 μήνες στη Λούτσα Ανατολικής Αττικής
οφείλω να ενημερώσω τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ που έχουν την ατυχία να μένουν αθήνα και περίχωρα, ότι πλέον τα ΣΚ στη λούτσα γίνεται της τανασπού
είναι μαρτύριο και έχει καταντήσει αηδία
ένα δρόμο 200 μέτρων τον κάνεις σε 20λεπτο αν είσαι κωλόφαρδος
αν σε ακολουθεί νορμάλ ποσότητα τύχης τον κάνεις σε 40 λεπτά
αν είσαι λίγο άτυχος, όλο και κάποια χαζογκόμενα με τζιπ θα σε γρατζουνίσει πηγαίνοντας να ξεπαρκάρει
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
οφείλω να ενημερώσω τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ που έχουν την ατυχία να μένουν αθήνα και περίχωρα, ότι πλέον τα ΣΚ στη λούτσα γίνεται της τανασπού
είναι μαρτύριο και έχει καταντήσει αηδία
ένα δρόμο 200 μέτρων τον κάνεις σε 20λεπτο αν είσαι κωλόφαρδος
αν σε ακολουθεί νορμάλ ποσότητα τύχης τον κάνεις σε 40 λεπτά
αν είσαι λίγο άτυχος, όλο και κάποια χαζογκόμενα με τζιπ θα σε γρατζουνίσει πηγαίνοντας να ξεπαρκάρει
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
Από τις πιο ωραίες φάσεις πάντως: να είσαι καλοκαιράκι κάπου διακοπές, να παίζει η ΠΑΟΚAΡΑ προκριματικά για Ευρώπη και να συναντάς ΠAOKIA όχι μονο από όλη τη η Ελλάδα και από εξωτερικό.
Eνας φιλος μου παντρευεται στην Ιεραπετρα κρητης τον αυγουστο και θα κατεβω για λιγες μερες! Πρωτη φορα στην Κρητη, εκτος απο ενα διημερο συνεδριο στο συγκροτημα κρετα μαρε που εμεινα παγωτο απο το μεγεθος του ! Θυμαμαι με πηγαν απο τη ρεσεψιον στο δωματιο με ηλεκτρικο αυτοκινητακι μεσα απο δρομακια λαβυρινθο. Φυσικα σχεδον ολοι οι τουριστες ηταν ξενοι και κυριως ρωσοι και περνουσαν ολες τις διακοπες τους μεσα στο συγκροτημα.
Αλλος κανεις που θα παει Κρητη?

Αλλος κανεις που θα παει Κρητη?
ε για νησι ειναι ακριβα...και εχω παει σε αρκετα..πρωτη φορα θα παω μονη μου διακοπες με την παρεα μου..θα παμε πρωτα στο σπιτι μιας φιλης και μετα για καμπινγκ χαλκιδικη..και ακτη ονειρου εχω διαβασει οτι εχει νεολαια....δεν θελουμε να παμε σε καμπινγκ με οικογενεις αλλα ουτε αρμενιστη γιατι παρα εχει κοσμο και δεν ειναι τοσο καθαρα...Parolos έγραψε:Τα σπάει η ακτή ονείρου.. Αλλά είναι για πιο μεγάλες ηλικίες κάπως..
Καλά βρε με τις κυκλάδες δίπλα εκεί στη χαβούζα και θα έρθεις μέχρι εδώ?
όταν λέτε για "κρυα" νερά του Αιγαίου
που να δείτε και αυτά του Ιονίου που βλέπουν Ιταλία μεριά
(εγώ δεν μπόρεσα να μπω
)
που να δείτε και αυτά του Ιονίου που βλέπουν Ιταλία μεριά
(εγώ δεν μπόρεσα να μπω
Πέρσυ πήγα αρμενιστή... δεν έχει θέμα καθαριότητας... έχει πολύ ωραία παραλία αλλά είναι λίγο ακριβάelpaoki έγραψε:ε για νησι ειναι ακριβα...και εχω παει σε αρκετα..πρωτη φορα θα παω μονη μου διακοπες με την παρεα μου..θα παμε πρωτα στο σπιτι μιας φιλης και μετα για καμπινγκ χαλκιδικη..και ακτη ονειρου εχω διαβασει οτι εχει νεολαια....δεν θελουμε να παμε σε καμπινγκ με οικογενεις αλλα ουτε αρμενιστη γιατι παρα εχει κοσμο και δεν ειναι τοσο καθαρα...Parolos έγραψε:Τα σπάει η ακτή ονείρου.. Αλλά είναι για πιο μεγάλες ηλικίες κάπως..
βασικα εχει υπερβολικα πολυ κοσμο και οταν ψαχναμε και νομιζω οντως οτι ηταν απο τις πιο ακριβες..για καθαριοτητα ετσι ειχα ακουσει αλλα για να το λες που εχεις παει δεν θα υπαρχει θεμα...Gelas έγραψε:Πέρσυ πήγα αρμενιστή... δεν έχει θέμα καθαριότητας... έχει πολύ ωραία παραλία αλλά είναι λίγο ακριβάelpaoki έγραψε:ε για νησι ειναι ακριβα...και εχω παει σε αρκετα..πρωτη φορα θα παω μονη μου διακοπες με την παρεα μου..θα παμε πρωτα στο σπιτι μιας φιλης και μετα για καμπινγκ χαλκιδικη..και ακτη ονειρου εχω διαβασει οτι εχει νεολαια....δεν θελουμε να παμε σε καμπινγκ με οικογενεις αλλα ουτε αρμενιστη γιατι παρα εχει κοσμο και δεν ειναι τοσο καθαρα...Parolos έγραψε:Τα σπάει η ακτή ονείρου.. Αλλά είναι για πιο μεγάλες ηλικίες κάπως..
εξαρτάται πότε θα πας... εμείς πήγαμε τις πρώτες μέρες που άνοιξε και ήταν νορμαλ... τώρα αν πας Αύγουστο στάνταρ θα έχει πάρα πολύ κόσμο... πάντως σίγουρα υπάρχουν καλύτερα και πιο φθηνά αν ψάξετε θα βρείτε
τελη ιουλιου...ακτη ονειρου εχει νεολαια????και ποτε πρεπει να κλισουμε????Gelas έγραψε:εξαρτάται πότε θα πας... εμείς πήγαμε τις πρώτες μέρες που άνοιξε και ήταν νορμαλ... τώρα αν πας Αύγουστο στάνταρ θα έχει πάρα πολύ κόσμο... πάντως σίγουρα υπάρχουν καλύτερα και πιο φθηνά αν ψάξετε θα βρείτε
DC έγραψε:Ααααααααυτά είναι μεζεδάκια.Τρόμος έγραψε:
τι να πω περί ορέξεως.....
οι ζωντανοι με τους ζωντανούς
και οι παντρμένοι με τους παντρεμένους.............