László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Realcon »

cellophan έγραψε:Κριτική στον coach μπορεί να κάνει όποιος θέλει.....επίσης όποιος θέλει μπορεί να κάνει τον coach. Σωστό η λάθος δεν υπάρχει καθώς μια πρέζα μπάλα να έχεις παίξει ξέρεις πως όσα ξέρει το αποδυτήριο, ο πάγκος και το γκαζόν,δε τα ξέρει κανείς άλλος.

Προσωπικά βλέπω έναν συγκροτημένο άνθρωπο, με στρατηγικό προσανατολισμό που έχει φάει και τα τρία προαναφερθέντα με το κουτάλι. Ως εκ τούτου θα δίσταζα πολύ να μιλήσω για ύπνους, Χάβους και τα σχετικά. Δε νομίζω πως απαιτείται από τον Μπολόνι να αποδείξει πως δεν είναι Ελέφαντας (ή μήπως Αλέφαντας) σε εμάς. Και εν κατακλείδι αν πρέπει να τον κρίνω από το αποτέλεσμα ακόμα και η έξοδο στην Ευρώπη, έτσι όπως είδα το φετινό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ μέσα σε αυτό, θα είναι επιτυχία (ή αν θέλετε όχι αποτυχία). Δε νομίζω πως υπήρξε άλλη ομάδα που μεσούσης της χρονιάς έχασε δυο παίκτες πρώτης γραμμής και ένα πολύ χρήσιμο (όπως αποδεικνύεται από την απουσία του) εργαλείου στο κέντρο (ναι για τον Αρίας μιλάω).

Τελειώνοντας, δύο παρατηρήσεις:

1. Με όλο το σεβασμό σε αυτούς που έχουν αντίθετη γνώμη, εγώ βλέπω σφραγίδα Μπολόνι σε αυτή την ομάδα. Το δείχνουν τα νούμερα αλλά πιο πολύ από όλα το δείχνει απόδοση της ομάδας σε κάποια παιχνίδια που πραγματικά έλεγες, ωραία, να! βλέπω μπάλα. Τώρα αν αυτή η σφραγίδα δεν αρέσει σε κάποιος είναι σεβαστό.

2. Διαβάζω στα σχόλια για το παιγνίδι πως παίζαμε με χωριό, με τη Λειβαδιά με τυχάρπαστους. Παιδιά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Παίζαμε με την ΑΕΚ από την οποία χάναμε συνεχώς χρόνια τώρα, η οποία και διαβασμένη ήτανε, και ψυχωμένη και καλούς παίκτες έχει (τουλάχιστον όσο καλοί είναι και οι δικοί μας). Θα ήθελα να είχα ένα Σαλμά στα άκρα να είμαι ειλικρινής ή ένα Κλωναρίδη (που δεν έπαιξε χτες).

Αυτά. :opaokara:
Ποια νούμερα; Ποια Αεκ; Μια Αεκ που παίζει ότι παίζαμε εμείς πέρυσι... Αυτόματος πιλότος. Ποια νούμερα; Αν εσένα σε ευχαριστεί οι 4 νίκες μόνο επί της Αεκ, πολύ καλά. Αλλά όταν μίλησες για νουμερα, μου ήρθε στο μυαλό η τελική κατάταξη της βαθμολογίας με νίκες, ήττες και ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα παίζουν κι άλλες ομάδες εκτός από την Αεκ. Τελειώνοντας ας βάλω κι εγώ το ΠΑΟΚΑΡΑ εχω τρέλα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Argonaut4 έγραψε:Ρε Eleos......τι απαξίωση είναι αυτή στο προπονητή?
Καλύτερα απαξίωση παρά υπεραξία... (αν και δεν πιστεύω ότι απαξιώνω, απλά δεν είμαι χαζοχαρούμενος)

ΌΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ τον τελευταίο χρόνο σωστά το χρεώνεται αυτός, και ότι πάει σκατά η ομάδα ή ο ζαγοράκης..
ΤΟΣΟ καλός ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δηλαδή οι περισσότεροι είναι χαζοχαρούμενοι.......απο το λαό του ΠΑΟΚ......μη πεις οτι δε πες.....αυτό βγαίνει από τα γραφόμενα σου.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

eleos αυτό μόνο εσύ το πιστεύεις και απλώς το λες για να ξεφτιλίσεις, να μειώσεις και να απαξιώσεις κι άλλο τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Α, μάλιστα ξέχασα... Στις μέρες μας η άλλη άποψη ονομάζεται απαξίωση.

