Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
sts71

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από sts71 »

Προσπάθησα να δω πια ήταν η τελευταία ομάδα σούπας λίγας που φόρεσε umbro. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το Γιάννενο... Περίοδος 2009/10. Δεν με ενθουσίασαν αυτές που είδα και τις σύγκρινα με την τότε κολλεξιόν της εταιρίας και το λέω γιατί με την φου...μα βλέπαμε συνέχεια περσινά σχέδια να φοράει η ομάδα.
ελπίζω να μην κάνουν και εδώ το ίδιο λάθος. Και κυρίως να είναι φτηνή. Οχι πάνω από 50 ευρώ. Δεν έχει ο ΠΑΟΚτσής να δώσει και του χρόνου για διαρκείας, ευρώπη και στην φανέλα. Και τα 20 και τα 30 τα μετράει. Κι ας κάνουν καλό προμόσιον γιατί υπάρχουν δυνατότητες.
Αντε ανακοινώστε το αφού η umbro είναι τι το κρατάτε μυστικό!!!!!!!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Αδερφέ είσαι σίγουρος?Γιατί αν είναι,που μακάρι δηλαδή,γλιτώσαμε από κάθε λ@λ@κία τύπου Legea(ασταδιάλα και σύ),Under Armour(ε όχι και ίδια με το ασπόνδυλο,δε λέει :pano:) ή Givova (δείτε τις φανέλες του Νιωνίου και θα καταλάβετε).
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

Είναι κοινό μυστικό αλλά καταλαβαινω ότι θα έχουν τους λόγους τους στην ΠΑΕ και δεν το ανακοινώνουν...
Έβλεπα τη ριγέ της αθλετικ μπιλμπάο και τη ζήλεψα
Μακάρι να μην γίνει καμιά στραβη στο τέλος και δεν κλείσει η δουλειά και μπλεξουμε

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Της Μπιλμπάο όντως τα σπάει... Αλλά μην αγχώνεσαι,αν και τους ΑΡΔ δεν τους πολυεμπιστεύομαι,η συμφωνία μάλλον έκλεισε απλά να υπογράψουν θέλει.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud

Δημοσίευση από Iznogoud »

Tα παλαιότερα χρόνια, ο αποπροσανατολισμός, και η αποχαύνωση του
λαού του ΠΑΟΚ, έπειτα από κάθε απώλεια στόχων, ή διοικητικούς κλυδωνισμούς,
επετυγχάνονταν μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο,
και τις μεταγραφάρες που θα φέρει η νέα διοίκηση.
Nowadays μια φανέλα αρκεί.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Τι εννοείς?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Iznogoud έγραψε:Tα παλαιότερα χρόνια, ο αποπροσανατολισμός, και η αποχαύνωση του
Να 'σαι καλά ρε φίλε που μας αφύπνισες. Ειδικά εγω κι ο pirate_salonica, το είχαμε χάψει κανονικά το παραμύθι με τη φανέλα.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud

pirate_salonica έγραψε:Τι εννοείς?
Το προφανέστατο:
Το μοντέλο της διοίκησης - αυτοδιαχείρισης (αφού είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον
τρόπο, ο Ζαγοράκης ήταν και είναι δικό μας παιδί) απέτυχε, λύση μοντέλου διοίκησης - επενδυτή
δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, και η λογική λέει πως η λύση Βρύζα έχει περιορισμένη ημερομηνία
λήξης, κι εμείς ασχολούμαστε με τις φανέλες.
Δε λέω, ωραίο τόπικ, και ωραία σχέδια έχουμε χαζέψει κατά καιρούς εδώ μέσα,
αλλά σε τέτοιους καιρούς μου κάθεται λίγο βαρύ, να αμπελοφιλοσοφώ για την
πιο όμορφη φανέλα.
Θέλω να πω, δεν έχω λυμένα τα προβλήματα μου, για να με απασχολέι τι φανέλα θα φοράω.
ΥΓ: η πιο όμορφη, είναι αυτή που φοράνε οι παίκτες όταν η ομάδα κερδίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iznogoud την Σάβ 28 Ιαν 2012, 12:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud

