Αυτά περίπου εννούσα και εγώ με όσα έγραωα παραπάνω ...Φίλε τα είπες καλύτερα και σε ευχαριστώ!!!!!Parolos έγραψε:Odi να σου απαντησω..
Μεχρι τα Χριστούγεννα είχες συγκομηδή στο πρωτάθλημα αντίστοιχη της χρονιάς Σαντος.
Έκανες την καλύτερη πορεία στην Ευρώπη και ρεκορ συγκομιδής βαθμών.
Παρόλες τις αποχωρισεις το χειμώνα βγήκες 3ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Έβγαλες Σταφυλλίδη, έδωσες ευκαιρίες ακόμη και στον 16χρονο Πόποβιτς.
Δημιούργησες υπεραξία σε Κλάους-Μαλεζά-Γεωργιάδη και άλλους.
Το αρνητικό είναι οτι δεν έκατσε η μπίλια στα playoff καθόλου. Λίγο τα κοράκια, λίγο η κούραση κι η έλλειψη λύσεων, λίγο το οτι ήταν τελειωμένος ήδη ο προπονητης έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Ακόμη,
πριν 2 μερες έκανε προπονηση την Κ20 στη Μεσήμβρια και καθόταν και μιλούσε 2,5 ωρες στους βρωμοΑΡΔ για το μέλλον της ομάδας. Καπάκι δέχεται να μείνει με μειωμένες αποδοχές συμμερίζοντας την "μνημονιακή" πολιτική της ομάδας. Και καπάκι τον σουταρουμε, όπως εύστοχα ένας είπε, λες και είναι ο Παρασχος.
Απο εκεί και περα ο καθενας βγάζει το συμπέρασμα του.
Εγω προσωπικά επειδή έχω και αρνητικό IQ, όπως είναι της μοδός, είμαι υπερμαχος του coach και τον ευχαριστώ γιατί νιώθω οτι προσέφερε στην ομάδα και δεν τον βάζω σε κατηγορία ΔερμιτζοΜπερετοΠαρασχοΧάβους.
Αυτά.
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
- thodoris31
Απο το κειμενο του μοικαν συμφωνω απολυτα με αυτη τη φραση..
να βλεπουμε και τα κακα οχι μονο τα καλα...
"Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε για μείωση μπάτζετ και στην συγκεκριμένη περίπτωση πρότειναν στον Μπόλονι μειωμένες αποδοχές, ποιοι αυτοί που μέσα σε ένα βράδυ αποφάσισαν να παίρνουν 7.000 και 3.500 το μήνα!
Αλήθεια εσύ Ζήση και Παντελή, πότε θα κάνετε μείωση μέσα στο γενικό πλαίσιο περικοπών;"
να βλεπουμε και τα κακα οχι μονο τα καλα...
"Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε για μείωση μπάτζετ και στην συγκεκριμένη περίπτωση πρότειναν στον Μπόλονι μειωμένες αποδοχές, ποιοι αυτοί που μέσα σε ένα βράδυ αποφάσισαν να παίρνουν 7.000 και 3.500 το μήνα!
Αλήθεια εσύ Ζήση και Παντελή, πότε θα κάνετε μείωση μέσα στο γενικό πλαίσιο περικοπών;"
Απορώ γιατί εκπλήσεστε. Ο τρόπος με τον οποίο ανέλαβε τα ηνία της ομάδας δεν σας έμαθε τίποτα;
Οτι και αν λέτε εγώ στην ομάδα δεν έβλεπα καμιά σοβαρότητα.Απειρες γκέλες μέσα στην Τούμπα,γκέλα σαν την περσυνή και χειρότερη στο κύπελλο,δεύτερος γύρος για τα πανηγύρια στο πρωτάθλημα.Για τα πλέι οφ δεν το συζητώ καν,σε όλα τα ματς πονέσανε τα μάτια μας πλην αυτού με τον βάζελο στην Τούμπα.Στην Ευρώπη παραδέχομαι απόλυτα την πορεία.Argonaut4 έγραψε:Μα ρε αδερφέ λες οτι δε προσέφερε αγωνιστικά τίποτα ο Μπόλονι.Odi έγραψε:Εντάξει ρε αδέρφια αν καταλαβαίνετε από αυτά που γράφω οτι συμφωνώ με τον τρόπο που έδιωξε ο Βρύζας τον Μπόλονι πάω πάσο.Αλλα γράφω άλλα διαβάζετε.
Ακόμα και ο Γκίκα δε τα λεει αυτά.
Και η Τρίπολη έκανε δεύτερο γύρο πρωταθλητισμου,αυτό σημαίνει οτι με τον Τσιώλη προπονητή πας για πρωτάθλημα;;
Υπεραξία στον Γεωργιάδη και σε άλλους;Οτι πείτε..Ο Κλάους έκανε την πρώτη του φουλ χρονιά,ο Μαλεζάς οκ συμφωνώ..Οπως και η ανάδειξη του Σταφυλλίδη.
Ξαναλέω για εκατομμυριοστή φορά οτι δεν συμφωνώ με τον τρόπο που διώξανε τον Μπόλονι,ούτε αμφιβάλλω για το ότι ήθελε να μείνει.Πιστεύω όμως οτι δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου.Οταν έφυγε ο Σάντος ναι.Τότε είπα "κρίμα έφυγε ο δάσκαλος".
- thodoris31
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ( ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ)
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΣ ΖΗΣΗ ????
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΣ ΖΗΣΗ ????
Τότε ξεκίνησε η κατρακύλα!!!!!!!!GI4NNEN4 έγραψε:Απορώ γιατί εκπλήσεστε. Ο τρόπος με τον οποίο ανέλαβε τα ηνία της ομάδας δεν σας έμαθε τίποτα;
- thodoris31
αμα φερεις τον δωνη με την πρωτη ηττα θα φυγει κιολας..
γι'αυτο δε σε συμφερει..
εκτος αμα βγαλεις τα χρηματα απο την τσεπη σου...
γι'αυτο δε σε συμφερει..
εκτος αμα βγαλεις τα χρηματα απο την τσεπη σου...
- Vonapartis
- trel@menos
danirifle έγραψε:
... ομάδα μοντέλο
κλαίμε άφοβα

σβηστη φωτο θα πεσει το δακρυ κορομηλο. δεν ειμαστε για τετοια τωρα.
αχ ρε ζηση σκατα τα κανες.
odi,
οι υποψιες οτι οι παικτες(η κλικα) τον παιζανε πολλαπλασιαζονται
οποτε δεν εχει νοημα να λεμε για τα πλευ οφ
οι υποψιες οτι οι παικτες(η κλικα) τον παιζανε πολλαπλασιαζονται
οποτε δεν εχει νοημα να λεμε για τα πλευ οφ
- thodoris31
γινετε να κανει μια συνεντευξη και αντι για δημοσιογραφους να εχει οπαδους να ρωτανε ??
Στη θέση του Δώνη δεν θα το σκεφτόμουν καν. Ας τον φωτίσει ο Θεός να μην το δει ώς "πρόκληση" κτλ. Νομίζω οτι κινδυνεύει να φάει αληθινές φάπες... 

Στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων.thodoris31 έγραψε:γινετε να κανει μια συνεντευξη και αντι για δημοσιογραφους να εχει οπαδους να ρωτανε ??