Η... Άσχετοι !!!

Αλλά δεν υπάρχει απαξίωση στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα. Καλή σας μέρα από εμένα. Τα λέμε.
ΝΤΙ ΣΙ... Δεν έχεις άδικο ζητώ συγνώμη για το οφ-τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Οσο υποβόσκει αυτή η αναχρονιστική οπισθοδρομική νοοτροπία στον ΠΑΟΚ, "χάνει η ομάδα - διώξει προπονητή", τόσο θα βολοδέρνουμε μεταξύ τριτοτεταρτοπέμπτης θέσης.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Realcon έγραψε:

Η... Άσχετοι !!!

Αλλά δεν υπάρχει απαξίωση στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα. Καλή σας μέρα από εμένα. Τα λέμε.

Ποια άλλη άποψη?

Αφού αντικειμενικά απαξιώνει......ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Και μόνο ότι έβγαλε παίχτες πιτσιρίκια .......δεν έχει ουδεμία σχέση με κάνέναν προηγούμενο.

Καληνύχτα Realcon τα λέμε.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

eleos έγραψε:Με όλο το σεβασμό φίλε cellophan 2 ερωτήσεις, μία για κάθε παρατήρηση σου..

1. Η Σφραγίδα Μπόλονι, γιατί είναι στα καλά παιχνίδια και όχι στα άσχημα;
Δηλαδή πάει καλά η ομάδα, άρα μπράβο coach, είσαι σκακιστής μέγας κλπ.
Πάει άσχημα η ομάδα, άρα φταίν οι παίχτες;
Δε θα μπορούσε να είναι αντίθετη η σφραγίδα..; Ρωτάω...

2. Χθες εκτός απο τον Σιαλμά που σου αρέσει τόσο πολύ (και ήταν ομολογουμένος ο καλύτερος τους) εγώ είδα μια ΑΕΚούλα που ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΑΜΙΑ, με εκείνη των προηγούμενων χρόνων. Ποιοί καλοί παίχτες και ποιοί ψυχωμένοι; 10 πτώματα ήταν στην άμυνα 90' και εμείς δε πατήσαμε περιοχή πάνω από 10΄ σύνολο...
Ο πεθαμένος Λύμπε δε σε άφηνε να περάσεις το κέντρο, και εσύ θέλεις να μου πείς ότι δε φταίει γι' αυτό το στήσιμο της ομάδας;

Δηλαδή ρε παιδιά, πιο πολύ νόημα σας βγάζει 11 παίχτες ξαφνικά να έγιναν ΧΩΜΑ και όχι ένας προπονητής να φταίει;

Τι να πω..
Φίλε eleos, νομίζω πως με τις ερωτήσεις σου έθεσες πολύ σωστά τις βάσεις της όποιας αντιπαράθεσης που κατά την άποψη μου είναι του τύπου ποτήρι μισοάδειο ή ποτήρι μισογεμάτο. Απαντώ στα ερωτήματα σου λοιπόν.

