László Bölöni

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Οπότε πιστεύω ήμουν σωστός που τον στήριξα τότε, όπως είμαι και τώρα σωστός που διαμαρτύρομαι για τα αποτελέσματα του, τα οποία και παρέθεσα παραπάνω...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γειά σου ρε Γιάννη!
Από δω και πέρα το σωστό ορίζεται ως: "η άποψη του Γιάννη"!

ΥΓ: Γράψε καλά στις εξετάσεις να περάσεις εδώ στην Αθήνα! Εδώ κάτω:
Είμαστε πολλοί,
Είμαστε εξαρτημένοι
Είμαστε ΠΑΟΚια
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ασε το παλικάρι ρε συ καταραμένε στον πόνο του. Ο γκαϊλές του είναι ο Μπόλονι που έχει την ίδια προσφορά με τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο λέμε. Σε 10 μήνες έβγαλε συμπέρασμα για το αν κάνει ή όχι δουλειά στον ΠΑΟΚ. Λαλαλα να ένα μήλο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΑποστόληςΑ έγραψε:.....
Είμαστε πολλοί,
Είμαστε εξαρτημένοι
Είμαστε ΠΑΟΚια
:lol: :lol:
:lol: :lol:
ΘΕΟΣ
:opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γκικα , η απάντησή σου στα αδιαμφισβήτητα στατιστικά της χρονιάς είναι ότι "ναι μεν, αλλά με τον ΟΦΗ γκέλαρα"

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω ότι σε εκείνο το ματς, όπως και με Κέρκυρα έπαιξες πολύ καλα. Κατοχή μπάλας, τελικές , κλπ κλπ. Απλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα είτε από ατυχία είτε από ανικανότητα παικτών είτε από έλλειψη συγκέντρωσης.

Επίσης το επιχείρημα σου, "τι να τη κάνω τη κατοχή, αν δε βάζω γκολ"...σορυ αλλά δε στέκει. Αν έχεις κατοχή + κάνεις ταυτόχρονα τελικές , είναι δείγμα δουλεμένης ομάδας. Ο ΠΑΟΚ τα είχε και τα 2 μέσα στη χρονιά. Το ότι γκέλαρα πολύ, το αποδίδω στο μικρό ρόστερ που δε μου επέτρεψε σωματική + ψυχολογική ξεκούραση.

Κανείς δεν μου έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι θα νικάω τους μικρούς στη Τούμπα.

Και ένα τελευταίο.... στα φρύδια μου αν οι παίκτες δε τον "γουστάρουν" ( που το αμφιβάλλω πολύ αυτό).
Ο προπονητής είναι για να τον φοβούνται και να τον σέβονται , όχι να τον γουστάρουν. Οι εποχές είναι δύσκολες και ο Μπόλονι είναι η βάση στην οποία πρέπει να στηριχθεί το οικοδόμημα των επόμενων ετών.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

giapas έγραψε:Γκικα , η απάντησή σου στα αδιαμφισβήτητα στατιστικά της χρονιάς είναι ότι "ναι μεν, αλλά με τον ΟΦΗ γκέλαρα"

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω ότι σε εκείνο το ματς, όπως και με Κέρκυρα έπαιξες πολύ καλα. Κατοχή μπάλας, τελικές , κλπ κλπ. Απλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα είτε από ατυχία είτε από ανικανότητα παικτών είτε από έλλειψη συγκέντρωσης.

Επίσης το επιχείρημα σου, "τι να τη κάνω τη κατοχή, αν δε βάζω γκολ"...σορυ αλλά δε στέκει. Αν έχεις κατοχή + κάνεις ταυτόχρονα τελικές , είναι δείγμα δουλεμένης ομάδας. Ο ΠΑΟΚ τα είχε και τα 2 μέσα στη χρονιά. Το ότι γκέλαρα πολύ, το αποδίδω στο μικρό ρόστερ που δε μου επέτρεψε σωματική + ψυχολογική ξεκούραση.

Κανείς δεν μου έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι θα νικάω τους μικρούς στη Τούμπα.

