3.Κώστας Σταφυλίδης

Άβαταρ μέλους
gika

Re: 3. Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από gika »

Κι εγώ. Κάποιοι φέρανε ήδη την καταστροφή επειδή τέλειωσε ένα πλάνο, που δεν απέδιδε ούτως ή άλλως. Ας ρωτήσει τον Μήτρογλου, τον Σκόνδρα τον Καραγκούνη και τα λοιπά παιδιά αν την άκουσαν από τον μυρωδιά προπονητή τους, ή αν χάρη σε αυτόν κυνηγάνε ακόμα και θέση στην εθνική παίζοντας στον.. Ατρόμητο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Μήτρογλου και ο Καραγκούνης δεν κινδυνεύουν από κανέναν Δώνη, θα παίξουν ποδόσφαιρο με οποιονδήποτε προπονητή. Όπως και ο Σταφυλίδης. Ειδικά οι δύο πρώτοι, είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές!
Αν όμως ο Σταφυλίδης θέλει ΕΞΕΛΙΞΗ (πέρα από την απλή συμμετοχή σε αγώνες), τότε δεν νομίζω ότι μπορεί να περιμένει πολλά από Έλληνες προπονητές..ή από ελληνικές ομάδες (για να το ειπώ γενικά)...
Τον Σκόνδρα δεν τον ξέρω...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

karl έγραψε:
moican4 έγραψε: επειδή ο προπονητής θα είναι μυρωδιάς θα την ακούσεις άσχημα..
Moican ... για ρίξε μια εξήγηση. Αυτό δε το έπιασα.
Δεν θα σου απαντήσω εγώ αλλά ο ίδιος ο Σταφυλίδης μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα..α, και λίγες μέρες νωρίτερα είχα γράψει αυτό
moican4 έγραψε:Κώστα, στην θέση σου .....
Άκου με που σε λέω, γιατί ξέρω πως είσαι ο πιο στεναχωρημένος που έφυγε ο Μπόλονι αλλά..
Το έμαθες ότι έφυγε ο Λάζλο Μπόλονι;

«Το έμαθα και στεναχωρήθηκα. Ήταν ο προπονητής που με πίστεψε, με ανέδειξε και με καθιέρωσε στον ΠΑΟΚ…»

- Τι σου δίδαξε ο Μπόλονι;

«Πρέπει να κοιτάς κάθε αντίπαλο στα μάτια. Να είσαι δυνατός για να κερδίζεις, ακόμα κι αν είναι πιο ισχυρός από σένα. Ο Μπόλονι πέρασε μέσα μου τη νοοτροπία του νικητή!»

Το γνωρίζεις ότι κατά πάσα πιθανότητα αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης;

«Κάτι έχω μάθει. Σε όσες ομάδες έχει δουλέψει πήγε καλά. Είναι καλός προπονητής. Εύχομαι να με βάζει να παίζω!»
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Φιλε Moican - ζω πλέον τόσα χρονια εκτος Ελλάδας (33) που απλά δεν καταλαβαίνω τη ακριβώς σημαίνει η έκφραση "κάποιος είναι της μυρωδιάς". Τι σημαίνει αυτό; Λιγάκι βοήθεια γιατί σε αντίθετη περίπτωση σε μερικά χρονια θα παίζω ίδια κατηγορια όπως o paoki-sweden.

Όσο για το post με τις δηλώσεις του "σταφ": ο μικρός είναι ξεκάθαρος.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Όχι "της μυρωδιάς" η έκφραση είναι :"είναι μυρωδιάς" και σημαίνει πως δεν έχει επαφή με το αντικείμενο απλά έχει πάρει μια μικρή εισπνοή (μυρωδιά).Στο ποδόσφαιρο λες π.χ. ο Έττο στην επίθεση είναι καλός από άμυνα όμως είναι μυρωδιάς=έχει πολύ μικρή σχέση με άμυνα!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όσο ζω μαθαίνω. :lol:
Ούτε εγώ το ήξερα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για τέτοιες απορίες υπάρχει και το slang.gr

