3.Κώστας Σταφυλίδης
Re: 3. Κώστας Σταφυλίδης
Κι εγώ. Κάποιοι φέρανε ήδη την καταστροφή επειδή τέλειωσε ένα πλάνο, που δεν απέδιδε ούτως ή άλλως. Ας ρωτήσει τον Μήτρογλου, τον Σκόνδρα τον Καραγκούνη και τα λοιπά παιδιά αν την άκουσαν από τον μυρωδιά προπονητή τους, ή αν χάρη σε αυτόν κυνηγάνε ακόμα και θέση στην εθνική παίζοντας στον.. Ατρόμητο!
- Μπαρκαρούτσος
Ο Μήτρογλου και ο Καραγκούνης δεν κινδυνεύουν από κανέναν Δώνη, θα παίξουν ποδόσφαιρο με οποιονδήποτε προπονητή. Όπως και ο Σταφυλίδης. Ειδικά οι δύο πρώτοι, είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές!
Αν όμως ο Σταφυλίδης θέλει ΕΞΕΛΙΞΗ (πέρα από την απλή συμμετοχή σε αγώνες), τότε δεν νομίζω ότι μπορεί να περιμένει πολλά από Έλληνες προπονητές..ή από ελληνικές ομάδες (για να το ειπώ γενικά)...
Τον Σκόνδρα δεν τον ξέρω...
Αν όμως ο Σταφυλίδης θέλει ΕΞΕΛΙΞΗ (πέρα από την απλή συμμετοχή σε αγώνες), τότε δεν νομίζω ότι μπορεί να περιμένει πολλά από Έλληνες προπονητές..ή από ελληνικές ομάδες (για να το ειπώ γενικά)...
Τον Σκόνδρα δεν τον ξέρω...
Δεν θα σου απαντήσω εγώ αλλά ο ίδιος ο Σταφυλίδης μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα..α, και λίγες μέρες νωρίτερα είχα γράψει αυτόkarl έγραψε:Moican ... για ρίξε μια εξήγηση. Αυτό δε το έπιασα.moican4 έγραψε: επειδή ο προπονητής θα είναι μυρωδιάς θα την ακούσεις άσχημα..
moican4 έγραψε:Κώστα, στην θέση σου .....
Άκου με που σε λέω, γιατί ξέρω πως είσαι ο πιο στεναχωρημένος που έφυγε ο Μπόλονι αλλά..
Το έμαθες ότι έφυγε ο Λάζλο Μπόλονι;
«Το έμαθα και στεναχωρήθηκα. Ήταν ο προπονητής που με πίστεψε, με ανέδειξε και με καθιέρωσε στον ΠΑΟΚ…»
- Τι σου δίδαξε ο Μπόλονι;
«Πρέπει να κοιτάς κάθε αντίπαλο στα μάτια. Να είσαι δυνατός για να κερδίζεις, ακόμα κι αν είναι πιο ισχυρός από σένα. Ο Μπόλονι πέρασε μέσα μου τη νοοτροπία του νικητή!»
Το γνωρίζεις ότι κατά πάσα πιθανότητα αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης;
«Κάτι έχω μάθει. Σε όσες ομάδες έχει δουλέψει πήγε καλά. Είναι καλός προπονητής. Εύχομαι να με βάζει να παίζω!»
Φιλε Moican - ζω πλέον τόσα χρονια εκτος Ελλάδας (33) που απλά δεν καταλαβαίνω τη ακριβώς σημαίνει η έκφραση "κάποιος είναι της μυρωδιάς". Τι σημαίνει αυτό; Λιγάκι βοήθεια γιατί σε αντίθετη περίπτωση σε μερικά χρονια θα παίζω ίδια κατηγορια όπως o paoki-sweden.
Όσο για το post με τις δηλώσεις του "σταφ": ο μικρός είναι ξεκάθαρος.
Όσο για το post με τις δηλώσεις του "σταφ": ο μικρός είναι ξεκάθαρος.
Όχι "της μυρωδιάς" η έκφραση είναι :"είναι μυρωδιάς" και σημαίνει πως δεν έχει επαφή με το αντικείμενο απλά έχει πάρει μια μικρή εισπνοή (μυρωδιά).Στο ποδόσφαιρο λες π.χ. ο Έττο στην επίθεση είναι καλός από άμυνα όμως είναι μυρωδιάς=έχει πολύ μικρή σχέση με άμυνα!
για τέτοιες απορίες υπάρχει και το slang.gr
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.slang.gr/lemma/show/murodias_2539
Τοροσιδηζει ο σταφ παντως....και σαν αμ χαφ...μαζι με Λινο συνυπαρχουν πιο καλα απο οτι στην ιδια πλευρα...
Ακούστηκε για καλή προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, η οποία και απορρίφθηκε.
