Torrentmania
- thanasisp04
- thanasisp04
- thanasisp04
- Akis o skoulikofagos
- fofanaserres
Αδερφέ τα ματς ανεβαίνουν στο www.paoktv.com.Σε δύο με τρεις μέρες περίπου θα το ανεβάσουν τα παιδιά το ματς με την Ουντινέζε.
Κάποιος ο οποίος έχει κάρτα τηλεόρασης στον υπολογιστή του, πρέπει να σας υποσχεθεί ότι όλη τη χρονιά κάθε εβδομάδα θα κάνει αυτό το που ζητάτε. Προσωπικά δεν έχω, αλλά μου φαίνεται και δύσκολο να γίνει.sikatinavra έγραψε:καθολου περιεργο. αν δεις σε ξενα φορουμ μπορεις να κατευαζεις στιγμιοτυπα απο καθε αγωνα πχ της πρεμιερ λιγκ ή του καμπιονατο κτλ. και δεν ειναι συνεχεια φιλε ειναι μια φορα την εβδομαδα και αντε και τους αγωνες του κυπελλου που ειναι μια φορα στο τοσο. και το προβλημα δεν ειναι που θα το ανεβασει τοσα σαιτ υπαρχουν για να ανεβασεις αρχεια. τεσπα δεν βλεπω ανταποκριση.
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα όπως είπες κι εσύ θα κριθεί από την ανταπόκριση - συμμετοχή .. Αν δεν ποστάρει κανένας ότι μπορεί - θέλει να το κάνει, τότε τζάμπα μιλάμε!
- ilovegame27
paok-ountineze
kalispera tha doume tin xtesinh matsara emeis pou eimaste apo eparxia?
nikos orestiada!
paok pantou paok kai ston evro!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
nikos orestiada!
paok pantou paok kai ston evro!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Παιδιά, το torrent του χτεσινού ματς θα το κατεβάσετε από εδώ:
http://file043r.mylivepage.com/chunk43/ ... ?602161627 Το ανέβασα εγώ που το είχα κατεβάσει από ένα site στο οποίο θέλει εγγραφή για να κατεβάσεις και εγγραφές αυτήν την περίοδο δεν γίνονται, ονόματα δεν λέμε...!
http://file043r.mylivepage.com/chunk43/ ... ?602161627 Το ανέβασα εγώ που το είχα κατεβάσει από ένα site στο οποίο θέλει εγγραφή για να κατεβάσεις και εγγραφές αυτήν την περίοδο δεν γίνονται, ονόματα δεν λέμε...!
- thanasisp04
- midenistis
- Επικοινωνία:
- thanasisp04
- thanasisp04
ανεβηκαν τα φιλικα με ουντινεζε και τσεσεκα σοφιας.
ακομα ανεβηκε το διπλο στον ΟΦΗ.
τους αγωνες αυτους μεχρι να βρουμε κανα ΠΑΟΚτσακι να τους κανει capture απο την tv του θα τους παιρνουμε απο το www.blue-whitegt.com
μονο ΠΑΟΚ
ακομα ανεβηκε το διπλο στον ΟΦΗ.
τους αγωνες αυτους μεχρι να βρουμε κανα ΠΑΟΚτσακι να τους κανει capture απο την tv του θα τους παιρνουμε απο το www.blue-whitegt.com
μονο ΠΑΟΚ