@Gi4NNEN4
Δεν ήταν αυτός ο σκόπός μου.
(Το τσίγκλησμα και η αντιπαράθεση μέσω ανούσιων ειρωνικών ποστς εκατέρωθεν)
Καταλαβαίνω πως όλοι μας έχουμε νεύρα και το λήγω εδώ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Ας μπούμε στο θέμα:

Σε επαφές με εταιρία ιματισμού που θα αναλάβει το "ντύσιμο" της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, βρίσκονται οι άνθρωποι του "Δικεφάλου". Η συμφωνία θα είναι για ένα χρόνο και θα αρχίσει από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όταν και ολοκληρώνεται η συμφωνία με την εταιρία που είναι υπεύθυνη για τον ιματισμό του ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη εταιρία ντύνει ομάδες της Μεγάλης Βρετανίας.
Οι ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όταν και θα "πέσουν" οι υπογραφές για την οριστική συμφωνία.

http://olapaok.gr/podosfairo/sta_skaria ... 94237.html

Άρα κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται για την Umbro... Μιας και η Umbro είναι παγκόσμιας εμβέλειας.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Adidas μαγκες μην την ψαχνετε!!θα χαλουσε κανεναν φανελα οπως τις chelsea ή της Stoke(την ριγε)??
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Adidas ΔΕΝ είναι λαίμαι.Πάντως της Στόουκ ναι,θα με χάλαγε.ΟΙΡΙΓΕΣΜΕΧΡΙΑΠΑΝΩΛΑΙΜΑΙ.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

iznogoud αδελφέ μην ανησυχείς δεν ξεχνάμε τη πίκρα μας μιλώντας για φανέλες...Όποιος δεν ενδιαφέρεται και λέει ''καλά εδώ ο ΠΑΟΚ καίγεται και 'σεις ασχολείστε με φανέλες'' μπορεί απλά να μη σχολιάζει ή να μη διαβάζει το θέμα.
Ο ΠΑΟΚ πάντα θα καίγεται για τα διοικητικά ας βρουν λύση οι φωστήρες ΠΑΟΚάρχες, οι ραδιοφωνατζήδες και τα 15χρονα που μπήκαν μέσα προχθές.Εγώ δεν ξαναασχολούμαι πλέον.Θα κρατάω τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό κ στη καρδιά μου, δεν θα με αρρωστήσουν αυτοί.
Ξέχωρα απ' τα διοικητικά τη λαλακία την έκανε αγωνιστικά η ομάδα και δυο φορές σε λίγους μήνες μέσα στη Τούμπα έχασε 2 πολύ πιθανούς τελικούς, συν τη γκαντεμιά με αέρα,λεπτό κλπ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ δηλ. μια χαρά- τρεις λύπες...

Στο θέμα μας...αν είναι umbro θα ''τελειώσω'' :opaokara: Άπειρα τα παραδείγματα απ΄τις φανελάρες που βγάζει η συγκεκριμένη εταιρία, απλές κ ριγέ με το κλασσικό βρετανικό σηματάκι...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Iznogoud έγραψε:Tα παλαιότερα χρόνια, ο αποπροσανατολισμός, και η αποχαύνωση του

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κλειδώνεται στην αρχή της χρονιάς. Ας ανοίγει όταν υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.
143 σελίδες σχολιασμού της φανέλας δεν είναι λίγο υπερβολικό το νούμερο ??
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Οι Αγγλικες ( μικρομεσαιες ) ομαδες , συνηθως φορανε Umbro και Reebok .

{ Η Liverpool σταματησε την συμφωνια της με την Adidas και απο την νεα σεζον θα φορανε Warrior Sports , μηπως τελικα ειναι αυτη η φιρμα ; }
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”