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.slang.gr/lemma/show/murodias_2539
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τοροσιδηζει ο σταφ παντως....και σαν αμ χαφ...μαζι με Λινο συνυπαρχουν πιο καλα απο οτι στην ιδια πλευρα...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Ακούστηκε για καλή προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, η οποία και απορρίφθηκε.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Τρόμος έγραψε:Όχι "της μυρωδιάς" η έκφραση είναι :"είναι μυρωδιάς" και σημαίνει πως δεν έχει επαφή με το αντικείμενο απλά έχει πάρει μια μικρή εισπνοή (μυρωδιά).Στο ποδόσφαιρο λες π.χ. ο Έττο στην επίθεση είναι καλός από άμυνα όμως είναι μυρωδιάς=έχει πολύ μικρή σχέση με άμυνα!
ABOLEYTOI έγραψε:για τέτοιες απορίες υπάρχει και το slang.gr

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.slang.gr/lemma/show/murodias_2539
DC έγραψε:Όσο ζω μαθαίνω. :lol:
Ούτε εγώ το ήξερα.
Παιδιά να είστε καλά: μου λύσατε μια απορία. Τώρα πια δεν αισθάνομαι τσιμουδιάς.

Μπράβο και σένα DC που ομολογείς ότι δεν ήξερες την έκφραση: αυτό με παρηγορεί. (Δες το ρητό όμως και από την ανάποδη: "Όσο μαθαίνω ζω" (η φράση αυτή είναι νομίζω από τον Άνολως)

Όσο για το Δώνη και αν είναι "μυρωδιάς" όπως λέει ο Moican... άντε να δούμε τι θα δούμε.

ΎΓ σαφώς of topic: είναι 2. Ιουνίου ρε και εδώ πάνω κάνει κρύο (μπρμπρμπρ). Ανυπομονώ να έρθει επιτέλους ο Ιούλιος και να είμαι αμμουδιάς.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Μακάρι να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα Νέων και να τον απολαύσουμε στο μέλλον σε κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

3. Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Να τον απολαύσουμε στην ομάδα όσο μπορούμε για έξω μόνο τα φράγκα να πάρει η ομάδα εδω τρελενωμουνα να βλέπω τον βιερινια αλλα απο την ώρα που εχει έφυγε έχω ένα ενδιαφέρον αλλα κρύωνει όσο περνάει ο καιρός δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο σταφύλλιδης σε αλλη ομάδα με νοιάζει πολυ τι θα κάνει στην δικια μου .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Εμένα φίλε με νοιάζει γιατί είναι Έλληνας και από τις ακαδημίες μας. Να μου για τον Βιειρίννια (κατά κάποιο βαθμό). Όπως με νοιάζει τι κάνει ο Κυριάκος ο Γκέκας κλπ. Πόσο μάλλον το δικό μας όλοδικο μας παιδί.
Άβαταρ μέλους
eorptol

3. Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από eorptol »

μπα καθόλου δεν με νοιάζει όταν φύγουν απο τον ΠΑΟΚ ,αν ήταν οικογενεια μου ο σταφύλλιδης θα με έμοιαζε εφ όρου ζωής τι κάνει αλλα δεν ειναι ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Εγώ θα διαφωνίσω. Όσοι παίκτες βγαίνουν από εμάς και πάνε στο εξωτερικό θέλω να πάνε καλά, καθαρά για την υστεροφημία του Π.Α.Ο.Κ.

Παρακολουθόντας 2-3ις αγώνες του βιέρι στην γερμανία, έγινε ούκ ολίγες φορές η αναφορά του ονόματος του Π.Α.Ο.Κ.

Δεν θα με χαλούσε αν όταν ακούνε Π.Α.Ο.Κ. να το συνδιάζουν με 4-5 παίκτες που μεγαλούργησαν εδώ και μετά κάπου στο εξωτερικό.

Αυτό είναι ανάπτυξη του brand name.

Αλλά εδώ τι συζητάμε.....Δουλειά τσακάλι, δουλειά. Μην στεναχωριέσε. Δεν θα αφήσουμε να σε φάει ο σκόρος. Εαν συνεχίσεις με το κεφάλι κάτω την δουλειά το μέλλον σου ανήκει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”