Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Tα εύσημα και από εμένα. Πιο εύχρηστη και λιγότερο "πυκνογραμμένη". Πιο προσβάσιμη δηλαδή. Κάθε αλλαγή για καλό. Εύγε.
Stallion έγραψε:Χαίρομαι που σας αρέσει.
Έριξα πολλά ξενύχτια για να το αλλάξω, με γνώμονα πάντα την καλύτερη λειτουργικότητα και φυσικά την προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες.
Κάποια μενου που δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη, θα γίνουν και αυτά μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες, γιατί είναι άπειρος ο ογκος της δουλειάς που πρεπει να γίνει για ένα ατομο...
Αφού ολοκληρωθεί η κεντρική, θα ξεκινήσουν σιγα σιγα και οι αλλαγές στο forum.
Ήδη έχουμε μεταφερθεί εδώ και 15 μέρες σε νέο server και το forum φορτώνει στο δευτερόλεπτο...
Το μεσημεράκι θα ανεβάσουμε και ένα κείμενο με το τι αλλαγες έχουν γίνει, για να έχετε μια εικόνα του πως ενημερώνεται πλεόν το site...
Moican4 βλέπεις τι λέει ο Stallion;
Moican4 και ARMY οι προσωπικές σας διαμάχες δεν αφορούν το φόρουμ. Παρακαλώ συνεχίστε μέσω πμ.
ΥΓ: Άιντε να πούμε...

ΥΓ: Άιντε να πούμε...

Εσύ ρε μικρούλη gika δεν έχεις σχολείο σήμερα;
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για το οφφτοπικ.

Alienaras έγραψε:1ον : Συγχαρητήρια για την αλλαγή ,ως πρώτη εικόνα φαίνεται πολύ ωραίο!
2ον : Ένα θέμα που με ταλαιπωρεί και συνεχίζει και μετά τις αλλαγές είναι ότι κάθε φορά που μπαίνω στην αρχική σελίδα μου ζητάει να κάνω σύνδεση,δηλαδή όποτε κλείνω τον browser αυτομάτως γίνεται και αποσύνδεση,είναι λίγο κουραστικό νομίζω κάθε φορά που μπαίνω και θέλω να γράψω κάποιο σχόλιο σε άρθρο να μου ζητάει πάντα σύνδεση.Μήπως υπάρχει στα υπόψιν σας να διορθωθεί αυτό το τόσο ασήμαντο και συνάμα κουραστικό θεματάκι?
Ευχαριστώ πολύ!
Απλά τα σέβη μου,δεν έχω τίποτα άλλο να πω.Το θέμα που με ταλαιπωρούσε διορθώθηκε!!!!
- Sick Bastard
- thodoris31
Stallion πα...ρια ξενύχτια έριξες... Μπύρες έπινες... Γκρινιάρη..
Το site είναι μπροστά...

Το site είναι μπροστά...
ARMY έγραψε:Εσύ ρε μικρούλη gika δεν έχεις σχολείο σήμερα;![]()
![]()
![]()
ψήνομαι στον πυρετο ρε γαμώτο...

σε συγχωρώ για τα οφφτόπικ...

- kataramenos5
Δε μου άρεσε.Το βρίσκω βαρετο ,μη εμπνευσμένο..
ΥΓ Μοικανέ,μετρητά είπαμε έτσι?
ΥΓ Μοικανέ,μετρητά είπαμε έτσι?