Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από DC »

Τρόμος έγραψε:Εικόνα
τι να πω περί ορέξεως..... :D
Ααααααααυτά είναι μεζεδάκια. 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΕΛΕΟΣ !
Να 'ταν και καμια όμορφη...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ωραία μάτια :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τρόμος έγραψε:Για τους παντρεμένους ρε συ οι ταβέρνες, για τους άλλους οι παραλίες λειτουργούν σαν έκθεση "ξέκωλου" με επιχορήγηση του ΕΟΤ!
Μέσα είσαι. Παντρεμένος είμαι + μια 3χρονη κόρη δώρο :D

Αν βρεθώ μπροστά στα κουνελάκια του Χέφνερ, κινδυνεύω ή να φάω ξύλο απο τη γυναίκα ή να χάσω το παιδί...

@Slidar
Ιδέα δεν έχω. Μία φορά επιχείρησα να πάω προς Μέγα Άμμο, αλλά σπάστηκα απο τις στροφές και την κίνηση και γύρισα προς το αγαπημένο μου Δρέπανο. Μην κάνεις καμια μαλακία όμως και πας Δρέπανο!

-----

Διακοπές έχω να πάω απο το καλοκαίρι του '08. Καβάλα και λίγο Έδεσσα είχα πάει.

Το '09 περιμέναμε να γεννήσει η γυναίκα, το '10 το παιδί ηταν πολύ μικρό και πέρσι είχα πιάσει δουλειά 8 Ιουνίου οπότε...

Φέτος δεν υπάρχει φράγκο ούτε για καρτ-ποστάλ :(
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

3 παίκτες μας θα περάσουν το 3ήμερο στους Παξούς. Άριστη επιλογή. Ειδικά η θάλασσα στους Αντίπαξους δεν παίζεται...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κλείνω 9 μήνες στη Λούτσα Ανατολικής Αττικής

οφείλω να ενημερώσω τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ που έχουν την ατυχία να μένουν αθήνα και περίχωρα, ότι πλέον τα ΣΚ στη λούτσα γίνεται της τανασπού

είναι μαρτύριο και έχει καταντήσει αηδία
ένα δρόμο 200 μέτρων τον κάνεις σε 20λεπτο αν είσαι κωλόφαρδος

αν σε ακολουθεί νορμάλ ποσότητα τύχης τον κάνεις σε 40 λεπτά

αν είσαι λίγο άτυχος, όλο και κάποια χαζογκόμενα με τζιπ θα σε γρατζουνίσει πηγαίνοντας να ξεπαρκάρει

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Από τις πιο ωραίες φάσεις πάντως: να είσαι καλοκαιράκι κάπου διακοπές, να παίζει η ΠΑΟΚAΡΑ προκριματικά για Ευρώπη και να συναντάς ΠAOKIA όχι μονο από όλη τη η Ελλάδα και από εξωτερικό.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Eνας φιλος μου παντρευεται στην Ιεραπετρα κρητης τον αυγουστο και θα κατεβω για λιγες μερες! Πρωτη φορα στην Κρητη, εκτος απο ενα διημερο συνεδριο στο συγκροτημα κρετα μαρε που εμεινα παγωτο απο το μεγεθος του ! Θυμαμαι με πηγαν απο τη ρεσεψιον στο δωματιο με ηλεκτρικο αυτοκινητακι μεσα απο δρομακια λαβυρινθο. Φυσικα σχεδον ολοι οι τουριστες ηταν ξενοι και κυριως ρωσοι και περνουσαν ολες τις διακοπες τους μεσα στο συγκροτημα.
Αλλος κανεις που θα παει Κρητη?
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

Parolos έγραψε:Τα σπάει η ακτή ονείρου.. Αλλά είναι για πιο μεγάλες ηλικίες κάπως..
Καλά βρε με τις κυκλάδες δίπλα εκεί στη χαβούζα και θα έρθεις μέχρι εδώ?
ε για νησι ειναι ακριβα...και εχω παει σε αρκετα..πρωτη φορα θα παω μονη μου διακοπες με την παρεα μου..θα παμε πρωτα στο σπιτι μιας φιλης και μετα για καμπινγκ χαλκιδικη..και ακτη ονειρου εχω διαβασει οτι εχει νεολαια....δεν θελουμε να παμε σε καμπινγκ με οικογενεις αλλα ουτε αρμενιστη γιατι παρα εχει κοσμο και δεν ειναι τοσο καθαρα...
niks

Δημοσίευση από niks »

όταν λέτε για "κρυα" νερά του Αιγαίου
που να δείτε και αυτά του Ιονίου που βλέπουν Ιταλία μεριά

(εγώ δεν μπόρεσα να μπω :D :D )
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

elpaoki έγραψε:
Parolos έγραψε:Τα σπάει η ακτή ονείρου.. Αλλά είναι για πιο μεγάλες ηλικίες κάπως..
ε για νησι ειναι ακριβα...και εχω παει σε αρκετα..πρωτη φορα θα παω μονη μου διακοπες με την παρεα μου..θα παμε πρωτα στο σπιτι μιας φιλης και μετα για καμπινγκ χαλκιδικη..και ακτη ονειρου εχω διαβασει οτι εχει νεολαια....δεν θελουμε να παμε σε καμπινγκ με οικογενεις αλλα ουτε αρμενιστη γιατι παρα εχει κοσμο και δεν ειναι τοσο καθαρα...
Πέρσυ πήγα αρμενιστή... δεν έχει θέμα καθαριότητας... έχει πολύ ωραία παραλία αλλά είναι λίγο ακριβά
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

Gelas έγραψε:
elpaoki έγραψε:
Πέρσυ πήγα αρμενιστή... δεν έχει θέμα καθαριότητας... έχει πολύ ωραία παραλία αλλά είναι λίγο ακριβά
βασικα εχει υπερβολικα πολυ κοσμο και οταν ψαχναμε και νομιζω οντως οτι ηταν απο τις πιο ακριβες..για καθαριοτητα ετσι ειχα ακουσει αλλα για να το λες που εχεις παει δεν θα υπαρχει θεμα...
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

εξαρτάται πότε θα πας... εμείς πήγαμε τις πρώτες μέρες που άνοιξε και ήταν νορμαλ... τώρα αν πας Αύγουστο στάνταρ θα έχει πάρα πολύ κόσμο... πάντως σίγουρα υπάρχουν καλύτερα και πιο φθηνά αν ψάξετε θα βρείτε
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

Gelas έγραψε:εξαρτάται πότε θα πας... εμείς πήγαμε τις πρώτες μέρες που άνοιξε και ήταν νορμαλ... τώρα αν πας Αύγουστο στάνταρ θα έχει πάρα πολύ κόσμο... πάντως σίγουρα υπάρχουν καλύτερα και πιο φθηνά αν ψάξετε θα βρείτε
τελη ιουλιου...ακτη ονειρου εχει νεολαια????και ποτε πρεπει να κλισουμε????
niks

Δημοσίευση από niks »

DC έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Εικόνα
τι να πω περί ορέξεως..... :D
Ααααααααυτά είναι μεζεδάκια. 8-)

οι ζωντανοι με τους ζωντανούς
και οι παντρμένοι με τους παντρεμένους.............
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”