Τρόμος έγραψε:Όχι "της μυρωδιάς" η έκφραση είναι :"είναι μυρωδιάς" και σημαίνει πως δεν έχει επαφή με το αντικείμενο απλά έχει πάρει μια μικρή εισπνοή (μυρωδιά).Στο ποδόσφαιρο λες π.χ. ο Έττο στην επίθεση είναι καλός από άμυνα όμως είναι μυρωδιάς=έχει πολύ μικρή σχέση με άμυνα!
ABOLEYTOI έγραψε:για τέτοιες απορίες υπάρχει και το slang.grΚώδικας: Επιλογή όλων
http://www.slang.gr/lemma/show/murodias_2539
Παιδιά να είστε καλά: μου λύσατε μια απορία. Τώρα πια δεν αισθάνομαι τσιμουδιάς.DC έγραψε:Όσο ζω μαθαίνω.![]()
Ούτε εγώ το ήξερα.
Μπράβο και σένα DC που ομολογείς ότι δεν ήξερες την έκφραση: αυτό με παρηγορεί. (Δες το ρητό όμως και από την ανάποδη: "Όσο μαθαίνω ζω" (η φράση αυτή είναι νομίζω από τον Άνολως)
Όσο για το Δώνη και αν είναι "μυρωδιάς" όπως λέει ο Moican... άντε να δούμε τι θα δούμε.
ΎΓ σαφώς of topic: είναι 2. Ιουνίου ρε και εδώ πάνω κάνει κρύο (μπρμπρμπρ). Ανυπομονώ να έρθει επιτέλους ο Ιούλιος και να είμαι αμμουδιάς.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Μακάρι να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα Νέων και να τον απολαύσουμε στο μέλλον σε κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.
3. Κώστας Σταφυλίδης
Να τον απολαύσουμε στην ομάδα όσο μπορούμε για έξω μόνο τα φράγκα να πάρει η ομάδα εδω τρελενωμουνα να βλέπω τον βιερινια αλλα απο την ώρα που εχει έφυγε έχω ένα ενδιαφέρον αλλα κρύωνει όσο περνάει ο καιρός δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο σταφύλλιδης σε αλλη ομάδα με νοιάζει πολυ τι θα κάνει στην δικια μου .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εμένα φίλε με νοιάζει γιατί είναι Έλληνας και από τις ακαδημίες μας. Να μου για τον Βιειρίννια (κατά κάποιο βαθμό). Όπως με νοιάζει τι κάνει ο Κυριάκος ο Γκέκας κλπ. Πόσο μάλλον το δικό μας όλοδικο μας παιδί.
3. Κώστας Σταφυλίδης
μπα καθόλου δεν με νοιάζει όταν φύγουν απο τον ΠΑΟΚ ,αν ήταν οικογενεια μου ο σταφύλλιδης θα με έμοιαζε εφ όρου ζωής τι κάνει αλλα δεν ειναι ....
Εγώ θα διαφωνίσω. Όσοι παίκτες βγαίνουν από εμάς και πάνε στο εξωτερικό θέλω να πάνε καλά, καθαρά για την υστεροφημία του Π.Α.Ο.Κ.
Παρακολουθόντας 2-3ις αγώνες του βιέρι στην γερμανία, έγινε ούκ ολίγες φορές η αναφορά του ονόματος του Π.Α.Ο.Κ.
Δεν θα με χαλούσε αν όταν ακούνε Π.Α.Ο.Κ. να το συνδιάζουν με 4-5 παίκτες που μεγαλούργησαν εδώ και μετά κάπου στο εξωτερικό.
Αυτό είναι ανάπτυξη του brand name.
Αλλά εδώ τι συζητάμε.....Δουλειά τσακάλι, δουλειά. Μην στεναχωριέσε. Δεν θα αφήσουμε να σε φάει ο σκόρος. Εαν συνεχίσεις με το κεφάλι κάτω την δουλειά το μέλλον σου ανήκει.
Παρακολουθόντας 2-3ις αγώνες του βιέρι στην γερμανία, έγινε ούκ ολίγες φορές η αναφορά του ονόματος του Π.Α.Ο.Κ.
Δεν θα με χαλούσε αν όταν ακούνε Π.Α.Ο.Κ. να το συνδιάζουν με 4-5 παίκτες που μεγαλούργησαν εδώ και μετά κάπου στο εξωτερικό.
Αυτό είναι ανάπτυξη του brand name.
Αλλά εδώ τι συζητάμε.....Δουλειά τσακάλι, δουλειά. Μην στεναχωριέσε. Δεν θα αφήσουμε να σε φάει ο σκόρος. Εαν συνεχίσεις με το κεφάλι κάτω την δουλειά το μέλλον σου ανήκει.