1. Ο προπονητής είναι στην ομάδα ένα χρόνο, είναι ξένος, εν μέσω κρίσης με εργασιακές συνθήκες που έχουν αλλάξει στη μέση της σαιζόν και εν πολλοίς χωρίς σχεδιασμό. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις σαν οπαδός είναι να αναγνωρίσεις τα θετικά του στοιχεία, να τους δώσεις χρόνο να συμφιλιωθεί με τη νέα κατάσταση (όλοι τον χρειάζονται αυτό το χρόνο από οτι φαίνεται, κυρίως εμείς οι φίλαθλοι) και του χρόνου να τον κρίνεις πιο αυστηρά. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν εγώ προτιμώ να δω το πως η ομάδα κατάφερε να παίξει κάποιες φορές και όχι πως δεν έπαιξε κάποιες άλλες. Τα μηνύματα τότε, για μένα, είναι πολύ θετικά. Πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο και χωρίς να θέλω να ρίξω μομφή στους παίχτες, με ένα τρεχαντήρι και ένα κουβαλητή στο ρόστερ δε θα είχαμε τόσο φλύαρη ομάδα όπως σε κάποια παιχνίδια φαίνεται να είναι η ομάδα μας. Αλλά ακόμα και έτσι, οι τελικές και τα γκολ δείχνουν μια ομάδα πιο επιθετική και πιο σύγχρονη. Ποτήρι μισοάδειο λοιπόν και να μείνουμε με την απορία αν είναι καλός ο Μπολόνι ή τον φάγαμε ή ποτήρι μισογεμάτο και πιθανά συνολική αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας στο άμεσο μέλλον? Η απόφαση θαρρώ είναι της διοίκησης.

2. Διαφωνώ κάθετα. Η ΑΕΚ έπαιζε εκτός έδρας με χίλια προβλήματα και απουσίες. Θεωρώ πως ήταν άψογα στημένη με στόχο να μας κόψει στη μέση και εν πολλοίς το κατάφερε. Ο Καφές, ο Μάκος και ο Λυμπερόπουλος ήταν εξαιρετικοί (είμαι βέβαιος πως αν είμασταν ΑΕΚ αυτό θα λέγαμε, και αυτό είναι και το πρόβλημα αν θες) ενώ τα νέα παιδιά που έβαλε μέσα ο Φούντας και ο Μπουγα-κατι δε θυμάμαι ήταν σκύλοι μαύροι. Πρόσθεσε τα κατσίκια πίσω (Κοντοέ και Γεωργέα) και Λεονάρντο - Σιαλμά μπροστά και θα δεις πως το σύνολο τους στάθηκε πολύ καλά απέναντι μας, κάνοντας μας ίσως να μοιάζουμε χειρότεροι από ότι ήμασταν. Στο κάτω κάτω αν είσαι ΑΕΚ και έχεις χάσει τρεις φορές στην ίδια σαιζόν, κάτι έχεις μάθει την τέταρτη δε νομίζεις. Εκτός αν όλοι οι άλλοι είναι γίδια και εμείς μόνο οι πονηροί.

Υ.Σ. Το Σιαλμά και τον Κλωναρίδη τους έχω δει σε αρκετά παιχνίδια και είναι κατά την άποψη μου πολύ καλές περιπτώσεις παικτών.

Όσο για το τελευταίο που λες, απλά επισημαίνω πως πολύ πιο εύκολα 11 παίχτες κάνουν ένα προπονητή να μοιάζει χώμα, από ότι ένας προπονητής 11 παίχτες.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

eleos έγραψε: ...Ως coach δεν έχει δείξει τίποτα περισσότερο απ' το Χάβο, just sayin'
Έλεος αδερφέ eleos (και τούμπα-λιν :) ).

Μία ομάδα φαίνεται πόσο καλά δουλεμένη είναι από το peak της απόδοσής της και από την διάρκειά της. Δεν φαίνεται από τις άσχημες εμφανίσεις της, για τον απλούστατο λόγο πως όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες έχουν και κάποιες άσχημες εμφανίσεις. Ακόμα και η Μπάρτσα του Γκουαρδιόλα, του Μέσι, του Τσάβι, του Ινιέστα και των λοιπών έχει κάνει άσχημες εμφανίσεις. Φαντάζομαι όμως πως δεν θα κρίνεις ως άχρηστο τον Πεπ επειδή έχασε στην έδρα του από την Ρεάλ με άσχημη εμφάνιση κι επειδή αποκλείστηκε από την γερασμένη και με δέκα παίκτες Τσέλσι.

