Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Ανακοίνωσις
Παρακαλώ πολύ τον αδερφό και πρόεδρο της εκπληκτικής αυτής ομάδας να θέσει θέμα στο διοικητικό συμβούλιο για την αύξηση των αποδοχών του σαμουράϊ...... Ο αδερφός είναι από τους ευνοούμενους του Dr Dreamwarrior και φυσικά θα είναι επίσης του ενός και μοναδικού Προέδρου μας του κ.κ. ΠΛΑΤΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ένα μύνημα στον blackterror : Που ήσουνα εχθές μωρή λούγκρα;;;;;;;;;;;; Η μαριαλένα τιμωρήθηκε!!!!!
Και ένα μύνημα στον blackterror : Που ήσουνα εχθές μωρή λούγκρα;;;;;;;;;;;; Η μαριαλένα τιμωρήθηκε!!!!!
Dream!!!!!
Λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να δω το με το αφιερωμα της ΝΕΤ, θα σε παρακαλουσα παρα πολυ λοιπον, να μου πεις τι εγινε !!! Ο Σαμουραι τα ειπε πολυ περιληπτικα!!!
Γιατι τιμωρειτε η Μαριαλενα???? Ειναι η ιδιαιτερη γραμματευς μου, (ειμαι και ο οικονομικος διευθυντης).
Θεμα αυξησης αποδοχων για το Σαμουραι αυτη τη στιγμη δεν τιθεται. Η πορεια του παρακολουθητε και καθ' οδον θα αποφασιστει τι θα γινει. Ειπαμε οτι ισχυουν ολα τα μετρα για ολους. Σε αυτο ειμαι καθετος!!!!
Λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να δω το με το αφιερωμα της ΝΕΤ, θα σε παρακαλουσα παρα πολυ λοιπον, να μου πεις τι εγινε !!! Ο Σαμουραι τα ειπε πολυ περιληπτικα!!!
Γιατι τιμωρειτε η Μαριαλενα???? Ειναι η ιδιαιτερη γραμματευς μου, (ειμαι και ο οικονομικος διευθυντης).
Θεμα αυξησης αποδοχων για το Σαμουραι αυτη τη στιγμη δεν τιθεται. Η πορεια του παρακολουθητε και καθ' οδον θα αποφασιστει τι θα γινει. Ειπαμε οτι ισχυουν ολα τα μετρα για ολους. Σε αυτο ειμαι καθετος!!!!
- dreamwarrior
aqqqqqqq
Εγώ λέω να γίνεις και οριζόντιος και εντός εκτός και επί τ'αυτά και να μπεις στο chat να μιλήσουμε οκ;;;;;;;
-
Re: Ανακοίνωσις
δεν αποδεχομαι τον χαρακτηρισμο σου.θα σε μυνησω.προσεχε εχω τον ιδιο δικηγορο που εχει και ο σκορδας.θα πεσουν βροχη τα εξωδικα.και δεν μας διευκρινησες ποια θα ειναι η τιμωρια της μαριαλενας?dreamwarrior έγραψε:Παρακαλώ πολύ τον αδερφό και πρόεδρο της εκπληκτικής αυτής ομάδας να θέσει θέμα στο διοικητικό συμβούλιο για την αύξηση των αποδοχών του σαμουράϊ...... Ο αδερφός είναι από τους ευνοούμενους του Dr Dreamwarrior και φυσικά θα είναι επίσης του ενός και μοναδικού Προέδρου μας του κ.κ. ΠΛΑΤΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
βρε η μαριαλενα πρεπει να τιμωρηθει για παραδιγματισμο.μην μας ξαναπουλησειPlaton έγραψε:Dream!!!!!
-
-
Re: aqqqqqqq
πο μου τι με θυμισες.την γεωμετρια 1ης λυκειου.σε ενα διαγωνισμα 1 ειχα παρει σ αυτα εδωdreamwarrior έγραψε:Εγώ λέω να γίνεις και οριζόντιος και εντός εκτός και επί τ'αυτά και να μπεις στο chat να μιλήσουμε οκ;;;;;;;
- draculation
- dreamwarrior
EEEE????????
Of course you can think that : This means WAR
Άκου εκεί θα πέσουνε κορμιά........................................

Άκου εκεί θα πέσουνε κορμιά........................................

-
παρακαλουνται οσοι βρισκονται στο φορουμ να ταχθουν σε ενα απο τα στρατοπεδο των 2 αντιπαλων.σας παροτρινω να ρθεται με μενα και τον ντριμ.η μαριαλενα και ο δρακ ειναι τελειωμενοι.θα φανε την σκονη μας.ελατε με την δικια μας συμμαχια σε αυτον τον ιερο πολεμο.αναλαμβανω υπευθυνος ιππικου.ντριμ εσυ?το πεζικο?
-
- dreamwarrior
Τι;;;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή φιλαράκι μας απειλείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ε ρε γλέντια λέμε!!!!!!!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ..............ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ε ρε γλέντια λέμε!!!!!!!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ..............ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ
-
Εχω ηδη προνοησει για το πριμ Shrek και ο κυριος Dream ο αρχηγος της ομαδας εχει το ποσο υποψιν του...Φροντισε λοιπον να κανεις ΕΣΥ το καθηκον σου...μη φας τσαμπα καρτα παλι...SHREK έγραψε:εύχομαι στο "αυριονο" και σημαντικό παιχνίδι με τι μικρότερη "βελενικους" ομάδα να πάρουμε το ματσάκι γεια να ευχαριστήσουμε τα δισεκατομμύρια meli του club.θα κάνουμε ότι μπορούμε. Πρόεδρε θέλουμε prim