Και ένα τελευταίο.... στα φρύδια μου αν οι παίκτες δε τον "γουστάρουν" ( που το αμφιβάλλω πολύ αυτό).
Ο προπονητής είναι για να τον φοβούνται και να τον σέβονται , όχι να τον γουστάρουν. Οι εποχές είναι δύσκολες και ο Μπόλονι είναι η βάση στην οποία πρέπει να στηριχθεί το οικοδόμημα των επόμενων ετών.
+1000
ΥΓ: Λογικό να γουστάρουν τον Χάβο αφού στις προπονήσεις τα ξύνανε
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Επειδή διάβασα κριτική για συγκεκριμένα ματς, δείτε τί εύκολη που είναι:

Παίζουμε εκτός με την Τόττεναμ. Του κάθονται (γιατί είναι και κωλόφαρδος πανάθεμάτον) δυο γκολ᾿ μέχρι και ο Σαλπιγγίδης σκοράρει, μιλάμε γεννάνε και τα κοκόρια του. Αποβάλλεται (με άδικη κόκκινη) ο Στάφυ και οι Άγγλοι μειώνουν με (άδικο) πέναλτι. Και στο 1-2, με ένα ημίχρονο μπροστά του, πάει και με γυρίζει την ομάδα πίσω «να κλείνει χώρους». Λογικό δεν ήταν που φάγαμε άλλα δύο και χάσαμε στο τέλος; :shock:
Άλλο ματς. Με την κούλα στο πρωτάθλημα. Αντί να βάλει δεξί μπακ τον Σνάουτσνερ να κλείνει τον αντίπαλο, με βάζει τον Έτο. Κι αυτός ο π@πάρας κάνει το καλύτερο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ και η κούλα δεν προλαβαίνει να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα. Βάλε ρε άχρηστε τον Αποστολόπουλο αντί για τον Βραζιλιάνο, πόσο χειρότερος μπορεί να είναι;*
Αμ, με τον βάζελο στο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Που κάθε χρόνο περνούσαμε αέρα. Τί 3άρες, τί 4άρες, τον είχαμε ξεκωλιάσει τον βάζελο. Και φέτος; Μόνο δύο; Αφού να σκεφτείς, ο Σαλπιγγίδης δεν πανηγύρισε το δεύτερο, είχε συνηθίσει να ρίχνουμε από τρία και πάνω. :twisted:

Η κριτική γίνεται συνολικά. Το παραπάνω είναι «ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι».

*ΥΓ: Αυτή την φράση («πόσο χειρότερος μπορεί να είναι»), την έχω σιχαθεί. Η απάντηση μου είναι «δεν φαντάζεσαι πόσο, μέχρι να το δεις».
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Karelias έγραψε:Ασε το παλικάρι ρε συ καταραμένε στον πόνο του. Ο γκαϊλές του είναι ο Μπόλονι που έχει την ίδια προσφορά με τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο λέμε. Σε 10 μήνες έβγαλε συμπέρασμα για το αν κάνει ή όχι δουλειά στον ΠΑΟΚ. Λαλαλα να ένα μήλο.
Εσύ έβγαλες το ίδιο συμπέρασμα για τον Χαβό στον ίδιο καιρό. Και νωρίτερα έβγαλες άλλο συμπέρασμα για τον Δερμιτζάκη σε ακόμα λιγότερο χρόνο. Και νωρίτερα έβγαλες συμπέρασμα για τον Μπερέτα σε ακόμα λιγότερο χρόνο.
Χμμμ,.. Αντικειμενικότητα, ε;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

stephanos έγραψε: Η κριτική γίνεται συνολικά. Το παραπάνω είναι «ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι».
Ακριβώς! Και το συνολικό λέει ότι ήσουν 23 βαθμούς από την κορυφή και 17 βαθμούς από τον από πανω σου κτλ.
Επίσης λέει ότι στα πλέι οφ μέχρι στιγμής είσαι προτελευταίος, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγεις τελευταίος για πρώτη φορά από τότε που βγήκαν τα πλέι οφ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γειά σου ρε Γιάννη!
Από δω και πέρα το σωστό ορίζεται ως: "η άποψη του Γιάννη"!