Η φετεινή χρονιά έδειξε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό έναν ΠΑΟΚ που μπαίνει στο γήπεδο και εκδηλώνει συνεχώς γρήγορες επιθέσεις από παντού, προσφέροντας θέαμα και ικανοποίηση στους φιλάθλους του. Από διάρκεια βέβαια ομολογώ πως πάσχουμε κομματάκι, αλλά δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά από τη στιγμή που ξαφνικά φεύγουν πρωτοκλασσάτοι παίκτες και σταδιακά ενσωματώνονται δεκαεπτάχρονοι στην ομάδα.

Τέλος, βλέπω ότι για ορισμένους όταν παίζουμε καλά και έχουμε κυριαρχία αλλά δεν κερδίζουμε φταίει ο προπονητής για την ήττα. Όταν δεν παίζουμε καλά, αλλά κατορθώνουμε να κερδίσουμε πάλι φταίει ο προπονητής αυτήν τη φορά για το θέαμα. Μήπως «κάτι δεν έχουμε μετρήσει σωστά»?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Realcon έγραψε:
teod1980 έγραψε:Όσο και να γκαζώνω με το στναχωρημένο πούντο του 2000 (ούτε καν 16βάβιδο) δε μπορώ να περάσω κανέναν.
Ακόμα και ένα στεναχωρημένο πούντο του 2001.
Αυτοί είμαστε, πάμε για το καλό εισητήριο του Γιουρόπα με οποιοδήποτε θέαμα και αν γίνει έγινε το καλό.

Δε κοιτάτε που σε κάθε αντεπίθεση τρώγαμε γκολ από τα χωριά γιατί ο χ ψ ποδοσφαιριστής έκανε τις λούμπες του, τα ρίχνουμε στον προπονητή που άλλα του είπανε, άλλα βρήκε, άλλα του δώσανε και στην τελικά ΟΛΑ του τα πήραν μακρυά του.

ΜΒΠ ακόμα ψάχνουμε στο Σέρβο και στον Ουρουγουανό (και μπράβο στα παιδιά). Ένα βήμα μπροστά από υλικό δεν πήγαμε και εσείς μιλάτε για προπονητή.

Είχαμε να δούμε ταλέντο από τη δεκαετία του 80 και έπρεπε να φτάνουν 25 για να τους χαρούμε.Και χθες την προσωπική ενέργεια στην έκανε ενας 17 χρονος.

