Δεν με ενδιαφερει ο "Χ" Μπολονι, με ενδιαφερει ο προπονητης του ΠΑΟΚ και με απασχολει τι πραττει η Διοικηση του ΠΑΟΚ...
Δεν ειναι πρακτικες μιας σοβαρης διοικησης αυτες! Αυτα ειναι δειγματα Διοικησης... Βουρκου, με το συμπαθειο Ζηση!!! Δεν σου κανω πολεμο... την αληθεια σου λεω (ή την αληθεια εστω που μπορω να δω!)
Τα γιατι των οσων "κραζουν" τα ξερεις καλυτερα εσυ, δεν χρειαζεται να τα αναλυσω και να κουρασω!
Απλα φαντασου.. ανανεωση Παμπλο (-30%), ανανεωση Λινο (-35%)... θα ανανεωνε και ο "Ξ Ε Ν Ο Σ" Μπολονι με -40%!....
....Φαντασου τι θα εισεπραττε ο κοσμος αυτες τις εποχες που περναμε... θα εισεπραττε οτι τα μελη που απαρτιζουν αυτη την ομαδα δειχνουν πρωτον κατανοηση, δευτερον φιλοτιμο, τριτον και πολυ σημαντικο ο κοσμος και γενικα η ομαδα θα συσπειρωνοταν, καθως θα αντιλαμβανονταν ολα τα παραπανω, τεταρτον θα συνεχιζαμε να εχουμε εναν αξιολογο προπονητη στον παγκο της ομαδας!
Δεν θελεις να τον κρατησεις γιατι οι σκεψεις σου για την ομαδα δεν ειναι ιδιες με αυτες του προπονητη... απλα πες του το!
Τι κεριδισες τωρα θα ηθελα να ξερα και ηθικα και επι της ουσιας? ...Τιποτα(?)
Γιατι ο Κολκας, Μηνος κτλπ κελαηδανε εδω και 2-3 μηνες για Δωνη! Απλα τον θεωρουν τον καλυτερο προπονητη για τον παγκο της ομαδας απο μονοι τους ή ξαφνικα τον αγαπησαν(?)!
Και μια ερωτηση... (για να κανω και κατι που συχαινομαι) "Ποιος Δωνης ρε?"
Και γιατι Δωνη αν ειναι να πας εκει και οχι Αγγελος? Το λεω χωρις να ειμαι ουτε Αγγελοσκυλο ουτε θαυμαστρια του! Τον αντικειμενικο λογο ψαχνω να βρω ....μηπως ειναι καλυτερος ο κυριος Δωνης απο τον Αγγελο Αναστασιαδη?!
Τελος παντων ...Διοικηση ασκεις εσυ και οχι ο "Χ-Ψ" οπαδος σαν εμενα... Αναμενω την κωλοτουμπα μου για το θεμα Δωνη, γιατι μαλλον θα ρθει (αν δεν παει βαζελο) οπως λενε διαφορα κελαηδονια και εγω ως οπαδος που αγαπαω την ομαδα μου θα πρεπει να τον στηριξω!!!
...Ντροπη!