ΥΓ: Γράψε καλά στις εξετάσεις να περάσεις εδώ στην Αθήνα! Εδώ κάτω:
Είμαστε πολλοί,
Είμαστε εξαρτημένοι
Είμαστε ΠΑΟΚια
Επιτέλους, κάποιος που συνειδητοποίησε την αλήθεια περί σωστού...!!
ΥΓ: Δεν θα δηλώσω σχολές εκτός Σαλόνικας, οπότε..!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Thanix έγραψε:Φατε τον παπα των ΑΡΔ που εδω και 3 μηνες εχουν παρει γραμμη να φθειρουν τον μπολονι και ορμηξτε να κραξετε...
Δεν χτιζονται ετσι οι ομαδες κυριοι σε 6-7 μηνες και με 5 παιχτες να αφηνουν την ομαδα στη μεση της χρονιας με 2 απο τους οποιους να ειναι μεγαλης ποιοτητας.

Συνεχιστε ετσι μπορειτε...οπως μπορουσατε και την πρωτη χρονια σαντος με τα go home go village και μετα κανατε κωλοτουμπες...
Άψογος.. 8-)
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει μερίδιο ευθύνης..
Έκανε λάθη, αλλά είναι η μόνη ελπίδα να δούμε κάτι καλό στο μέλλον..
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Επέκταση συμβολαίου του ρουμάνου χθες. Από αυτόν θα ξεκινήσει η αναγέννηση του ΠΑΟΚ.
xphctoc

Δημοσίευση από xphctoc »

χωρίς να θέλω να φύγει ο Μπόλονι (δεν τρελαίνομαι κιόλας αν φύγει), αυτό που μου έχει μείνει από αυτόν είναι πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού... μένει πάντα κολλημένος στο αρχικό του πλάνο και δεν το αλλάζει με τίποτα (μήπως δεν εμπιστεύεται του παίκτες του;)..
ο ΠΑΟΚ φέτος είναι κατά πολύ προβλέψιμος (βέβαια δεν έχει Βιερίνια)..
οπότε τι κάνουμε;
εγώ θα έλεγα να μείνει και του χρόνου (τουλάχιστον θα γλυτώσουμε από ένα - δυο μήνες προπονητομεταγραφολογία) να δούμε ποιοι από τους μικρούς μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα.. φτάνει πια με τα ίσως και μπορεί.. και να δούμε που μπορούμε να πάρουμε παίκτες τύπου Λάζαρ (λαχείο)...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μου αρεσει που καποιοι εδω μεσα δεν βλεπουν τα αυτονοητα... Θελω να δω ποιος προπονητης θα ειχε κανει συμφωνια με τον ΠΑΟΚ , θα του εφευγαν στην μεση της χρονιας δυο απο τους καλυτερους παικτες , θα αντιμετωπιζε η ομαδα οικονομικα προβληματα , οι μεταγγραφες θα ηταν μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου και θα του εφερναν ως "υλικο" ανικαταστασης αυτων αλλα και των αλλων τους κατωθι:

- Αποστολοπουλος
- Γιαννου
- Σταφυλιδης
- Γλυκο
- Παναγιωτουδης
- Ποποβιτς
- Κατσικας

Θελω να δω ποιος θα εμενε , τι πλανο θα ειχε , τι ομαδα θα κατεβαζε , που θα τερματιζαμε , και με λιγα λογια δεν θα ειχε παρει το πρωτο αεροπλανο να φυγει....

Λοιπον , μια χαρα ειναι ο Ρουμανος και μακαρι να μεινει οχι για αλλα 2 αλλα αν ειναι δυνατον για 5 χρονια ....

Αυτες τις παπ@ριες για Μπολονι και το στυλ παιχνιδιου τα γραφουν κατι τετραποδα τυπου Κολκα και κατι μ@λακες ραδιοφωνατζηδες ....Που οσο ξερω εγω απο χοκευ αλλο τοσο ξερουν αυτοι απο ποδοσφαιρο.... :evil:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Vonapartis έγραψε:Επέκταση συμβολαίου του ρουμάνου χθες. Από αυτόν θα ξεκινήσει η αναγέννηση του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

DC έγραψε:Του πούστη .... τόσα χρόνια βγάζουμε και από έναν, φέτος δεν θα βγάζαμε; 8-)

off topic: εν τω μεταξύ, στον 103 τα έχουν μοιράσει. Ο κόλκας πήρε εργολαβία τον Μπόλονι και ο πετρωτός τον Πάμπλο. Εμπρος στον δρόμο που χάραξε ο τζατζαράς.
Καποτε θα βγει ανακοινωση ,απ τους συνδεσμους, και θα του φησαν και δε θα κρυωνει.
Και αυτο το καποτε δεν αργει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”