Έχει πέσει η ποιότητα είτε το θέλουμε είτε δε το θέλουμε.
Αν τα χωριά που μας κερδίσανε έχουν καλύτερη μηχανή από την δικιά μας "ποδοσφαιριστές"... Τότε, ας δοξάσουμε τον Μπόλονι, διότι κατάφερε να μας φέρει ως στα πλει-οφ.
Διότι ως μηχανικός κατάφερε την μηχανή να την φέρει σε ένα επίπεδο που να μπορέσει να παίξει στα πλει-οφ. Βλέπεις το δικό μας πλει-οφ είναι Ευρωπαϊκής φήμης.
Και επίσης οι άλλες ομάδες έχουν γρήγορες μηχανές αλλά πως δεν φτάσανε στα πλει-οφ; Μάλλον δεν ειχαν καλό μηχανικό. Το πρωτάθλημα μας είναι γεμάτο απο τούρμπο μηχανές. Παράδειγμα η Αεκ που έχει χαμηλή μηχανή σε απόδοση, αλλά καλό μηχανικό η ομάδα της Αεκ παίζει κι αυτή πλει-οφ. Άσχετα αν η μηχανή παίζει από μόνη της. Με την λογική αυτή αν μας φύγει κανένας Μπόλονι... Να τρέξουμε να πάρουμε τον μηχανικό της Αεκ.
Βλέπεις δε θέλησα να πω ονόματα ποδοσφαιριστών αλλά κάποιοι δεν κάνουν ούτε για την κάτω ραχούλα.
Επίσης ο Ατρόμητας έχει καλό υλικό, το ίδιο και ο Αστέρας Τρίπολας με τους μισθοφόρους. Η αεκ είναι χάλια από υλικό και για αυτό και είναι σε τέτοιο χάλι και ο λαγός έχει καλούς ποδοσφιαριστές.
Μη μιλάμε για υλικό γιατί φοβάσε να δώσεις την μπάλα στο κέντρο όταν λείπει ο Παυλάρας και ο Ίβιτς.
Και στην τελιή ναι, κάποιες ομάδες έπρεπε να παίζουν play off και λόγω φανέλας λίγο παραπάνω τα κατάφεραν όπως ο ΠΑΟΚ και η αεκ.
Ίδιες συζητήσεις κάναμε και επι σάντος και μόλις ήρθε υλικό παίξαμα αξιόλογο ποδόσφαιρο. όσο για το γεωργιάδη το έχει αναφέρει ότι σωματικά δεν είναι έτοιμος και να θυμίσω ότι ούτε προετοιμασία έχει κάνει με την ομάδα ότι αυτό σημαίνει για την φυσική κατάστασή του όταν παίζει βασικός.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Αφήστε τον κοουτς να κάνει τη δουλεια του...Εχει φυγει όποια αξιολογη μονάδα είχαμε και τι θέλουμε παραπάνω? Πρωτάθλημα?? Η ομάδα έχει μετριότατο ρόστερ και πείτε με υπερβολικό αλλά για μένα το εισητήριο του Τσου λου θα είναι μεγάλο κατόρθωμα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Argonaut4 έγραψε:Δηλαδή οι περισσότεροι είναι χαζοχαρούμενοι.......απο το λαό του ΠΑΟΚ......μη πεις οτι δε πες.....αυτό βγαίνει από τα γραφόμενα σου.
Έχω γράψει 3-4 posts επιχειρηματολογώντας και απλά εκθέτωντας την άποψη μου, αλλά εσύ επλέλεξες να μείνεις σε μια λέξη, κατ' εμέ απλά επιβεβαιώνοντας ακόμα και αυτή...
Argonaut4 έγραψε:
Realcon έγραψε:

Η... Άσχετοι !!!

Ποια άλλη άποψη?

Αφού αντικειμενικά απαξιώνει......ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Και μόνο ότι έβγαλε παίχτες πιτσιρίκια .......δεν έχει ουδεμία σχέση με κάνέναν προηγούμενο.

Καληνύχτα Realcon τα λέμε.
ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!
Βέβαια, ο Μπόλονι έβγαλε τα πιτσιρίκια, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!
Όχι η δουλειά που έκανε 3 χρόνια ο Ζαγόρ στις ακαδημίες και οι προπονητές τους, η επιμονή του Βρύζα στον Αθανασιάδη και οι συμπαίχτες που τους στήριξαν... ΜΟΝΟ Ο ΛΑΖΛΟ!
(Ο Λάζλο που το καλοκαίρι στα πιτσιρίκια αυτά είπε ότι το επίπεδο είναι χαμηλότερο απ' ότι περίμενε...)

Με τέτοια Λαζλόσκυλα, θα τρέμουν τα Σαντο-Αγγελόσκυλα...

ΥΓ: φίλε cellophan σέβομαι την άποψη σου, γιατί μιλάς σωστά και με επιχειρήματα, αλλά διαφωνώ πλήρως... ΠΑΟΚ είσαι! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

φιλε ελεος
(Ο Λάζλο που το καλοκαίρι στα πιτσιρίκια αυτά είπε ότι το επίπεδο είναι χαμηλότερο απ' ότι περίμενε...)
συνεχίζεις να ψευδεσαι για το συγκεκριμενο θεμα, ο λασλο μιλησε για το επιπεδο παικτων που τωρα ειναι δανεικοι σε κατι ομαδες Γ εθνικης. και οχι για τους πιτσιρικαδες που παιζουν τωρα, με τον τροπο σου αυτο δειχνεις ποσο εγκαθετος εισαι απεναντι στον προπονητη
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Με πρόλαβε ο desperado.
Το τροπάριό σας όμως μερικοί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”