Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ανακοίνωσις

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Παρακαλώ πολύ τον αδερφό και πρόεδρο της εκπληκτικής αυτής ομάδας να θέσει θέμα στο διοικητικό συμβούλιο για την αύξηση των αποδοχών του σαμουράϊ...... Ο αδερφός είναι από τους ευνοούμενους του Dr Dreamwarrior και φυσικά θα είναι επίσης του ενός και μοναδικού Προέδρου μας του κ.κ. ΠΛΑΤΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ένα μύνημα στον blackterror : Που ήσουνα εχθές μωρή λούγκρα;;;;;;;;;;;; Η μαριαλένα τιμωρήθηκε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Dream!!!!!

Λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να δω το με το αφιερωμα της ΝΕΤ, θα σε παρακαλουσα παρα πολυ λοιπον, να μου πεις τι εγινε !!! Ο Σαμουραι τα ειπε πολυ περιληπτικα!!!

Γιατι τιμωρειτε η Μαριαλενα???? Ειναι η ιδιαιτερη γραμματευς μου, (ειμαι και ο οικονομικος διευθυντης).

Θεμα αυξησης αποδοχων για το Σαμουραι αυτη τη στιγμη δεν τιθεται. Η πορεια του παρακολουθητε και καθ' οδον θα αποφασιστει τι θα γινει. Ειπαμε οτι ισχυουν ολα τα μετρα για ολους. Σε αυτο ειμαι καθετος!!!!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

aqqqqqqq

Εγώ λέω να γίνεις και οριζόντιος και εντός εκτός και επί τ'αυτά και να μπεις στο chat να μιλήσουμε οκ;;;;;;;
blackterror4

Re: Ανακοίνωσις

Δημοσίευση από blackterror4 »

dreamwarrior έγραψε:Παρακαλώ πολύ τον αδερφό και πρόεδρο της εκπληκτικής αυτής ομάδας να θέσει θέμα στο διοικητικό συμβούλιο για την αύξηση των αποδοχών του σαμουράϊ...... Ο αδερφός είναι από τους ευνοούμενους του Dr Dreamwarrior και φυσικά θα είναι επίσης του ενός και μοναδικού Προέδρου μας του κ.κ. ΠΛΑΤΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ένα μύνημα στον blackterror : Που ήσουνα εχθές μωρή λούγκρα;;;;;;;;;;;; Η μαριαλένα τιμωρήθηκε!!!!!
δεν αποδεχομαι τον χαρακτηρισμο σου.θα σε μυνησω.προσεχε εχω τον ιδιο δικηγορο που εχει και ο σκορδας.θα πεσουν βροχη τα εξωδικα.και δεν μας διευκρινησες ποια θα ειναι η τιμωρια της μαριαλενας?
blackterror4

Platon έγραψε:Dream!!!!!

Λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να δω το με το αφιερωμα της ΝΕΤ, θα σε παρακαλουσα παρα πολυ λοιπον, να μου πεις τι εγινε !!! Ο Σαμουραι τα ειπε πολυ περιληπτικα!!!

Γιατι τιμωρειτε η Μαριαλενα???? Ειναι η ιδιαιτερη γραμματευς μου, (ειμαι και ο οικονομικος διευθυντης).

Θεμα αυξησης αποδοχων για το Σαμουραι αυτη τη στιγμη δεν τιθεται. Η πορεια του παρακολουθητε και καθ' οδον θα αποφασιστει τι θα γινει. Ειπαμε οτι ισχυουν ολα τα μετρα για ολους. Σε αυτο ειμαι καθετος!!!!
βρε η μαριαλενα πρεπει να τιμωρηθει για παραδιγματισμο.μην μας ξαναπουλησει
blackterror4

marialena έγραψε:συγχαρητηρια στον draculation για ακομη μια φορα!!!!!!!!!
Αντε κερδισαμε!! πολυ καλη περιγραφη του αγωνα..και τα καλυτερα ερχονται με ρεαλαρα!!! χαχαχχαχαχχαχααα
εσυ εκανες συμμαχια με αυτονα αλλα δεν θα σας περασει.εχω κανει και εγω με τον ντριμ
blackterror4

Re: aqqqqqqq

dreamwarrior έγραψε:Εγώ λέω να γίνεις και οριζόντιος και εντός εκτός και επί τ'αυτά και να μπεις στο chat να μιλήσουμε οκ;;;;;;;
πο μου τι με θυμισες.την γεωμετρια 1ης λυκειου.σε ενα διαγωνισμα 1 ειχα παρει σ αυτα εδω
Άβαταρ μέλους
draculation

Δημοσίευση από draculation »

[quote="blackterror4"][quote="marialena"]συγχαÏ
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

EEEE????????

Of course you can think that : This means WAR
Άκου εκεί θα πέσουνε κορμιά........................................
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackterror4

παρακαλουνται οσοι βρισκονται στο φορουμ να ταχθουν σε ενα απο τα στρατοπεδο των 2 αντιπαλων.σας παροτρινω να ρθεται με μενα και τον ντριμ.η μαριαλενα και ο δρακ ειναι τελειωμενοι.θα φανε την σκονη μας.ελατε με την δικια μας συμμαχια σε αυτον τον ιερο πολεμο.αναλαμβανω υπευθυνος ιππικου.ντριμ εσυ?το πεζικο?
blackterror4

αστα αυτα ρε ποντικι.ρεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Τι;;;;;;;;;;;;;;

Δηλαδή φιλαράκι μας απειλείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ε ρε γλέντια λέμε!!!!!!!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ..............ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ
foufoutos 4

Δημοσίευση από foufoutos 4 »

πως μπορω να στηλω ενα βιντεακι στο σαιτ?
γιατι δεν τα παω και πολυ καλα μ'αυτα!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

SHREK έγραψε:εύχομαι στο "αυριονο" και σημαντικό παιχνίδι με τι μικρότερη "βελενικους" ομάδα να πάρουμε το ματσάκι γεια να ευχαριστήσουμε τα δισεκατομμύρια meli του club.θα κάνουμε ότι μπορούμε. Πρόεδρε θέλουμε prim
Εχω ηδη προνοησει για το πριμ Shrek και ο κυριος Dream ο αρχηγος της ομαδας εχει το ποσο υποψιν του...Φροντισε λοιπον να κανεις ΕΣΥ το καθηκον σου...μη φας τσαμπα καρτα παλι... :) :)
Άβαταρ μέλους
pyrros33

Δημοσίευση από pyrros33 »

e re gamoto Felegki m den mporis na glitosis,pas canada oloi paok,pas ameriki oloi paok,pas germania paok,pas kina kinezo paoki vlepis,mpenis edo mesa oloi paok.imarton opos leei k o gewriou.TELIKA KALA L :? EGANE STO CNN OTI OLOS O PLANITHS INE PAOK!!! :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”